Cum să mențină concentrația în clasă

Păstrați-vă concentrat asupra clasei nu este întotdeauna ușor, dar Este posibil. Este o tehnică foarte utilă că, odată ce o vei învăța, vei găsi o modalitate de ao aplica într-o lume mai largă, cum ar fi predici bisericești, conferințe universitare, discursuri în sala de consiliu și așa mai departe. Menținerea alertei în clasă vă ajută să vă asigurați că învățați acolo și nu trebuie să lucrați atât de mult în timpul temelor - este cu siguranță o victorie demnă de câștig!

pași

Imaginea intitulată Stați focalizată în clasa Pasul 1
1
Vorbește cu mintea ta Dacă îți faci griji pentru un milion de lucruri când încerci să-ți faci treaba sau ceva, spune-ți gândurile că te vei întoarce mai târziu la ele sau nu te gândi deloc la ele și că te concentrezi asupra lucrurilor care contează cel mai mult pentru tine. Deși sună ciudat, dacă îți planifici timpul de raționament, vei simți că nu trebuie să jonglezi toate gândurile deodată. Încercați să scrieți în mintea voastră o listă cu toate lucrurile care nu fac parte din studiu și promiteți să le faceți mai târziu.
 • Imaginea intitulată Stați focalizată în clasa Pasul 2
  2
  Curățați biroul Nu vă puteți aștepta ca creierul dvs. să se concentreze dacă există multe lucruri pe biroul dumneavoastră. Efectuați o curățare generală pentru a crea un minim de distragere a atenției. Doar scoateți lucrurile de care aveți nevoie pentru munca voastră.
 • Image cu titlul Stați focalizat în clasa Pasul 3
  3
  Dacă vă simțiți mintea călcând în sala de clasă, uita-te la ceas. Repetați pentru dvs. că ar trebui să vă concentrați asupra profesorului pentru următoarele zece minute. Dacă sunteți într-adevăr concentrat, nu veți observa trecerea a zece minute! Continuați să faceți acest lucru la fiecare zece minute până când nu mai este necesar.


 • Imaginea intitulată Stați focalizată în clasa Pasul 4
  4
  Mănâncă bine, dormi mult și fa exerciții și vei fi mult mai concentrat. Creierul are nevoie de energie și odihnă pentru a avea performanțe optime.
 • Imaginea intitulată Stați focalizată în clasa Pasul 5
  5
  Ține minte că numai tu te poți plictisi. Profesorul nu te poate plictisi, alegi să te plictisești. Dacă nu alegeți să vă plictisiți, atunci clasa va merge mai repede pentru dvs.
 • sfaturi

  • Încercați să evitați prietenii dvs. în timpul orelor de clasă, astfel încât să nu vă distrați, să faceți timp pentru dvs. și să socializați cu prietenii dvs. la sfârșitul clasei.
  • Faceți o listă de lucruri de făcut și faceți prioritate. Uneori putem face multe lucruri mici, fără a face ceva important, pentru că nu ne-am concentrat pe un set mic și realizabil. Efectuarea a șapte lucruri pe zi este optimă.
  • Vorbește cu profesorii tăi. Ei vă pot da un sfat.
  • Nu lansați pompele de hârtie.
  • Particia în clase rămâne activă, astfel încât animozitățile tale sunt la maxim și nu te plictisești!

  avertismente

  • Nu te distra De exemplu, dacă cineva ar bate la ușă, nu priviți la ușă și nu vă concentrați asupra clasei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă descurcați minteaCum să vă descurcați mintea
  Cum să organizați o reuniune promoționalăCum să organizați o reuniune promoțională
  Cum să faci eforturi atunci când alergiCum să faci eforturi atunci când alergi
  Cum să nu mai gândiți la ceva sau la cinevaCum să nu mai gândiți la ceva sau la cineva
  Cum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericitCum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericit
  Cum să evitați stresul temelorCum să evitați stresul temelor
  Cum să facem față provocărilor de a acorda atențieCum să facem față provocărilor de a acorda atenție
  Cum să devii liber din punct de vedere emoționalCum să devii liber din punct de vedere emoțional
  Cum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zileCum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zile
  Cum de a îmbunătăți memoria cu meditațiaCum de a îmbunătăți memoria cu meditația
  » » Cum să mențină concentrația în clasă

  © 2011—2020 ertare.com