Cum să gestionați personalul

Gestionarea personalului este mult mai mult o artă decât o știință. Nu există o formulă secretă sau un set de reguli de urmat. Ca orice tip de artă, aveți nevoie de un stil personal și de un angajament neîncetat pentru a dezvolta o astfel de artă.

pași

Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 1
1
Ștergeți cuvântul "manager" din mintea dvs. și înlocuiți-l cu cuvântul "lider."Liderii nu au nevoie de titluri sau promoții - sunt oameni care inspiră și motivează indiferent de setare sau de echipă.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 2
  2
  Păstrați un bun simț al umorului. Te face accesibil și te ajută să menții perspectiva. Nu te lua prea în serios. Toată lumea își ia timpul.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 3
  3
  Amintiți-vă că rapoartele dvs. directe sunt oameni. Ele nu sunt resurse și nu sunt capital uman. Sunt oameni cu familii, sentimente și probleme. Nu este posibilă separarea muncii de la viață în casă. Rețineți că oamenii au o viață personală și fac tot ce pot pentru a fi sensibili la ei. Tratează-i pe toți ca și colegii tăi, indiferent de titlurile sau pozițiile lor. Amintiți-vă să zâmbiți foarte mult și să păstrați întotdeauna un comportament plăcut.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 4
  4
  Cunoașteți punctele tari și punctele slabe. Cunoașteți punctele tari ale echipei dvs., precum și punctele slabe ale acestora, și permiteți-le să se îmbunătățească.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 5
  5
  Aveți un plan specific pentru ceea ce trebuie făcut. "Prin faptul că nu ați planificat, intenționați să eșuezi". Acesta stabilește obiective pe termen scurt și lung.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 6
  6
  Fii hotărât. Atunci când vă cereți opinia, ar trebui să o aveți bine gândită și să o prezentați într-un mod convingător. Nu ar trebui să vă opriți. Pentru decizii importante, stabiliți data de expirare și luați decizia la acea dată. Dacă cineva vă oferă un argument care vă convine să vă răzgândiți, recunoașteți-l și acceptați complet noua idee.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 7
  7
  Comunică-ți așteptările. Puneți-i în scris ori de câte ori este posibil. Cereți feedback de la persoanele pe care le îndreptați. Trebuie să știi ce așteaptă de la tine. Adresați-vă orice discrepanță imediat și în mod clar.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 8


  8
  Țineți minte o înțelegere clară a lucrurilor pe care le puteți schimba și lucruri pe care nu le puteți face. Pur și simplu acceptați lucrurile pe care nu le puteți schimba și nu vă dedați energiile. Apoi concentrați toate eforturile asupra lucrurilor pe care le puteți schimba. Oamenii caută mereu oameni orientați către acțiune și de succes.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 9
  9
  Amintiți-vă că lucrurile diferite motivează diferite persoane și că vor face ceea ce au un stimulent pentru. Este treaba voastră să vă asigurați că stimulentele dvs. merg conform obiectivelor dvs. De exemplu, dacă plătiți un bonus pentru cei care produc mai multe părți, nu fi surprins dacă calitatea începe să scadă pentru volum.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 10
  10
  Mențineți încrederea tuturor în organizație. Managerii au adesea acces la mai multe informații decât alți angajați. Este imperativ ca niciodată să nu trădezi încrederea companiei, șefului tău, colegilor și angajaților tăi. Asigurați-vă că oamenii pot avea încredere în tine.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 11
  11
  Fii consistenta Acțiunile și reacțiile dvs. trebuie să fie coerente. Nu vrei să fii un fel de manager care să se întrebe pe toată lumea în ce stare ești înainte de a te apropia de o problemă.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 12
  12
  Fiind flexibil este foarte important și nu contrazice cu a fi consecvent. Trebuie să rămâneți flexibil pentru a schimba direcțiile, regulile și resursele pentru a rămâne competitiv.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 13
  13
  Concentrați-vă pe soluții și nu pe probleme. Oamenii gravitează spre indivizi orientați spre soluții.
 • Imaginea intitulată Gestionați persoanele Pasul 14
  14
  Încearcă încet și trage rapid. Ia-ți timp să angajezi oameni de bună calitate. Au unele persoane să facă interviurile și să facă o verificare completă a fundalului. Dar, atunci când aveți niște angajați nesupuși, luați pașii necesari pentru a scăpa de ei cât mai curând posibil.
 • sfaturi

