Cum să vă prezentați într-un interviu pentru administrator

Solicitați o funcție de administrator într-o companie de succes și ați fost invitat la un interviu de angajare. Acum trebuie să faceți o impresie bună în interviu, astfel încât să puteți lucra. Iată câteva sfaturi pentru a face o impresie bună într-un interviu de angajare.

pași

Imagine intitulată Ace și un interviu de management Pasul 1
1
Aflați tot ce puteți despre compania. Începeți pregătirea și colectați cât mai multe informații din partea companiei, după cum puteți. Cu cât cunoașteți mai mult compania pe care o aplicați, cu atât va fi mai ușor să îi arătați intervievatorului că sunteți persoana potrivită pentru acest post.
 • Imagine intitulată Ace și o interviu de management Pasul 2
  2
  Memorați informații importante, cum ar fi datele-cheie și faptele. Dacă există date importante care ies în evidență indiferent de cariera dvs., ar trebui să le memorați, astfel încât să nu trebuiască să folosiți multe lucrări. De asemenea, încercați să memorați câteva informații importante despre companie. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să impresionați intervievatorul cu cunoștințele dvs., vă veți vedea pe sine ca persoană pregătită și cu încredere.
 • Imaginea intitulată Ace și interviul de management Pasul 3
  3
  Pregătiți-vă întrebările pentru interviu, astfel încât să puteți practica răspunsurile. Intervievatorii vor pune întrebări cu privire la punctele tari și virtuțile pe care le aveți în administrare. De asemenea, trebuie să aveți un plan pentru a răspunde la întrebare "De ce să te angajăm?" Răspunsurile dvs. ar trebui să vă arate talentele și punctele forte și ar trebui să menționați ce puteți contribui la companie. Dacă intervievatorul vă întreabă ce este cel mai rău defect, ar trebui să menționați doar unul și să explicați acțiunile pe care le-ați întreprins pentru a le corecta. De asemenea, vi se poate solicita să descrieți stilul de conducere.
 • Când răspundeți la întrebări despre salariul dvs., fiți atenți la răspunsul dvs. Dacă ai un număr prea mic, te poți arăta necalificat pentru poziția de conducere. Dându-vă un număr foarte mult, vă poate costa treaba. Cel mai bine este să investiți puțin înainte de interviu. Investigați alte companii și găsiți salarii pentru administratori. Când răspundeți la întrebările din interviul dvs., răspundeți cu o serie.
 • Imagine intitulată Ace și un interviu de management Pasul 4
  4
  Practicați-vă răspunsurile la întrebări. Cel mai bun mod de a practica este să folosiți ceva care vă permite să vă vedeți, ca o oglindă, un film sau chiar un prieten care vă poate ajuta. În acest fel, puteți vedea și auziți-vă. Vă vedeți încrezători? Răspunsurile dvs. sunt repetate?
 • Imaginea intitulată Ace și o interviu de management Pasul 5


  5
  Ziua interviului dvs. ajunge la timp. Sosiți la interviu cu 15 minute mai devreme. Nu vrei să fii văzut alergând în birou în ultimul moment și nici tu nu vrei să întârzii.
 • Imagine intitulată Ace și interviu de management Pasul 6
  6
  Mergeți la birou cu încredere și zâmbet. Când intrați în birou, stați drept cu capul ferm și umerii înapoi. Arătați cu încredere că sunteți persoana potrivită pentru funcția de administrator. Salutați intervievatorul cu o strângere de mână fermă.
 • Imagine intitulată Ace și un interviu de management Pasul 7
  7
  Repetați numele intervievatorului când îl întâlniți pentru prima dată. Repetarea numelui vă va ajuta să vă amintiți. De asemenea, folosiți numele intervievatorului în punctele-cheie ale interviului. Acest lucru va arata intervievatorului ca sunteti dispus sa ascultati.
 • Imagine intitulată Ace și interviu de management Pasul 8
  8
  Luați-vă timp când vă confruntați cu întrebări dificile. Dați-vă câteva minute pentru a structura răspunsul dvs. înainte de a începe, mai ales dacă răspundeți la un caz. Dacă este posibil, scrieți-vă strategia astfel încât să nu vă încurcați sau să o uitați mai târziu.
 • Imaginea intitulată Ace și interviul de management Pasul 9
  9
  Urmăriți limbajul corporal al intervievatorului. Dacă există o reacție pozitivă la răspunsul dvs., veți ști că sunteți pe drumul cel bun. Dacă observați că vă îndrumă într-o altă direcție, lăsați-i. Intervievatorul știe răspunsul pe care îl căutați. Dacă simți că te scot din drum, da, probabil, unele indicii sau întrebări specifice pentru a încerca să te oprească și să te gândești înapoi la modul în care au răspuns la întrebare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să anulați un interviu de angajareCum să anulați un interviu de angajare
  Cum să obțineți un loc de muncă la AppleCum să obțineți un loc de muncă la Apple
  Cum să răspundă la întrebări dificile într-un interviuCum să răspundă la întrebări dificile într-un interviu
  Cum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajareCum să lași cea mai bună impresie într-un interviu de angajare
  Cum să ieșiți după interviuCum să ieșiți după interviu
  Cum să interviu pe cinevaCum să interviu pe cineva
  Cum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviuCum să scrieți o notă de mulțumire pentru un interviu
  Cum să vă evaluați oportunitățile în timpul unui interviu de angajareCum să vă evaluați oportunitățile în timpul unui interviu de angajare
  Cum să evitați greșelile în timpul unui interviu de angajareCum să evitați greșelile în timpul unui interviu de angajare
  Cum să urmăriți după un interviu de angajareCum să urmăriți după un interviu de angajare
  » » Cum să vă prezentați într-un interviu pentru administrator

  © 2011—2020 ertare.com