Cum să rămâi sănătos la locul de muncă

Locul de muncă poate fi un mediu stresant și este aproape întotdeauna dificil să vă mențineți un stil de viață sănătos în timp ce vă aflați în el. Dacă petreceți mai mult timp în automatul de distribuție decât în ​​salonul de cafea, citiți acest articol, deoarece acesta are câteva sfaturi pentru a vă ajuta să ajungeți pe drumul cel bun.

pași

Imaginea intitulată Restul fără să fie complet dormit 1
1
Ridicați-vă devreme și faceți jogging înainte de a merge la lucru. Nu luați un iPod, priviți mai bine și admirați răsăritul soarelui. Alegeți un loc diferit de jogging în fiecare zi, cum ar fi: plaja în zilele de luni, parcul marți și așa mai departe. Luați aer curat și utilizați acest timp pentru a vă goli gândurile și pentru a vă relaxa înainte de a merge la birou.
 • Imaginea cu denumirea Mănâncă mai mult Pasul 2 de calciu
  2
  Bucurați-vă de un mic dejun nutritiv. Unele opțiuni sănătoase sunt: ​​ovaz, cereale, o felie de pâine integrală de cereale, fructe proaspete și iaurt. Evitați consumul zilnic de cafea, suc de portocale mai bun, lapte degresat, apă sau cafea preparate în filtrul de cafea.
 • Imagine cu numele Make Starbucks Coffee Intro
  3
  Evitați să mergeți la o altă ceașcă de cafea în timp ce lucrați. Apa este o alegere inteligentă, deoarece elimină toxinele din organism fără să luați calorii suplimentare. Păstrați-vă hidratat înseamnă a vă menține creierul hidratat prea, ceea ce vă va face să aveți gânduri mai clare și abilități mai bune de rezolvare a problemelor.
 • Imagine cu titlul Înghețați-vă înghețatul rapid Intro
  4
  Dacă vă simțiți foame înainte de prânz, optați pentru o gustare cu conținut scăzut de calorii. Evitați acele cutii de gogoși în vreun fel, purtați mai bine o pungă de covrigi, popcorn cu conținut scăzut de grăsimi sau legume tăiate cu un pansament cu conținut scăzut de grăsimi pentru a fi folosit ca o baie. Acest lucru vă va ține mulțumit fără să vă simțiți vinovați.
 • Imaginea cu titlul Make and Apply to Mask Face Mask Faum Step 6
  5
  Dacă simțiți că termenele și obiectivele vă împing și aveți nevoie de o pauză pentru fumat, spălați-vă mai bine fața cu apă rece, întindeți corpul și respirați profund de mai multe ori. Introducerea suplimentară a oxigenului în corp vă va ajuta să creșteți concentrația și productivitatea la locul de muncă.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă sănătoși la locul de muncă Pasul 6
  6
  La prânz se mănâncă orez brun (cu morcovi, varză, broccoli, mazare verde și un sos condimentat) și pui la grătar gătit într-un mod gustos și sănătos. Orezul brun vă oferă fibre dietetice, iar carnea de pui este carne slabă, cu multă proteină. Legumele cu toate acestea, fac o dieta completa!
 • Image cu titlul Reutilizarea sacilor de ceai Intro


  7
  Evitați sodiile de înaltă calorii și sucurile dulci tot timpul. Poate vă întrebați, atunci ce pot să beau? Răspunsul este: ceva care accelerează metabolismul și nu crește caloriile, cum ar fi ceaiul verde. Gustul depinde de tine! Poate fi menta, lămâie, portocală, scorțișoară sau orice doriți.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă sănătoși la locul de muncă Pasul 8
  8
  Beți multă apă și stați departe de fumat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți pielea facială Pasul 6
  9
  Au mai rămas doar 2 ore pentru a vă întoarce acasă și vă este foame din nou? Mănâncă multe date și un măr cu un pahar de apă caldă.
 • Imaginea intitulată Pierde 5 lire în 5 zile Pasul 5
  10
  Încercați să aveți toate fructele, legumele și apa pe care le puteți în timp ce vă aflați la lucru și spuneți nu la mâncare nesănătoasă accesibilă, gustări grase, cafea, sucuri etc.
 • Imaginea intitulată Curățarea converselor dvs. Pasul 7
  11
  Mergeți la o plimbare de fiecare dată când vă odihniți.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă sănătoși la locul de muncă Pasul 12
  12
  Dacă este timpul să mergeți acasă și ați urmat acești pași, luați în considerare misiunea "Ziua sănătoasă la locul de muncă", ca o misiune îndeplinită!
 • sfaturi

  • Data viitoare când mergeți la cumpărături, cumpărați cookie-uri cu conținut scăzut de calorii și fibre mari pentru consumabilele de birou.
  • Nu mâncați prea multe alimente nesănătoase.
  • Câteva migdale, un măr, struguri, date etc. Se pot potrivi cu ușurință în cutia de prânz.
  • A dormi liniștit timp de 7 până la 8 ore și mâncați o dietă adecvată cu exerciții fizice vă poate face să arătați și să vă simțiți mai bine.
  • Învață să gătești câteva rețete rapide și sănătoase și să nu mai comandi în afara alimentelor.
  • Evitați țigările și alcoolul.
  • Este foarte important să mâncați 2 ore înainte de a merge la culcare.
  • Citirea și înțelegerea obiceiurilor sănătoase și adaptarea lor la stilul tău de viață pot schimba complet modul în care te uiți și simți.

  avertismente

  • Înlăturați complet stresul vieții voastre.
  • Niciodată nu săriți o masă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii activ înainte de a munciCum să fii activ înainte de a munci
  Cum sa faci cafea aromata cu dovleacCum sa faci cafea aromata cu dovleac
  Cum să faci fulgi de ovăzCum să faci fulgi de ovăz
  Cum să faci micul dejun o parte din rutina zilnicăCum să faci micul dejun o parte din rutina zilnică
  Cum sa faci o bucata de fructe fara lapteCum sa faci o bucata de fructe fara lapte
  Cum să faci un mic dejun sănătosCum să faci un mic dejun sănătos
  Cum să comandați o cafeaCum să comandați o cafea
  Cum să mâncați pentru a avea un abdomen tonificatCum să mâncați pentru a avea un abdomen tonificat
  Cum să pierzi 2 kg pe ziCum să pierzi 2 kg pe zi
  Cum să mănânci curatCum să mănânci curat
  » » Cum să rămâi sănătos la locul de muncă

  © 2011—2020 ertare.com