Cum să vă îmbunătățiți limba franceză

Nu contează dacă sunteți începător sau dacă aveți mulți ani de învățare în limba franceză, este foarte important să vă păstrați abilitățile bine pregătite și, de asemenea, să căutați metode care să le îmbunătățească continuu. Cu numai cantitate minimă de cunoaștere a limbii franceze

Puteți urma acești pași pentru a-ți crește abilitățile într-o limbă vorbită în 57 de țări din întreaga lume.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului francez 01
1
Practicați-vă pronunția. Obținerea în mod natural a fluxului francez este un semn de perseverență în practică pentru a obține un accent adecvat. Pronunția bună vă ajută să înțelegeți corect și, astfel, vă puteți bucura de vorbirea limbii într-un mod fluent. Metodele de îmbunătățire a pronunțării includ:
 • Ascultați difuzoarele native din franceză și repetați dialogurile. Puteți alege un film francez bun și puteți imita accentul actorului dvs. preferat. Puteți asculta conversații prin iPod sau MP3 player pe drumul spre lucru și repetați ceea ce spun ei ori de câte ori este necesar.
 • Cântați în limba franceză Descărcați melodiile preferate și începeți să cântați. Muzica este un instrument excelent pentru a perfecționa accentul și aproape că niciodată nu veți observa efortul.
 • Asigurați-vă că aveți un profesor francez bun. Dacă nu luați cursul de limbă franceză ca parte a curriculumului universității, înscrieți-vă în clase pentru a învăța după muncă sau în timpul weekend-urilor. Profesorul dvs. ar trebui să vă ajute să vă corectați pronunția, arătându-vă punctele slabe și oferindu-vă exercițiile adecvate pentru a îmbunătăți intonația, inflexiunea și legarea modulațiilor.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului tău francez 02
  2
  Verificați-vă constant gramatica. Chiar și așa, ați învățat câteva subiecte gramaticale, este totuși important să revizuiți lecțiile până când fiecare subiect învățat devine absolut natural. Aceasta poate fi o activitate mai distractivă și atractivă dacă accesați suportul multimedia:
 • Utilizați playerul iPod sau MP3 pentru a asculta exerciții gramaticale. Puteți să faceți acest lucru în timp ce exerciți, dacă călătoriți sau doar vă relaxați în pat etc.
 • Puteți folosi jocuri și exerciții pentru a vă îmbunătăți gramatica. Există o mulțime de jocuri gratuite și exerciții disponibile online, de asemenea, puteți cumpăra CD-ROM-uri pentru calculator. Puteți căuta Jocurile gramaticale franceze, Jocurile ortografice franceze, Jocuri verbale în limba franceză etc. și pentru a vedea care dintre acestea se potrivesc intereselor dvs. Căutați jocuri populare cu vorbitori de limbă franceză (aceasta ar fi modalitatea ideală de a vă îmbunătăți cunoștințele despre limba franceză).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului francez 03
  3
  Creste vocabularul Ca și în limba maternă, scopul dvs. de a învăța vocabularul este un proces de învățare de-a lungul vieții. În timp ce învățarea vocabularului devine mai ușoară și mai ușoară pe măsură ce o practicați și veți deveni rapid capabili să descifrați semnificațiile prin context și asociere, continuarea învățării ca un exercițiu personal ar fi foarte util. Puteți face acest lucru în felul următor:
 • Aveți un notebook la îndemână pentru a scrie cuvintele care sunt necunoscute în timp ce citiți. Puteți căuta înțelesul tuturor cuvintelor de la capăt, pentru a nu întrerupe lectura dvs. prin căutarea unul câte unul. Este util să folosiți categorii pentru a clasifica cuvinte, cum ar fi călătorii, îmbrăcăminte, corp, modă, mașini, filme etc., pentru a găsi cu ușurință cuvintele și a vă oferi o asociere contextuală în mintea ta.
 • Utilizați note lipicioase pentru a scrie nume de articole de uz casnic.
 • Creați un album Tăiați imaginile articolelor pe categorii și adăugați cuvintele franceze care corespund fiecărei etichete. Pe de o parte faceți o meserie și pe de altă parte o lecție în limba franceză!
 • Aflați despre evenimentele care vă interesează adânc și vă motivează să învățați cuvinte noi. Dacă sunteți un fan al fotbalului, de ce să nu urmăriți meciurile de echipă franceză și să învățați cuvintele care sunt folosite?
 • În momentul în care aflați un cuvânt nou în limba maternă, este necesar să îl căutați imediat în limba franceză.
 • Citiți instrucțiunile care apar împreună cu aparatele și software-ul în limba franceză. În prezent, majoritatea manualelor se găsesc într-o varietate de limbi, facilitând învățarea rapidă a noilor tehnologii sau termeni tehnici și comparându-le cu versiunea spaniolă.
 • Scopul dvs. ar trebui să fie să învățați 5 cuvinte noi pe zi. La sfârșitul unei săptămâni, veți fi învățat 35 de cuvinte noi și până la sfârșitul anului ar fi 1820!
 • Obțineți un dicționar vizual în limba franceză. Deși există dicționare bilingve vizuale, nu este necesar să le obțineți. Aceasta este o modalitate inspirată și cu adevărat utilă de a învăța o mare varietate de vocabular și care ajută în special la termenii tehnici necesari la locul de muncă sau la hobby-uri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. francez 04
  4
  Înconjurați-vă mediul cu limba. Fie că este vorba de cărți, radio, internet, televiziune, orice utilizare a mass-media va extinde posibilitățile dvs. de învățare și vă va întări experiența. Dacă locuiți într-un alt loc decât limba, descărcați podcast-uri (fișiere multimedia). Dacă amesteci strategiile mass-media cu învățarea, veți vedea că veți începe să înțelegeți lucrurile mult mai bine prin amintirea cuvintelor pe care nu le-ați văzut de ceva timp.
 • Citiți frecvent în limba franceză. Citirea va spori vocabularul și va extinde imersia în limbaj. Veți învăța cu ușurință în timp ce citiți, pentru că vă bucurați de acest moment. Alege cărți care ar putea să te intereseze, indiferent dacă ești science fiction sau nu. Poate cărțile nu sunt stilul tău, atunci poți încerca să citești wikiHow în franceză. (Găsiți aceste pagini în secțiunea wikiHow a lumii pe pagina principală wikiHow).
 • În prezent, multe DVD-uri vin cu opțiunea de franceză. Când vizionați DVD-ul, schimbați limba în limba franceză. Indiferent dacă este dublat sau subtitrat, veți învăța printr-un mediu care vă atrage atenția.
 • Ascultați posturile de radio în limba franceză. Există sute de posturi care difuzează în limba franceză și puteți accesa cu ușurință multe dintre ele online. De asemenea, puteți vedea dacă puteți asculta transmisiunile în limba franceză în stațiile dvs. de limbă locală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului tău francez 05


