Cum să vă îmbunătățiți calificările

Nu există nicio naștie care să vă poată converti notele de la C la A prin magie: va trebui să vă folosiți creierul și hotărârea să o faceți! Lucrând din greu cu sarcinile dvs. și urmând practicile noastre tehnice și sfaturile de studiu, vă puteți îmbunătăți notele într-un timp foarte scurt și vă puteți întoarce cu adevărat în jurul anului școlar. Doar începeți cu pasul 1 de mai jos.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă pentru succes

Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 1
1
Acordați atenție în clasă. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă îmbunătăți calificările este să vă concentrați și să acordați atenție atunci când vi se prezintă pentru prima dată informațiile. Este mai ușor să pierzi concentrarea atunci când profesorul vorbește și vorbește despre ceva neinteresant, dar nu ar trebui să pierzi firul. Ascultați cu adevărat ceea ce spuneți și participați cu întrebări și note.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 2
  2
  Luați note. Poate părea proastă, dar notele pot fi de fapt excelente pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți notele. Notele bune vor fi ca o hartă când trebuie să studiezi mai târziu. Ele vor arăta, de asemenea, profesorului dvs. că sunteți serios în ceea ce privește îmbunătățirea în clasă. Nu va trebui să scrieți tot ceea ce spune profesorul: trebuie doar să scrieți lucrurile esențiale. Știi cum să-i spui părinților tăi ce ți sa întâmplat în timpul zilei? Deci trebuie să iei notițe. Acestea includ doar accidente vasculare largi, dar pentru lucrurile cu adevărat importante, le scrieți mai detaliat.
 • Dacă știți că ceva pare confuz sau foarte complex, scrieți-l prea jos! Chiar dacă nu înțelegeți ce spune profesorul, veți avea o notă care vă va spune că va trebui să căutați mai multe informații despre acel moment mai târziu.
 • Scrieți notele de mână, în loc de pe un computer. Va fi mai ușor să vă amintiți în acest fel.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 3
  3
  Puneți întrebări atunci când nu înțelegeți ceva. Când nu înțelegeți niciun concept sau fapt pe care profesorul spune sau îl găsiți în manuale, nu vă fie teamă să întrebați! Oamenii inteligenți nu știu totul instantaneu, mai degrabă au curiozitatea de a întreba și de a descoperi când nu știu ceva.
 • Dacă vă provoacă nervozitate să întrebați ceva în fața tuturor, puteți, de asemenea, să discutați cu profesorul dvs. în afara orelor de clasă și să cereți ajutor sau o explicație suplimentară.
 • Nici nu trebuie să crezi că profesorul tău va fi supărat pe tine dacă nu înțelegi. Profesorii sunt foarte mulțumiți atunci când studenții lor sunt atât de interesați și dedicați, încât solicită ajutor.
 • Dacă profesorul dvs. nu vă explică într-un mod pe care îl puteți înțelege sau dacă totuși vă simțiți inconfortabil, încercați să găsiți o nouă explicație pe Internet. Pe YouTube, există adesea multe videoclipuri despre subiecte de școală obișnuite, dar există, de asemenea, forumuri și alte site-uri web care ar putea să vă adreseze întrebarea dvs. și să o explicați mai bine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 4
  4
  Examinați-vă curriculum-ul. Este probabil că profesorul ți-a dat unul la începutul anului sau semestrului. Curriculum-ul este o descriere generală scrisă a tuturor subiectelor care vor fi studiate în cursul anului școlar. Ar trebui să-l revizuiți cu atenție și să întrebați profesorul dvs. ori de câte ori nu înțelegeți ceva. Împreună cu notele dvs., aceasta va fi o hartă excelentă pentru învățarea voastră.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 5
  5
  Mănâncă gustări pe tot parcursul zilei. S-ar putea să nu realizați acest lucru, dar problemele de concentrare se pot datora foamei! Încercați să mâncați o mică gustare și să beți apă între clase astfel încât creierul să se poată concentra și să aibă cea mai bună șansă de a absorbi materialul.
 • Sandwich-ul dvs. ar trebui să fie ceva cu proteine, deoarece vă va oferi cea mai mare energie. Încercați bețișoarele de salam sau o grămadă de migdale sau nuci de soia.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 6
  6
  Încercați să găsiți un mod de a lucra cu stilul dvs. de învățare. Cu toții învățăm în diferite moduri. Unii învață mai bine când se mișcă și își folosesc corpul. Unii învață mai bine cu multe imagini și efecte vizuale. Unii învață mai bine atunci când aud, de exemplu, cuvintele și muzica. Gândiți-vă la ceea ce vă ajută să vă amintiți mai mult lucrurile și apoi să căutați modalități de a le adapta la modul în care învățați materialul cursului.
 • De exemplu, dacă sunteți un cursant auditiv (cineva care învață mai bine cu sunete), adresați-vă profesorului dvs. dacă puteți înregistra clasele pentru a le asculta mai târziu.
 • Dacă nu știți stilul dvs. de învățare, Puteți lua testul aici sau puteți lua orice alt test pe Internet. De asemenea, puteți analiza experiențele propriei dvs. clase.
 • Dacă sunteți un cursant vizual, trageți câteva mese sau rețele care reprezintă vizual informațiile de care aveți nevoie pentru a învăța și modul în care sunt conectate ideile.
 • Partea 2
  Studiați eficient

