Cum să omori timpul în colegiu

Conceptul de "timp" în colegiu aceasta poate varia de la scrierea de rapoarte frenetic cu o noapte înainte până la orele de ore "gol" care apar înainte de ore, între clase sau după ele. Ucideți timp cu câteva lovituri letale folosind acești pași.

pași

Imaginea intitulată Kill Time in College Step 1
1
Organizați-vă planificatorul. Scoateți toate programele cursurilor pe care le luați în acest semestru, luați un stilou și mai multe indicatoare (de preferință de diferite culori). Înregistrați date importante cum ar fi examene, teste finale, sarcini, citiri, întâlniri de club etc. Evidențiați examenele cu o singură culoare, lucrați cu alta și așa mai departe.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 2
  2
  Faceți o listă cu lucrurile de care aveți nevoie. Ați ieșit din oferta de cremă Noxzema? Aveți nevoie de un cablu Ethernet mai lung? Faceți un tur al studenților și vedeți ce obiecte aveți nevoie. Luați lista cu dvs., astfel încât să puteți scrie altceva dacă vă aduceți aminte de ea pe drumul spre clasă. Ieși și cumpăra ceea ce îți lipsește.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 3
  3
  Dacă prima dvs. clasă nu începe până la prânz, setați alarma să se trezească puțin mai târziu decât de obicei. Dacă aveți timp liber între orele de curs, faceți un somn odihnitor, astfel încât să puteți ține pasul.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 4
  4
  În funcție de programul dvs., puteți avea mai mult sau mai puțin o oră de prânz înainte de următoarea clasă. Du-te la cantină, chiar dacă este doar pentru a tăia un măr.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 5
  5
  Actualizați informațiile despre muzică de pe playerul mp3. Completați numele artiștilor, albumelor, anilor etc. De asemenea, obțineți muzică nouă și ascultați melodiile preferate.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 6
  6
  Curățați frigiderul. Fie că este vorba de un mic frigider sau de un frigider în suita dvs., curățați interiorul cu săpun și o cârpă curată și îndepărtați semnele de uzură și petele din exterior. Camera dvs. și colegii de cameră vor aprecia acțiunea dezinteresată.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 7
  7
  Rearanjați camera Obțineți cabine, paturi supraetajate, stivuiți vestiarele, mutați birourile în jurul lor, gândiți-vă la ceva care vă poate oferi un aspect nou. Același lucru este valabil și pentru decorațiunile.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 8
  8
  Faceți temele Porniți mai întâi sarcina atribuită dvs. De asemenea, puteți utiliza acest timp pentru a citi în avans înainte de următoarea clasă. Dacă nu aveți altceva de făcut, puteți lucra întotdeauna în avans. Profesorul te va iubi și asta se va reflecta în testele tale.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Pasul 9
  9
  Fii un tutore al unui subiect. Mergeți la centrul de resurse pentru învățare din campus. Dacă sunteți bun la un anumit subiect, de exemplu, calculul, științele, limba germană, puteți să îi ajutați pe alți elevi. Chiar și îndrumarea ar putea fi remunerată.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 10
  10
  Spală-ți hainele Cel mai probabil, majoritatea elevilor vor participa la cursuri în după-amiaza. Rufele vor fi libere. Dacă locuiți în propriul apartament, va trebui să plătiți pentru spălătorie.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 11
  11
  Faceți o curățare de primăvară pe hard disk. Acest document vechi de 2 ani va continua să vă urmărească până când îl ștergeți sau îl mutați într-un spațiu de stocare extern. Fișierele junk de pe hard disk vor scădea performanța lor. Deplasarea documentelor, a fotografiilor, a muzicii și a videoclipurilor pe un spațiu de stocare extern va îmbunătăți performanța mașinii.


