Cum să vă îmbunătățiți limba engleză

Există mai multe motive pentru care oamenii din întreaga lume au nevoie pentru a îmbunătăți nivelul lor de limba engleză: pentru afaceri, agrement sau pentru că au fost de a depune o țară de limbă engleză. Vei observa cu ușurință în cazul în care limba engleză este ruginit, dar, din fericire este, de asemenea, ușor să-l îmbunătățească. Cu un pic dedicație, puteți ajunge rapid vorbind ca și cum ai fi un vorbitor nativ.

pași

Partea 1
Extindeți-vă cunoștințele

Imaginea intitulată Îmbunătățirea limbii dvs. englezești 01
1
Etichetați toate lucrurile din interiorul casei dvs. Caută acele carduri lipicios, care aproape niciodată nu utilizează și eticheteaza tot ceea ce vezi in jurul tau. Face acest lucru, chiar dacă există unele lucruri pe care le cunoașteți deja. Gândiți-vă la numele acestor lucruri în limba engleză înainte de a face în limba maternă acest lucru va ajuta să vă accelera memoria. Când începeți să vă amintiți fără prea mult efort, vei realiza progresul.
 • Încercați să ajungeți la punctul în care vă gândiți la aceste lucruri în limba engleză fără ezitare. Stai în pat și du-te peste toate etichetele de pe cap. Dacă există ceva ce nu vă puteți aminti, ridicați-vă și verificați. Odată ce ați ajuns la acest punct, începeți să etichetați alte lucruri. Treceți de la "fereastră" la "fereastră de fereastră", de la "canapea" la "pernă", de la "cămașă" la "bluză de bumbac". În limba engleză, există întotdeauna un nivel mai înalt.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 02
  2
  Utilizați un notebook. Pe măsură ce ziua progresează, aveți multe șanse să găsiți câteva cuvinte în limba engleză, pe care nu le veți înțelege complet. A sosit momentul când trebuie să ieșiți rapid din notebook-ul dvs. minunat și foarte util. Notați cuvântul și când ajungeți acasă, puteți să-i căutați sensul. În loc să se lame și să se gândească "Dumnezeule, ce va însemna acel cuvânt ciudat pe care l-am văzut în meniul cantinei?", trebuie să o scrieți astfel încât să puteți învăța un cuvânt nou.
 • Dacă această metodă este puțin mai veche pentru dvs., atunci scrieți-o pe telefonul smartphone. Porniți o notă nouă (sau orice aplicație pe care doriți să o utilizați) pentru a fi dedicată exclusiv cuvintelor noi în limba engleză. Apoi, puteți să-l revizuiți din când în când pentru a vă asigura că vă amintiți de toți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți pasul englezesc 03
  3
  Înconjurați-vă cu oameni care vorbesc limba engleză. Dacă aveți prieteni care vorbesc fluent limba engleză, aderați-i și invitați-i la cină pentru ca casa dvs. să devină un club de limbă engleză. Găsește un tutore care să te instruiască într-un mod personalizat. Faceți schimburi de limbi în care puteți preda limba maternă și învățați-i pe ceilalți. Implicați în aceste tipuri de activități cât de mult puteți.
 • Ar trebui să evitați folosirea limbii materne cât mai mult posibil. Când ajungi acasă de la serviciu și stai jos pentru a viziona televiziunea, poți fi tentat să folosești din nou limba ta maternă cu cei cu care locuiești. Nu o face! Luați timp pentru a vorbi limba engleză în fiecare noapte, chiar dacă este doar o oră. Configurați televizorul în limba engleză, ascultați radiourile în limba engleză, puneți totul în limba engleză!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți pașii dvs. englez 04
  4
  Citiți reviste și cărți pentru copii. Ele sunt atractive, de obicei conțin articole scurte sau linii simple de povestiri și vin în diferite subiecte (știință, literatură, ameliorare). Dar cel mai important lucru este că ele sunt bine ilustrate. Imaginile vă permit să înțelegeți multe cuvinte fără a fi nevoie să utilizați un dicționar. Veți accelera procesul de învățare și vă veți bucura de el mai mult.
