Cum de a îmbunătăți scrierea

Poate că visezi să devii următorul mare romancier. Sau poate doriți doar să vă exprimați mai clar gândurile și ideile. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți scrierile ca scriitori creativi sau doar să vă perfecționați abilitățile de la domiciliu, puteți lua niște pași pentru a afla cum să fiți un scriitor mai bun. A deveni un mare scriitor (sau chiar unul bun) necesită practici și cunoștințe - cu toate acestea, cu efortul necesar, probabil că cineva va aspira într-o bună zi să fie ca tine.

pași

Metoda 1
Îmbunătățiți elementele de bază

Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 1
1
Utilizați vocea activă în loc de cea pasivă. Una dintre cele mai comune manifestări ale scrisului rău este utilizarea excesivă a vocii pasive. În spaniolă, structura principală a propoziției este S V O (subiect, verb, obiect). Un exemplu al acestei structuri este: "Zombie a omului". Vocea pasivă poate provoca confuzie punând mai întâi obiectul: "Omul a fost mușcat de zombie". În general, este nevoie de mai multe cuvinte și folosește o formă a verbului "a fi", care poate lua puterea scrisului tău. Învață să eviți aceste construcții cât poți.
 • Utilizarea vocii pasive nu este întotdeauna greșită. Uneori nu există o modalitate clară de a face o declarație activă sau, uneori, doriți o atingere mai ușoară care să permită o construcție pasivă. Însă învățați să urmați aceste reguli înainte de a începe să faceți excepții.
 • Principala excepție este scrierea științifică, care folosește în mod convențional vocea pasivă pentru a sublinia rezultatele mai degrabă decât cercetătorii (deși acest lucru se schimbă, verificați instrucțiunile înainte de a scrie). De exemplu: "O incidenta mai mare a supararii stomacului a fost gasita la puii care au fost hrăniți cu alimente de câine picant". Rugăciunea pune accent mai mult pe constatare decât pe persoana care face descoperirea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 2
  2
  Utilizați cuvinte puternice Buna scriere, fie într-un roman, fie într-un eseu, este precisă, sugestivă și condusă cu neașteptate. Găsirea verbului sau a adjectivului corect poate transforma o propoziție neinspirată într-una pe care oamenii o vor aminti și o va cita pentru anii următori. Găsiți cuvintele care sunt cât mai specifice cu putință. Încercați să nu repetați același cuvânt din nou și din nou dacă nu încercați să creați un ritm făcând acest lucru.
 • O excepție de la această regulă sunt cuvintele folosite pentru a descrie dialogul. Scrisul rău este plin de "el a comentat" și "a păstrat-o". Un bine plasat "bâzâit" poate face minuni, dar de cele mai multe ori un simplu "a spus" va fi bine. S-ar putea să vă simțiți inconfortabil folosind cuvântul "a spus" de peste și peste din nou, dar schimbarea în mod inutil face dificil pentru cititor să țină pasul cu conversația. "El a spus" sau "ea a spus" devine invizibil pentru cititori după un timp și le permite să rămână concentrat pe vocile personajelor. "
 • Un cuvânt puternic nu înseamnă mai întunecat sau mai complicat. Nu spuneți "utilizați" atunci când puteți spune "utilizați". "Sa grăbit" nu este neapărat mai bun decât "el a fugit". Dacă aveți o bună șansă să utilizați "palliate", faceți-o - cu excepția cazului în care "atenuarea" funcționează la fel.
 • Sinonime dicționarele pot fi utile, dar le puteți folosi cu prudență. Luați în considerare problema în care Joey din „Friends“ a primit atunci când a folosit un tezaur fără a consulta un dicționar: „Ei sunt oameni calzi și prietenoși cu suflet mare“ a devenit „Fiul homo sapiens umede și atractive, cu pompe aortica LifeSize “. Dacă doriți să utilizați un tezaur pentru a vă decora vocabularul, căutați cuvinte noi în dicționar pentru a stabili semnificațiile lor precise.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 3
  3
  Spuneți elementele esențiale Scrisul bun este simplu, clar și direct. Nu primiți puncte pentru a spune în 50 de cuvinte ce puteți spune în 20 sau pentru a folosi cuvinte cu mai multe silabe atunci când un scurt funcționează bine. Bună scriere este de a folosi cuvintele corecte, nu completați în pagină. La început, s-ar putea să vă simțiți bine să puneți multe idei și detalii într-o singură propoziție, dar este mult mai probabil ca această propoziție să fie greu de citit. Dacă o frază nu adaugă nicio valoare, nu o adăugați.