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 7
  1
  Începeți să studiați imediat. Nu lăsați-o mai târziu! Așteptarea la sfârșitul trimestrului pentru a studia sau, mai rău, a studia toată noaptea înainte de examen vă va destinde numai la gradele scăzute. Creierul dvs. nu va avea timp suficient pentru a înțelege cu adevărat materialul și pentru a-l stoca. Studiind totul grăbit vă va face să vă amintiți lucrurile incorect sau nu veți face deloc. În mod fundamental, va trebui să vă alocați ceva timp pe parcursul tuturor nopților pentru a revizui materialul din săptămâna precedentă și asigurați-vă că vă amintiți și înțelegeți totul.
  • Asta este, atunci când studiați pentru un examen, tot ce trebuie să faceți este o revizuire rapidă.
  • Încercați să revedeți materialele vechi cât mai mult posibil pentru a vă ajuta să vă consolidați ideile în mintea voastră.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 8
  2
  Examinați notele. Având note bune vă va permite să revizuiți rapid materialul și să vă reîmprospătați memoria. Dacă nu ați putea înțelege ceva prima dată, notele dvs. vor fi ca o hartă care vă va ajuta să găsiți informațiile de care aveți nevoie. Organizează-ți notele după subiect și analizează un subiect și apoi un altul, unul câte unul.
 • Uneori, anumite subiecte conexe sunt tratate în momente diferite ale anului. Este posibil să trebuiască să combinați informațiile pe care le-ați învățat în luna septembrie cu informațiile din ianuarie pentru a avea o imagine de ansamblu asupra lucrurilor.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 9
  3
  Creați un ghid de studiu. Uneori, profesorul ar putea să vă dea un ghid de studiu, dar dacă nu, ar trebui să îl creați singur. Un ghid de studiu separă informațiile care ar putea fi în examen și apoi enumeră cele mai importante fapte și idei. Ele servesc, de obicei, pentru pregătirea pentru examene, dar ele servesc, de asemenea, pentru a ține pasul cu subiecții obișnuiți. Creați una pentru dvs. de fiecare dată când terminați o unitate și veți vedea că veți fi pregătiți pentru tot ce poate cere profesorul.
 • Faceți cărți de studiu. Cardurile de studiu sunt ca niște ghiduri de studiu mici, unde fiecare are un singur concept sau o serie de fapte. Puteți să le studiați ca și cum ar fi jetoane, de la 2 la 3 pe zi, care conțin materialele văzute în săptămânile anterioare, astfel încât să rămână proaspete în mintea ta.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 10
  4
  Faceți un zid de studiu. Ați văzut vreodată o hartă mentală? În acest lucru scrieți o idee pe o carte și puneți-o pe un perete, atunci va trebui să legați alte cărți cu idei similare în prima. Puteți, de asemenea, să o faceți pentru a studia! Faceți diagrame, grafice și descrieri de scriere pe bucăți de hârtie sau cărți, apoi organizați-le lipind-le pe perete. Studiați-vă pe perete atunci când este timpul pentru examen, vă puteți aminti de unde au fost informațiile de care aveți nevoie pe perete și va fi mult mai ușor să vă amintiți!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 11
  5
  Utilizați tehnici de memorare. Este posibil să trebuiască să memorați puțin cel puțin informațiile pe care nu le puteți aminti cu ușurință. Oamenii memorează mai bine sau mai rău în funcție de tehnică, deci este posibil să trebuiască să experimentați un pic. Cel mai important lucru este să vă amintiți că trebuie să începeți procesul mai devreme și să petreceți mult timp, astfel încât creierul să aibă timpul și experiența necesară pentru a se asimila bine. Puteți încerca următoarele tehnici de memorare:
 • Lucrați numai cu secțiuni mici la un moment dat. Când trebuie să memorați liste (cum ar fi cuvinte vocale, nume de locuri sau grupuri de persoane), nu lucrați niciodată cu mai mult de cinci articole în același timp. Memorați aceste cinci elemente cu mult înainte de a trece la următorii cinci. Dacă încercați să memorați totul dintr-o dată, vă va costa foarte mult.
 • Folosiți mnemonic. Mnemonica apare atunci când acronimele sau alte chei sunt folosite pentru a-și aminti liste sau concepte. De exemplu: "Obiectivele de memorie necesită strategii obiective obiective pentru a vă îngriji capacitatea în infinit" este un mnemonic pentru a scrie cuvântul "mnemonic". Căutați dacă există ceva mnemonic în ceea ce studiați sau investiți singur!
 • Utilizați jetoane. Cartile sunt utile pentru studierea cuvintelor de vocabular sau de exemplu a datelor. Scrieți o întrebare sau un cuvânt pe o parte a fișierului și răspunsul sau definiția pe cealaltă parte.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 12
  6
  Luați pauze eficace. Studiul dvs. va fi cel mai eficient dacă îl împărțiți cu perioade de odihnă mintale. MIT recomandă 50 de minute de studiu sau de muncă urmate de 10 minute de odihnă. De asemenea, el recomandă folosirea acestui timp, de exemplu, pentru a mânca sau a face câteva minute de exercițiu, deoarece aceste activități vor determina creierul să-și păstreze acuitatea și productivitatea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 13
  7


