Cum să vă păstrați viața personală la locul de muncă

Problemele personale ne pot consuma atât de mult încât este adesea dificil să ne ținem departe de timpul nostru de lucru. Vă petreceți cea mai mare parte a timpului la locul de muncă, așa cum puteți să scapi de problemele personale care pot fi foarte stresante și uneori chiar traumatice? Dacă este o preocupare minoră sau ceva mai gravă, există pași pe care îi puteți lua pentru a vă menține viața personală la locul de muncă, astfel încât să nu afecteze sau să vă pună în pericol munca.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Aveți o atitudine pozitivă despre situația dvs. personală și înțelegeți că viața vă va testa uneori credința și că trebuie să vedeți lumina de la capătul tunelului dacă vreți să ajungeți la ea.
 • Imaginea intitulată
  2
  Lăsați "sinele privat" acasă și permiteți muncii să vină numai la "sinele profesional" ori de câte ori este posibil. Realitatea este că nu ar trebui să luați lucruri personale la birou. Dacă vă faceți cunoscute cunoștințele despre probleme, atunci le puteți da vina când aveți probleme la locul de muncă. Nu vrei ca șeful tău să creadă că nu ești capabil să-ți desparți viața personală de munca ta. Aș putea pierde încrederea în abilitățile tale.
 • Imagine intitulată Țineți-vă viața personală la locul de muncă Pasul 3
  3
  Nu vă lăsați prinsi în conversații personale la locul de muncă cu un grup de cunoscători de bârfe bine cunoscute dacă doriți să vă mențineți o viață personală în birou. Dacă știți cine sunt colegii care uneori fac conversații personale care se dezvăluie la un nivel înalt, atunci scăpați de ele. S-ar putea să vă simțiți înclinați să vă dezvăluiți afacerile personale, fie că ați făcut-o în voie sau fără voie, atunci veți regreta să fiți așa de deschisi.
 • Imaginea intitulată
  4


  Recunoașteți care sunt prietenii dvs. la serviciu și cărora le puteți încredința afacerile personale. Timpul de prânz poate fi o mare oportunitate de a lua ceva timp și de a vă împărtăși problemele personale. De asemenea, puteți alege un prieten cu o atitudine pozitivă, deoarece ar putea fi un ascultător motivațional. Doar amintiți-vă că trebuie să corespondeți cu acel umăr la care ați strigat, pentru că prietenul dvs. poate nu este dispus să vă asculte singur.
 • Imaginea intitulată
  5
  Obțineți sprijinul de care aveți nevoie. Dacă nu aveți prieteni apropiați la lucru pe care să puteți avea încredere, căutați ajutor profesional în afara muncii. Când afacerile tale personale te consumă atât de mult, trebuie să vorbești cu cineva în loc să-i păzești. Sfaturile profesionale vă pot ajuta să obțineți o stres deosebită dacă nu aveți încredere în altcineva în viața voastră
 • Imaginea intitulată Țineți-vă viața personală la locul de muncă Pasul 6
  6
  Alăturați-vă unui grup de asistență al altor persoane din comunitatea sau biserica dvs. Fiind cu oameni care au aceleași probleme sau preocupări ca și dumneavoastră, puteți fi o mare ușurare. Acesta ar putea fi un forum util pentru a vă deschide complet și a vă împărtăși afacerile personale, fără a vă îngrijora de informațiile pe care le împărțiți și care afectează negativ munca dvs.
 • Imaginea intitulată
  7
  Păstrați controlul asupra problemelor dvs. personale la locul de muncă. Asigurați-vă că aveți grijă de problemele dvs. personale și de lucru pentru a le rezolva și de a le încheia, dacă este posibil. Chiar și în cazul decesului unei rude sau al unui divorț, puteți crea încă un plan de acțiune pentru a face față situației. Realitatea este că, dacă slujba ta este totul pentru tine, trebuie să găsești o cale de ieșire din gaură și astfel nu îți vei pierde locul de muncă sau nu vei adăuga stresul tău.
 • sfaturi

  • Ia-ți timp să te concentrezi și să ai grijă de tine. Dacă acest lucru necesită un hobby sau un consimțământ, așa să fie. Nu este vorba numai despre tine la locul de muncă, dar cu siguranță nu poate fi decât despre tine acasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajungi la vârful carierei tale profesionale în The Sims 2Cum să ajungi la vârful carierei tale profesionale în The Sims 2
  Cum să echilibreze munca și rolul părințilorCum să echilibreze munca și rolul părinților
  Cum se găsește lumina de la capătul tuneluluiCum se găsește lumina de la capătul tunelului
  Cum să vă echilibrați viața profesională și personalăCum să vă echilibrați viața profesională și personală
  Cum să menținem echilibrul dintre muncă și viațăCum să menținem echilibrul dintre muncă și viață
  Cum să dezvolți relațiile sociale la locul de muncăCum să dezvolți relațiile sociale la locul de muncă
  Cum să-ți educi colegii despre problemele homosexuale și lesbieneCum să-ți educi colegii despre problemele homosexuale și lesbiene
  Cum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașeCum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașe
  Cum să te ocupi de fostul tău prieten care este, de asemenea, colegul tăuCum să te ocupi de fostul tău prieten care este, de asemenea, colegul tău
  Cum să dați o evaluare a performanței unui angajatCum să dați o evaluare a performanței unui angajat
  » » Cum să vă păstrați viața personală la locul de muncă

  © 2011—2020 ertare.com