 • Pronumatul este o cârpă clasică de scriere mediocră și, adesea, servește doar pentru a umfla o propoziție. Un adverb bine plasat poate fi excelent - însă, de cele mai multe ori, adverbele pe care le folosiți sunt deja implicite în verb sau adjectiv (sau, cel puțin, ar trebui să fie dacă alegeți un cuvânt mai sugestiv). Nu scrie "a strigat fricos", cuvântul "strigat" sugerează deja frica. Dacă observați că scrisul dvs. este plin de cuvinte cu "minte", poate că este timpul să respirați adânc și să acordați mai multă atenție la ceea ce scrieți.
 • Uneori este mai bine să scrieți lucrurile esențiale în timpul etapei de editare. Nu trebuie să fii obsedat de a găsi cea mai concisă modalitate de a exprima fiecare propoziție. Scrieți ideile pe hârtie în orice fel puteți face și apoi puteți edita lucruri inutile.
 • Scrisul dvs. nu există într-un vid, este experimentat în legătură cu imaginația cititorului. Nu este nevoie să descrieți fiecare detaliu dacă unele bune pot stimula mintea cititorului să deducă restul. Așezați bine punctele și permiteți cititorului să le conecteze.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de scriere Pasul 4
  4
  Arătați, nu spuneți. Nu "spuneți" cititorilor dvs. ceva ce poate fi dovedit. În schimb, face cititorul să se simtă pentru o expoziție lungă care explică fundalul unui personaj sau importanța punctelor de complot, încearcă să permită cititorului să descopere aceleași idei prin cuvinte, sentimente și acțiunile personajelor tale. Mai ales în ficțiune, punerea în practică a acestui sfat clasic de scriere este una dintre cele mai puternice lecții pe care un scriitor le poate învăța.
 • De exemplu, "Silvia a fost foame după ce a citit scrisoarea" îi spune cititorului că Silvia se simțea foame, dar nu îi permite să o vadă singură. Este o propoziție slabă și neconvingătoare. "Silvia a călcat scrisoarea și a aruncat-o în șemineu înainte de a părăsi încăperea", în schimb, "arată" că Silvia era supărată fără să-i spună deschis. Acest lucru este mult mai eficient. Cititorii cred ceea ce văd, nu ceea ce le spuneți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de scriere Pasul 5
  5
  Evitați clișeele. Clichés sunt expresii, idei sau situații care au fost folosite atât de des încât au pierdut impactul pe care l-au avut. În plus, ele sunt în general foarte generale pentru a lăsa o impresie de durată asupra cititorului. Indiferent dacă scrieți ficțiune sau nonficțiune, evitarea clișeelor ​​în munca dvs. va face mai bine.
 • "A fost o noapte întunecată și furtunoasă" este un exemplu clasic de frază de clișeu (chiar și acum un concept de clișeu). Comparați aceste linii similare de deschidere legate de vreme:
 • "A fost o zi luminată și rece din aprilie, iar ceasurile erau treisprezece", "1984" de George Orwell. Nu este nici întuneric, nici furtunoasă, nici noaptea, dar puteți spune încă de la început că nu există ceva care nu este corect în 1984.
 • "Cerul deasupra portului a avut culoarea ecranului TV acordat unui canal mort", "William Neuroman" de William Gibson (este aceeasi carte care a folosit pentru prima data cuvântul "spatiu cibernetic"). Acest lucru nu numai că vă oferă raportul de vreme, dar vă duce imediat în lumea dvs. distopică.
 • ""A fost cea mai bună ocazie, a fost cea mai rea perioadă, a fost epoca înțelepciunii, a fost timpul nebuniei, a fost momentul credinței, a fost timpul de neîncredere, a fost lumină, a fost sezonul a întunericului, a fost izvorul speranței, a fost iarnă de disperare, am avut totul în fața noastră, nu am avut nimic în fața noastră, noi am mers direct în ceruri, toți am mers direct în cealaltă parte. Într-un cuvânt, acea epocă era atât de similară cu cea actuală, încât autoritățile noastre cele mai notabile insistă că, atât din punct de vedere bun cât și rău, este acceptabilă doar compararea superlativă "," Istoria a două orașe " de Charles Dickens. Vremea, emoția, condamnarea și disperarea, Dickens a acoperit totul într-o linie de deschidere care lasă cititorul gata pentru orice.
