Cum se trimit mesaje text în clasă

Mesaje text, cea mai ușoară metodă de comunicare la distanțe mari de pe planetă. Dar ce se întâmplă la școală? Regulile școlare fac din cele mai bune metode de comunicare cele mai inutile. Cu toate acestea, cu puține cunoștințe tehnice și câteva abilități de evitat pentru a fi detectate (împreună cu unele modificări ale configurației telefonului dvs.), acesta poate fi utilizat în continuare ca foi de hârtie de înaltă tehnologie, care pot merge oriunde vrei!

pași

Imaginea intitulată Text în clasă Pasul 1
1
Cunoaște-ți telefonul O parte importantă a trimiterii de mesaje text în clasă este capabilă să o facă "orbește" sau fără să vadă. Veți avea nevoie să știți unde sunt toate cheile de pe telefonul dvs. și cum să le navigați prin simpla atingere. Acest lucru este mai ușor pentru dvs. dacă nu purtați un capac de protecție. De asemenea, va trebui să navigați la ecranul de introducere a textului. Acest lucru este la fel de simplu ca și cum, din punct de vedere matematic, memorați ordinea tastelor pe care trebuie să le apăsați pentru ao activa. Toate acestea înseamnă că sunteți capabili să vă vedeți ca și cum ați fi atenți la profesor, atunci când de fapt trimiteți mesaje sub birou.
 • Imaginea intitulată Text în clasă Pasul 2
  2
  Pregătiți-vă telefonul. Pregătirea telefonului dvs. este foarte importantă. Va trebui să îl configurați înainte de curs, astfel încât să nu fie evident. În primul rând, dezactivează lumina de fundal. Având în vedere că nu veți vedea ecranul, este inutil. Cu ecranul oprit, profesorul nu va putea să vadă acele semnale luminoase albe când scoateți telefonul. În al doilea rând, va trebui să dezactivați toate sunetele sau cel puțin să puneți telefonul în mod Vibrații. Aceasta include totul: sunete cheie, sonerii, alarme etc. În general, puteți face acest lucru apăsând tasta "Reducere volum" până când apare mesajul "Vibrați în tot". Evitați șocurile dacă cineva vă trimite un mesaj text și telefonul dvs. începe să sune cu melodia 1812 Overton din buzunar. De asemenea, puteți primi clopotul de apel de la "țânțar". Este un ton foarte accent pe care adulții nu îl pot auzi din cauza vârstei. AVERTISMENT: Aveți grijă! Toți ceilalți care vă pot auzi clopotul "Mosquito" vor privi originea sunetului. Profesorul va observa dacă clasa este perturbată în sala de clasă.
 • Imaginea intitulată Text în clasă Pasul 3
  3
  Alegeți-vă locul Trebuie să alegeți cu atenție locul dvs. Există câteva lucruri de luat în considerare:
 • Intrarea. Dacă cineva traversează ușa, poate să-mi vadă telefonul?
 • Turnătorii. Stăteam lângă câinele profesorului, care îți va spune cu siguranță, de îndată ce îmi deschid telefonul?
 • Windows. Poate cineva să mă vadă din afară?
 • Dușmani. Există cineva care nu te place în clasa ta? Te vor trăda pentru a te răzbuna?
 • Fanfaroni. Stătezi lângă un braggart care te-ar putea trăda sau ți-ar sparge telefonul?
 • Profesorul Poate profesorul să mă vadă?

  După ce stabiliți că nu există niciuna dintre aceste amenințări, puteți să vă așezați.
 • Imaginea intitulată Text în clasă Pasul 4
  4
  Textul Păstrați telefonul în buzunarul sacoului sau al pantalonilor, care este mai ușor de accesat pentru mâna cu care tastați. În timpul orelor de curs, rearanjați-vă în scaun ca și cum ați fi avut o durere înapoi, în timp ce vă scoateți telefonul din buzunar. Acum aveți 2 opțiuni. Puteți simula că vă scoateți ceva din rucsac sau tastați cu telefonul de partea dvs. Dacă nu vă simțiți în siguranță prin tastarea "orb", prima manevră este pentru dvs. Pentru a realiza acest lucru numai:
 • Spune că nu poți găsi ceva. Cu mâna liberă, uită-te la biroul tău. Apoi, du-te la rucsac. Țineți telefonul în interiorul rucsacului. Simulați că căutați cartea potrivită, în timp ce bombardați rapid un text. Trucul pentru acest lucru este să tastați rapid și apoi să eliminați efectiv o carte din rucsac, precum și să vă ascundeți din nou telefonul prin glisarea înapoi în buzunar. Cheia aici este manevrele netede și rapide. Repetați partea finală, astfel încât telefonul să fie în buzunar atunci când dosarul se află pe marginea biroului.

