Cum se măsoară picioarele pătrate

Știind modul în care puteți măsura imaginile pătrate poate fi foarte util în scopul vânzării sau închirierii de bunuri imobiliare și vă poate ajuta să treceți și la următorul test de geometrie. Pentru a măsura un spațiu în metri pătrați, trebuie doar să găsiți măsurarea în picioare pătrate a tuturor părților spațiului respectiv și apoi să le adăugați. Dacă doriți să știți cum să măsurați imaginile pătrate, urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Găsiți măsurătorile în picioare pătrate ale unui spațiu

1
Împărțiți zona în părți ușor de gestionat. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea măsurătorilor în metri pătrați, aceasta trebuie să fie pentru că probabil că nu lucrați cu o suprafață comandată cu o singură lungime și lățime. Spațiul poate avea pătrate care ies din figură în locuri diferite și este posibil să le măsurați într-un mod greșit. Tot ce trebuie să faceți este să împărțiți spațiul în pătrate egale sau dreptunghiuri. Pentru a găsi măsurătorile în metri pătrați (sau zona) sau întregul spațiu, va trebui să găsiți măsurarea în picioare pătrate din fiecare dintre spații și apoi să le adăugați.
 • Desenați linii slabe care separă diferitele secțiuni.
 • Clasificați-le în A, B și C.
 • 2
  Măsurați lungimea și lățimea primului spațiu. Folosind o riglă sau o măsură de bandă, găsiți lungimea și lățimea primului spațiu creat (spațiul A).
 • Lungimea spațiului este de 12 metri, iar lățimea este de 15 metri.
 • 3
  Multiplicați lungimea primului spațiu cu lățimea acestuia. Pentru a găsi măsura în metri pătrați (sau suprafață) a spațiului, trebuie să multiplicați lungimea cu lățimea, la fel cum ați face cu orice dreptunghi.
 • Exemplu: 12 picioare x 15 picioare = 180 de picioare pătrate
 • 4
  Măsurați lungimea și lățimea celui de-al doilea spațiu. Să presupunem că lungimea spațiului B este de 20 de picioare, iar lățimea este de 10 picioare.
 • 5
  Multiplicați lungimea celui de-al doilea spațiu cu lățimea acestuia. Cu aceasta veți obține măsurarea în metri pătrați din cel de-al doilea spațiu. Iată cum se poate găsi măsura în metri pătrați de spațiu B:
 • Exemplu: 20 picioare x 10 picioare = 200 de picioare pătrate
 • 6


  Măsurați lungimea și lățimea celui de-al treilea spațiu. Să presupunem că lungimea spațiului C este de 20 de picioare, iar lățimea este de 35 de picioare.
 • 7
  Multiplicați lungimea celui de-al treilea spațiu cu lățimea acestuia. Cu aceasta veti obtine masura in metri patrati din cel de-al treilea spatiu. Iată cum se poate găsi măsura în metri pătrați de spațiu C:
 • Exemplu: 20 picioare x 35 picioare = 700 de metri pătrați
 • 8
  Adăugați valorile măsurătorii în picioare pătrate din cele trei spații. După ce faceți suma măsurătorilor în metri pătrați din cele trei spații, veți cunoaște măsurarea în metri pătrați a întregului spațiu. Iată cum se face:
 • Valoarea în metri patrati de spatiu A + valoare in metri patrati de spatiu B + valoare in metri patrati de spatiu C = valoare in metri patrati din spatiul intreg.
 • 180 + 200 + 700 = 1080 de metri pătrați
 • Metoda 2
  Aflați câteva trucuri pentru a găsi măsura în metri patrati

  1
  Spații aproximative cu măsurători în metri pătrați. Dacă doriți să aproximați spațiile în metri pătrați, puteți măsura exteriorul locuinței dvs. și apoi puteți scădea orice zonă care nu este luată în considerare la măsurarea imaginilor pătrate, cum ar fi scările verticale sau garajul.
 • 2
  Găsiți măsura în metri pătrați dintr-un spațiu în formă de semicerc. Dacă există o parte din casa ta cu un semicerc, puteți găsi metri patrati cercului prin găsirea zona de spațiu ca un cerc complet, apoi împărțiți rezultatul cu 2. Pentru a face acest lucru, pur și simplu măsoară linia lung taie "cerc" în jumătate, pentru a obține diametrul.
 • Apoi împărțiți rezultatul cu 2 pentru a obține radio și înlocuiește valorile în ecuația A = πr ^ 2 (unde r este raza) și împărțit la 2 pentru a obține suprafața (sau metri patrati) semicircle .
 • 3
  Găsiți măsurarea în picioare pătrate a unui spațiu care are formă aproape obișnuită. Dacă măsurați un spațiu care este aproape un întreg pătrat sau dreptunghi (cu o parte în cazul în care un mic patrat sau dreptunghi îi lipsește), apoi găsește filmul pătrat al tuturor spațiu ca în cazul în care nu au existat piese lipsă. Apoi găsește filmul pătrat al părții lipsă și réstala din totalul de metri patrati pentru a găsi adevărata măsură picioare pătrate a acelui spațiu. Acest lucru vă va economisi timp.
 • sfaturi

  • Dacă aveți un spațiu neregulat, împărțiți-l în forme regulate mai mici, măsurați separat și adăugați rezultatele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o perna de tesaturi diferiteCum sa faci o perna de tesaturi diferite
  Cum se calculează volumul de betonCum se calculează volumul de beton
  Cum se calculează covorul pașilorCum se calculează covorul pașilor
  Cum se calculează cantitatea de vopsea necesară pentru a picta o camerăCum se calculează cantitatea de vopsea necesară pentru a picta o cameră
  Cum se calculează materialele pentru acoperișCum se calculează materialele pentru acoperiș
  Cum se proiectează colțurile utilizând raportul 3 4 5 al teoremei PitagoraCum se proiectează colțurile utilizând raportul 3 4 5 al teoremei Pitagora
  Cum se măsoară un plafonCum se măsoară un plafon
  Cum să măsoară un covorCum să măsoară un covor
  Cum se calculează zona și perimetrulCum se calculează zona și perimetrul
  Cum se calculează centimetri pătrațiCum se calculează centimetri pătrați
  » » Cum se măsoară picioarele pătrate

  © 2011—2020 ertare.com