Cum să gestionați un interviu cu Departamentul de Șomaj


Declarația că sunteți șomer și înțelegerea beneficiilor dvs. poate fi stresantă. Pentru a aplica pentru prestații de șomaj, unele state solicită să mergeți fizic la un interviu, la o anumită dată și oră. Aceasta este o procedură standard și poate fi foarte ușoară și ușoară, atâta timp cât ați solicitat în mod legitim un ajutor de șomaj și căutați într-adevăr un loc de muncă. Acest articol vă va ghida în procesul de gestionare a unui interviu cu Departamentul de Șomaj. Pentru început, mergeți la Pasul 1.

pași

Metoda 1
Pregătiți-vă săptămâna înainte de interviu

Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 1
1
Înțelegeți de ce ar trebui să aveți un interviu cu Oficiul pentru Șomaj. Statul dvs. a stabilit că o vizită la biroul de șomaj este necesară pentru oricine solicită prestații de șomaj.
 • Acest interviu este o modalitate de a oferi asistență și informații pentru căutarea unui loc de muncă pentru a vă ajuta să solicitați și să vă asigurați un loc de muncă. De asemenea, se recomandă să vă concentrați asupra oricăror întrebări și verificări după ce aplicați sau dacă intenționați să vă adresați oricăror poziții disponibile.
 • Interviul dvs. poate fi cu unul sau mai mulți directori ai departamentului de șomaj, așa că nu vă faceți nervi dacă vedeți mulți oameni într-o singură cameră, acest lucru este normal.
 • Imaginea intitulată Gestionați o întâlnire cu șomajul Pasul 2
  2
  Planificați să participați la interviu sau să reprogramați unul cât mai curând posibil. Aceasta este o întâlnire obligatorie. Dacă nu participați sau nu vă reprogramați o întâlnire, ajutorul dvs. de șomaj poate fi vătămat. Deoarece litera indică o dată și o oră prestabilită, se înțelege că este posibil să fie nevoie să o reprogramați. Pentru a reprograma:
 • Puteți să apelați numărul care apare în scrisoare și să menționați un reprezentant cu privire la orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la interviul dvs. Este important să nu anulați interviul, ci să îl reprogramați cât mai curând posibil.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 3
  3
  Verificați documentele necesare pentru a participa. De obicei, vi se va cere să luați diverse documente de verificare împreună cu dvs. la interviu. Pentru a verifica ceea ce este necesar se poate consulta informațiile din scrisoarea, sunați la biroul de șomaj sau căutarea pe site-ul Departamentului Muncii pentru informații cu privire la prestațiile de șomaj de stat. Documente posibile pentru a include:
 • Identificarea cu fotografie.
 • Numărul de securitate socială
 • Pașaport.
 • Certificatul de naștere
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 4
  4
  Pregătiți-vă întrebări pentru oficiali ai șomajului, dacă aveți întrebări. Scrieți pe hârtie toate întrebările pe care le puteți avea despre căutarea dvs. de locuri de muncă, despre procesul de interviu sau despre procedurile legate de șomaj. De exemplu, "Există un site web al angajatorilor locali în care postarea locurilor de muncă?" Un consilier va fi bucuros să vă ajute.
 • Metoda 2
  Pregătirea zilei interviului

  Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 5
  1
  Pregătiți-vă pentru numirea dvs. la biroul de șomaj ca și cum ați fi pregătit pentru un interviu de angajare. Trateaza acest interviu ca si cum ar fi un interviu sau o intalnire de afaceri. Este important să luați acest interviu foarte serios. Sinceritatea și profesionalismul dvs. vor fi evaluate în timpul întâlnirii.
  • Orice comportament suspect sau comportament necorespunzător ar putea dăuna beneficiilor dvs. viitoare sau vă va cere să luați măsuri suplimentare - cum ar fi participarea la întâlniri suplimentare și la anumite clase, cum ar fi pregătirea pentru interviu.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 6
  2
  Alegeți o rochie potrivită. Puneți un costum de afacere pentru interviul dvs. cu departamentul de șomaj. Prezent la întâlnirea cu un costum profesionist va permite consilier sau consilieri văd luați în serios căutarea de locuri de muncă, stii cum sa te imbraci pentru un interviu / întâlnire și le pot vedea prezentabilă.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 7
  3
  Actualizați CV-ul și aduceți copii. Aducerea în interviul dvs. a unui Curriculum Vitae complet și profesional va arăta că v-ați dedicat curriculum-ului dvs. și că îl utilizați pentru a vă depune o cerere de muncă. Fără una, nu aveți nici o dovadă că aplicați de fapt pentru un loc de muncă.
 • Dacă, probabil, nu aveți un curriculum actual și aveți nevoie de ajutor, biroul vă va oferi resursele necesare pentru a vă ajuta.
 • Image title Manipulați o întâlnire cu șomajul Pasul 8
  4


