Cum să îmbunătățiți linia de producție a unei companii

Întotdeauna într-o companie este o activitate sănătoasă (atât pentru personal cât și pentru compania în sine) pentru a verifica dacă există un eșec în producție sau orice oportunitate care nu este utilizată pentru a îmbunătăți linia de producție. Indiferent dacă este o companie mare sau o fată, inovația nu face niciodată rău și căutarea constantă a soluțiilor sau a alternativelor pentru îmbunătățirea producției este o decizie excelentă. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre subiect.

pași

Partea 1
Investigați starea actuală a companiei

Imagine intitulată Ia-ți afacerea la nivelul următor Pasul 1
1
Investigați buna funcționare a companiei dvs. Având în vedere clar care este principala funcție a companiei dvs. (pentru care a fost creată), trebuie să vă asigurați că cel puțin îndeplinește acest obiectiv. Pentru acest lucru este cel mai bine este de a vorbi cu clienții, în cazul în care compania dumneavoastră este mare poate organiza o reuniune a clienților cheie pentru a le sondaj despre satisfacția lor cu serviciul, pe de altă parte, pentru clienții mai mici pot crea sondaje cu Formulare Google și să le trimiteți prin e-mail e.
 • Rugați-i să evalueze una la zece satisfacția pe care o primesc cu produsele dvs., precum și avantajele sau dezavantajele numelui produsului dvs.
 • De asemenea, asigurați-vă că cereți sugestii pentru a îmbunătăți produsul pe care îl cumpără, acest lucru este foarte important deoarece, în cele din urmă, ceea ce vrea clientul este ceea ce trebuie vândut.
 • Imagine intitulată Ia-ți afacerea la nivelul următor Pasul 4
  2
  Analizați domeniile dvs. de oportunități. Luați în considerare noi opțiuni sau zone pentru a introduce produsele dvs. pe piață sau poate un produs nou. Ținând cont întotdeauna că obiectivul dvs. principal este îmbunătățirea liniei productive curente a companiei dvs., nu este convenabil să căutați investiții noi înainte de a asigura cel puțin un produs.
 • Analizeaza zona curentă de vânzări și caută posibilități de extindere, atât în ​​zona de produse și de vânzări, de exemplu, să caute noi cumparatori din cercul curent (mai ușor, dar mai puțin profitabile), sau încercarea de a avea acces la o nouă clientelă (mai greu dar mai profitabile).
 • Acest lucru se poate realiza și prin detectarea tuturor factorilor care influențează linia dvs. de producție. În acest fel, puteți ramifica linia, adică dacă fabricați un produs cu o anumită procedură, o parte din acea procedură poate fi comună procesului de fabricare a unui alt produs, extindând astfel gama de produse fără a modifica structura principală . (De exemplu, pentru două procese, cum ar fi vinul de îmbuteliere și de îmbuteliere bere, toate îmbutelierea, etichetarea și plafonarea este folosit în comun, astfel încât să puteți utiliza mașinile dvs. pentru vinurile de îmbuteliere, de asemenea, pentru sticle de bere)
 • Imagine intitulată Ia-ți afacerea la nivelul următor Pasul 3
  3
  Studiați-vă concurența. Dacă aveți competență locală a aceluiași produs, puteți cere ca cotațiile produselor pe care le fabricați să cunoască diferitele grupe de prețuri și calitate pe care le oferă. Dacă competiția dvs. oferă produse mai bune sau cu un cost mai mic decât dvs., atunci este timpul să aplicați modificări urgente înainte de a-ți pierde clienții actuali, dacă nu, profitați de concurența dvs. pentru a obține idei noi și pentru a face comparații.
 • În plus față de studierea concurenței locale, este o idee foarte bună pentru a studia bugetele și calitatea produselor de o altă societate din afara (fie o altă provincie sau țară), care solicită bugetelor fie servicii sau produse, și compararea a ceea ce pe care le oferiți.
 • Imagine intitulată Ia-ți afacerea la nivelul următor Pasul 13
  4
  Detectează defecțiuni de funcționare în compania dvs. Aceasta include atât defecțiuni ale mașinilor (întreținere, echipamente învechite etc.), cât și eșecuri între personal și diferitele sectoare ale companiei (comunicare necorespunzătoare a personalului, personal slab pregătit, relații de muncă săraci etc.). Pentru aceasta, trebuie să acordați o atenție deosebită fiecărei părți a liniei de producție.
 • Pentru acest lucru este foarte util pentru a desemna o persoană responsabilă pentru fiecare dintre domeniile care influențează producerea produsului, și cere analize și studii care operează în zona dumneavoastră (de exemplu, responsabil pentru o parte a sursei de alimentare, unul pentru parte a mașinilor, altul pentru relațiile dintre personal, altul responsabil de imaginea companiei etc.).
 • Este important ca echipa de consultanță pe care o alegeți să fie formată din oameni responsabili care doresc să progreseze și să fie instruiți să conducă compania.
 • În plus, este foarte important ca toate aspectele companiei dvs. să fie la zi cu reglementările legale, mai ales dacă exportați sau importați produse.
 • Partea 2
  Îmbunătățiți linia de producție

