Cum să gestionați o selecție de interviu prin telefon

Posturile vacante pentru locuri de muncă în portalurile importante de angajare tind să genereze un număr mare de CV-uri. Odată ce CV-ul dvs. a trecut de prima selecție, este foarte probabil că veți primi un apel telefonic. Motivul pentru această solicitare este să determinați dacă îndepliniți sau nu cerințele minime pentru poziție. Apelantul dorește să se asigure că un interviu față-în-față nu va fi în zadar. Adică, această persoană caută informații specifice legate de locul de muncă și, în plus, va face judecăți de valoare legate de caracteristicile interpersonale necesare pentru această slujbă.

conținut

pași

Imaginea intitulată Manipulați un interviu de monitorizare a telefonului Pasul 1
1
Strângeți toate documentele dvs. de referință și păstrați-le aproape de dvs. Acest material include o copie a CV-ului dvs., o copie a fiecărui loc de muncă sau ofertă de locuri de muncă pe care ați solicitat-o ​​și notele de cercetare despre companie. Deoarece este un apel telefonic, puteți vizualiza aceste documente cu ușurință fără a observa apelantul.
 • Imaginea intitulată Manipulați un interviu de monitorizare a telefonului Pasul 2
  2
  Pregătiți-vă pentru a discuta ceea ce căutați în acel moment într-un loc de muncă, ce abilități aveți și care îndeplinesc cerințele pentru această poziție și dacă plățile dvs. cu dobânzi sunt în limitele contractului. În mod similar, apelantul vă va pune întrebări legate de stabilitatea locului de muncă sau motivul pentru care schimbați locurile de muncă.
 • Imaginea intitulată Manipulați un interviu de monitorizare a telefonului Pasul 3
  3
  Luați câteva minute pentru a vă liniști înainte de a începe conversația. Apelul, de obicei, se va face în timpul orelor de lucru și brusc te poate lua prin surprindere. Dacă se întâmplă acest lucru, cereți apelantului să aștepte câteva minute în timp ce vă mutați într-un loc mai liniștit sau îl întrebați dacă îl puteți suna înapoi.
 • Imaginea intitulată Manipulați un interviu de monitorizare a telefonului Pasul 4
  4
  Scrieți numele apelantului pe o bucată de hârtie și folosiți-l. Utilizați domnul sau doamna. Nu-l apelați niciodată prin numele său decât dacă vă invită să faceți acest lucru.


 • Imaginea intitulată Gestionarea unei interviuri de monitorizare a telefonului Pasul 5
  5
  Aflați care este rolul apelantului în procesul de selecție. Trebuie să știți cu cine aveți de-a face. Dacă nu îi puteți recunoaște funcția prin poziția, atunci întrebați dacă este "managerul de personal". Dacă nu este, atunci vă veți simți flatat și dacă este, atunci: o treabă bună! De asemenea, țineți minte că această persoană vă va examina și vă poate da un răspuns pozitiv pentru următorul test. Cu toate acestea, el nu te poate angaja.
 • Imagine cu titlul Manipulați un interviu de televiziune cu ecranul Pasul 6
  6
  Relaționați-vă bine cu persoana care sună. Fii drăguț și fă-ți ușor să vorbești cu tine în timpul interviului. Zâmbiți în timp ce vorbești. Nu vorbi prea repede De fiecare dată când dorești să subliniezi un punct, nu ridică-ți vocea, ci ridică-te. Acest lucru vă va oferi mai multă energie.
 • Imaginea intitulată Manipulați un interviu de monitorizare a telefonului Pasul 7
  7
  Setați o zi pentru interviu și cereți detaliile. Notați data și ora, numele, poziția și numărul de telefon al persoanei cu care vă întâlniți. De asemenea, cereți adresa sau locul și instrucțiunile pentru a ajunge la acel loc (dacă vă oferă acest lucru).
 • Imaginea intitulată Manipulați un interviu de monitorizare a telefonului Pasul 8
  8
  Înainte de a închide telefonul, vă mulțumim pentru apel și timp. Termină conversația cu optimism.
 • sfaturi

  • Utilizați gramatica corectă și pronunțați cuvintele în mod corespunzător.
  • Asigurați-vă că mesageria vocală sună de ieșire, scurtă și executivă.
  • Ascultați cu atenție.
  • Arată-te încrezător și calm.
  • Dacă nu vă oferă orientări, nu le cereți. Fii inventator și consulta. Nu vrei să dai imaginea că pierzi timpul care te-a sunat.
  • Evitați utilizarea argoului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să acceptați o ofertă de muncăCum să acceptați o ofertă de muncă
  Cum să participi la un târg de muncăCum să participi la un târg de muncă
  Cum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajareCum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajare
  Cum să obțineți primul loc de muncă după terminarea facultățiiCum să obțineți primul loc de muncă după terminarea facultății
  Cum să obțineți o treabă bună după ce ați fost antreprenorCum să obțineți o treabă bună după ce ați fost antreprenor
  Cum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajareCum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajare
  Cum să ieșiți după interviuCum să ieșiți după interviu
  Cum de a găsi un loc de muncă de vară pentru a fi studentCum de a găsi un loc de muncă de vară pentru a fi student
  Cum să înțelegeți de ce nu ați primit un loc de muncăCum să înțelegeți de ce nu ați primit un loc de muncă
  Cum se scrie un CV tehnicCum se scrie un CV tehnic
  » » Cum să gestionați o selecție de interviu prin telefon

  © 2011—2020 ertare.com