  Asigurați-vă că aveți un mediu bun de studiu. Va trebui să aveți un mediu productiv pentru a studia. Acest mediu nu va trebui să aibă nici o distragere a atenției, așa că opriți telefonul! Va trebui să te concentrezi cu adevărat, pentru că de fiecare dată când te distragi, după studii, pierzi 25 de minute pentru a încerca să recuperezi ritmul.
 • Uneori, dacă sunteți creativi, puteți găsi un loc liniștit într-o casă aglomerată: încercați pivnița sau baia. Dacă casa dvs. nu este bună pentru a studia, încercați să mergeți la bibliotecă sau la o cantină.
 • De multe ori, ne spunem că avem nevoie de anumite lucruri, cum ar fi televiziunea și muzica, pentru a ne ajuta să ne concentrăm atunci când într-adevăr dorim doar să justificăm o distragere a atenției. Dacă sunteți unul din cei 30% dintre cursanți, învățarea voastră va fi mai productivă dacă veți spune informațiile cu voce tare, în loc să încercați să o învățați în mijlocul altor sunete care concurează pentru atenția dumneavoastră.
 • Partea 3
  Excel în locuri de muncă

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 14
  1
  Mănâncă corect și dormi suficient. Alimentația slabă va împiedica funcționarea creierului, deoarece nu veți avea instrumentele de care aveți nevoie. Și același lucru se poate spune despre vis. Oamenii de știință cred că atunci când dormim, creierul nostru elimină toxinele și alte materiale periculoase care ne împiedică să gândim în mod clar.
  • Evitați mâncarea junk, zahăr și prea multă grăsime. Ar trebui să mâncați fructe, legume (șuncă și spanac sunt bune) și surse bune de proteine, cum ar fi pește și nuci.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 15
  2
  Rămâi organizat. Păstrați toate lucrările dvs. organizate în dosare și dulapuri de depozitare, aveți un calendar pentru datele de livrare. Dacă vă organizați astfel, vă veți ajuta să nu uitați munca sau examenele. De asemenea, vă va ajuta să vă programați orele de studiu și de petrecere a timpului liber în așa fel încât să aveți un echilibru sănătos.
 • Fiind organizat se extinde și la spațiul de lucru. Ar trebui să țineți extrasul departe de birou, altfel ar putea să vă distragă atenția.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 16
  3
  Începeți cu ceea ce știți. Când studiați, evaluați mai întâi ceea ce știți. Separați informațiile pe care le cunoașteți, astfel încât să le puteți consulta în ultimul moment. Doar asigurați-vă că sunteți foarte confortabil cu materialul și separați cel puțin un timp de examinare înainte de a intra în examen. După ce îl separați, vă puteți concentra pe stăpânirea informațiilor pe care nu le cunoașteți sau nu vă simțiți confortabile.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 17
  4
  Pregătește-te pentru examene. Când știți că vine un examen, va trebui să fii serios, să dedici timp suplimentar și să te concentrezi pe înțelegerea materialului bine. Discutați cu profesorul dvs. pentru a vă oferi sfaturi suplimentare concrete pentru pregătirea testului. Cel puțin ar trebui să întrebați formatul pe care îl va avea examenul și care va fi metoda de calificare.
 • Studii pentru examene în sala de examen. Cursanții vizuale vor beneficia foarte mult de această tehnică. Creierul dvs. va asocia imaginile camerei cu studiul efectuat și cu informațiile învățate, ceea ce va ușura amintirea.
 • Cu toate acestea, unele studii spun că încăperile de vestiare ajută la îmbunătățirea informațiilor. Cu toate acestea, această tehnică este prea distragătoare, deci folosiți-o cu grijă și dacă nu pare să funcționeze, nu mai utilizați-o.
 • Luați un examen de testare. Examenele de practică ajută la depășirea anxietății examenului și vă vor ajuta să înțelegeți ce puteți vedea în examenul real. Faceți cunoștință cu un grup de prieteni și faceți mai multe exerciții practice. Puteți chiar să întrebați și profesorul dvs. pentru ajutor!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 18
  5
