Cum să se ocupe de o platformă manuală pentru jack

Mai mult de un depozit trebuie să transporte bunuri și mulți lucrători au fost confundați cu platformele manuale. Manerele cu platformă manuală sunt construite pentru a transporta eficient paleții din lemn care conțin adesea toate bunurile provenind dintr-un camion sau dintr-un magazin de vânzare cu amănuntul. Unele pași simpli vă vor ajuta să înțelegeți cum să utilizați o platformă manuală numită Jack.

pași

1
Găsiți maneta de eliberare. Stați în spatele preluării manuală a platformei. Găsiți pârghia mică care permite mișcarea dinților platformei (bucăți mari de metal care se află lângă podea) pentru al pune pe podea.
 • Pârghia căderii platformei este adesea o pârghie mică în centrul mânerului rotund, pe tija verticală a mașinii. Poate fi distins cu o culoare diferită sau poate fi marcat diferit.
 • 2
  Împingeți maneta pentru a coborî dinții. Dacă dinții sunt deja în jos, nu veți vedea că ei se mișcă. Vârfurile trebuie să fie la un unu sau doi centimetri de la sol.
 • 3


  Puneți dinții sub platformă sau platformă. Veți vedea când se vor apropia de paleta de mai jos. Dacă nu intră, echipamentul nu a coborât suficient, așa că încercați să împingeți din nou maneta de coborâre.
 • 4
  Utilizați mânerul platformei. Când dinții se află în palet, trageți arborele spre dvs., departe de platformă și spre sol într-o mișcare diagonală. Ar trebui să simțiți creșterea împotriva presiunii.
 • Asigurați-vă că paletul este susținut înainte de a muta carul manual.
 • 5
  Mutați platforma. Când este văzut și simte că platforma este suficient de ridicată pentru a nu trage, trageți mânerul pentru a deplasa paletul în orice direcție.
 • În mod alternativ, utilizatorii pot împinge paleta atunci când se deplasează platforma de-a lungul unui ascensor sau camion.
 • avertismente

  • Utilizați pantofii corespunzători. O întoarcere greșită poate provoca contactul cu picioarele. Multe locuri de muncă industriale necesită cizme cu vârfuri de oțel pentru a proteja lucrătorii de daune. În orice caz, nu încercați să utilizați o platformă cu călcâi sau alt tip de încălțăminte care poate pneu, operatorul este mai puțin stabil. În același mod, asigurați-vă că nu purtați haine care pot fi prinse cu mașina.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o pârghie în MinecraftCum se face o pârghie în Minecraft
  Cum se face o poartă automată cu pistoane în MinecraftCum se face o poartă automată cu pistoane în Minecraft
  Cum de a face o sfert țeavăCum de a face o sfert țeavă
  Cum se construiește un skateboardCum se construiește un skateboard
  Cum de a reveni de la o platformă ridicatăCum de a reveni de la o platformă ridicată
  Cum să trageți o alarmă de incendiuCum să trageți o alarmă de incendiu
  Cum se construiește o scenăCum se construiește o scenă
  Cum să încărcați un frigiderCum să încărcați un frigider
  Cum se construiește o pridvorCum se construiește o pridvor
  Cum se construiește un pat platformăCum se construiește un pat platformă
  » » Cum să se ocupe de o platformă manuală pentru jack

  © 2011—2020 ertare.com