 • De asemenea, este important să evitați clișee când scrieți despre dvs. Spunând că sunteți o "persoană sociabilă" nu spune nimic definitiv despre tine. Spunând că sunteți capabil să comunicați bine cu o varietate de oameni, pentru că ați crescut într-o familie bilingvă și ați trăit în șase țări, cititorul poate să știe că sunteți o "persoană sociabilă" fără să vă susțineți într-un limbaj vag.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 6
  6
  Evitați generalizările. Unul dintre semnele de scriere neglijate sunt generalizările. De exemplu, un eseu academic poate spune ceva de genul: "În vremurile moderne, oamenii sunt mai progresivi decât acum o sută de ani". Această declarație face o serie de ipoteze nefondate și nu definește idei importante ca "progresiv". Fii precis și specific. Indiferent dacă scrieți o poveste sau un eseu academic, anularea generalizărilor și declarațiilor universale vă va îmbunătăți scrierile.
 • Acest lucru este valabil și pentru scrierea creativă. Nu vă permiteți să vă asumați nimic fără să o examinați. De exemplu, dacă scrieți o poveste despre un personaj feminin, nu presupuneți în mod automat că veți fi mai emoționant decât un bărbat sau este mai probabil să fiți docili sau buni. Acest tip de gândire pripită vă ține într-o rutină creativă și vă împiedică să explorați varietatea de posibilități pe care le prezintă viața reală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 7
  7
  Susțineți ceea ce spuneți. Nu spelați fără a oferi dovezi ale afirmațiilor voastre. În ceea ce privește scrierea creativă, aceasta este similară cu principiul "dovediți, nu spuneți". Nu numai "spune" că, fără o societate eficientă de poliție, așa cum o știm, se va destrăma. De ce este adevărat? Ce dovezi aveți? Explicarea gândirii din spatele afirmațiilor dvs. va permite cititorilor să știe că știți despre ce vorbiți. De asemenea, le va ajuta să determine dacă sunt de acord cu dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 8
  8
  Folosiți metafore și similări cu prudență. Deși o bună metaforă sau o similă poate da puterea și vigoarea scrisului tău, unul rău poate face scrisul tău cât de slab ca un copil (care, apropo, a fost o similă slabă). Folosind prea mult metaforele și simile poate sugera că nu sunteți sigur de ceea ce spuneți și că vă bazați pe figuri retorice pentru a vă explica ideile. În plus, aceste cifre pot deveni rapid clișeuri.
 • O metaforă "mixtă" amestecă două metafore care nu au sens. De exemplu: „Bietul meu piscuri rupte nacela între“ metaforă mixtă „nacela“ (suflet) și „pietre“ (dificultățile). Dacă nu sunteți sigur cum să faceți o metaforă, căutați un exemplu sau omiteți-o cu totul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 9
  9
  Întrerupeți regulile. Cei mai buni scriitori nu respectă regulile, știu când și cum să le spargă. Dacă știți că încălcarea vă va îmbunătăți munca, puteți folosi toate cele de mai sus (de la gramatică tradițională la sfaturi de scriere). Cheia este că scrieți suficient de bine restul timpului, astfel încât să fie clar că încălcați regulile cu bună știință și cu intenție.
 • Ca și în cazul tuturor, moderarea este cheia. Folosirea unei întrebări retorice pentru a crea o deschidere puternică poate fi foarte eficientă. Folosind o serie de șase întrebări retorice se va reduce rapid efectul. Fii selectiv când și de ce încalci regulile.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 10
  10
  Editați, editați și editați. Editarea este una dintre cele mai esențiale părți ale scrisului. Odată ce ați terminat o piesă scrisă, lăsați-o pentru o zi și apoi recitiți-o cu ochi proaspeți pentru a descoperi secțiuni confuze sau pentru a renunța la paragrafe întregi (orice vă îmbunătățește munca). Apoi, când termini, dă-i un alt citit și altul.
 • Unii oameni confundă "editați" cu "revizuiți". Ambele sunt importante, dar "editare" se concentrează pe luarea în considerare a conținutului și modul în care funcționează. Dacă descoperiți că ideea ta este mai clară sau altfel prezentate în mod eficient, nu devin atașați atât frazeologia sau la o anumită idee, până la punctul de a nu fi dispus să se schimbe. Revizuirea este mai tehnică și caută erori în gramatică, ortografie, punctuație și formatare.
 • Metoda 2
  Citiți pentru a scrie