  Gestionați-vă bine timpul. Gestionarea timpului bun va fi crucială pentru obținerea unor note bune pe teme și examene. De multe ori simțim că petrecem mai mult timp studiind decât am studiat de fapt (din cauza distragerii) sau simțim că nu ar trebui să petrecem mai mult timp studiind pentru că, în primul rând, avem foarte puțin timp liber. Dacă reduceți timpul activităților care nu contribuie cu adevărat la nimic în viața dvs., cum ar fi jocul Candy Crush sau trecerea prin Facebook, veți vedea că veți avea mai mult timp pentru a studia și pentru a vă relaxa, de asemenea. Stabiliți cu prioritate ceea ce este important și veți separa un timp suficient de timp pentru a studia fără ao realiza.
 • Partea 4
  Cereți ajutor suplimentar

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 19
  1
  Adresați-vă profesorului pentru sfaturi. Dacă încercați cu adevărat să vă îmbunătățiți notele, dar nu vedeți niciun progres, încercați să discutați cu profesorul dvs. Concertați o întâlnire după școală sau la prânz și explicați-vă problema: că încercați să vă îmbunătățiți notele, să studiați mai mult, să luați note și alte metode tradiționale, dar nu funcționează pentru dvs. Poate că el sau ea poate înțelege mai bine ce zonă vă costă cel mai mult și vă ajută să găsiți o cale de depășire a problemei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 20
  2
  Cereți credite suplimentare. Dacă lucrați foarte mult la cursurile dvs. și ați arătat profesorului că ați schimbat într-adevăr abordarea dvs. în învățare, trebuie să vă gândiți să cereți credite suplimentare sau chiar un mare proiect special. Acest lucru vă va ajuta să vă compensați scorurile anterioare scăzute și vă veți ajuta să terminați cu A, chiar dacă ați avut un C!
 • Asigurați-vă că explicați tot ce ați încercat, astfel încât să știți că sunteți serios. Mulți profesori nu le place să dea credite suplimentare, dar pot să-ți fie rău dacă văd că te străduiești într-adevăr să fii pe o cale mai bună.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 21
  3
  Ia-ți un profesor privat. Dacă într-adevăr vă costă foarte mult, întrebați-vă profesorul sau centrul de îndrumare de la universitate pentru a vă ajuta să găsiți un profesor privat. A lua unul nu admite înfrângere și nu te face un prost: tutorele este un instrument ca o carte de cod sau un traducător. Toată lumea nu poate înțelege totul și veți lua o decizie inteligentă, deoarece veți folosi toate armele din arsenalul dvs. pentru a învinge ceea ce nu puteți înțelege.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 22
  4
  Studiu în grupuri. Când studiați cu alți oameni, combinați toate diferitele elemente de inteligență și înțelegere pentru a obține un geniu academic! Puteți compara notele dvs. și discutați despre clasă pentru a vă asigura că înțelegeți materialul la maxim. Amintiți-vă: va trebui să colaborați când lucrați cu alții, dar nimeni nu va dori să lucreze cu dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 23
  5
  Căutați contextul. Uneori, atunci când învățați într-un mediu imersiv sau faceți-o astfel încât să vedeți cu adevărat ceea ce învățați, vă ajută să învățați informațiile mult mai bine. Găsiți o modalitate de a face cursul real și căutați contextul faptelor, astfel încât veți vedea că veți avea legătură cu materialul într-un mod pe care nu l-ați cunoscut.
 • De exemplu, mergeți la muzeul de istorie pentru a vedea obiecte reale care au fost utilizate în timp ce învățați istoria. Un alt exemplu este să faci experimente științifice în loc să citești despre reacțiile din cărți.
 • Dacă doriți să încercați câteva experimente științifice, wikiHow vă poate ajuta. încerca face foc colorat sau faceți propriul nor!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea claselor dvs. Pasul 24
  6
  Instrumente de căutare pe Internet. Există multe instrumente online care vor explica materialul pe care încercați să îl învățați. Puteți căuta comunități interesate de materiale pe care nu le înțelegeți sau puteți vizita site-uri web create special pentru a vă ajuta. Amintiți-vă că ideea nu este că veți căuta răspunsul, astfel încât să îl puteți copia. Dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți notele, trebuie să căutați pe cineva care să vă ajute să înțelegeți materialul. Pentru a începe, vă recomandăm următoarele pagini:
 • https://mathsisfun.com/
 • https://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/
 • https://cosmeo.com/bysubject.cfm?science
 • sfaturi