  Imagine intitulată Ia-ți afacerea la nivelul următor Pasul 2


  1
  Prezintă obiectivele. Odată ce aveți problema sau problemele detectate cu echipa de lucru, este important să precizați obiectivele pentru a rezolva eficient aceste probleme. Evident, ele trebuie să fie obiective realizabile, altfel va fi foarte dificil să le atingem. De asemenea, țineți cont de sugestiile oferite de clienții dvs. curenți cu anchetele explicate mai sus.
  • Asigurați-vă că obiectivul acestor obiective este direct legat de problemele detectate, este mai bine să rezolvați problemele în mod direct decât prin soluții alternative.
  • El ridică atât obiective generale (pentru toți membrii companiei), cât și obiective individuale (pentru fiecare dintre sectoarele societății). Acestea din urmă sunt lucrările fiecărui membru al consiliului pe care l-ați format.
 • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru impozitul pe întreprinderile mici Pasul 10
  2
  Stabilește termenele de conformitate. Este foarte necesar să se asigure îndeplinirea obiectivelor, stabilirea unor termene limită pentru fiecare dintre obiective, în funcție de dificultatea și prioritatea fiecăruia. În plus, în cadrul fiecărui obiectiv, trebuie luate măsuri, date pentru fiecare dintre acești pași, astfel încât totul să fie mai organizat.
 • Este foarte util să faceți o diagramă Gantt în acest pas, unde sunt plasate toate obiectivele și toate datele care trebuie îndeplinite, astfel încât procesul să fie mai organizat. Fiecare membru trebuie să aibă o copie a cel puțin acelei părți a zonei care va fi responsabilă pentru zona lor.
 • Imaginea intitulă Ia-ți afacerea la nivelul următor Pasul 12
  3
  Începeți să aplicați modificările. Dacă totul este gata și obiectivele și datele organizate în mod clar, atunci este mai bine să începeți cu schimbările. Înainte de a începe, este important să vă clarificați furnizorii de care aveți nevoie și costurile pe care le vor avea modificările, de exemplu, pentru a efectua întreținerea corectă a unei mașini pentru care este posibil să aveți nevoie de piese de schimb, de muncă mai mult etc. Aceste cheltuieli trebuie luate în considerare întotdeauna înainte de a începe.
 • Dacă modificările care trebuie aplicate sunt foarte costisitoare, se pot face și în părți, pentru care veți avea nevoie de graficul Gantt pe care l-ați realizat și, în acest fel, veți stabili prioritatea fiecăreia dintre îmbunătățiri.
 • Nu credeți că toate modificările vor fi de tip de întreținere a mașinilor sau echipamentelor, multe dintre problemele care apar în companii se datorează relațiilor de muncă sărace, fie între angajați, fie șefi și angajați. Prin urmare, este foarte important ca persoana responsabilă pentru fiecare sector să fie cineva capabil să articuleze aceste probleme.
 • Uneori, problemele întreprinderilor mici și mijlocii în faza de creștere este o imagine proastă, ajută să angajeze consultanți de imagine, puteți consulta și de a pune logo-urile tale sunt reproiectate, precum și profilul general al companiei. Există companii de consultanță imagine online.
 • Imaginea intitulată Înregistrați o companie în India Pasul 19
  4
  Asigurați-vă că modificările rămân. Odată ce toate problemele ridicate sunt soluționate, este mai bine să vă asigurați că soluțiile rămân active și nu sunt temporare, adică că în timp nu se va deteriora din nou în aceleași puncte. Pentru aceasta, este foarte necesar să faceți întâlniri constante cu consiliul pe care l-ați ales anterior și să solicitați rapoarte de performanță săptămânale sau lunare.
 • De asemenea, este foarte util să instruiți permanent personalul, astfel încât angajații dvs. (sau cel puțin echipa dvs. de coordonare) să fie permanent consiliați și inovați.
 • De asemenea, este foarte util să continuăm studiile către principalii clienți, pentru a ne asigura că vă mențineți calitatea produsului și, prin urmare, satisfacția clienților.
 • sfaturi

  • Acordați o atenție deosebită relațiilor dintre personal, încercați să eliminați legătura autoritară dintre angajatul-sef pentru a realiza o relație de prietenie mai informală.
  • Asigurați-vă că persoanele pe care le alegeți pentru grupul dvs. de coordonare sunt persoane care doresc să colaboreze și doresc să progreseze, astfel încât să vă asigurați că fiecare sector va fi bine monitorizat.
  • Analizați investițiile bine, pot fi scumpe la început, dar veți vedea că pe termen lung acestea vor plăti.
  • Încercați să mențineți mereu un serviciu bun pentru clienți, fie personal, telefonic sau prin e-mail, un răspuns prietenos și rapid va fi întotdeauna binevenit.

  avertismente

  • Niciodată nu încercați să evitați orice procedură judiciară, evitați problemele cu guvernul.
  • Nu vorbiți rău sau jucați murdar cu concurența dvs., este vorba de a fi cel mai bun, nu de a face pe alții mai rău.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajareCum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajare
  Cum sărbători o aniversare corporatistăCum sărbători o aniversare corporatistă
  Cum să găsiți o companie pentru a lucraCum să găsiți o companie pentru a lucra
  Cum se scrie un profil corporativCum se scrie un profil corporativ
  Cum să eviți să fii concediat de la locul de muncă din cauza unui lucru scris pe un blogCum să eviți să fii concediat de la locul de muncă din cauza unui lucru scris pe un blog
  Cum sa alegi o companie de transport autoCum sa alegi o companie de transport auto
  Cum să creați un IMM în ArgentinaCum să creați un IMM în Argentina
  Cum să conduci o afacere de transport greuCum să conduci o afacere de transport greu
  Cum să dizolvați o companieCum să dizolvați o companie
  Cum de a alege numele unei companiiCum de a alege numele unei companii
  » » Cum să îmbunătățiți linia de producție a unei companii

  © 2011—2020 ertare.com