Cum să-i păstrezi pe angajați fericiți

Este important să vă asigurați că cei mai buni angajați sunt fericiți și productivi, astfel încât acest lucru va avea un impact asupra succesului afacerii dvs. De asemenea, rețineți că, fie că sunteți parte dintr-o corporație mare sau un magazin mic, costurile de angajare și formare a personalului nou sunt adesea mai mari decât costurile de investiții pentru a menține angajații existenți. În plus, pentru a atrage și a menține cei mai buni muncitori în forța de muncă, trebuie acordată prioritate satisfacției angajaților. Prin urmare, ar trebui să le păstrați fericiți, găsind ceea ce îi ajută să se simtă parte a echipei, astfel încât să contribuie la succesul companiei.

conținut

pași

Imaginea intitulată Cereți un loc de muncă la locul de muncă Pasul 4
1
Desfășurați un sondaj privind satisfacția angajaților. Acest lucru se poate face anonim și în mod voluntar. De asemenea, îi invită pe angajați să împărtășească ceea ce-i place și să nu-i placă în legătură cu munca și mediul lor de lucru.
 • Acordați atenție rezultatelor sondajului. Este posibil să nu puteți aduce modificări în ceea ce privește creșterea salariilor sau beneficii mai bune. Cu toate acestea, uita-te la schimbările pe care le puteți face că nu vă va costa nimic, cum ar fi atribuirea unei zile în care codul de îmbrăcăminte este confortabil. De exemplu, puteți stabili că vineri este ziua obișnuită de îmbrăcăminte.
 • Continuați să solicitați sugestii de la angajați. O casetă de sugestii poate contribui foarte mult la sentimentul personalului că poate oferi idei pentru un mediu de lucru mai pozitiv.
 • Imaginea intitulată Deveniți un oncolog Pasul 24
  2
  Stabiliți programe și rutine care sunt previzibile și coerente. Acest lucru este foarte important atunci când aveți angajați care lucrează în schimburi, așa cum se întâmplă în fabrici și spitale.
 • Angajații au o singură trecere, fie zi sau noapte, și rotesc numărul de weekend-uri și sărbători pe care trebuie să lucreze. Rețineți că niciun angajat nu se va simți fericit dacă trebuie să lucreze în ziua de Crăciun în fiecare an sau în fiecare sâmbătă seara.
 • Imagine cu titlul Deveniți un om de afaceri de succes Pasul 15
  3
  Încurajați o atmosferă creativă și plăcută. Oamenii vor aprecia să fie capabili să afișeze fotografiile familiilor lor sau lucrările artistice ale copiilor lor în spațiile lor. Trebuie doar să le cereți să mențină profesionalismul.
 • Imaginea intitulată Obțineți drepturile bunicilor în Ohio Pasul 13
  4
  Aveți încredere în angajații dvs. Majoritatea profesioniștilor din domeniul resurselor umane sunt de acord că angajații nu le place să primească micromanagement de la superiorii lor. Prin urmare, permiteți-i să-și facă treaba și să aibă încredere că ei se vor descurca bine.
 • Imagine cu titlul Deveniți un profesor de colegiu Pasul 5
  5
  Organizați întâlniri pentru a oferi recenzii. Creșterile salariale apar doar o dată pe an, dar supraveghetorii și managerii trebuie să furnizeze revizuiri ale performanței angajaților cel puțin o dată la o anumită lună.
 • Lăudați personalul care funcționează bine. Acest lucru este recomandat deoarece, atunci când au auzit că fac o treabă bună, vor fi motivați să continue să o facă și vor fi fericiți pentru asta.
 • Imaginea intitulată Sit Step 7
  6
  Oferiți cadouri și cadouri atunci când puteți. Unele companii oferă angajaților concerte sau bilete la evenimente sportive. În mod similar, altele oferă cărți de consum pentru a merge la restaurante.


 • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă în calitate de teller bancar Pasul 11
  7
  Oferiți cateva chifle pentru micul dejun o dată pe săptămână sau organizați un prânz cu pizza pentru departamentele cele mai competente o dată pe lună.
 • Imaginea intitulată Planificați o zi a aprecierii angajaților Pasul 7
  8
  Promovează echilibrul muncii și al vieții. Angajații sunt mulțumiți când angajatorii își înțeleg responsabilitățile și trăiesc în afara zonei de lucru.
 • Prezintă programe de lucru flexibile. Unii dintre membrii personalului dvs. ar putea funcționa mai bine dimineața, dar ei nu vor mai lucra mental la ora 15:00. m. De asemenea, există și alții care lucrează mai bine într-un program după-amiaza, comparativ cu ceilalți membri care lucrează mai bine dimineața.
 • Oferiți angajaților facilitățile de a lucra de acasă atunci când au nevoie de ele. Angajații vor fi mai fericiți dacă li se permite să rămână acasă pentru a avea grijă de copilul bolnav sau pentru a evita să iasă din ea atunci când există o furtună de zăpadă, în loc să se lupte cu natura pentru a ajunge la birou. Mai ales dacă își pot controla munca de acasă.
 • Imaginea intitulată Planificați o zi a aprecierii angajaților Pasul 12
  9
  Încurajați angajații să socializeze. Organizați a "O oră fericită", un picnic de companie în timpul verii și să sărbătorească, în grup, datele festive de la sfârșitul anului.
 • Imaginea intitulată Mănâncă sănătoasă la un restaurant chinezesc Pasul 17
  10
  Promovează dezvoltarea profesională. Fie că oferiți returnarea cheltuielilor de învățământ, fie că vă oferiți ocazia de a vă pregăti pentru un nou rol, angajații care văd oportunități de creștere într-o companie ar putea fi fericiți și vor rămâne mai mult timp de lucru.
 • Imaginea cu titlul Știți dacă aveți o tulburare de alimentație Pasul 17
  11
  Comunicați deschis Angajații dvs. vor fi bucuroși când vor primi informații exacte direct de la dvs. și companie. Nu vor dori să audă știri sau noi evoluții din partea mass-mediei, a concurenței sau a altor persoane.
 • Imaginea intitulată Voluntar peste mări Pasul 6
  12
  Acesta include angajații ori de câte ori se efectuează revizuirile politicii de muncă. Personalul va fi mai fericit dacă simte că poate oferi contribuții pentru a face schimbări sau îmbunătățiri în modul în care se desfășoară afacerea.
 • Invitarea câtorva angajați să lucreze cu beneficiile departamentului dvs. în timpul înscrierii deschise vă va ajuta să oferiți beneficii pe care toți oamenii le plac.
 • Recrutează angajații de la toate nivelurile pentru a oferi sprijin în cadrul comitetelor. Au personalul dvs. să participe la planificarea strategică, planificarea de vacanță, interviuri pentru a angaja mai mulți membri și pentru a efectua recenzii anuale.
 • sfaturi

  • Nu uitați să setați exemplul. Angajații dvs. trebuie să vadă o echipă de conducere care este fericită și productivă pentru a putea fi în mod egal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați un picnic al unei companiiCum să organizați un picnic al unei companii
  Cum să ajuți angajații descurajațiCum să ajuți angajații descurajați
  Cum se calculează rata cifrei de afaceri a personaluluiCum se calculează rata cifrei de afaceri a personalului
  Cum să dezvolte punctele forte ale angajațilorCum să dezvolte punctele forte ale angajaților
  Cum să dezvolte o forță de muncă eficientăCum să dezvolte o forță de muncă eficientă
  Cum să împuterniciți angajațiiCum să împuterniciți angajații
  Cum să găsiți un stil de administrare adecvatCum să găsiți un stil de administrare adecvat
  Cum să instruiți angajații restaurantuluiCum să instruiți angajații restaurantului
  Cum se scrie un contract de muncăCum se scrie un contract de muncă
  Cum să eviți un proces pentru represaliiCum să eviți un proces pentru represalii
  » » Cum să-i păstrezi pe angajați fericiți

  © 2011—2020 ertare.com