  • Participați întotdeauna la curs. În acest fel, dacă înțelegeți ceva greșit, profesorul vă poate corecta și poate că nu veți mai fi greșit cu această greșeală din nou.
  • Obțineți ajutor suplimentar. Dacă părinții dvs. sunt prea ocupați să vă ajute și vă costă mult, nu faceți lucrurile mai dificile. Profesorii au ajutor suplimentar la începutul orelor sau după ele. Du-te la ei.
  • Asimilați conceptele citite, astfel încât veți avea o bază. Practicați bine întrebările și memorați zonele greșelilor obișnuite. Îmbunătățiți acuratețea în mod constant și veți îmbunătăți notele.
  • Dacă profesorul tău examinează un test sau un examen în clasă, analizează-l și pentru că poate apare o eroare pe care ai făcut-o o dată sau de două ori. Dacă nu o revizuiesc în clasă, fă-o acasă.
  • Dacă nu puteți rezolva o întrebare, cereți ajutor de la un prieten care cunoaște bine subiectul sau de la profesorul care se ocupă de acesta. El sau ea ar putea fi în măsură să vă ajute cu această problemă dificilă în care sunteți blocați.
  • Cu matematica, ar trebui să încercați să utilizați un calculator după ce ați terminat toate problemele, astfel încât să vedeți dacă ați înțeles aproape toată lucrarea.
  • Cu matematica, încercați să verificați răspunsurile din partea din spate a manualului. Faceți temele, apoi verificați răspunsurile. Dacă vedeți că ați făcut o greșeală, mergeți înapoi și reparați-o din nou până când obțineți răspunsul corect.
  • Vorbește cu profesorul tău, pentru că sarcina lui este să te ajute.
  • Vă recomandăm să vă înregistrați notele și să le reproduceți, apoi încercați să scrieți tot ce vă aduceți aminte. Acest lucru vă va ajuta să vedeți cât de mult mai trebuie să învățați și vă veți simți mult mai bine văzând tot ce vă amintiți.
  • Creați un grup de studiu împreună cu colegii de clasă.

  avertismente

  • Nu aruncați lucrurile de care aveți nevoie. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să discutați cu profesorul despre ceea ce trebuie să păstrați sau nu.
  • Nu luați teme sau lucrați ușor în clasă. Deși faceți bine în cadrul examenelor, gradul sarcinilor vă poate afecta foarte mult. În funcție de anumite clase, este posibil să obțineți în continuare note bune în cadrul examenelor, dar ați putea încă să nu reușiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să studiați dacă suferiți de orbire sau de alte tulburări de vedereCum să studiați dacă suferiți de orbire sau de alte tulburări de vedere
  Cum să treci toate examenele în liceuCum să treci toate examenele în liceu
  Cum să studiezi limba englezăCum să studiezi limba engleză
  Cum să studiezi mai multCum să studiezi mai mult
  Cum să studiezi mai eficientCum să studiezi mai eficient
  Cum să studiezi pentru un examen francezCum să studiezi pentru un examen francez
  Cum să-ți impresionezi pe profesoriCum să-ți impresionezi pe profesori
  Cum să vă îmbunătățiți notele dacă nu reușițiCum să vă îmbunătățiți notele dacă nu reușiți
  Cum puteți îmbunătăți notele fără a studiaCum puteți îmbunătăți notele fără a studia
  Cum să îmbunătățiți notele de matematicăCum să îmbunătățiți notele de matematică
  » » Cum să vă îmbunătățiți calificările

  © 2011—2020 ertare.com