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 11
  1
  Alege o carte bună sau zece. Indiferent dacă scrieți următorul roman mare sau un articol științific, vă familiarizați cu exemple de scriere excelente în genul dvs. vă vor ajuta să vă îmbunătățiți propria scriere. Citiți și înțelegeți lucrările scriitorilor renumiți și influenți pentru a afla posibilitățile cuvântului scris și ce cititorii răspund cel mai bine. Împrăștiindu-vă în lucrările unor scriitori buni, vă veți extinde vocabularul, vă veți dezvolta cunoștințele și vă veți alimenta imaginația.
  • Căutați modalități diferite de a organiza o lucrare scrisă sau de a prezenta o narațiune.
  • Încercați să comparați modul în care diferiți autori abordează același subiect pentru a afla cât de afinități au sau cât de multă discrepanță. De exemplu, "Moartea lui Ivan Ilich" de Tolstoi și "Snows of Kilimanjaro" de Hemingway.
  • Amintiți-vă că, chiar dacă scrieți o poveste nonficțională sau o lucrare academică, citirea exemplelor de scriere bună va îmbunătăți a ta. Cu cât vă familiarizați mai mult cu diferitele moduri în care este posibil să comunicați idei, cu atât veți deveni mai originale și mai variate.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 12
  2
  Urmați urmele aluziilor care apar în cultura voastră. Poate că nu-ți dai seama, dar cărțile, filmele și alte mijloace media sunt pline de referințe și biografii ale literaturii mari. Citind unele clasice, veți dezvolta un corp de cunoștințe culturale care vă va ajuta să aveți mai multe informații pentru scrierea voastră.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 13
  3
  Asigurați-vă că ați înțeles "de ce" un clasic este considerat grozav. Este posibil ca un roman să fie citit drept "paznicul între secară" și să nu "înțeleagă" sau să nu-i vadă valoarea imediată. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați să citiți unul sau două eseuri despre lucrare pentru a afla de ce a fost atât de influentă și eficientă. Puteți descoperi straturi de semnificație pe care nu le-ați observat. Înțelegerea a ceea ce face scrierea minunată este una dintre cele mai bune modalități de a-ți dezvolta propriul dexteritate.
 • Acest lucru se aplică și scrierilor academice și non-fictive. Luați câteva exemple de lucrări ale unor autori celebri din domeniul dvs. și le separați. Ce au în comun? Cum funcționează? Ce faci ca ai putea face?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de scriere Pasul 14
  4
  Participă la teatru. Lucrările au fost scrise pentru interpretarea sa. Dacă descoperiți că pur și simplu nu "înțelegeți" o lucrare literară, căutați versiunea teatrală. Dacă nu o puteți găsi, citiți cu atenție lucrul. Intră în capul personajelor. Ascultați cum sună limba în timp ce o citiți.
 • Dincolo de ceea ce poate fi un film, spectacolul teatral este ca și cuvintele care vin la viață, doar cu performanța regizorului și prezentarea actorului ca filtre între creionul autorului și urechile tale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 15
  5
  Citiți reviste, ziare și orice altceva. Literatura nu este singurul loc unde puteți obține idei, lumea reală este plină de oameni, locuri și evenimente fascinante care vor inspira mintea scriitorului. Un mare scriitor este în legătură cu problemele importante ale zilei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 16
  6
  Trebuie să știi când să renunți la influențele tale. Se întâmplă tot timpul: terminați un roman uimitor și veți sfârși să vă descifrați scrierea. Dar când stai la biroul tău, cuvintele tale încep să sune uniginal, ca o imitație a autorului pe care l-ai citit. Puteți învăța multe de la scriitori mari, dar trebuie să vă puteți dezvolta vocea proprie. Învață să-ți curăți gustul de influențe cu un exercițiu de scriere liberă, o revizuire a muncii tale anterioare sau chiar un trot meditativ.
 • Metoda 3
  Practicați-vă abilitățile

