Cum să vă îmbunătățiți cunoștințele de limba engleză

Engleză devine rapid limba mondială. Mulți oameni au obligația de a învăța corect limba engleză pentru a le ajuta în afacerea lor sau pentru a reuși în cariera lor pe scena internațională. Urmați aceste strategii pentru a vă atinge obiectivul. În acest articol se presupune că deja cunoașteți foarte bine noțiunile de bază ale limbii engleze.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea cunoștințelor dvs. de limba engleză Pasul 1
1
Citiți orice ziar în limba engleză tare și încet. Citiți cât se poate de lent pentru a înțelege semnificația a ceea ce citiți, inclusiv pentru nuanțe. În timp ce structura limbii engleze este destul de simplă în comparație cu multe alte limbi, idiomele sale fac o limbă mai dificilă de a stăpâni în mod corespunzător.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea cunoștințelor dvs. de limba engleză Pasul 2
  2
  Găsiți niște cărți pentru copii. Cărțile care conțin multe pilde, fabule, povestiri și legende sunt bune deoarece sunt ușor de citit și de asemenea transmit mesaje interesante. Prin citirea acestor povestiri veti avea o mai buna intelegere a cuvintelor si veti imbunatati vocabularul prin citire. Cărțile pentru copii cu ilustrații, cum ar fi dicționarele ilustrate, reprezintă o resursă excelentă pentru persoanele care învață limba engleză ca a doua limbă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea cunoștințelor dvs. de limba engleză Pasul 3
  3
  Pregătiți propriul dicționar de cuvinte. În fiecare zi, încercați să scrieți câteva cuvinte cheie noi pe care le-ați stăpânit în acea zi.
 • Consultați acest dicționar o dată pe săptămână pentru a vă aminti de semnificația acestor cuvinte și pentru a le păstra permanent în memorie. De fiecare dată când vă uitați la acest dicționar, vizualizați semnificația acestor cuvinte. De exemplu, pentru cuvânt "halucinație", încercați să vă imaginați ce înseamnă într-adevăr cuvântul, ați putea încerca să vă imaginați pe cineva care are un fel de coșmar în timp ce-și visează. Această metodă de vizualizare vă va face să înțelegeți diferențele subtile dintre cuvinte similare "consimțământ" și "permis"și, în același timp, vă va ajuta să acceptați că limba engleză are un vocabular bogat și trebuie doar să învățați toate cuvintele noi pe care le puteți avea aceleași semnificații similare sau identice.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea cunoștințelor dvs. de limba engleză Pasul 4


  4
  Creați propoziții proprii folosind cuvintele pe care le-ați scris în dicționarul dvs. Utilizați aceste cuvinte în conversațiile zilnice cu prietenii dvs. și în comunicările dvs. scrise. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai conștienți de noile cuvinte.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea cunoștințelor dvs. de limba engleză Pasul 5
  5
  Trebuie să fii metodic. Dacă urmați această metodă în următoarele câteva săptămâni, în curând utilizarea noilor cuvinte va deveni un obicei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea cunoștințelor dvs. de limba engleză Pasul 6
  6
  Citiți cu voce tare atâta timp cât puteți. Dacă sunteți timizi cu alții, veți fi doar o victimă. Prin urmare, nu trebuie să ezitați să luați inițiativa și să integrați oamenii în conversație. Citirea cu voce tare vă va ajuta să câștigați încredere suplimentară, astfel încât să puteți pronunța cuvintele în mod clar și în contextul potrivit.
 • sfaturi

  • Nu ezitați să discutați cu ceilalți. Acesta este cel mai eficient mod de a învăța un limbaj, iar vorbitorii de limbă engleză primesc noi cursanți de limbă engleză. Veți învăța rapid în acest fel.
  • Nu ezitați să citiți cu voce tare. Dacă sunteți timizi cu ceilalți, veți fi doar o victimă, deci nu ezitați să luați inițiativa.

  avertismente

  • Citește încet.
  • Nu renunta Cu cât practici mai mult, cu atât mai bine.
  • Asigurați-vă că articolele pe care le citiți au fost scrise de persoane care vorbesc limba engleză ca limbă maternă. Dacă nu, ar trebui să fii sceptic față de idiomii / unitățile frazeologice pe care le folosesc, deoarece ar putea încerca să folosească idiomuri care nu există în limba engleză. Utilizați un dicționar pentru a confirma.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a schimba limba în Facebook în limba PirateCum de a schimba limba în Facebook în limba Pirate
  Cum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lumeCum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lume
  Cum să înveți limba englezăCum să înveți limba engleză
  Cum să învățați engleza vecheCum să învățați engleza veche
  Cum să înveți limba engleză vizionând filmeCum să înveți limba engleză vizionând filme
  Cum de a învăța limba engleză rapidCum de a învăța limba engleză rapid
  Cum să înveți engleza cu ușurințăCum să înveți engleza cu ușurință
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să numărăți între 10 și 20 în englezăCum să numărăți între 10 și 20 în engleză
  Cum să dezvolți fluența în limba englezăCum să dezvolți fluența în limba engleză
  » » Cum să vă îmbunătățiți cunoștințele de limba engleză

  © 2011—2020 ertare.com