Cum puteți maximiza scorurile PCAT

"Aspire la înălțime! Dacă nu poți atinge luna, vei ajunge la stele!". În timp ce vă pregătiți pentru examenul de admitere pentru Facultatea de Farmacie (PCAT), obiectivul dvs. va fi să treceți examenul cu un scor decent și să fiți admis la facultatea de farmacie aleasă de dumneavoastră. Pentru a vă face visul să devină realitate, trebuie să faceți un efort deosebit pentru a vă maximiza scorurile de test. Nu vă puteți pregăti pentru un examen competitiv, cum ar fi PCAT, într-o singură zi. Ar trebui să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că faceți un test în condiții de siguranță și obțineți scoruri bune. Cu toate acestea, uneori candidații se dau la presiune și se predau la jumătatea drumului. Dacă sunteți unul dintre acei studenți care au dificultăți în a face față presiunii examenului, nu vă faceți griji - nu există nici un rău care nu vine bine, așa că asigurați-vă că vă pregătiți în mod corespunzător pentru a reuși la examen. Mai jos sunt câteva sfaturi simple pe care trebuie să le urmezi pentru a maximiza scorurile PCAT și pentru a obține un rezultat bun la sfârșitul zilei.

pași

Imaginea intitulată Memorați expresiile franceze ER Prezentul Tense cu ajutorul imaginilor Mnemonics Imagine 12
1
Urmați un program de studiu adecvat: Înainte de a începe pregătirea, trebuie să urmați un program de studiu adecvat. Acest lucru vă va ajuta să vă planificați metodic studiile și vă veți simți mai încrezător în a face față presiunii examenului, dar mai întâi trebuie să decideți cât timp vă veți dedica studiului într-o singură zi. Indiferent ce vi se poate întâmpla pe parcurs, urmați-vă planul. Un program de studiu vă va ajuta să vă terminați munca la timp.
 • Imaginea intitulată Revizuirea pentru un set de examen de text Pasul 6
  2
  Cercetarea și studiul personal vă vor ajuta: După cunoașterea curriculum-ului PCAT, tot ce trebuie să faceți este să începeți să studiați capitolele și cursurile. În timp ce studiați subiectele, asigurați-vă că obțineți suficiente informații din fiecare capitol, astfel încât la sfârșitul zilei să vă simțiți încrezători în ceea ce ați studiat. Fie că aveți cărți electronice, cărți de referință sau orice alte mijloace, trebuie să fiți un adevărat expert în toate disciplinele din curriculum. Dacă întâmpinați dificultăți în timpul studierii, nu ezitați să vă întrebați pe profesorii sau specialiștii dvs. în acest domeniu pentru ajutor. De asemenea, puteți să căutați pe Internet și să obțineți informațiile pe care le doriți. Studiul personal vă ajută să vă cultivați abilitățile interne și să vă confruntați cu situații în adversitate.
 • Imagine cu titlul Learn Arabic Step 2
  3
  Înțelegerea este mai importantă decât memorarea: examenul PCAT vă va evalua aptitudinile. Prin urmare, înțelegerea subiectelor vă va ajuta mai mult decât memorarea acestora. Dezavantajul memorizării este că, dacă uitați un singur cuvânt, uitați totul - de aceea este important să înțelegeți, să analizați și să înțelegeți tot ceea ce studiați. Odată ce aveți punctele importante ale subiecților, nu va mai fi necesar să le învățați pe inimă.
 • Imaginea intitulată Maximizați scorurile PCAT Pasul 4
  4
  Puneți întrebări: Nu este nevoie să cunoașteți toate avantajele și dezavantajele testului. PCAT prezintă șapte secțiuni, care includ două secțiuni de scriere. Când studiați o secțiune, puteți deveni confuz în anumite puncte - nu ezitați să puneți întrebări. Când citiți un capitol în timpul perioadei de studiu, trebuie să vă întrebați și să vă asigurați că ați înțeles capitolele. Puneți întrebări cu ce, cum și ce apoi încercați să găsiți răspunsul - astfel veți putea analiza și înțelege subiectele pe care le studiați.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți scorul dvs. TOEFL Pasul 4
  5
  Exersați examenele: Pentru a maximiza scorurile PCAT, trebuie să exersați cât mai multe examene posibil. Făcând acest lucru vă va permite să cunoașteți modelul întrebărilor care vor veni în cadrul examenului. Pe de altă parte, practica regulată vă va ajuta să controlați timpul în timp ce răspundeți la întrebări. Rezolva examenele cu un cronometru. La început este posibil să nu puteți finaliza examenul în timpul stabilit, dar dacă practicați în mod constant puteți să vă îmbunătățiți.