  5
  Obține un partener cu care să vorbești. Mulți vorbitori de limba franceză vor să-și îmbunătățească limba spaniolă și sunt dispuși să vă ajute să vă îmbunătățiți limba franceză. Nu există o cale mai bună de a practica. Un vorbitor nativ vă poate ghida în tot felul de detalii pe care nu le veți vedea niciodată în manuale. Puteți conversa cu un partener în diferite moduri:
 • Ca prieteni pe internet, schimbul de e-mail-uri, mesagerie instantanee sau IRC-
 • Utilizarea rețelelor sociale (Twitter, etc., numai în limba franceză) -
 • Introduceți wikiHow în limba franceză și editați numai în aceeași limbă. Puteți comunica cu ceilalți pe site-
 • Utilizați programe cum ar fi Google Talk sau Skype pentru a discuta cu prietenii francezi - sau
 • Dacă cunoașteți pe cineva din zona dvs., este recomandabil să discutați în mod regulat personal.
 • Un aspect important nu este doar vorbirea. Amintiți-vă că trebuie să vă îmbunătățiți înțelegerea ascultării în limba franceză. Fiind o limbă vorbită rapid și care are multe legături, dezvoltarea abilității de înțelegere a limbii franceze este vitală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. francez 06
  6
  Weekend francez. În compania unui prieten care are un nivel mai avansat de vorbitor francez sau francez, încearcă să vorbești numai francez pentru o zi sau două în weekend. Du-te la cumpărături, cină și distrează-te în franceză.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului tău francez 07
  7
  Travels. Vizitați o țară francofonă și îmbogățiți-vă simultan limba și cultura. Nu vă limitați să vizitați Franța sau Belgia. Dacă locuiți în America de Nord, Quebec este la câțiva pași distanță. Există, de asemenea, multe alte țări francofone, regiuni și culturi din întreaga lume în Africa, Pacific, Caraibe etc. Există întotdeauna o scuză bună pentru a lua o vacanță și a câștiga experiență!
 • Înscrieți-vă la un institut de limbă într-un oraș sau într-o țară francofonă. Puteți trăi cu o familie locală și va trebui să vorbiți tot timpul despre limba franceză.
 • Căutați un loc de muncă sporadic sau voluntar. Munca este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile în legătură cu altă limbă. Dacă este o slujbă ocupată, fie chelner sau bucătar, veți fi forțat să vă îmbunătățiți rapid limba franceză din necesitate.
 • Învață limba spaniolă ca o limbă străină într-o țară vorbitoare de limbă franceză. Este necesar să aveți o bună cunoaștere a ambelor limbi pentru a realiza acest lucru și, pe măsură ce predați, veți învăța cu certitudine!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea pasului dvs. francez 08
  8
  Învățarea unei limbi este, de asemenea, învățarea despre cultură. În timp ce învățați și îmbunătățiți abilitățile de limbă străină, este la fel de important să înțelegeți cultura.
 • Citiți istoria franceză Istoria Franței se extinde dincolo de limitele țării, așa că încercați să faceți o lectură extinsă.
 • Învață cât mai multe despre activitățile culturale franceze, cum ar fi arta, moda și filmele.
 • Dine în cele din urmă în restaurantele franceze sau să învețe cum să pregătească alimente tipice. Citiți cărțile de bucate și istoria franceză.
 • Aflați mai multe despre politica franceză. Amintiți-vă să vedeți în alte țări francofone și nu numai să vă concentrați asupra Franței.
 • sfaturi

