Cum să îmbunătățiți abilitățile de matematică

Sunteți sau cineva pe care-l știți că are probleme cu matematica sau dacă aveți grade scazute în matematică la școală? Nu vă faceți griji, matematica este ușoară odată ce ați atârna de ea, și uneori chiar poate fi distractiv. Dacă sunteți hotărât să vă îmbunătățiți abilitățile de matematică, urmați acești pași simpli și vă garantează că matematica va fi mult mai ușoară data viitoare când veți ridica un creion.

conținut

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților de matematică Pasul 1
1
Se concentrează. Concentrează-te pe munca ta și nu lăsa alte lucruri să te distragă. Puteți face ușor o greșeală sau puteți uita un număr. Dacă un prieten sau un frate vă deranjează sau face un zgomot în timp ce încercați să terminați temele, mergeți în altă cameră. Dacă sunteți la școală și nu puteți merge în altă cameră, încercați să le cereți să facă mai puțin zgomot.
 • Imaginea intitulată
  2
  Verificați. Verificați întotdeauna munca dvs. dacă nu sunteți sigur de problema. Chiar dacă credeți că este cea mai simplă întrebare pe care ți l-au întrebat și ești sigur că ai răspunsul corect, nu doare niciodată să o verifici. Puteți chiar adăuga câteva puncte la nota dvs. într-un test sau un examen.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților matematice Pasul 3
  3
  Utilizați un calculator Dacă profesorul dvs. vă permite să utilizați calculatoare în timp ce faceți sarcina, atunci puteți utiliza un calculator. Dar numai dacă sunteți blocat într-o problemă și sunteți sigur că nu puteți găsi răspunsul.


 • Imaginea intitulată
  4
  Marcați problemele. Dacă sunteți blocat într-o întrebare, puneți un asterisc mic lângă el, astfel încât să puteți continua mai târziu. Poate că, după ce ați făcut restul problemelor, puteți înțelege conceptul suficient de bine pentru a putea lucra cu această problemă mai târziu.
 • Imaginea intitulată
  5
  Puneți întrebări Nu vă fie frică sau rușine să întrebați profesorul sau chiar un prieten despre muncă. În general, profesorii sunt foarte deschisi la întrebări și le place să le răspundă. Dacă un profesor este rău sau nu te poți ridica în timpul orelor de curs pentru a întreba ceva, întreabă un alt coleg de clasă. Părinții dvs. vă pot ajuta, de asemenea, dar pot fi puțin ruginți de când au absolvit școala cu câțiva ani în urmă.
 • Imaginea intitulată
  6
  Studii. Dacă aveți un test sau un examen în curând (în special examenele finale), studierea este o idee excelentă. Chiar dacă credeți că vă amintiți subiectele și conceptele pe care le-ați învățat la școală, nu știți niciodată. S-ar putea să fii surprins de un test de surpriză. Mai bine pentru a preveni decât pentru a vindeca.
 • sfaturi

  • Întotdeauna verificați.
  • Ascultă-l pe profesorul tău. Puteți pierde informații importante dacă nu faceți asta.
  • Rezolva o mulțime de exerciții sau probleme suplimentare legate de subiecte.
  • Goliți-vă mintea de programe de televiziune sau jocuri video atunci când studiați matematica.
  • Nu te procrainează! Aceasta este una dintre cele mai grave greseli pe care le puteți face înainte de un test sau un examen!
  • Țineți-vă concentrarea!
  • Utilizați hârtie pentru ștergere
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un truc de matematica mintal scriseCum sa faci un truc de matematica mintal scrise
  Cum să treacă un test de matematică în ultimul momentCum să treacă un test de matematică în ultimul moment
  Cum se convertesc centimetri la metriCum se convertesc centimetri la metri
  Cum să găsiți imaginea unei funcții matematiceCum să găsiți imaginea unei funcții matematice
  Cum să predați matematicaCum să predați matematica
  Cum să-ți înveți matematica copiluluiCum să-ți înveți matematica copilului
  Cum să înțelegi matematicaCum să înțelegi matematica
  Cum să studiezi matematicaCum să studiezi matematica
  Cum să studiezi pentru un test de matematicăCum să studiezi pentru un test de matematică
  Cum să faci temele într-un mod distractiv și rapidCum să faci temele într-un mod distractiv și rapid
  » » Cum să îmbunătățiți abilitățile de matematică

  © 2011—2020 ertare.com