 • Când vine vorba de cărți, o dată ce știi caracterele și vocabularul folosit în serie, lectura devine mai ușor și să înceapă să facă mai rapid, expresii si vocabular memorizándote un volum la altul. Încercați Nancy Drew, Animorphs Sweet Valley gemeni sau orice altă carte din seria de citire ușoară, care sunt disponibile pe scară largă în biblioteci.
 • Dacă nivelul tău este mai mare decât asta, poți citi nimic. Aveți genul de ficțiune pentru adulții tineri cu care vă puteți dezvolta abilitățile de învățare a limbilor străine și puteți descoperi o lume cu totul nouă. Cel mai bun lucru este că alegeți ceva cu multă dialog, deoarece este mai mult ca viața reală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea limbii dvs. englezești 05
  5
  Descoperiți propriul stil de învățare. Fiecare persoană are propriul stil de învățare. Unii oameni să învețe mai bine cu mâinile, alții cu ochii lor, alții cu urechile lor, și altele, cu o combinație a celor trei. Cel mai bun prieten poate fi capabil de a recita o poezie în limba engleză după ascultarea o dată, în timp ce trebuie să-l văd să-l înțeleagă. Odată ce știi ce stilul tău de învățare, puteți cumpăra obiceiurile de studiu pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră.
 • De asemenea, puteți să nu mai pierdeți timp pe metode care nu funcționează pentru dvs. Dacă profesorul tău doar vorbește și vorbește, și tu nu-ți amintești nimic, poți începe să faci niște note. Dacă citiți o carte și nu vă amintiți nimic, puteți începe să vă citiți cu voce tare. Există o metodă pentru tot.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea limbii engleze Pasul 06
  6
  Aflați rădăcini, prefixe și sufixe. Chiar și cei care vorbesc engleza au trebuit să învețe cuvinte rădăcină. Deoarece există prea multe cuvinte în această limbă binecuvântată (aproximativ 750.000, în funcție de anumite metode de numărare, mult mai multe decât în ​​alte limbi comparabile), învățarea cuvântului rădăcini vă poate ajuta să accelerați procesul. Când vedeți un cuvânt a cărui rădăcină știți, probabil că nici măcar nu trebuie să-i căutați sensul.
 • Să presupunem că întâlniți următoarea frază: "Era o societate acefală" (A fost o societate acefală). Probabil că te gândești la ceva asemănător "Dar ce dracu înseamnă asta?". Ia-o ușor. Gândește-te la acel cuvânt pentru o clipă. Știți asta "a-" înseamnă "fără": amoral, asexual, asimetric. Știți asta "cephal" mijloace "cap": encefalita, encefalograma. De asemenea, știți că sufixul "OUS" indică un adjectiv: ambițios, delicios, plin de farmec. Dintr-o data, ai deja sensul sintagmei: "Era o societate fără cap, fără lider". Gata! Cine are nevoie de un dicționar?
 • Imaginea intitulată
  7
  Citiți ziare în limba engleză. Unele ziare folosesc limbaj mai complex decât altele - deci alegeți cel care este potrivit pentru dvs. Amintiți-vă că puteți începe citirea titlurilor și continuați cu articolele pe măsură ce câștigați încredere. Puteți să vă mișcați în ritm propriu și să alegeți articolele care vă interesează cel mai mult sau cel puțin să citiți benzi desenate.
 • Dacă aveți prieteni care învață de asemenea, formați un grup de discuții. Fiecare poate aduce un articol care pare interesant și vorbește despre el (bineînțeles în limba engleză). Puteți studia simultan și vorbi despre evenimentele mondiale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 08
  8
  Nu-ți fie frică să faci greșeli. Dacă niciunul dintre profesorii tăi nu ți-a menționat acest lucru, probabil ți-au învățat roboți. Efectuarea de greșeli este crucială. Dacă nu, nu veți afla niciodată ce este bine sau rău - nu veți risca și nu veți înțelege cu adevărat conceptele pe care le învățați. Este rușinos, da, dar este necesar.
 • Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor încetă să învețe și stagnează. Îi este frică să vorbească cu vorbitori nativi - le este frică să-și părăsească zona de confort - se tem să se dezvolte cu adevărat. Îți poți imagina ce s-ar fi întâmplat dacă Edison ar fi aruncat în prosop la prima greșeală?
 • Partea 2
  Utilizați tehnologia

