Cum să rezolvați problemele de participare ale unui angajat

Problemele de asistență pot provoca dezastre la locul de muncă. Reduce comunicarea, generează tensiuni și reduce productivitatea. Manipularea corectă a problemelor de asistență a angajaților vă poate ajuta să evitați aceste probleme și să aveți o echipă eficientă.

pași

Imaginea intitulată Manipulați un angajat`s Attendance Problems Step 1
1
Stabiliți așteptări clare cu privire la politica dvs. de participare. Puteți face acest lucru atunci când angajați pe cineva, în orientarea angajaților sau îl puteți include în manualul angajatului. Accentuați politica de asistență scrisă.
 • Imaginea intitulată Manipulați un angajat`s Attendance Problems Step 2
  2
  Asigurați-vă că sunt respectate regulile pe care le-ați stabilit în ceea ce privește asistența acordată angajaților. Dacă aveți un angajat care are de obicei întârzierea, reamintiți-i regulilor și aplicați ceea ce indică orice politică privind acțiunile disciplinare. Ca regulă generală, apelați atenția o dată sau de două ori înainte de a vorbi serios.
 • Fiți în concordanță cu politica dvs. Dacă faceți ceva de câteva ori și uneori nu faceți acest lucru sau dacă aveți unele favoritisme față de unii oameni, veți crea un mediu haotic în care nimeni nu va urma regulile.
 • Imaginea intitulată Manipulați un angajat`s Attendance Problems Step 3
  3
  Discutați cu angajatul singur atunci când începe să arate simptome de absenteism. Acestea pot fi sosiri cronice târzii, prea multe scuze pentru boală sau concediu excesiv de plecat. Aflați ce se întâmplă în viața dvs. pentru a detecta problema și ao rezolva. Încercați să găsiți dovezi ale adevărului, cereți angajatului să aducă, de exemplu, un voucher medical sau un certificat de deces, în funcție de scuza.
 • Imaginea intitulată Manipulați un angajat`s Attendance Problems Step 4


  4
  Informați-vă angajatul cu privire la politica de participare și dați-i o copie a manualului angajatului, dacă aveți unul. Asigurați-vă că angajatul înțelege politicile de participare și îl obligă să semneze un document care să-l confirme. Pune-o în dosarul angajatului.
 • Asigurați-vă că angajatul înțelege politica de autorizare cu plăcere sau fără plată. Dacă aveți dreptul la concediu medical, plecați sau plecați fără plată, explicați-vă că trebuie să știți în avans pentru a vă putea reprograma calendarul. Dacă politica dvs. o stabilește, atunci când faceți o zi bolnavă, trebuie să aduceți un voucher medical. De asemenea, explicați cine este responsabil pentru aprobarea licențelor - care ar putea fi dvs. sau un alt supraveghetor, dar să fie clar despre acest lucru.
 • Imaginea intitulată Manipulați un angajat`s Attendance Problems Step 5
  5
  Explicați angajatului problematic că absența lui generează o muncă suplimentară pentru restul angajaților și că acest lucru nu este corect deoarece nu sunt plătiți pentru munca suplimentară. Atunci când compania dvs. găsește mai multă muncă, este deosebit de important ca angajatul să se conformeze calendarului. Acest lucru poate genera, de asemenea, conflicte interpersonale în echipa de lucru dacă angajații acoperă o persoană care nu respectă politica de asistență.
 • Imaginea intitulată Manipulați un angajat`s Attendance Problems Step 6
  6
  Utilizați politica dvs. ca un ghid pentru acțiunile disciplinare. Un apel de atenție este, de obicei, adecvat în timpul sesiunii de consiliere, fie un avertisment verbal sau scris, conform căruia comportamentul se poate încheia la concediere dacă atitudinea continuă. Poți să declari un angajat doar pentru acest motiv sau poate să-i dai o altă șansă în timp ce cauți pe cineva care să-l poată înlocui. Dacă angajatul are salariu, nu uitați să deduceți din salariu absențele.
 • sfaturi

  • O politică care servește întotdeauna este aceea a absențelor. Că acestea sunt inexplicabile și duc la demitere imediată. Odată ce acordați angajaților permisiunea de a se sustrage de la această politică, ceilalți angajați vor încerca probabil aceeași tactică folosind diferite scuze. Întrebați întotdeauna dovezi care ar putea justifica absența.

  avertismente

  • Nu vă fie frică să vă educați angajații cu privire la problemele de prezență și punctualitate. Dacă încă lipsesc după ce ți-ai sfătuit sau ți-ai atras atenția, fă un pas în politica de participare, pentru a dovedi că iei în mod serios această problemă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se ocupe de un subordonat nepoliticos, arogant și răuCum să se ocupe de un subordonat nepoliticos, arogant și rău
  Cum să ajuți angajații descurajațiCum să ajuți angajații descurajați
  Cum să dați o evaluare a performanței unui angajatCum să dați o evaluare a performanței unui angajat
  Cum să dezvolte punctele forte ale angajațilorCum să dezvolte punctele forte ale angajaților
  Cum să dezvoltați un plan de îmbunătățire a performanțeiCum să dezvoltați un plan de îmbunătățire a performanței
  Cum de a trage un angajatCum de a trage un angajat
  Cum să disciplinați un angajatCum să disciplinați un angajat
  Cum se scrie un contract de muncăCum se scrie un contract de muncă
  Cum se scrie un manual al angajatuluiCum se scrie un manual al angajatului
  Cum să eviți un proces pentru represaliiCum să eviți un proces pentru represalii
  » » Cum să rezolvați problemele de participare ale unui angajat

  © 2011—2020 ertare.com