Cum să trimiteți un plic cu propria adresă

Citești un anunț cu o ofertă interesantă, dar spune că pentru a răspunde prin poștă, pentru a primi cadouri sau informații sau pentru a trimite poezie unei reviste literare, trebuie să trimiți un plic cu propria adresă (pliant cu auto-adresare sau SASE, în engleză). Ce înseamnă asta?

Un plic cu propria adresă este un plic care include adresa dvs. scrisă pe ea cu o ștampilă pe ea. Companiile solicită, de obicei, un plic cu propria lor adresă atunci când sunt dispuși să vă trimită ceva (sau să-l returneze) pentru a nu plăti costurile de expediere.

pași

Trimite-un-S.A.S.E .- (auto-adresat-stamped-Envelope) -Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">Image title Trimite un S.A.S.E. (Plicul ștampilat cu autoadresare) Pasul 1
1
Găsiți două plicuri. Idealul este că unul este puțin mai mare decât celălalt. Pentru o ofertă normală de afaceri, ar fi suficient un plic de dimensiuni standard. Cele două plicuri trebuie să aibă dimensiunile necesare pentru a putea trimite sau primi elementele dorite.
 • Trimite-un-S.A.S.E .- (auto-adresat-stamped-Envelope) -Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">Image title Trimite un S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 2
  2
  În plicul mai mic, scrieți adresa proprie în centrul plicului și plasați o ștampilă în colțul din dreapta sus. Acest plic mai mic devine "plicul cu propria adresă" pe care îl veți primi înapoi. Nu-l închideți! Compania trebuie să pună elementele dorite (sau să returneze primită) și o va închide.
 • Send-an-S.A.S.E .- (autoadezivă-ștampilată-plic) -Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">Image title Trimite un S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 3
  3
  Introduceți cel mai mic plic în plicul mai mare. În acest plic scrieți adresa firmei. Pe spate trebuie să includeți adresa dvs. ca expeditor. Plasați o altă ștampilă în colțul din dreapta sus.
 • Trimite-un-S.A.S.E .- (auto-adresat-stamped-Envelope) -Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">Image title Trimite un S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 4
  4


  Dacă doriți, puteți include o notă și puneți-o în plicul mai mare împreună cu plicul mai mic.
 • Send-an-S.A.S.E .- (auto-adresat-stamped-Envelope) -Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">Image title Trimite un S.A.S.E. (Plicul ștampilat cu autoadresare) Pasul 5
  5
  Închideți plicul mai mare, care va conține acum plicul cu propria adresă și poate cu nota către companie și trimiteți-l prin poștă.
 • Trimite-un-S.A.S.E .- (auto-adresat-stamped-plic) -Step-6.jpg" class ="imagine lightbox">Image title Trimite un S.A.S.E. (Plic ștampilat cu autoadresare) Pasul 6
  6
  Așteptați răspunsul cu entuziasm. S-ar putea să dureze aproximativ 4-6 săptămâni, în funcție de documente și de timpul necesar pentru ca firma să vă proceseze cererea.
 • sfaturi

  • Ambele plicuri trebuie să fie suficient de mari pentru a se potrivi cu elementele dorite. e-mail de afaceri obișnuită ajunge, de obicei, în plicuri de 11 x 22 cm ( „DL“, în conformitate cu standardul internațional ISO 269 sau # 10 în SUA) și poate trimite cu un sigiliu adecvat pentru o scrisoare obișnuită, dacă nu cântăresc mai mult decât cele prevăzute . Puteți găsi plicuri mai mici în majoritatea articolelor de papetărie, copiatoare sau în oficiul poștal. Rețineți că costurile de transport sunt calculate în funcție de greutatea și dimensiunile plicului.
  • Dacă aveți doar două plicuri de aceeași dimensiune, împăturiți plicul cu propria adresă, astfel încât să se potrivească în interiorul celuilalt plic. După primirea scrisorii dvs., compania o va deschide până la dimensiunea normală înainte de ao returna. Aveți grijă atunci când pliați unul dintre plicuri, astfel încât dimensiunile și costurile de transport nu se schimbă drept rezultat. Dacă aveți întrebări, adresați-vă unui agent poștal costurile de transport.
  • Nu vă speriați când primiți un plic cu adresa dvs. cu propria scrisoare. Primele câteva ori pot fi surprinzătoare, dar în curând vă veți aminti că le-ați trimis acel plic!
  • Cu cât plicul este mai mic, cu atât costurile de transport mai mici vor trebui să plătiți. Încercați să alegeți plicuri care sunt doar dimensiunile necesare. Nu este necesar să trimiteți un plic imens dacă nu veți primi ceva imens înapoi.
  • Nu uitați să plasați ștampila în propriul plic de adresă! Acesta este cel mai ușor pas să uitați.
  • Dacă sunteți o persoană nerăbdătoare, notați ordinea de zi atunci când trimiteți cererea și marcați 6 săptămâni de la această dată ca un memento. Când vine data, veți ști că ar fi trebuit să vină!
  • Este greu să scrii în plicul mai mare când este plin, nu crezi? De ce nu scrieți adresa în plic înainte de a pune plicul cu propria adresă înăuntru?

  avertismente

  • Dacă includeți mai mult plicul cu adresa proprie și cu o notă, asigurați-vă că costurile de expediere sunt corecte în funcție de dimensiuni și greutate. Un agent poștal vă poate sfătui atunci când luați cele două plicuri cu toate atașamentele.

  Lucruri de care ai nevoie

  • 2 plicuri cu dimensiunea DL sau # 10 (11 x 22 cm), de preferat cu unul de dimensiuni mai mici (de exemplu unul de 11 x 22 cm și celălalt de 10 x 22 cm)
  • Două ștampile potrivite pentru literele obișnuite dacă plicurile sunt de dimensiuni standard
  • Dacă intenționați să trimiteți plicuri mai mari, costurile de expediere trebuie să fie adecvate pentru returnarea companiei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un plic pentru un felicitareCum sa faci un plic pentru un felicitare
  Cum să trimiteți o scrisoare lui Moș CrăciunCum să trimiteți o scrisoare lui Moș Crăciun
  Cum se convertește o notă într-un plicCum se convertește o notă într-un plic
  Cum să adresați corect un plic CVCum să adresați corect un plic CV
  Cum să direcționați un plic cu "în atenția"Cum să direcționați un plic cu "în atenția"
  Cum să pliți o literă și să o pui într-un plicCum să pliți o literă și să o pui într-un plic
  Cum să trimiteți scrisori în JaponiaCum să trimiteți scrisori în Japonia
  Cum să trimiteți un plic unei familiiCum să trimiteți un plic unei familii
  Cum să trimiteți o scrisoareCum să trimiteți o scrisoare
  Cum să trimiteți o scrisoare AnglieiCum să trimiteți o scrisoare Angliei
  » » Cum să trimiteți un plic cu propria adresă

  © 2011—2020 ertare.com