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea limbii engleze Pasul 09
  1
  Obțineți câteva DVD-uri în limba engleză. Televiziunea și filmele pot fi, de asemenea, utile, dar este mai bine dacă aveți materiale pe care le puteți viziona mereu. Puteți să întoarceți conținutul, să începeți să observați lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată și creierul dvs. să se poată relaxa în loc să se agite în jurul încercării de a ține pasul. Adresați-vă prietenilor dacă au o serie pe care o pot împrumuta.
  • Datorită televiziunii prin satelit, filmele și programele britanice, americane și australiene sunt disponibile pe scară largă în întreaga lume. Încercați să le înregistrați. La început, puteți activa subtitrările, iar apoi, pe măsură ce câștigați încrederea, le dezactivați. Pe măsură ce creșteți nivelul dvs., puteți studia mai bine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 10
  2
  Ascultați radioul. BBC World Service este o excelentă sursă de programe de limbă engleză și chiar transmite programe educaționale pentru studenți. Ascultați radioul în timp ce faceți treburile casnice. Dacă auziți întotdeauna totul în limba engleză, puteți învăța limba în mod pasiv. Nu este necesar să stați în fața radioului, lăsați-l pe el.
 • Radioul este prea bătrân pentru tine? Nu ai nici o scuză. Există, de asemenea, radio pe Internet, știați? Există programe care acoperă aproape toate subiectele. În plus, puteți găsi clasice online, cum ar fi NPR și "Această viață americană".
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 11


  3
  Utilizați unelte de calculator Puteți asculta radioul online, urmăriți clipuri de televiziune, citiți articole și chiar căutați jocuri pentru a vă îmbunătăți nivelul de limba engleză. Poți chiar să vorbești cu oamenii de limbă engleză. În plus, există multe pagini web dedicate predării limbii engleze ca limbă străină. Evident, este mai bine să înveți cu oameni reali, dar puteți găsi instrumente foarte utile pe Internet.
 • Atât BBC cât și Wikipedia au versiuni ale site-urilor lor destinate studenților de limbă engleză ca a doua limbă. Dar există și multe alte site-uri web care oferă exerciții, articole, cuvinte încrucișate și povestiri pentru diferite nivele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 12
  4
  Vizitați site-urile care au "Corectori". Dacă nu luați o clasă sau nu aveți un vorbitor nativ la dispoziția dumneavoastră, poate fi destul de dificil să vă îmbunătățiți scrisul. Cum verificați dacă scrieți corect? Foarte simplu! Utilizați site-urile web care vă corectează activitatea. Utilizați Google pentru a căuta site-uri care vă ajută să corectați gramatica (multe dintre acestea sunt gratuite). Încă o dată nu ai scuze!
 • Este ușor să uiți cum să scrii corect, dar dacă faci aceste exerciții tot timpul, vei observa îmbunătățiri mari. Scrieți e-mailuri în limba engleză - scrieți-vă notițele în limba engleză - scrieți un blog în limba engleză. Chiar dacă nu puteți corecta ceea ce scrieți, dobândiți acest obicei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 13
  5
  Ascultați o melodie pe zi. Nu numai că este distractiv, dar Veți învăța cuvinte noi și pronunția lor. Ascultați melodii noi! Alegeți unul pe zi și studiați-l până îl învățați pe inimă. Găsiți un gen care vă atrage atenția și alegeți melodii care nu sunt prea rapide - fiind spus, rapul hardcore nu este o alegere bună atunci când vine vorba de învățarea limbii engleze. Începeți cu ceva de la Beatles, Michael Bublé, Elvis sau puteți chiar să încercați muzicale.
 • Puteți face acest lucru în loc să ascultați radioul. Ascultați melodiile pe care le-ați învățat și le-ați cântat. Poate te face să vrei să mergi la un karaoke în weekendul următor.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pașilor dvs. englezi 14
  6
  Obțineți câteva CD-uri de programe pentru a învăța limbi străine. Programul Rosetta Stone vă poate costa un ochi pentru o față, dar este foarte util. Unii oferă chiar disponibilitatea unui vorbitor nativ. Dar nu este singura pe piață. De asemenea, aveți Pimsleur și Michel Thomas (doar pentru a menționa două). Fiecare cuprinde un stil de învățare diferit. Află care dintre cele mai bune pentru tine.
 • Întrebați în cercul tău dacă cineva are aceste programe. Nu există nici un motiv să plătiți de două ori pentru ei. În plus, unele dintre acestea pot fi găsite online. Trebuie doar să fii puțin creativ.
 • Partea 3
  Depășiți-vă limitele și încercați puțin mai mult

