Cum să menținem o medie a punctajului la nivel de colegiu

Colegiul poate fi dificil, dar doresc să aibă note uimitoare, astfel încât să puteți obține un loc de muncă bun sau a merge la școală absolvent. Aici aveți cum să păstrați un A în facultate.

pași

Imaginea intitulată Menținerea unui nivel ridicat de AAP în colegiu Pasul 1
1
Trebuie să o câștigi. Acesta este cel mai important pas. Dacă o prioritate A este principala prioritate, o veți obține. Aceasta înseamnă că veți fi gata să sacrificați lucruri cum ar fi să vă întâlniți cu prietenii, să țineți cont de emisiunile TV preferate și uneori să dormiți.
 • Imaginea intitulată Menținerea unui nivel ridicat de AAP în Colegiul Pasul 2
  2
  Participați întotdeauna la cursuri. Dacă participarea face parte din clasă, trebuie să participați întotdeauna. Ar trebui să mergeți la orele de curs în mod regulat, indiferent dacă participarea este obligatorie.
 • Imaginea intitulată Menținerea unui nivel ridicat de AAP în Colegiul Pasul 3
  3
  Amintiți-vă că studierea este similară cu a face exerciții: Este mai bine dacă se face în perioade mai scurte de timp și în mod regulat. Aceasta înseamnă că ar trebui să studiezi în mod constant (ar putea fi zilnic) și nu din când în când. Învățarea de a studia pentru perioade mai lungi de timp este, de asemenea, o aptitudine importantă. Ar putea fi dificilă sau imposibilă la început, dar poate fi realizată.
 • Imaginea intitulată Menținerea unui nivel ridicat de AAP în Colegiul Pasul 4
  4
  Faceți universitatea dvs. prioritatea. Trebuie să pleci doar când nu ai de lucru.
 • Imaginea intitulată Menținerea unui nivel ridicat de AAP în Colegiul Pasul 5


  5
  Organizați-vă Asigurați-vă că știți când sunt examenele și ce trebuie să studiați exact.
 • Imaginea intitulată Menținerea unei AAP înalte în Colegiul Pasul 6
  6
  Având un loc de muncă cu normă întreagă vă poate ține pe picioare și vă asigurați că nu vă pierdeți timpul. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-un punct în care nu dormiți în mod regulat, ar fi bine să părăsiți slujba. Vă recomandăm să găsiți un loc de muncă în care puteți studia ca un loc în bibliotecă sau la secretariatul universității.
 • Imaginea intitulată Menținerea unui nivel ridicat de AAP în Colegiul Pasul 7
  7
  Luați toate creditele din semestru, dar nivelul cursurilor. Luați unul sau două cursuri dificile împreună cu două cursuri ușoare. Nu luați chimie, calcul, zoologie și trigonometrie, toate în același semestru. Fii atent cu cursuri complicate de 1 sau 2 credite. Ele pot consuma mult timp, chiar mai mult decât cele 3 sau 4 cursuri de credit. Uneori, va trebui să faceți un curs complet (de obicei, după ce clasele principale de nivel superior au început și studiile generale au terminat) și un program de studiu va deveni esențial.
 • Imaginea intitulată Menținerea unui nivel ridicat de AAP în Colegiul Pasul 8
  8
  Și, în sfârșit, amintiți-vă de ce vă aflați la facultate. Sunteți acolo pentru a învăța, așa că nu vă plângeți să mergeți la ore. Priviți-o ca o oportunitate de a vă dezvolta. Simțiți-vă mândru că sunteți implicat în studiile dvs. Cu toate acestea, nu neagă faptul că te deprimat și nu au prieteni, dacă tot ce faci este de studiu. Menținerea sănătății este jumătate din bătălie, iar prietenii trebuie să rămână o prioritate.
 • sfaturi

  • Trebuie să fii conștient de numărul de absențe. Asta ar putea fi și în detrimentul notelor tale!
  • Acordați atenție în timpul orelor de curs.
  • Trebuie să fii conștient de notele tale.
  • Mergeți la un terapeut dacă vedeți că sunteți deprimat.
  • Faceți un echilibru între distracție și studiu! A fi stresat tot timpul nu este sanatos.
  • Asigurați-vă că profesorul dvs. se bazează pe modul de evaluare care se află în programa școlară. Contactați autoritățile competente dacă profesorul dvs. nu respectă regulile pe care le-ați stabilit. Cu toate acestea, dacă nu este sfârșitul anului, nu înstrăinați profesorul.
  • Alăturați-vă unui grup de studiu.
  • Alegeți o carieră care se potrivește cu punctele tari. De exemplu, este posibil ca un student care iubește cariera de chimie și domeniul său de studiu să lucreze mult mai puțin și să aibă mai mult succes decât alți studenți care au ales cariera din diferite motive.
  • Luați câteva "fișe de informații" cu tine Trebuie doar să scrieți informațiile de care aveți nevoie (un examen, un studiu etc.) și să studiați cu ei când mergeți dintr-un loc în altul.
  • Utilizați biblioteca școlii. Sălile de studiu vă vor duce departe de distragerile din lume și vă vor permite să vă concentrați mai mult pe misiunile dvs. Completarea unei ore de lucru în bibliotecă este echivalentă cu trei ore în dormitorul universitar.

  avertismente

  • Nu exagerați munca. Dacă sunteți stresat, va fi mai greu să studieți.
  • Nu lăsați o clasă deoparte pentru o lungă perioadă de timp.
  • Nu petrece toată noaptea studiind. Trebuie să știți că puteți să vă gândiți mult mai bine și să fiți mai productiv în timpul zilei dacă dormiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se ocupe de respingerea unei universități sau a unei instituții de învățământ superiorCum să se ocupe de respingerea unei universități sau a unei instituții de învățământ superior
  Cum să înveți algebra bine în colegiuCum să înveți algebra bine în colegiu
  Cum să predați filozofia la nivelul bacalaureatuluiCum să predați filozofia la nivelul bacalaureatului
  Cum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitateCum să dezvolți obiceiuri de studiu bune la universitate
  Cum de a alege un program riguros în primul an de facultateCum de a alege un program riguros în primul an de facultate
  Cum să alegi o carieră universitarăCum să alegi o carieră universitară
  Cum să-ți scrii mai puțin pentru cariera ta profesională când te pregătești pentru colegiuCum să-ți scrii mai puțin pentru cariera ta profesională când te pregătești pentru colegiu
  Cum să studiezi limba englezăCum să studiezi limba engleză
  Cum să studiezi la universitate fără să ai baniCum să studiezi la universitate fără să ai bani
  Cum să studiezi mai multCum să studiezi mai mult
  » » Cum să menținem o medie a punctajului la nivel de colegiu

  © 2011—2020 ertare.com