 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 12
  12
  Stați la curent Du-te la Facebook, MySpace sau rețeaua socială preferată și trimite un mesaj prietenilor din casa ta sau celor cu care nu ai vorbit de ceva timp. Dacă sunteți utilizator MySpace, puteți adăuga lucruri în profilul dvs., puteți rezolva anumite sondaje online sau puteți actualiza muzica. Puteți, de asemenea, să cantați karaoke, să jucați, să ascultați muzică gratuită și să urmăriți câteva emisiuni TV gratuite și clipuri video. Dacă sunteți un utilizator de pe Facebook, vă puteți pierde timpul cu câteva jocuri și aplicații distractive. La fel cu MySpace.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 13
  13
  Configurați programul de e-mail. Outlook Express permite utilizatorului să creeze "norme" pentru mesajele primite. De exemplu, dacă e-mailul personal și e-mailul școlii ajung în același loc, creați un dosar doar pentru savanți și creați o regulă care indică faptul că e-mailurile din contul școlar vor merge în acel dosar. .
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 14
  14
  Vizionați videoclipuri YouTube Aceasta este o modalitate rapidă de a trece timpul și de a vă distra înainte de următoarea clasă. Doar căutați videoclipuri din preferințele dvs. sau uitați-vă la cele mai importante și începeți de acolo. Puteți face acest lucru în alte site-uri video ca MetaCafe, Hulu și MySpace Video.
 • Kill-Time-in-Colegiul-Step-15.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Kill Time in College Step 15
  15
  Scrieți un articol pe wikiHow Faceți clic pe link "Scrieți un articol" și să arate lumii cum să facă ceva.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 16
  16
  Navigați pe Web Niciodată nu vei ști unde vei ajunge. Verificați știri, citiți celebritate bârfă, caută subiecte de interes pentru Google, citiți statisticile de sport și de știri, în căutarea de fotografii de pe Photobucket sau Flickr (și încărcați propriile fotografii), verifica horoscopul, citesc benzi desenate on-line, juca jocuri , posibilitățile sunt nesfârșite.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Pasul 17
  17
  Urmăriți un televizor sau un film. Relaxați-vă și urmăriți emisiunile TV preferate sau răsfoiți canalele pentru a vedea ce este bun în acest moment. Dacă nu este nimic bun și aveți destule timp liber, puneți un DVD și relaxați-vă.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 18
  18
  Lee. Citiți ceva pentru plăcere. Nu trebuie să fie Război și Pace sau un roman romantic efuziv, puteți citi ziarul, revistele, chiar și manualele de plăcere dacă sunteți interesat de subiect. Opriți-vă de biblioteca universității și obțineți câteva cărți bune și alte materiale de lectură. Citirea mai frecventă îmbunătățește, de asemenea, aptitudinile dvs. de citire, ceea ce este excelent pentru colegiu.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 19
  19
  Play. Acesta ar putea fi jocul dvs. video preferat, Gameboy, jocuri și aplicații pe internet sau jocurile clasice de bord și de cărți.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 20
  20
  Faceți cunoștință cu unii oameni Alăturați-vă cluburilor și altor activități. Se amestecă în camera de zi. Cine știe, l-ai putea întâlni pe viitorul tău logodnic care ședea în acea cameră, studiind examenul de psihologie.
 • Imaginea intitulată Kill Time in College Step 21
  21
  Faceți niște exerciții. Un mic exercițiu este întotdeauna bun pentru tine. Vă ajută să pierdeți câteva kilograme și să vă dezvoltați rezistența și rezistența și, de asemenea, eliberați endorfinele care vă fac să vă simțiți bine. Du-te la sala de sport sau plimbare cu bicicleta, du-te pentru o înot, etc
 • sfaturi

  • Faceți activitățile pentru o perioadă fixă ​​de timp. Utilizați un cronometru sau setați o alarmă.
  • Jocurile video, televiziunea și internetul pot fi dependente, așa că încercați să vă concentrați asupra studiilor și a vieții sociale sau nu veți reuși la colegiu.
  • Această listă nu este exhaustivă. Puteți veni cu propriile dvs. căi pentru a trece timpul.

  avertismente

  • Nu fii atât de ocupat încât pierzi chiar și timpul! Încă mai trebuie să mergi la clasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă creați propriul cablu Ethernet și să configurați o rețea între două laptopuri folosind…Cum să vă creați propriul cablu Ethernet și să configurați o rețea între două laptopuri folosind…
  Cum să omori pe Krauser în Resident Evil 4Cum să omori pe Krauser în Resident Evil 4
  Cum să păstrați o agendăCum să păstrați o agendă
  Cum se face o listă de treburiCum se face o listă de treburi
  Cum să înveți algebra bine în colegiuCum să înveți algebra bine în colegiu
  Cum puteți calcula nota finalăCum puteți calcula nota finală
  Cum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitateCum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitate
  Cum de a alege un program riguros în primul an de facultateCum de a alege un program riguros în primul an de facultate
  Cum să alegi o universitateCum să alegi o universitate
  Cum să predați scrierea persuasivăCum să predați scrierea persuasivă
  » » Cum să omori timpul în colegiu

  © 2011—2020 ertare.com