Cum de a îmbunătăți scrisoarea

Ați fost vreodată confuz cu un medic atunci când cineva a văzut scrisul dvs.? Copiii de școală primară au un script mai ușor de citit decât tine? Caligrafele greșite pot fi rușinoase și pot afecta semnificativ viața dvs. academică și profesională. În loc să vă permiteți să se înrăutățească, faceți schimbări pentru a vă înfrumuseța semnătura. În curând, veți concura împreună cu renumitul John Hancock.

pași

Partea 1
Analizați-vă scrisul

Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 1
1
Scrieți un paragraf Alege orice subiect și scrie cel puțin cinci propoziții despre asta. Dacă nu aveți creativitate, copiați pur și simplu un pasaj dintr-o carte sau ziar. Obiectivul este să vă dați o idee despre cum este de obicei caligrafie. Cu cât scrieți mai mult, cu atât va fi mai exactă analiza.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 2
  2
  Identificați formele de bază. E scrisul tău plin de bucle și curbe? Are în principiu aspectul unor linii drepte și rigide? Aveți margini grele sau nu vă amestecați versurile?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 3
  3
  Găsiți o înclinație. Unghiul în care vă scrieți scrisorile poate fi decisiv pentru scrierea voastră. Caligrafia este perpendiculară pe liniile de mai jos? Se înscrie semnificativ în stânga sau în dreapta? O ușoară înclinare nu este de obicei o problemă, dar prea mult poate face lectură dificilă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 4
  4
  Verificați alinierea. Cuvintele tale tind să fie scrise cu un unghi în sus sau în jos? Se suprapun cu liniile de pe pagină? Este fiecare cuvânt individual înclinat sau întreaga linie de text deviază în aceeași direcție față de linie?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 5
  5
  Uită-te la spațiere. Distanța dintre cuvinte și litere ajută la determinarea calității scrisului. Trebuie să existe suficient spațiu între fiecare cuvânt pentru a intra în scrisoare "sau". Folosind mai mult sau mai puțin spațiu decât acesta poate fi un indicator al caligrafiei proaste. Acordați atenție și proximității fiecărei litere în mod individual. Scrisul îngust sau literele care sunt distanțate prea departe pot fi greu de citit.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 6
  6
  Fiți atenți la dimensiune. Se pare că dimensiunea are importanță, cel puțin în scris. Scrisul dvs. completează complet spațiul dintre două linii? Puteți scrie toate cuvintele dvs. în mai puțin de jumătate din spațiul dintre linii? Luând o cantitate mare de spațiu sau folosind prea puțin sunt două lucruri de evitat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea scrierii de mână Pasul 7
  7
  Analizați calitatea liniei Uită-te la liniile care alcătuiesc scrisul tău. Sunt atrasi cu presiune puternică sau sunt dificil de citit? Sunt drepte sau drepte și neuniforme?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 8
  8
  Determinați defectele. Având în vedere tot ceea ce sa menționat mai sus, care este nevoia de a vă îmbunătăți scrisul? Posibilele modificări pot fi făcute la forma literelor, spațiu, aliniere, dimensiunea scrisului, de calitate linie și înclinația de cuvinte. Modificarea uneia sau mai multora dintre aceste aspecte va îmbunătăți lizibilitatea scrisului dvs. în general.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 9
  9
  Vedeți alte stiluri de scris pentru a vă inspira. Deci știi că scrisorile tale sunt prea mari și formele tale prea rotunjite. Acum ce? Accesați site-urile de tipuri de scrisori și căutați exemple de scriere care vă plac. Faceți o copie a fiecărui stil de scriere pe care îl puteți imita. Nu vă fie frică să căutați exemple care pot varia semnificativ de la scrierea voastră, deoarece puteți alege unele aspecte ale diferitelor scripturi, în loc să vă adaptați complet pe una nouă.