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea limbii engleze Pasul 15
  1
  Practica vorbind engleza peste tot. De fapt, ar trebui să profitați de orice ocazie aveți. Dacă locuiți într-o țară vorbită în limba engleză, este mai ușor - dar dacă nu, atunci puteți vorbi cu vizitatori străini. Nu fiți timizi și nu vă faceți griji dacă faceți greșeli. Pur și simplu, aruncă-te! Chiar dacă spuneți doar "O ceasca de cafea pentru a merge, te rog" (O cafea pentru a merge, te rog). Acest lucru vă va ajuta să vă controlați nervii și să fiți pregătiți pentru lupta reală.
  • De asemenea, puteți crea noi oportunități. Dacă vedeți pe cineva despre care credeți că vorbește englez în a face o fotografie, întrebați-l dacă ar dori să o luați. Dacă mergeți la un restaurant, cereți meniul în limba engleză, dacă este disponibil. Este vorba de aceste mici lucruri care diferențiază difuzoarele mediocre de cele mai fluide.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ascultă ceasul corpului tău. În același mod în care toți avem propriile noastre stiluri de învățare, avem și noi momentele ideale de învățat în timpul zilei. Mergând la școală dimineața poate fi bună, dar nu puteți să acordați o atenție atât de mare pentru că pentru creierul vostru abia vă scăpați din pat și vă spălați dinții. Uită-te la ce oră din zi ești cel mai alertă, și rezervă timp pentru a studia.
 • Majoritatea oamenilor au perioade de vigilență la sfârșitul dimineții și apoi noaptea (deși acest lucru nu funcționează pentru toată lumea). Dacă puteți, programați un program nou, astfel încât învățarea dvs. în limba engleză să aibă loc în momentul în care creierul dvs. poate obține cele mai multe din ea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea limbii engleze Pasul 17
  3
  Aflați alfabetul fonetic internațional. De fapt, aceasta poate părea o slujbă obositoare, dar va fi foarte utilă și practică odată ce o vei afla. Puteți căuta un cuvânt în orice dicționar și veți ști exact cum se pronunță. Puteți observa diferențele dintre limba engleză, engleză și australiană. Vă puteți verifica pronunția proprie și nota care sunt vocalele pe care le pronunți într-adevăr. Este fascinant!
 • ɪts laɪk ə siːkrət koʊd! (Este ca un cod secret!). Puteți chiar să transmiteți note cu prietenii dvs. în timpul orelor. Dar amintiți-vă că fiecare accent este puțin diferit. Dacă găsiți o pronunție ciudată, verificați dacă este vorba de engleza americană, limba engleză a reginei sau orice altceva.
 • Sɪriəsli, ɪts ɑːsəm (Vă asigurăm că este fenomenal).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 18
  4
  Înregistrați-vă vocea S-ar putea să știți deja cum vă auziți vocea, dar cum sună cuvintele când ies din gură? Probabil, puțin diferit. Deci vă sugerăm să înregistrați. În acest fel, vă puteți da seama de punctele forte și de punctele slabe. Este un pic dificil să vă auzi vocea proprie la început (puteți auzi că este nenaturală), dar nu vă faceți griji pentru că acel sentiment dispare în timp ce progresați.
 • Luați timp pentru a afla modelele de pronunție. Deoarece engleza este un conglomerat de multe limbi, nu există reguli rigide sau rapide, dar există modele generale. Două-silabe verbe sunt accentuate în al doilea (project), în timp ce substantive (proiect) și adjective (fericit) din două silabe sunt accentuate în primul. În general, silaba antepenultimă este accentuată (deși acest lucru nu este valabil pentru toate cazurile): fotograf, continuu, național, etc. Vedeți dacă reflectați toate acestea atunci când vorbiți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea limbii engleze Pasul 19
  5
  Luați cursuri cu diferite stiluri de învățare. Dacă aveți ocazia de a lua o clasă de engleză, completați-o cu un altul care are un stil de învățare diferit. Dacă vă aflați într-o clasă de grup, îl puteți completa cu o pregătire personalizată. Dacă vă aflați într-o clasă oratorică, luați-o pe alta în care puteți practica scrierea. Dacă vă faceți griji în ceea ce privește îmbunătățirea pronunțării, luați o clasă în care puteți scădea accentul în timp ce vorbiți. Practica diferitelor abilități în medii diferite este singurul (și cel mai rapid) mod de îmbunătățire.
 • Dacă aceasta nu este o opțiune, fii creativă. Formați un mic grup de studiu sau întâlniți-vă cu un prieten pentru a vorbi puțin. Obțineți un pix sau utilizați Skype. Există și alte modalități de a vă îmbunătăți nivelul de limba engleză în plus față de cursurile față-în-față, care adesea costă o mulțime de bani.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. în limba engleză 20
  6
  Au perspective diferite. Uneori, trebuie create oportunități și, uneori, ele pot părea un pic forțate sau te pot face să te simți puțin prostești, dar merită. Iată câteva idei pentru a vă pune în practică inventivitatea creativă:
 • Apelați serviciul clienți orice marcă comercială. Întrebați despre produsele, serviciile, planurile, opțiunile pe care le oferă dacă vă decideți să le cumpărați etc. Cu asta, deja Ați practicat o conversație gratis.
 • Organizați o cină pentru turiști. Publicați că veți oferi o cină în schimbul unei conversații în limba engleză. Mulți turiști caută ceva puțin obișnuit, iar dacă utilizați această resursă, îi puteți duce la masă.
 • Formați un club. Veți fi surprins de cât de mulți oameni sunt în dvs. aceeași situație. Puteți salva costul unei clase prin întâlniri cu unii oameni și prin contribuția unor resurse. Faceți cunoștință în același timp în același loc în fiecare săptămână și începeți să atrageți atenția.
 • sfaturi