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 17


  1
  Cumpărați un notebook. Nu doar un notebook, ci unul robust pe care îl puteți lua cu dvs. oriunde mergeți. Ideile sunt date oriunde și trebuie să puteți captura aceste idei trecătoare înainte de a scăpa, ca și visul pe care l-ați avut noaptea trecută ... mmm ... a fost ... ei bine, a fost bine în acel moment.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 18
  2
  Scrieți ideile pe care le aveți. Scrieți ceva ce vă aprinde imaginația mai târziu, când sunteți gata (titluri, subtitrări, teme, personaje, situații, fraze, metafore etc.).
 • Dacă nu vă simțiți inspirat creativ, practicați observații de situații. Înregistrați modul în care oamenii lucrează în cafenele. Priviți razele soarelui atingând biroul dvs. la sfârșitul după-amiezii. Atenția la detalii specifice vă va ajuta să deveniți un scriitor mai bun, fie că scrieți poezii sau articole de ziar.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de scriere Pasul 19
  3
  Completați notebook-ul și continuați. Când ați terminat broșura, puneți o etichetă cu intervalul de date și orice notă generală. În acest fel îl puteți folosi atunci când aveți nevoie de un impuls creativ.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 20
  4
  Alăturați-vă unui atelier de scris. Una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți stilul de scriere și de a rămâne motivată este să discutați cu ceilalți și să primiți feedback despre munca dvs. Căutați un grup de scriere local sau online. De obicei, în aceste grupuri, membrii își citesc scrierile și discută ceea ce le plăcea, ceea ce nu le plăcea și cum se poate îmbunătăți o lucrare. Poate că oferindu-ți comentarii, precum și primirea lor, te va ajuta să înveți lecții valoroase pentru a-ți dezvolta abilitățile.
 • Atelierele nu sunt doar pentru scriitori creativi. De asemenea, pot îmbunătăți scrierile academice, având prieteni sau colegi care le revizuiesc. În plus, lucrul cu oamenii vă încurajează să vă împărtășiți ideile cu ceilalți și să le ascultați.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 21
  5
  Scrie în fiecare zi Păstrați un jurnal, scrieți unui prieten sau renunțați pur și simplu la o oră pentru a scrie gratuit. Doar alegeți o temă și începeți să scrieți. Subiectul în sine nu contează, ideea este să scrie mai mult și mai mult. Scrierea este o abilitate care necesită practică și este un mușchi pe care îl puteți întări și îngriji cu o pregătire corespunzătoare.
 • Metoda 4
  Faceți o poveste