 • Partea 2
  Schimbă-ți scrisul

  1
  Scrie în aer. De cele mai multe ori, persoanele cu scrisul de mână slabă sau ilizibilă pur și simplu nu au instruit în mod corespunzător grupul de mușchi în mâinile tale, brațe și umeri. Evita "trage" scrisori cu mâna ta. În schimb, scrieți să mișcați brațul pe umăr. Pentru a practica acest lucru, cel mai simplu lucru este să scrieți fraze în aer utilizând degetul. Acest lucru vă forțează să utilizați grupul muscular în braț și umăr pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți scrisul și să îl împiedicați să fie dezordonat sau stors.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 11
  2
  Ajustați forma mâinii. Pixul sau creionul trebuie ținut între degetul mare și degetul arătător și (opțional) degetul mijlociu. Sfârșitul instrumentului de scriere trebuie să se sprijine pe mâna dvs. sau pe articulația degetului arătător. Ținând creionul prea puternic sau prea slăbit (în această poziție sau pe alții) va duce la o manevră slabă. Țineți creionul în a treia parte a fundului pentru a obține rezultate mai bune.
 • 3
  Practica cu forme de bază. Un defect care constă în scrierea necorespunzătoare este o neregularitate și o inconsistență între litere și forme. Toate literele sunt date de linii drepte și cercuri sau semicercuri, deci ia ceva timp pentru a le complota. Umpleți o coală completă cu linii verticale paralele și linii diagonale paralele. Faceți același lucru și cu o foaie de forme de "sau". Când puteți face același rând constant și repetat, sunteți gata să completați literele.
 • 4
  Studiați o diagramă direcțională. Deși toată lumea pare să o facă diferit, există o modalitate frumoasă de a scrie fiecare literă din alfabet. Urmând instrucțiunile corecte pe liniile care alcătuiesc fiecare literă, puteți îmbunătăți considerabil scrierile dvs. De exemplu, în loc de a porni vocala "la" de coada, începeți din partea de sus a curbei. Practic scrieți fiecare literă în direcția corectă. precum și te-au învățat în grădiniță.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea scrierii de mână Pasul 14
  5
  Încercați o varietate de instrumente de scris. Deși se pare că este un pic mai ales, oamenii pot scrie mai bine (sau mai rău) folosind diferite instrumente de scriere. Încercați o varietate de instrumente, inclusiv un stilou, un roll-on si un stilou, precum și creioane tradiționale și mecanice. Găsirea unuia care vă place scris poate fi de ajuns pentru a vă îmbunătăți scrisul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 15
  6
  Practicați alfabetul. Da, ca și în clasa întâi, umpleți linii și linii de linii cu fiecare alfabet de litere mari și minuscule. Utilizați inspirația scrisorilor pe care le obțineți, precum și analiza scrisului pentru a vă concentra asupra a ceea ce trebuie să vă schimbați. Dacă problema dvs. este înclinată, faceți un punct pentru a păstra literele verticale. Dacă sunteți încercarea de a schimba formele literelor, se concentreze pe simularea formelor le-ai văzut în scris inspirația pe care ați ales.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scrierii de mână Pasul 16
  7
  Aplicați ceea ce ați învățat. Când sunteți siguri de perfecțiunea fiecăreia dintre scrisorile voastre, practicați scrisul în cuvinte și propoziții complete. Scrie fraza "vulpea rapidă sări peste câinele leneș" din nou și din nou Această teză conține multe litere ale alfabetului, oferindu-vă o practică largă. Deși pare monoton, zicala "practica este perfectă" cu siguranță se aplică aici.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea scrierii de mână Pasul 17
  8
  Întotdeauna scrieți lucrurile de mână. Treceți opțiunea de a scrie acea schemă de eseu sau e-mail pentru a prinde un prieten. În schimb, încercați să scrieți manual lucrarea. Folosind ocazia de a scrie lucrurile de mână atunci când este posibil va fi practica cea mai benefică pentru îmbunătățirea scrisului. Te poate dura mai mult, dar îți vei forma mușchii necesari pentru o scriere ușoară și fluidă.
 • sfaturi

  • Utilizați tipul de creion care vă place.
  • Literele trebuie să aibă dimensiuni egale. Acest lucru va face ca scrisul dvs. să fie curat și ordonat.
  • Încercați să scrieți cel puțin un paragraf pe zi. Vă va ajuta să vă îmbunătățiți scrierile de mână.
  • Nu te grăbi! Scrisul dvs. va arăta întotdeauna mai bine dacă îl faceți cu timpul și cu grijă.
  • Scrieți pe hârtie căptușită pentru a păstra aliniamentul scrisului.
  • De asemenea, trebuie să fiți atenți la materialele folosite pentru a scrie, deoarece acestea vă afectează scrisul.
  • Lasati o pagina sau doua manuscrise in forma buna in fata dumneavoastra pentru a va inspira. Trebuie să fie un model pentru tine.

  avertismente

  • Nu aruncați niciun fel de șablon sau foi de practică. Este posibil să aveți nevoie de ele ca un ghid în timp ce vă deplasați înainte pentru a vedea cum ar trebui să arate literele și ce nu ar trebui să faceți.
  • Asigurați-vă că nu pierdeți hârtie atunci când vă exersați scrisul. Utilizați tampoanele de mai multe ori și utilizați ambele părți ale colii.
  • Nu apăsați indicatorul stiloului dumneavoastră pe hârtie în timp ce scrieți sau în curs de dezvoltare "crampele scriitorului".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scrie o melodie emoțională și semnificativăCum de a scrie o melodie emoțională și semnificativă
  Cum de a scrie o scrisoare de admitere la Harry PotterCum de a scrie o scrisoare de admitere la Harry Potter
  Cum să faci o carte de arsCum să faci o carte de ars
  Cum să copiați scrisul cuivaCum să copiați scrisul cuiva
  Cum se creează un text expositoryCum se creează un text expository
  Cum să începeți o narațiune personalăCum să începeți o narațiune personală
  Cum să predați artele lingvistice elevilor de școală primarăCum să predați artele lingvistice elevilor de școală primară
  Cum să scrieți cu un stilou de caligrafieCum să scrieți cu un stilou de caligrafie
  Cum să scrii dreptateCum să scrii dreptate
  Cum sa scrii mai bine manaCum sa scrii mai bine mana
  » » Cum de a îmbunătăți scrisoarea

  © 2011—2020 ertare.com