  Aduceți o listă a locurilor de muncă solicitate. Acest tip de listă de căutare a lucrărilor recente poate fi solicitată în interviu. Cu orice ocazie, este bine să puteți dovedi că ați căutat în mod activ un loc de muncă.
 • Pregătiți-vă să auziți întrebări cu privire la modul și locul unde ați solicitat aceste locuri de muncă.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 9
  5
  Sosiți mai devreme Sosirea devreme vă va ajuta să vă sortați gândurile, precum și să arătați punctualitate și fiabilitate. Acestea sunt două caracteristici pe care fiecare valorează consilierul șomajului.
 • Metoda 3
  În timpul interviului

  Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 10
  1
  Relaxați-vă. Vă rugăm să înțelegeți că această întâlnire este concepută doar în mod oficial pentru a oferi asistență dacă este necesar și pentru a vă verifica eforturile pentru a obține un loc de muncă. Atât timp cât sunteți sincer și pregătit pentru interviu, va fi rapid și ușor.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 11
  2
  Discutați despre căutarea dvs. de locuri de muncă. Amintiți-vă că scopul acestei întâlniri este de a vă oferi resurse și de a vă confirma la birou că solicitați și căutați în mod activ. Este important să nu se abată de la subiect și să se vorbească strict despre căutarea dvs. curenta de locuri de muncă și despre orice alte nevoi pe care le puteți avea pentru a obține unul cu succes.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 12
  3
  Aveți grijă să nu menționați nimic care vă va afecta beneficiile. După cum probabil știți deja, există factori care vă pot afecta beneficiile de șomaj.
 • Exemple de astfel de situații sunt: ​​nu căutați în mod activ muncă, luați o poziție de contract de 1099 sau modul în care ați fost concediat. Desigur, nu trebuie să solicitați prestații de șomaj dacă, în mod legal, nu aveți dreptul să primiți un ajutor.
 • Cu toate acestea, în cazul în care aveți dreptul legal de a beneficia de prestații de șomaj, ceea ce face un comentariu sau chiar o glumă poate duce la consilierul decide să investigheze cererea dumneavoastră și, eventual, provoca durere. Prin urmare, se recomandă ca conversația se concentrează pe vorbește doar despre pașii pe care le luați pentru a găsi un loc de muncă cât mai curând posibil.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 13
  4
  Furnizați documentația necesară. Aducerea documentelor necesare permit programul de întâlnire și se întâlnește va împiedica, va trebui să reprogramați o altă întâlnire după ce a trebuit să facă aranjamente să fie în birou.
 • Verificați la biroul de șomaj ce documente sunt necesare pentru a participa la interviu. Aceste documente sunt specificate în Partea 1 a acestui articol.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 14
  5
  Puneți întrebări După cum sa menționat anterior, ar trebui să utilizați acest interviu ca o oportunitate de a se consulta cu privire la orice întrebări ați putea avea despre cum să găsească și să fie intervievat pentru un loc de muncă și despre ceea ce este să urmeze mai târziu în cadrul procedurii de birou de șomaj.
 • Solicitarea acestor întrebări acum vă va împiedica să mai cereți biroul după aceea și, în plus, vă va permite să profitați de toate cunoștințele extinse pe care consilierii o au.
 • Imaginea intitulată Gestionarea unei întâlniri cu șomajul Pasul 15
  6
  Luați notă În timpul interviului dvs. este posibil să obțineți diferite resurse și informații importante pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă. Unele dintre aceste informații vă vor fi prezentate în broșuri generale, cum ar fi o listă cu cele mai bune pagini web pentru căutarea unui loc de muncă.
 • În plus, este important să luați note suplimentare în timpul interviului pentru referințe viitoare. Notele dvs. pot include răspunsuri la întrebările pe care le-ați avut, pagini recomandate de căutare de locuri de muncă, sfaturi pentru interviuri și cursuri de ajutor.
 • sfaturi

  • Dacă sunteți nervos, încercați să vă liniștiți înainte de a intra în interviu. Exersați exercițiile de respirație.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să abordați o perioadă de timp fără a lucraCum să abordați o perioadă de timp fără a lucra
  Cum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajareCum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajare
  Cum se calculează prestațiile de șomajCum se calculează prestațiile de șomaj
  Cum se colectează șomajulCum se colectează șomajul
  Cum să obțineți un loc de muncă la AppleCum să obțineți un loc de muncă la Apple
  Cum să obțineți un loc de muncă în următoarele 30 de zileCum să obțineți un loc de muncă în următoarele 30 de zile
  Cum să ieșiți după interviuCum să ieșiți după interviu
  Cum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviuCum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviu
  Cum se face o cerere de locuri de muncăCum se face o cerere de locuri de muncă
  » » Cum să gestionați un interviu cu Departamentul de Șomaj

  © 2011—2020 ertare.com