 • Imagine intitulată Pass Class History Step 12
  6
  RECENZII: Din cauza lipsei pregătirii, elevii iau adesea testul cu o atitudine pesimistă ca și când ar fi victime neajutorate. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat un examen bun, ar trebui să vă luați în serios studiile. Revedeți-vă materialele de studiu cât de multe ori puteți să vă amintiți principiile, teoriile și formulele subiecților. În ceea ce privește secțiunile de scriere, ar trebui să exersați eseurile pentru a vă asigura că nu scrieți declarații inexacte sau lipsite de sens în examenul dvs. real. Revizuirea vă va permite să vă amintiți și să rezumați subiectele pe care le-ați studiat.
 • Imagine intitulată Treceți examenele IIT JEE Pasul 4
  7
  Motivați-vă: Auto-motivația este un factor important în pregătirea pentru un examen ca PCAT. Trebuie să te lupți cu frica și să rezolvi toate stresul. Pentru a ține pasul cu pregătirea pentru examen, trebuie să vă motivați să faceți mai bine în fiecare zi.
 • Imaginea intitulă Efectuați o negociere de succes Pasul 7
  8
  Autoevalúate: Auto-evaluarea este necesară pentru candidații care se pregătesc pentru orice examen. Sunteți conștienți de mediul academic și, prin urmare, veți ști mai bine dacă puteți aborda subiectele și studiile dvs. riguroase. Trebuie să-ți evaluezi singuri, astfel încât să știi care sunt punctele tale forte și slăbiciunile tale. Dacă sunteți conștient de performanța dvs., este sigur că vă veți îmbunătăți. De fiecare dată când exersați un examen, încercați să o faceți mai bine decât în ​​examenele anterioare. Dacă practici în mod constant, vei stăpâni arta de a lua examene și de a-ți mări scorurile PCAT.
 • Imaginea intitulată Aflați alfabetele tamilului Pasul 8
  9
  Gestionați-vă timpul în sala de examinare: Asigurați-vă că respectați timpul alocat pentru fiecare secțiune. De îndată ce terminați o întrebare, continuați cu următoarea. Dacă nu puteți răspunde la o întrebare, lăsați-o la timp și răspundeți mai târziu (dacă aveți timp rămas după ce răspundeți la toate întrebările). Mai întâi răspundeți la întrebările ușoare și dacă nu puneți puncte împotriva testului, asigurați-vă că răspundeți la toate întrebările. În cele din urmă, verificați foaia de răspuns pentru a vă asigura că nu ați făcut greșeli prostești.
 • sfaturi

  • O strategie perfectă și o planificare adecvată sunt tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura că aveți o pregătire sistematică. Aceeași metodă se aplică și în timpul examinării efective. Eșecul și succesul sunt două fețe ale aceleiași monede. Tot ce trebuie să faceți este să vă planificați bine să vă atingeți visul. Cu toate acestea, încercați să dezvoltați un plan flexibil, astfel încât să îl puteți modifica în circumstanțe nedorite.
  • La urma urmei, este viața ta și numai tu poți să ai controlul deplin asupra situațiilor care apar în ea. Fii responsabil pentru acțiunile tale și fii independent pentru a-ți lua propriile decizii. Dacă credeți că veți face bine testul, asigurați-vă că încercați cele mai bune și că faceți față adversităților circumstanțelor și timpului.
  • Dacă aveți un plan perfect, nimic nu vă va lua prin surprindere. Trebuie să învățați să implementați planul. Puteți atinge obiectivul numai atunci când implementați planul.

  avertismente

  • Dacă vă simțiți saturat, faceți pauze în timp ce studiați. Acest lucru vă va permite să vă mențineți entuziasmul și concentrarea în studii cu o minte proaspătă și să vă stimulați creierul pentru mai multe ore.
  • Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră urmând o dietă adecvată. Savurează bine și relaxează-te. Nu poți să faci bine sub presiune și încărcare. Evitați stresul și oferiți-vă cele mai bune rezultate pe parcursul studiului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să treacă un examen de FizicăCum să treacă un examen de Fizică
  Cum să treacă un test de matematică în ultimul momentCum să treacă un test de matematică în ultimul moment
  Cum să devii avocat în CaliforniaCum să devii avocat în California
  Cum se procedează bine în MCASCum se procedează bine în MCAS
  Cum să studiezi pentru ICFESCum să studiezi pentru ICFES
  Cum să studiezi pentru examenul de biologie APCum să studiezi pentru examenul de biologie AP
  Cómo estudiar para el PCATCómo estudiar para el PCAT
  Cum să studiezi pentru un examen bancarCum să studiezi pentru un examen bancar
  Cum să studiezi pentru un examen AP în două săptămâniCum să studiezi pentru un examen AP în două săptămâni
  Cum să studiezi pentru un examen de conducereCum să studiezi pentru un examen de conducere
  » » Cum puteți maximiza scorurile PCAT

  © 2011—2020 ertare.com