Cum să trimiteți un prototip

Trimiterea unui prototip al ideii tale de invenție este un pas necesar înainte de a cheltui bani pentru producția ta. Pot apărea complicații neașteptate, dar este posibil să nu știți că aceste probleme există dacă nu construiți un prototip. Din fericire, nu trebuie să faceți singur un prototip, deoarece există mai multe companii prototip, mașini și alte locuri care pot construi un prototip într-un timp scurt. Aflați cum să comandați un prototip destul de repede urmând câțiva pași cheie.

conținut

pași

Imaginea intitulată Obțineți un prototip realizat Pasul 1
1
Faceți o schiță conceptuală a invenției dvs. și apoi faceți un desen mai detaliat. Acestea pot fi desene făcute de tine cu creion și hârtie sau poți angaja pe cineva să-ți deseneze invenția pe baza unei descrieri detaliate. După ce aveți un desen care vă arată ideea cu un nivel bun de detaliu, trimiteți un desen cu ajutorul unui specialist în proiectarea asistată de calculator (CAD). Ceea ce doriți să arătați producătorul prototip este un desen realizat cu software-ul CAD.
 • Imaginea intitulată Obțineți un prototip realizat Pasul 2
  2
  Găsiți un loc care va face prototipul pe baza specificațiilor dvs. și a desenului realizat cu software-ul CAD. Dacă invenția dvs. este făcută din metal, un magazin de mașini va fi capabil să vă fabricați prototipul. Dacă este fabricat din plastic, poate fi prelucrat rapid sau turnat sau puteți căuta un serviciu numit prototip rapid. Cu prototipuri rapide puteți să faceți comanda dvs. în câteva zile, dar este posibil să nu fie o replică exactă a ceea ce veți vinde. Firmele de ingineri pot construi, de asemenea, prototipuri.
 • Trimiteți pentru a face un prototip care este construit cu aceleași materiale cu care ați crezut că produsul final va fi făcut. Acesta va fi adevăratul test dacă invenția dvs. funcționează sau nu, pentru că veți putea vedea și atinge părțile sale reale. Obținerea unui prototip real și funcțional este cel mai rapid și uneori singurul mod de a vinde invențiile dvs. pentru cumpărători.


 • Imagine intitulată Obțineți un prototip realizat Pasul 3
  3
  Îndepărtați prototipul până când este precis în structură și funcționare. Ai putea să o primești la prima încercare, dar de cele mai multe ori nu va fi așa. Este posibil să trimiteți mai mult de un prototip și să faceți mici modificări după ce ați găsit unele probleme.
 • Imaginea intitulată Obțineți un prototip realizat Pasul 4
  4
  Trimiteți-vă pentru a produce în masă prototipul dvs. și prezentați ideea dvs. potențialilor cumpărători. Acum, că știți că totul funcționează și că nu există nici o problemă, sunteți gata să vă vindeți produsul.
 • sfaturi

  • Faceți un studiu de piață adecvat înainte de a vă face desenele și prototipul. Înainte de a cheltui bani pe aceasta, asigurați-vă că invenția dvs. este o idee bună și că nimeni altcineva nu are un brevet pentru proiectarea sa. Acest lucru va va salva, de asemenea, o mulțime de hassle.
  • Se recomandă angajarea unui avocat pentru a vă asigura că aveți o idee cu adevărat unică și că nu veți mai avea probleme mai târziu. Avocatul vă poate ajuta să vă brevetați ideea după ce a confirmat că drepturile de brevet nu aparțin nimănui.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă GarfieldCum să atragă Garfield
  Cum să atragă Leonardo de la țestoasele NinjaCum să atragă Leonardo de la țestoasele Ninja
  Cum să atragă SpidermanCum să atragă Spiderman
  Cum de a desena Haida artCum de a desena Haida art
  Cum să atragă ursuleți de plușCum să atragă ursuleți de pluș
  Cum să-ți desenezi propriul personaj de desene animateCum să-ți desenezi propriul personaj de desene animate
  Cum de a desena un cal de desene animateCum de a desena un cal de desene animate
  Cum de a desena un om de zăpadăCum de a desena un om de zăpadă
  Cum de a desena un copilCum de a desena un copil
  Cum de a desena un câine de desene animateCum de a desena un câine de desene animate
  » » Cum să trimiteți un prototip

  © 2011—2020 ertare.com