  • Este esențial să aveți un dicționar francez-spaniol. Faceți o editare bună cât mai curând posibil și folosiți-o frecvent
  • Dacă francezul este la un nivel bun, puteți lua în considerare utilizarea unui dicționar monolingv
  • Căutați site-uri de încredere pentru activități de învățare în limba franceză, BBC, de exemplu
  • Concentrează-te pe progresul tău. Uneori veți avea sentimentul că învățarea sa blocat - este necesar să perseverezi pentru că mintea ta prelucrează în mod constant toate informațiile

  Lucruri de care ai nevoie

  • Acces la internet
  • Cărți gramatice actualizate
  • Un dicționar curent de editare
  • Un notebook
  • DVD-uri, cărți și alte materiale
  • iPod, MP3 player, Podcast-uri gratuite franceze
  • Planuri de călătorie
  • Companii dispuși să vorbească în limba franceză
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci pâine franceză în cuptorCum să faci pâine franceză în cuptor
  Cum sa faci toast francez fara vanilieCum sa faci toast francez fara vanilie
  Cum să faci iubitul tău să-ți dea un sărut francez dacă nu știe cum să o facăCum să faci iubitul tău să-ți dea un sărut francez dacă nu știe cum să o facă
  Cum să înveți limba francezăCum să înveți limba franceză
  Cum să înveți limba franceză de bazăCum să înveți limba franceză de bază
  Cum de a învăța pronunția standard a limbii englezeCum de a învăța pronunția standard a limbii engleze
  Cum de a învăța repede să vorbești în francezăCum de a învăța repede să vorbești în franceză
  Cum să spun "noapte bună" în francezăCum să spun "noapte bună" în franceză
  Cum să spun "Nu vorbesc limba franceză"Cum să spun "Nu vorbesc limba franceză"
  Cum să spun "te iubesc" în franceză, germană și italianăCum să spun "te iubesc" în franceză, germană și italiană
  » » Cum să vă îmbunătățiți limba franceză

  © 2011—2020 ertare.com