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 22
  1
  Alegeți o temă și urmăriți arcul general al povestirii. Nu trebuie să fie complexă, este doar o modalitate prin care capul tău să se concentreze pe argument. De exemplu, complotul clasic de la Hollywood: un băiat întâlnește o fată, un băiat câștigă o fată, un băiat pierde o fată, un băiat câștigă o fată (mai târziu se adaugă scenele de urmărire).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 23
  2
  Scrieți o schemă Poate că este tentant să începeți pur și simplu să scrieți și să încercați să vă dați seama de răsucirile și întoartele argumentului pe măsură ce mergeți. Nu o face! Chiar și o schiță simplă vă va ajuta să vedeți imaginea de ansamblu și să vă salvați orele de rescriere. Începeți cu un arc de bază și adăugați secțiunile unul câte unul. Specificați-vă povestea, populând-o cel puțin cu personajele principale, locațiile, perioada de timp și atmosfera.
 • Când nu puteți descrie o parte a schemei cu câteva cuvinte, creați o schemă secundară pentru a împărți acea secțiune în părți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 24
  3
  Lasati spatiu in conturul povestii tale pentru a adauga caracterele si cauzele care le fac ceea ce sunt. Dați fiecăruia o poveste mică și chiar dacă nu includeți acea informație în poveste, vă va spune cum ar trebui să acționeze caracterul într-o anumită situație.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de scriere Pasul 25
  4
  Nu-ți fie frică să sari în jur. Dacă dintr-o dată aveți o idee strălucită despre cum să rezolvați o situație aproape de sfârșit, dar sunteți încă în capitolul 1, scrieți-o. Nu lăsați niciodată o idee să treacă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 26
  5
  Scrieți prima schiță. Acum sunteți gata să începeți "copia nedorită", cunoscută și sub denumirea de primul proiect. Folosind schema, intră în caractere și narațiune.
 • Nu te prinde aici. Nu este atât de important să găsiți cuvântul perfect când faceți proiectul. Este mult mai important să vă scrieți toate ideile, astfel încât să puteți juca cu ei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 27
  6
  Lăsați istoria să vă ghideze. Lasă povestea să spună ce trebuie să spui și probabil că te îndrepți spre direcții neașteptate, dar foarte interesante. Sunteți în continuare directorul, dar rămâneți deschisi spre inspirație.
 • Veți observa că atunci când v-ați gândit suficient despre cine sunt personajele voastre, ce doresc și de ce doresc, vă vor îndruma stilul de scriere.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 28
  7
  Finalizați primul proiect. Nu vă faceți griji cu privire la detaliile încă, doar lăsați povestea să se desfășoare pe hârtie. Dacă îți dai seama aproape la sfârșitul povestirii că un personaj este într-adevăr ambasadorul Indiei, ia notă și încheie povestea cu ea ca și ambasador. Nu vă întoarceți și începeți să vă scrieți din nou piesa până când nu terminați prima schiță.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de scriere Pasul 29
  8
  Scrie povestea din nou. Cele de mai sus au fost primul proiect, îți amintești? Acum trebuie să scrieți povestea de la început, de data aceasta știind toate detaliile care vă vor face personajele mai reale și mai credibile. Acum "știi" de ce se află în avion și de ce "ea" este îmbrăcată ca a punk.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 30
  9
  Scrie povestea până la sfârșit. Când terminați cu cel de-al doilea proiect, veți fi definit toate informațiile despre povestea dvs., personajele dvs., graficul principal și argumentele secundare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de scriere Pasul 31
  10
  Citește și împărtășește povestea ta. Acum că ați terminat al doilea proiect, este timpul să îl citiți (dacă este posibil, imparțial, cel puțin încercând să fiți obiectiv). Împarte-l cu un cuplu de prieteni de încredere a căror opinie vă respectați.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de scriere Pasul 32
  11
  Scrieți proiectul final. Înarmat cu notele citirii tale, plus notele prietenilor tăi sau ale editorilor tăi, îți revii povestea încă o dată, finalizând-o în zbor. Legați capetele libere, rezolvați conflictele, eliminați orice personaj care nu aduce nici o contribuție la poveste.
 • sfaturi

  • Scrierea poate fi distractivă sau poate fi tortură, depinde de cine întrebi. Vă poate face să vă simțiți accelerată sau epuizată. Nu există o modalitate corectă de a scrie sau de a simți despre scrisul dvs. Găsiți-vă propriul stil
  • Dacă nu vă place o idee la început, încercați încă. Te poate duce undeva.

  avertismente

  • Utilizați cuvintele cu atenție. Nu există un mod mai rapid de a suna ignorant decât de a folosi un cuvânt într-o parte greșită a discursului sau în context greșit. Dacă nu sunteți sigur de utilizarea unui cuvânt, căutați-l în dicționar și asigurați-vă că înțelegeți semnificația acestuia și conotațiile acestuia.
  • Nu comite plagiat! Prezentarea cuvintelor sau a ideilor altora ca și cum ar fi a ta, este o nemulțumire serioasă în lumea academică, jurnalistică și fictivă. Dacă te descoperă, te pot expulza, te pot da foc, te pot da în judecată sau te pot pune pe lista neagră a publicațiilor ulterioare. Doar nu o face.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să chemi un cal zombie în MinecraftCum să chemi un cal zombie în Minecraft
  Cum se joacă zombi în apel de datorie 4Cum se joacă zombi în apel de datorie 4
  Cómo hacer un cóctel zombieCómo hacer un cóctel zombie
  Cum să vă deghizați ca o școală zombieCum să vă deghizați ca o școală zombie
  Cum să devii scriitor tehnicCum să devii scriitor tehnic
  Cum să găsiți un obiect directCum să găsiți un obiect direct
  Cum să trimiteți articolele dvs. publicațiilor diferiteCum să trimiteți articolele dvs. publicațiilor diferite
  Cum să scrieți un discurs pentru o altă persoanăCum să scrieți un discurs pentru o altă persoană
  Cum se scrie un prim proiectCum se scrie un prim proiect
  Cum să scrieți o propoziție enunțiativăCum să scrieți o propoziție enunțiativă
  » » Cum de a îmbunătăți scrierea

  © 2011—2020 ertare.com