Cum să-ți îmbunătățești limba japoneză vorbită

Învățarea japoneză este dificilă pentru persoanele care vorbesc limba spaniolă. Japonezii sunt mai dificili, deoarece pronunția este foarte diferită. Nu există nimic care poate înlocui faptul de a călători în Japonia, aflați într-un program cu oameni care vorbesc limba ca limba maternă și se cufunda în cultura și limba japoneză 24/7, dar acest lucru nu este posibil pentru mulți oameni care trăiesc în afara Japoniei și care studiază limba în fiecare zi. Asta nu înseamnă că nu îți poți îmbunătăți capacitatea de a vorbi japonez. Următorul articol oferă câteva sfaturi.

pași

Imaginea intitulată Scrieți un eseu despre sociologie Pasul 3
1
Găsiți pe cineva care vorbește fluent limba. Dacă nu găsiți pe cineva în persoană, încercați să găsiți pe cineva online. Există multe comunități online în care oamenii din întreaga lume se reunesc pentru a învăța limba japoneză.
 • Imaginea intitulată Citiți și scrieți pasul japonez rapid 18
  2
  Practicați japonezii cu oamenii pe care i-ați întâlnit. Încearcă să participi la conversații reale dacă poți. Dacă faceți acest lucru online, există mai multe programe de chat vocal care vă vor ajuta să comunicați liber pe internet. Este mai bine dacă întrebi pe alte persoane online ce programe funcționează cel mai bine pentru ei.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dacă puteți auzi și vorbi cu oamenii care vorbesc japoneza ca limba lor maternă, să asculte cu atenție modul în care acestea pronunță cuvinte și expresii și să încerce să imite ceea ce auzi. Trebuie să acorzi o atenție deosebită diferențelor atunci când limba este vorbită de oameni de diferite genuri. Este posibil ca unele cuvinte și fraze să fie diferite.
 • Imaginea intitulată Scrieți un eseu despre sociologie Pasul 15
  4
  Utilizați diferite fraze și cuvinte care simulează situații diferite cum ar fi cumpărăturile, comandarea hranei într-un restaurant, vorbind la telefon etc.
 • Imaginea intitulată Talk Your Way to Success Step 13
  5
  Nu fi descurajat dacă faci greșeli, chiar dacă oamenii râd când spui cuvinte rele sau de a folosi expresiile greșite. Una dintre cheile învățării limbii este de a învăța ce greșeli pot fi făcute pentru a nu le repeta în viitor.


 • Imagine cu titlul Vorbește norvegiană Pasul 12
  6
  Fiți interesant și întotdeauna aveți teme pregătite pentru a umple tăcerea. Aflați lucruri despre cultura populară japoneză: cântăreți, cărți, orice. Filmele studioului Ghibli, cum ar fi Castelul de călătorie și Spirited Away, sunt un bun exemplu. Aici cunoaștem puțin despre cultura japoneză. Desigur, diferențele culturale sunt bine, dar pot deveni monolog, dacă cealaltă persoană nu este cu adevărat interesată.
 • Imaginea intitulată Citiți și scrieți Fast Step 3 în limba japoneză
  7
  Dacă știți că anumite probleme sunt susceptibile de a veni în timpul unei conversații, memoreaza în prealabil o frază și vocabularul legat de acest subiect. Pot exista o mulțime de întrebări repertoriale și previzibile, astfel încât să fim pregătiți nu numai să răspundem, ci și să elaborăm. Acest lucru nu va îmbunătăți abilitățile dvs. de vorbire, dar va face fluxul de conversație.
 • Imaginea intitulată Discutați despre calea spre succes Pasul 5
  8
  Familiarizați-vă cu utilizarea corectă a cuvintelor de umplere, cum ar fi soo desu, ne, majiide, etc.
 • Imagine intitulată Fii în apropierea prietenilor cu tipul pe care îți place Pasul 1
  9
  Practica imitarea persoanelor care vorbesc limba lor maternă. Aceasta este o tehnică în care auziți pe cineva vorbind limba și apoi repetați ceea ce au spus cu voce tare cât mai clar posibil. Nu vă faceți griji cu privire la repetarea perfectă a lucrurilor, repetați cât de mult puteți, cât mai rapid și mai clar posibil.
 • sfaturi