  Dacă introduceți un text scurt și profesorul nu este în jur și știți că puteți să introduceți orbește, cea de-a doua opțiune este pentru dvs.
 • Înclinați-vă asupra sarcinii dvs., prefăcând că scrieți ceva. Puneți mâna cu telefonul mobil în genunchi. Trucul este că vă prefaceți că scrieți, mutați mâna liberă pe pagină. Avantajul este că poți să te uiți la telefonul tău, dar e mai evident decât tehnica rucsacului. Odată ce ați terminat, răsuceți-vă prin tremurați mâna liberă, obosită de a scrie atât de mult, în timp ce glisați telefonul înapoi în buzunar. Pentru a vă oferi mai multă realitate, nu scrieți imediat cu cealaltă mână. Pretindeți că scrieți cu mâna aia mai mult, apoi agitați-o din nou și continuați să scrieți cu mâna obișnuită.
 • Imaginea intitulată Text din clasă Pasul 5
  5
  Faceți-o să pară normal. În fiecare clasă, efectuați manevra aleasă cel puțin o dată, indiferent dacă introduceți în prezent mesaje. Acest lucru va face ca colegii de clasă să creadă că trebuie doar să obțineți o carte sau că mâna dvs. este într-adevăr obosită de scriere. Acest lucru va deveni normal subconștient pentru ei și ei nu vă vor pune la îndoială acțiunile. Deși profesorii dvs. vor lua mai mult timp să vă obișnuiți.
 • Imaginea intitulată Text în clasă Pasul 6


  6
  Un alt sfat excelent este să obțineți o acoperire pentru telefonul care nu este foarte luminos sau să îndepărtați acoperirea strălucitoare dacă atrage prea multă atenție.
 • Imaginea intitulată Text în clasă Pasul 7
  7
  Dacă biroul dvs. nu are rafturi (cunoscut și sub numele de "a vedea prin"), așezați telefonul în interiorul biroului și pretindeți că ați luat o carte din acesta.
 • Imaginea intitulată Text în clasa Pasul 8
  8
  Nu puneți telefonul în vedere. Sunteți în pericol grav.
 • Imaginea intitulată Text în clasă Pasul 9
  9
  Dacă puneți telefonul mobil în dosarul dvs. în interiorul biroului, nu-l uitați. Când va ieși, pământul ar putea cădea. Acest lucru poate fi încă periculos, așa că faceți acest lucru pe propriul dvs. risc.
 • sfaturi

  • Setați telefonul în modul "Silențios" în timp ce aveți examene, chestionare etc. Dacă o uiți și cineva îți trimite un mesaj, ai putea avea probleme. Nu risca nici măcar cu tonuri de apel silențioase sau în modul "Vibrații".
  • Ține-ți ochii pe profesor tot timpul. Aruncați telefonul imediat dacă trece sau dacă credeți că vă pot vedea telefonul.
  • Ajutați-vă dacă purtați o fustă scurtă cu o pungă frontală. Asigurați-vă că este ușor să tastați orbe fără să luați telefonul din buzunar! De asemenea, introducerea în punga frontală este mult mai rapidă decât încercarea de al pune în buzunarul pantalonilor în timp ce vă aflați.
  • O tehnică cunoscută (dacă purtați o jachetă cu glugă) pune jacheta în interior și ascundeți telefonul în glugă. În acest fel, arăți ca un nebun și vă puteți vedea mesajele de fiecare dată. Deși aveți grijă când o puneți din nou!
  • Faceți cunoștință cu profesorii care vă pot prinde și apoi nu trimiteți mesaje.

  avertismente

  • Dacă te prind, poți avea probleme. Întotdeauna verificați regulamentul școlii. Dacă pedeapsa este foarte severă, este posibil să nu merităm!
  • Asigurați-vă că toate sunetele sunt oprite, deoarece pot apărea sunete chiar dacă telefonul este în Mod silențios.
  • Nu continuați să vedeți profesorul. Acest lucru denotă că ceva nu este în regulă. Când verificați dacă profesorul vă vede, priviți-vă pe tablă sau lângă el, dar nu îl vedeți niciodată în ochi.
  • Și, de asemenea, atunci când vă aflați într-o clasă în care profesorul este "foarte" sever, este posibil să suferiți mesaje care sunt prea lungi. Dacă profesorul tău este tipul pe care nu vrei să-l faci cu el dacă ești surprins, atunci nu trimite mesaje sau nu fi extrem de atent și rapid.
  • Dacă purtați ochelari, scoateți-i pentru o clipă dacă le puteți vedea. Profesorul poate vedea reflexia în lentilele tale și apoi ai terminat.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un rucsac cu cărți.
  • Un telefon mobil flip-top este bine, dar poate face zgomot când îl închideți. Utilizați un telefon care este practic silențios atunci când îl utilizați. (Asigurați-vă că telefonul dvs. este în mod silențios sau vibrat)
  • O jachetă mare sau o jachetă groasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să modificați aplicația implicită de mesaje text pe un telefon AndroidCum să modificați aplicația implicită de mesaje text pe un telefon Android
  Cum se conectează la UConnectCum se conectează la UConnect
  Cum să trimiteți confetti în aplicația Apple MessagesCum să trimiteți confetti în aplicația Apple Messages
  Cum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC SuiteCum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC Suite
  Cum să trimiteți mesaje text cu Google VoiceCum să trimiteți mesaje text cu Google Voice
  Cum să trimiteți mesaje text cu iPod TouchCum să trimiteți mesaje text cu iPod Touch
  Cum să trimiteți mesaje text la școalăCum să trimiteți mesaje text la școală
  Cum să trimiteți mesaje video pe KikCum să trimiteți mesaje video pe Kik
  Cum să trimiteți mesaje pe un iPadCum să trimiteți mesaje pe un iPad
  Cum să trimiteți mesaje text prin GmailCum să trimiteți mesaje text prin Gmail
  » » Cum se trimit mesaje text în clasă

  © 2011—2020 ertare.com