  • Când vă confruntați cu cineva, asigurați-vă că vă concentrați numai asupra acțiunilor sale. De obicei, atunci când cineva se confruntă, ei reacționează ca și cum ar fi ceva personal. Concentrarea pe acțiuni necorespunzătoare vă va ajuta să mențineți conversația mai profesionistă.
  • Nu vă fie frică să nu reușiți. De fiecare dată când voi sau alte persoane nu reușiți, înseamnă că ați descoperit ceva care nu funcționează. Aceasta înseamnă că sunteți cu un pas mai aproape de a face ceva de lucru.
  • Adresați direct problemele. Nu deveniți un manager de politici. Acest lucru se întâmplă atunci când aveți o persoană de pe computer trimiterea de emailuri email-uri mai personale de la locul de muncă, astfel încât să puteți crea o politică de departament, care nu pot fi utilizate pentru calculatoarele personale pe cale electronică. Toți sunt pedepsiți pentru abuzul unei singure persoane. În schimb, abordați problema direct cu persoana care abuzează de privilegiul lor. Lăsați-l să știe că își abuzează de privilegiile sale și că, dacă nu se oprește imediat, vor fi luate măsuri disciplinare.
  • Întotdeauna amintiți regulile de stabilire a obiectivelor. Obiectivele trebuie să fie E.M.A.R.O.E.R. Specifice, măsurabile, realizabile, reale, la timp, etice și relevante.
  • Nu spuneți niciodată cuiva că este imposibil. Orice este posibil dacă se dă suficient timp și resurse. Ar trebui să răspundeți mereu: "Aceste lucruri ar trebui să se întâmple și vor lua atât de mult timp și cost atât de mult".

  avertismente

  • Amintiți-vă că niciodată nu veți controla personalul sau evenimentele. De fapt, singurul lucru din viata pe care il controlezi este propriile tale actiuni. Utilizați acțiunile pentru a motiva și inspira. Nu pierdeți timpul încercând să controlați oamenii. Nu se poate face.
  • Realizând că oamenii au o viață personală nu înseamnă că te poți implica în viața lor. Concentrați-vă pe relația dvs. de afaceri ținând cont de faptul că oamenii au o viață personală la care să participe. Evitați să oferiți sfaturi cu privire la chestiuni și relații personale.
  • Nu vă fie frică să recunoașteți că ați greșit. Toată lumea face greșeli. Pe termen lung, îi vei angaja și pe ei. Când o faci, recunoști și înveți. Efectuarea de greșeli este acceptabilă. Repetarea lor nu este.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o artă abstractă în Microsoft PaintCum se face o artă abstractă în Microsoft Paint
  Cum de a face pe oameni sa citeasca blogul tauCum de a face pe oameni sa citeasca blogul tau
  Cum sa faci un blog de artaCum sa faci un blog de arta
  Cum se joacă PictionaryCum se joacă Pictionary
  Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de desenCum să vă îmbunătățiți abilitățile de desen
  Cum să gândești creativCum să gândești creativ
  Cum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivăCum să îi inspirați pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă și productivă
  Cum să descoperi ce fel de artist suntețiCum să descoperi ce fel de artist sunteți
  Cum să conduci o galerie de artăCum să conduci o galerie de artă
  Cum se scrie o declarație de artistCum se scrie o declarație de artist
  » » Cum să gestionați personalul

  © 2011—2020 ertare.com