  • Practica vorbind japonez în fiecare zi. Cu cât o utilizați mai mult, cu atât veți simți mai confortabil atunci când trebuie să vorbiți cu oamenii pe care îi cunoașteți.
  • Aflați dacă vreunul dintre prietenii sau rudele dvs. este, de asemenea, interesat de limbă. Vă ajută mereu dacă învățați cu cineva pe care îl cunoașteți bine.
  • Aflați dacă universitatea locală are un club japonez. Puteți găsi mai mulți vorbitori nativi din zona dvs. care ar fi interesați să vă ajute să vă îmbunătățiți abilitățile orale.
  • Învață cât de mult poți despre cultura japoneză. Nu este același lucru ca în alte țări și există multe lucruri pe care le puteți face fără să știți că acestea sunt considerate ofensatoare. Nu s-ar putea găsi prea multe despre el on-line, dar dacă aveți de gând să călătorească în Japonia într-o zi va ajuta să știi ce fel de comportament pentru a evita. Vizitați biblioteca locală sau librăria dvs. pentru a găsi cărți despre cultura japoneză (asigurați-vă că cărțile sunt relativ recente înainte de a citi).
  • Aflați despre gesturile făcute de japonezi. De exemplu, punctul japonez sau atinge nasul lor pentru a se referi la ei înșiși. Și dând din cap înseamnă că ascultați, nu neapărat de acord.

  avertismente

  • Încercați să evitați persoanele care nu își îmbunătățesc serios abilitățile orale. Acest lucru vă poate descuraja să continuați.
  • Nu trebuie să studiezi în fiecare zi! Faceți o pauză dacă vă simțiți stresați! Apoi continuați când vă odihniți. Limba japoneză nu merge nicăieri
  • Încercați să evitați să învățați să vorbiți despre Anime, deoarece mulți folosesc limbajul colocvial și căile de vorbire care nu sunt foarte cordiale. În schimb, încercați să găsiți telenovela japoneză sau drame în care limba vorbită este mai normală.
  • "Hai" și "iie" nu sunt folosite ca "da" și "nu". "Hai" înseamnă că ești de acord "eu" că nu ești de acord. Acest lucru poate fi deosebit de confuz dacă o întrebare are o formă negativă. "Nu vrei să pleci?" - "Hai" ar însemna că nu vrei să mergi în timp "IIE" Ar însemna da.
  • Există niveluri diferite de curtoazie în limba japoneză. Când vorbești cu cineva pe care nu îl cunoști bine, este mai bine să folosești formulare educate.
  • Evitați să încercați imediat să găsiți o iubită japoneză. Multe fete japoneze pe care le cunoașteți se așteaptă deja că cei mai mulți tipi sunt acolo pentru a găsi o prietena și nu sunt interesați de limbă. Este mai bine ca în acest moment să vă concentrați doar pe îmbunătățirea abilităților orale. Ei vor aprecia onestitatea ta si vor fi mult mai dispusi sa te ajute daca nu le pui dimensiunile. Să nu mai vorbim că restul comunității va fi mai receptiv pentru tine.
  • Fiți amabil când încercați să găsiți pe cineva care vorbește fluent cu cine să studieze, nu doriți să speriați oameni. Explicați-vă că sunteți student și întrebați politicos dacă vă puteți ajuta.
  • Evitați să folosiți filme sau drame samurai sau ceva istoric. Japonezii folosiți nu sunt moderni și nu vă vor ajuta.
  • Încercați să nu fiți nepoliticos în camerele de discuții online. Amintiți-vă că sunteți acolo pentru a învăța și a face prieteni. Nimeni nu va dori să vorbească cu o persoană nepoliticoasă și rea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți limba rusăCum să înveți limba rusă
  Cum să înveți vocabularul coreeanCum să înveți vocabularul coreean
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să număr la 10 în limba japonezăCum să număr la 10 în limba japoneză
  Cum să spun "Nu vorbesc limba franceză"Cum să spun "Nu vorbesc limba franceză"
  Cum să spun "noroc" în mai multe limbiCum să spun "noroc" în mai multe limbi
  Cum să spun "numele meu este" în englezăCum să spun "numele meu este" în engleză
  Cum să spun "baby" în germanăCum să spun "baby" în germană
  Cum să spun "ziua de naștere fericită" în japonezăCum să spun "ziua de naștere fericită" în japoneză
  Cum să spun o zi bună în japonezăCum să spun o zi bună în japoneză
  » » Cum să-ți îmbunătățești limba japoneză vorbită

  © 2011—2020 ertare.com