  • Încercați să gândiți tot timpul în limba engleză. Nu te limita la traducerea cuvintelor în limba ta maternă. Încercați să formați propoziții coerente. Va fi util să învățați fraze făcute din memorie.
  • Încercați să vizionați videoclipuri în limba engleză. Procedând astfel, vă veți îmbunătăți abilitățile de conversație și de gramatică.
  • Aflați expresii în limba engleză. În limba engleză, sunt folosite multe expresii ciudate și deranjante, iar majoritatea vorbitorilor de limba engleză nu au nicio idee de unde au provenit. Trebuie să înveți sensul.
  • Când încercați să învățați noi fraze, încercați următoarele: observați, pronunțați, umblați, notați, verificați. Observați fraza, revizuiți-o cu vederea, pronunțați-o, scrieți-o și apoi verificați semnificația acesteia.
  • Obțineți un bun dicționar bilingv.
  • Puteți selecta unul sau două cuvinte în fiecare zi și puteți învăța semnificația, sinonimele și antonimele lor.
  • Alegeți un accent, fie el britanic, american, scoțian, australian etc. Nu amestecați diferitele modalități de pronunțare a fiecărui accent, alegeți unul și rămâneți cu el. Practicați-l până când sunați ca un nativ.

  avertismente

  • Accenturile engleze diferă enorm în Marea Britanie și în întreaga lume. Nu contează ce accent utilizați și nu vă faceți griji dacă întâlniți un accent greu de înțeles. Trebuie să practică întotdeauna. În plus, cei mai mulți vorbitori nativi au, de asemenea, probleme cu accente.
  • Există diferențe între engleza americană și cea britanică (să nu mai vorbim de australian), atât în ​​ortografie, cât și în vocabular și gramatică. Chiar și așa, vorbitorii acestor diferite soiuri se înțeleg destul de bine. Uitați-vă la varietatea pe care o ascultați și încercați să învățați formularul standard.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să învățați engleza vecheCum să învățați engleza veche
  Cum să înveți limba engleză vizionând filmeCum să înveți limba engleză vizionând filme
  Cum de a învăța limba engleză rapidCum de a învăța limba engleză rapid
  Cum să înveți engleza cu ușurințăCum să înveți engleza cu ușurință
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să numărăți între 10 și 20 în englezăCum să numărăți între 10 și 20 în engleză
  Cum să spun "numele meu este" în englezăCum să spun "numele meu este" în engleză
  Cum să spun "baby" în germanăCum să spun "baby" în germană
  Cum să spun lunile calendaristice în limba englezăCum să spun lunile calendaristice în limba engleză
  Cum să dezvolți fluența în limba englezăCum să dezvolți fluența în limba engleză
  » » Cum să vă îmbunătățiți limba engleză

  © 2011—2020 ertare.com