Cum să îmbunătățiți examenul SAT

Este adevărat, cel mai important test de toate, este SAT. În fiecare an, studenții care absolvesc sunt stresați încercând să-și îmbunătățească scorul SAT. Mai jos sunt câteva informații pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

pași

Imaginea intitulată
1
Familiarizați-vă cu structura SAT. Testul constă în 25 de minute pentru un eseu, două secțiuni de 25 de ore de matematică, 2 secțiuni de 25 de minute pentru înțelegerea limbii engleze / citite, o secțiune de engleză de 20 de minute / comprehensiune la citire, o secțiune de matematică de 20 de minute, o secțiune de 10 minute a întrebărilor deschise și o secțiune de 25 de minute de întrebări deschise. Prin urmare, există 70 de minute de matematică, 70 de minute de înțelegere a citirii și 60 de minute de scriere. În combinație cu pauzele, timpul necesar pentru SAT este de 3 ore și 45 de minute. E complicat când te gândești la asta, nu crezi? Dar nu vă faceți griji, cu o gestionare corectă a timpului, că timpul va fi bine petrecut.
 • Imaginea intitulată
  2
  Secțiunea de matematică. Secțiunea de matematică se concentrează pe algebra I, algebra II, geometria și problemele de bază fundamentate. În secțiunea matematică, există de obicei două răspunsuri complet greșite. Goliți-le și concentrați-vă asupra celorlalte răspunsuri. Nu scăpați punctele dacă lăsați răspunsurile necompletate și numai ¼ din răspunsurile incorecte sunt reduse. Asigurați-vă că vă verificați munca, deoarece greșelile prostești pot scădea scorul.
 • Imaginea intitulată Faceți mai bine pe SAT Pasul 3
  3
  Uită-te în programele de pregătire SAT pe care le poate face calculatorul tău. Există foarte puține resurse cunoscute care vă pot mări rezultatul. Unele programe pot fi folosite în secțiunea de matematică a examenului, iar altele înlocuiesc cărțile verbale de studiu.
 • Imaginea intitulată Face mai bine pe SAT Pasul 4
  4
  Fiți atenți la cuvintele rădăcină ale vocabularului. În loc să studieze 5000 de cuvinte de vocabular, o cale mai ușoară este de a studia rădăcinile comune ale cuvintelor. Dacă știți rădăcini, prefixe și sufixe, puteți memora o listă mai mare mai bine.
 • Imaginea intitulată


  5
  Exersați secțiunea pasaje de lectură. Secțiunea pasaje constă în câteva întrebări de la pasajul unu, câteva întrebări din pasajul doi și compararea / contrastul întrebărilor din ambele pasaje. Înainte de a citi fiecare pasaj, citiți întrebările pentru a vedea ce ar trebui să căutați. Întrebarea dă întotdeauna numărul liniei la care se referă, ceea ce este foarte util. Amintiți-vă, în timp ce este admirabil să vă purtați în fiecare pasaj și să vă gândiți mult la fiecare răspuns, aveți timp în partea de sus. După ce ați spus acest lucru, nu încercați să mergeți atât de repede, deoarece puteți transmite detalii importante și semnificația pasajului. De asemenea, nu încercați să răspundeți la întrebări fără a citi mai întâi ambele pasaje.
 • Imaginea intitulată Faceți mai bine pe SAT Step 6
  6
  Amintiți-vă de partea eseului de lectură. Eseul ar trebui întotdeauna să fie scris în format eseu persuasiv, așa că ar trebui să vă pregătiți cu un argument convingător din partea unei probleme pe care vi se spune. Un proiect este cheia pentru structurarea eseului. Structura din 5 paragrafe funcționează foarte bine pentru acest eseu și pentru lungimea pe care o cere. Există studii în care sa constatat că corelația dintre durata studiului și rezultatele ridicate este că în nouăzeci la sută din studiile de peste 400 de cuvinte au fost obținute cele mai bune rezultate, 12 din 12.
 • Imaginea intitulată
  7
  Relaxați-vă. Amintiți-vă, este doar un examen. Calificarea dvs. nu vă definește ca persoană și nu vă va distruge restul vieții dacă nu aveți un rezultat perfect. Tot ce puteți face este să vă pregătiți cât puteți și să faceți examenul. După asta, va fi în afara controlului tău.
 • Imaginea intitulată
  8
  Antrenează-ți memoria pentru câteva săptămâni înainte. Acest lucru vă va spori inteligența și vă va îmbunătăți scorul.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă să nu luați prea mult timp cu o problemă, mai ales în matematică, în cazul în care problemele, de obicei, merg de la ușor la dificil.
  • Toate întrebările merită aceleași puncte. Dacă aveți probleme cu o întrebare, treceți-o și treceți mai departe. Întoarce-te la ea mai târziu dacă ai timp.
  • Încercați să tipăriți un SAT anterioară pe Internet sau să cumpărați unul dintr-o librărie. Acest lucru vă poate ajuta mult să vă concentrați asupra întrebărilor în care ați greșit.
  • Eliminați răspunsurile care nu au sens, astfel încât să nu deviați cu răspunsuri incorecte.
  • Păstrați calm atunci când luați examenul.
  • A dormi bine cu o noapte înainte de examen. Întreținerea pe deplin vă va oferi mai multă energie pentru a depăși acest test riguros.
  • Gândiți-vă clar, deoarece unele întrebări vor încerca să vă confunde.
  • Dacă întrebarea pare foarte ușoară, este probabil o întrebare ușoară. Nu te gândi prea mult la asta.
  • Luați un ID, o pereche de creioane numărul 2, un test de înregistrare și un calculator în momentul testului.
  • Exersați o probă de examen SAT într-un mediu similar cu cel pe care îl veți experimenta când prezentați examenul real. Amintiți-vă să vă faceți timp.
  • Întotdeauna întoarce-te pentru a-ți revizui răspunsurile dacă ai timp.

  avertismente

  • Nu pierdeți prea mult timp pentru un răspuns
  • Răspunzând în mod incorect scade gradul dvs. de un punct, cu excepția secțiunii de rețea a matematicii. Dacă nu sunteți sigur și nu aveți un răspuns bine întemeiat, nu puneți nimic, pentru că nu veți primi niciun punct din răspunsurile goale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să treceți examenul CPACum să treceți examenul CPA
  Cum se procedează bine în MCASCum se procedează bine în MCAS
  Cum să înțelegi matematicaCum să înțelegi matematica
  Cum se scrie un eseu de proiectCum se scrie un eseu de proiect
  Cum se scrie un eseu în mai puțin de 30 de minuteCum se scrie un eseu în mai puțin de 30 de minute
  Cum să studiezi limba englezăCum să studiezi limba engleză
  Cum să studiezi pentru ICFESCum să studiezi pentru ICFES
  Cum să studiezi pentru examenul de biologie APCum să studiezi pentru examenul de biologie AP
  Cum să studiezi pentru TOEFLCum să studiezi pentru TOEFL
  Cum să studiezi pentru un examen științificCum să studiezi pentru un examen științific
  » » Cum să îmbunătățiți examenul SAT

  © 2011—2020 ertare.com