Cum să vă măsurați eficiența la lucru cu un ceas de șah

Sunteți o persoană productivă? Ai putea fi mai productiv? Ești un muncitor bun sau să angajeze prea mult timp în timpul perioadei sau fumatul rupe în jos, traversa strada și du-te la magazinul de cafea pentru a lua un Mocha bun? Următorul articol vă va ajuta să vă îmbunătățiți eficiența și productivitatea la locul de muncă.

pași

Metoda 1
preparare

Imaginea intitulată Verificați eficiența la lucru cu ceasurile de șah Pasul 1
1
Ia un ceas de șah. Este posibil să aveți unul în echipa de șah care ți-a fost dată de un prieten sau că ai cumpărat o persoană înainte și nu ai nevoie de ea acasă. Dacă nu, puteți obține unul la un magazin de jucării sau online. De asemenea, puteți cere membrilor unui club local de șah să vă dea o mână - vor fi mai mult decât bucuroși să vă ajute să obțineți un ceas.
 • Imaginea intitulată Verificați eficiența la lucru cu ceasurile de șah Pasul 2
  2
  Luați ceasul pentru a lucra și așezați-l undeva pe care îl puteți observa în timpul zilei. Un exemplu bun ar fi aproape de monitorul computerului pentru al avea în vedere. În acest fel, puteți să aruncați o privire și să vedeți timpul pierdut în comparație cu timpul de lucru eficient.
 • Imaginea intitulată Verificați eficiența la locul de muncă cu ceasurile de șah Pasul 3
  3
  Dale vânt ceasul (dacă este una care nu utilizează baterii chimice, ci un tip de dispozitiv de energie mecanică, cum ar fi un arc elicoidal), nu pentru a merge lent sau să dea o măsură inexacte de timp. Asta ar distruge rezultatele tale.
 • Imaginea intitulată Verificați eficiența la locul de muncă cu ceasurile de șah Pasul 4
  4
  Ceasul de șah are de fapt două sfere sau ceasuri. Unul pentru fiecare jucător. Utilizați unul din ceasuri (vom numi "timp de lucru dur") pentru a măsura timpul în care lucrați ("ceasul de productivitate"). Celălalt ceas (vom numi „time-out sau eschivarea“) va activa atunci când „nu“ te de lucru, ca și atunci când cere permisiunea de a cere pe cineva să vă aducă o cafea și să dea bani, suna pe cei dragi, du-te la baie, printre altele. O idee bună este să utilizați etichete (sau să scrieți cu un marcator) pe fiecare sferă pentru a distinge între cele două ceasuri.
 • Metoda 2
  În timpul zilei de lucru

  Imaginea intitulată Verificați eficiența la locul de muncă cu ceasurile de șah Pasul 5
  1


  Ajungeți devreme să lucrați și apăsați butonul de pe ceasul de productivitate, astfel încât ceasul de timp de neproductivitate să fie activat. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când ajungi la lucru, faci lucruri cum ar fi salutul și organizarea biroului tău, care a stricat personalul de curățenie. Acesta este timpul neproductiv.
 • Imaginea intitulată Verificați eficiența la locul de muncă cu ceasurile de șah Pasul 6
  2
  Apăsați butonul din partea de sus a ceasului neproductivității pentru a activa celălalt.
 • Imaginea intitulată Verificați eficiența la locul de muncă cu ceasurile de șah Pasul 7
  3
  Păstrați-l activ până când considerați că nu faceți nimic productiv. Veți ști ce sunt acele momente.
 • Imaginea intitulată Verificați eficiența la locul de muncă cu ceasurile de șah Pasul 8
  4
  La sfârșitul zilei, veți avea o măsură precisă atât a timpului de productivitate cât și a neproductivității la locul de muncă. Înregistrați aceste informații într-un notebook. Puteți, de asemenea, să lucrați procentul de timp pierdut.
 • Imaginea intitulată Verificați eficiența la locul de muncă cu ceasurile de șah Pasul 9
  5
  Nu uitați să resetați ceasul pentru a doua zi înainte de a vă întoarce acasă.
 • sfaturi

  • Odată cu trecerea timpului, puteți pune împreună statistici despre modul în care vă petreceți timpul la lucru. Puteți utiliza aceste date pentru a vă determina timpii de producție mai mari și mai mici în timpul zilei, precum și pentru a identifica tendințele. Puteți găsi aceste tendințe în anumite momente ale anului sau în funcție de evenimente sau date speciale, cum ar fi Crăciunul sau zilele de naștere.
  • Puteți utiliza aceste tendințe pentru a vă ajuta să identificați acele momente când sunteți mai distras decât de obicei. Dacă păstrați acest lucru în minte și vă străduiți să vă concentrați în acele perioade, veți fi un lucrător mai bun. Șeful dvs. va fi surprins de creșterea productivității!

  avertismente

  • Unele ceasuri de șah fac un sunet bătătorit. Acest sunet a fost implementat pentru a crea o atmosferă de tensiune atunci când jucați șah, precum și a adăuga entuziasm la joc. Cu toate acestea, acest sunet nu va adăuga emoții în mediul dvs. de lucru, dar va crea tensiuni pentru disconfortul pe care îl va cauza. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru și căutați un ceas șah tăcut.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsești fereastra mecanică a lui Edgar în Final Fantasy VICum să găsești fereastra mecanică a lui Edgar în Final Fantasy VI
  Cum se face un ceas în Adobe IllustratorCum se face un ceas în Adobe Illustrator
  Cum să dezvolți noțiunea de timpCum să dezvolți noțiunea de timp
  Cum sa faci ceasuriCum sa faci ceasuri
  Cum se face un ceas de hârtie pentru a arăta timpulCum se face un ceas de hârtie pentru a arăta timpul
  Cum sa faci un ceas Salvador DalíCum sa faci un ceas Salvador Dalí
  Cum se joacă ceasul pacientuluiCum se joacă ceasul pacientului
  Cum să devii un spionCum să devii un spion
  Cum să deschideți un ceas fără instrumentele potriviteCum să deschideți un ceas fără instrumentele potrivite
  Cum să setați ora pe un ceas Baby GCum să setați ora pe un ceas Baby G
  » » Cum să vă măsurați eficiența la lucru cu un ceas de șah

  © 2011—2020 ertare.com