Cum să vă mențineți profesionalismul recepționerului telefonic

Funcția unui recepționer telefonic este mult mai mult decât să răspunzi la telefon. Sunteți prima impresie pe care clientul o îndepărtează de la compania la care lucrați, astfel încât impresia pe care o dați la telefon este adesea o reflectare a companiei în sine, cel puțin pentru acel client. Prin urmare, este imperativ să învățați să vă mențineți profesionalismul recepționerului telefonic - indiferent de condițiile. Opera ta ar putea depinde de asta.

conținut

pași

Imaginea intitulată Menținerea profesionalismului dvs. ca primitor de telefon Pasul 1
1
Aflați extensiile tuturor angajaților, precum și numele, titlurile și departamentele complete. Ar trebui să puteți transfera toate apelurile rapid și eficient și, dacă solicită numele unui angajat, ar trebui să puteți răspunde rapid. Explicații de îndoială, cum ar fi "Hmm" sau "Ehh", nu corespund unei etichete profesionale pentru telefon și nici nu lăsa clientul să aștepte în timp ce căutați un nume.
 • Imagine cu titlul Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 2
  2
  Nu lăsați telefonul să sune de mai multe ori. Attendelo repede - astfel, apelantul nu se va simți frustrat chiar înainte de a vorbi cu dvs.
 • Imaginea intitulată Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 3
  3
  Stabiliți un salut pentru a participa. Asigurați-vă că nu este prea lung și că suna natural. Ați putea să o exersați pentru ao exprima într-un ton natural.
 • Imagine cu titlul Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 4
  4
  Zâmbiți când răspundeți la telefon - acest lucru vă va lumina vocea. Chiar dacă nu aveți chef să zâmbiți sau apelul este frustrant, zâmbetul dvs. vă va ajuta să mențineți un ton vesel.
 • Imaginea intitulată Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 5
  5
  Fiți natural atunci când răspundeți la telefon și evitați să folosiți o "voce telefonică", care de obicei seamănă cu o voce automată, de înaltă calitate. Ar trebui să te auzi autentic și frumos.


 • Imagine cu titlul Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 6
  6
  Articulați-vă cuvintele și vorbiți clar. Nu folosiți un vocabular pe care nu îl cunoașteți și nu utilizați niciodată jargon. De asemenea, evitați utilizarea sunetelor asertive, cum ar fi "aha".
 • Imagine cu titlul Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 7
  7
  Aveți un notepad și un creion lângă dvs. și obțineți obiceiul de a le folosi. Un recepționer de telefonie calificat scrie numele și alte detalii pe care apelantul le poate oferi, chiar înainte de a pune întrebări. Asigurați-vă că scrieți cum se pronunță nume neobișnuite, astfel încât să le puteți numi corect când transferați apelul. Asigurați-vă că scrieți orice mesaj pleacă și citiți-l înapoi la apelant, pentru a vă asigura că ați înregistrat corect toate informațiile. Acest lucru va lăsa, de asemenea, apelantului siguranța că ați luat de fapt mesajul și îl retransmiteți în mod corespunzător.
 • Imaginea intitulată Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 8
  8
  Dacă aveți de gând să puneți apelantul în așteptare, spune-le înainte de a face acest lucru. Când vă retrageți așteptarea, vă cereți scuze că l-ați așteptat înainte de a întreba despre apelul său.
 • Imaginea intitulată Menținerea profesionalismului dvs. ca Recepționer Telefonic Pasul 9
  9
  Păstrați-vă calmul și nu vă pierdeți niciodată temperamentul sau nu vă faceți rău, chiar dacă apelantul devine ostil. Dacă este necesar, puneți clientul în așteptare timp de câteva secunde în timp ce respirați adânc și vă reamintiți că sunteți "directorul primelor impresii". Aceasta implică faptul că ar trebui să sunați întotdeauna profesionist, să aveți răbdare și să aveți dorința de a ajuta pe apelant.
 • Imaginea intitulată Menținerea profesionalismului dvs. ca primitor de telefon Pasul 10
  10
  Nu vă permiteți să vă distrageți discuțiile pe birou. Dacă sună telefonul, asigurați-vă că opriți conversația înainte de a participa, astfel încât apelantul să nu audă o parte din conversație. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să încheiați această conversație - dar trebuie să o suspendați și să răspundeți la apel.
 • sfaturi

  • Evitați să mâncați când lucrați. Veți fi obligat să răspundeți la telefon în timp ce mâncați sau să lăsați telefonul să sune prea mult până când sunteți gata să participați și nici unul dintre cele două cazuri nu este acceptabil pentru un recepționer profesionist.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează cablarea unui telefonCum se conectează cablarea unui telefon
  Cum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobilCum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobil
  Cum să evitați taxele frauduloase ale telefonuluiCum să evitați taxele frauduloase ale telefonului
  Cum să faceți sunetul telefonuluiCum să faceți sunetul telefonului
  Cum se instalează Google VoiceCum se instalează Google Voice
  Cum să localizați locația unui apel telefonicCum să localizați locația unui apel telefonic
  Cum să obțineți istoricul apelurilor telefonului mobilCum să obțineți istoricul apelurilor telefonului mobil
  Cum să vorbim cu SantaCum să vorbim cu Santa
  Cum se face un interfon cu ajutorul cablului telefonicCum se face un interfon cu ajutorul cablului telefonic
  Cum să răspundeți unui telefon furios prin telefonCum să răspundeți unui telefon furios prin telefon
  » » Cum să vă mențineți profesionalismul recepționerului telefonic

  © 2011—2020 ertare.com