Cum să gestionați o pierdere de la locul de muncă la locul de muncă

Ți-ai pierdut categoria de loc de muncă în slujba ta. Acest lucru se poate datora unei încălcări a politicilor organizației, unui comportament rău sau din motive financiare sau structurale. Este firesc să te simți descurajat, dezamăgit și uneori speriat. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că acest lucru este foarte comun. Tot ce trebuie să faceți este să fiți puternici și să vă ocupați de situație cu har și demnitate. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre el.

pași

Imaginea intitulată Demontarea mânerului la locul de muncă Pasul 1
1
Încercați să rămâneți liniștit atunci când primiți scrisoarea oficială privind pierderea statutului de angajare. Încearcă să nu plângă în fața oamenilor sau au o cădere nervoasă dacă apelați o întâlnire cu personal de conducere cu experiență și de a primi scrisoarea de pierdere a statutului de angajare. Acest comportament nu te va ajuta în nici un fel. În schimb, întreabă-i pe oameni dacă șeful tău știe sau nu acest lucru. Încercați să obțineți o clarificare cu privire la consecințele pierderii statutului de angajare, cum ar fi reducerea salariul, a redus responsabilitatea pentru munca ta, etc.
 • Imaginea intitulată Demontarea mânerului la serviciu Pasul 2
  2
  Mulțumesc oamenilor pentru întâlnire. Întoarceți-vă la birou și mențineți calmul. Cere seful tau pentru a lăsa să lucreze doar o jumătate de zi sau de a lua o zi de a se retrage din funcție în cazul în care considerați că situația este prea dificil de manevrat. Nu vorbi nimănui și nu împărți nimic cu nimeni sau cu șeful tău.
 • Imaginea intitulată Demontarea mânerului la locul de muncă Pasul 3
  3
  Discutați problema cu prietenii și rudele dvs. dacă doriți să discutați cu cineva, dar niciodată cu șeful dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Demontarea mânerului la serviciu Pasul 4
  4
  Trimiteți o contestație împotriva acestei decizii dacă considerați că ați fost rănit de aceasta și că este un caz neloial.
 • Imaginea intitulată Demontarea mânerului la serviciu Pasul 5


  5
  Fii răbdător În mod normal, procesul de recurs durează puțin. Încercați să găsiți alte locuri de muncă dacă considerați că decizia nu se va schimba și că nu veți putea să lucrați pentru o muncă degradată. Cu toate acestea, faceți-o cu discreție. Va fi dificil să continuați să lucrați cu îndatoririle dvs. și să vă mențineți o căutare riguroasă a locurilor de muncă, dar faceți-o. Acest lucru va fi foarte util în viitor.
 • Imaginea intitulată Demontarea mânerului la locul de muncă Pasul 6
  6
  Dacă pierdeți în apel, puteți recurge la următoarele opțiuni: Puteți să vă retrageți de la serviciu imediat, puteți demisiona prin notificarea cu o lună în avans sau puteți rămâne la locul de muncă. În mod similar, vă puteți concentra mai mult pe căutarea unui nou loc de muncă dacă decideți să vă retrageți de la locul de muncă. El decide doar să rămână dacă vreți cu adevărat să o faceți. În caz contrar, furia și resentimentele ar putea să vă determine să aveți o performanță scăzută, ceea ce ar face să fii concediat.
 • Imaginea intitulată Demontarea mânerului la locul de muncă Pasul 7
  7
  Dacă vă decideți să vă retrageți din munca voastră, nu vorbiți rău nimănui, nu faceți nimic care ar putea dăuna muncii dumneavoastră potențiale. Pe cât posibil, nu te lupta cu nimeni. Țineți tăcerea în legătură cu aceasta și intensificați căutarea de locuri de muncă.
 • Imaginea intitulată Demontarea mânerului la serviciu Pasul 8
  8
  Pierderea unei categorii de locuri de muncă este o situație în care eul este într-adevăr rănit, dar veți obține o treabă bună dacă rămâneți concentrat și puternic.
 • sfaturi

  • Nu împărtăși nimic cu nimeni.
  • Au o relație amicală cu departamentul Resurse Umane. Veți avea nevoie de acesta pentru referințele dvs. pentru următoarea dvs. activitate.
  • Trimiteți o scrisoare simplă mulțumită șefului tău.
  • Nu striga la nimeni, nu vorbești bolnav de nimeni sau nu dai vina pe nimeni pentru nimic. Tăcerea poate fi cea mai bună prietenă în această situație dificilă.
  • Dacă vă învinuiți șeful pentru pierderea statutului de loc de muncă, nu-l menționați sau explicați de ce părăsiți locul de muncă. Doar fiți atent și meritați-l bine.

  avertismente

  • Nu spune nimic rău despre compania ta nimănui.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci un concurs de Big Loser în biroul tăuCum să faci un concurs de Big Loser în biroul tău
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să acționezi când un coleg devine șeful tăuCum să acționezi când un coleg devine șeful tău
  Cum să convertiți un loc de muncă ca voluntar într-un loc de muncăCum să convertiți un loc de muncă ca voluntar într-un loc de muncă
  Cum să devii un recepționer hotelierCum să devii un recepționer hotelier
  Cum se scrie o notificare de două săptămâniCum se scrie o notificare de două săptămâni
  Cum să scrieți o scrisoare ca dovadă a angajăriiCum să scrieți o scrisoare ca dovadă a angajării
  Cum să scrieți o scrisoare de intenție pentru a alege un loc de muncăCum să scrieți o scrisoare de intenție pentru a alege un loc de muncă
  Cum se scrie o scrisoare introductivăCum se scrie o scrisoare introductivă
  Cum de a scrie o scrisoare pentru a aplica pentru un loc de muncăCum de a scrie o scrisoare pentru a aplica pentru un loc de muncă
  » » Cum să gestionați o pierdere de la locul de muncă la locul de muncă

  © 2011—2020 ertare.com