Cum să vă prezentați într-un interviu la prânz

Interviurile la prânz reprezintă o bună oportunitate pentru angajatorul dvs. potențial să vă întâlnească într-un mediu mai puțin formal și să vă vedeți abilitățile sociale în acțiune. Interviurile la masa de prânz pot fi puțin tulburatoare, mai ales dacă nu ați mai experimentat niciodată înainte. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi pentru a vă pregăti pentru acest tip de interviu și pentru a vă prezenta în acest.

pași

Metoda 1
Pregătiți-vă pentru interviul la prânz

Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 1
1
Înțelegeți motivația din spatele interviurilor la prânz. Angajatorii uneori invită candidații la un loc de muncă la prânz sau cină, mai ales când sunt intervievați pentru un loc de muncă care necesită multe interacțiuni cu clienții.
 • Aceste tipuri de interviuri permit angajatorului să evalueze abilitățile sociale ale potențialului candidat, să evalueze modul în care interacționează cu oamenii într-un mediu casual și să vadă cum este manipulat sub presiune.
 • Ar putea fi mai greu să vă pregătiți pentru un interviu de prânz decât pentru un interviu regulat, deoarece trebuie să controlați aspectul practic al comenzii și alimentației alimentare, pe lângă răspunsul la întrebările de interviu și conversația scurtă. Cu toate acestea, există anumite reguli ale ceea ce ar trebui și nu ar trebui să faceți, la care trebuie să aderați.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 2
  2
  Rochie profesional Trebuie să te îmbraci pentru acest interviu în același mod te vei imbraca pentru un interviu obisnuit de munca, adică cu o îmbrăcăminte formală. Trebuie să o faceți, indiferent de locul sau tipul de restaurant la care merg.
 • Asigurați-vă că îmbrăcămintea pentru interviul dvs. este curată și călită. Asigurați-vă că părul și unghiile sunt fixe. Nu trebuie să folosiți prea mult machiaj dacă sunteți o femeie.
 • Nu vă faceți griji dacă intervievatorul este îmbrăcat într-un mod mai casual decât tine. Amintiți-vă că este întotdeauna mai bine să mergeți foarte bine îmbrăcați decât puțin îmbrăcați când aveți un interviu.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 3
  3
  Citiți în prealabil meniul. Consultați în avans meniul de prânz al restaurantului unde veți avea interviul dacă știți numele. Acest lucru vă va oferi o imagine a tipului de hrană și a gamei de prețuri oferite, care ar trebui să facă ca produsele alimentare să fie mai puțin stresante și mai puțin consumatoare de timp în timpul interviului.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 4
  4
  Adu o copie a CV-ului, o hârtie și câteva pixuri. Imprimați o versiune actualizată a curriculum vitae și aduceți o pungă cu hârtii, pixuri și alte documente de care aveți nevoie. Intervievatorul nu le poate cere în timpul interviului, dar este preferabil să fiți pregătiți oricum.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 5
  5
  Citiți ziarul în dimineața interviului. Interviurile la prânz sunt de obicei mai multe conversații decât interviurile regulate, deci este important să fii informat despre evenimentele curente și să ai multe povesti interesante. Cea mai bună modalitate de a se pregăti pentru acest lucru este să citiți ziarul.
 • Citește un mare ziar de prima pagină, în loc de tabloide locale. Acordați o atenție deosebită articolelor sau secțiunilor ziarului care pot fi relevante pentru locul de muncă pe care îl solicitați, fie că este vorba despre finanțe, afaceri, politică sau relații internaționale.
 • În același mod, ar trebui să ascultați sau să vedeți știrea cu o noapte înainte și în dimineața interviului. Nu vrei să te uiți în jenă pentru că nu ai cunoștință de evenimente recente și importante.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 6
  6
  Planificați-vă traseul spre restaurant pentru a ajunge la timp. Înainte de interviu, asigurați-vă că știți exact cum să ajungeți la restaurant și cât timp va dura pentru a ajunge acolo. Planificarea traseului vă va permite să ajungeți la restaurant devreme, ceea ce este o idee bună pentru un interviu la prânz.
 • Nu uitați să luați în considerare condițiile de trafic pentru programul de prânz sau pentru programele de transport public.
 • Așteptați intervievatorul în zona de așteptare, în hol sau în afara restaurantului, dacă ajungeți la acest lucru înainte de el. Evitați să așteptați la masă.
 • Metoda 2
  Comandați alimente și mâncați

  Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 7
  1
  Evitați să comandați alimente murdare sau puternic mirositoare. Este important să comandați cu atenție într-un interviu la prânz. Ar trebui să evitați să comandați alimente dezordonate sau mirositoare puternice, deoarece acestea pot fi incomode să mănânce, precum și să descurajeze intervievatorul.
  • Evitați alimentele care conțin o mulțime de usturoi sau ceapă, deoarece de obicei au un miros puternic. Evitați alimentele dezordonate cum ar fi spaghete, burgeri cu multe condimente, sandvișuri murdare, salate cu frunze mari, cartofi prăjiți și alimente grase care sunt foarte zgomotoase și crocante atunci când mănâncă.
  • În schimb, alegeți alimente care sunt comandate și ușor de manevrat în porții mici, cum ar fi salatele tăiate, pastele penne sau pește.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 8
  2
  Nu comandați cele mai scumpe feluri de mâncare din meniu. Evitați să comandați cele mai scumpe feluri de mâncare din meniu, cum ar fi friptura sau homarul (cu excepția cazului în care intervievatorul insistă), deoarece poate fi perceput ca și cum ați profita de cardul de credit al companiei, ceea ce nu va da rezultate favorabile.
 • Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să comandați meniul cel mai ieftin. Ar trebui să vă simțiți liber să ordonați ceea ce doriți, în rațiune și să îi arătați potențialului dvs. angajator că vă simțiți confortabil și sigur într-un mediu cum ar fi un restaurant.
 • Ar trebui să evitați comanda unui desert, cu excepția cazului în care intervievatorul comandă primul.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 9


  3
  Nu comandați băuturi alcoolice. În general, este preferabil să nu se comande băuturi alcoolice în timpul unui interviu la prânz, chiar dacă intervievatorul comandă o băutură alcoolică. Alcoolul poate scădea inhibițiile și vă poate determina să vorbiți sau să vă comportați într-un mod mai puțin profesionist. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să beți doar apă - puteți să comandați o băutură răcoritoare sau un ceai cu gheață.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 10
  4
  El arată maniere bune la masă. Este foarte important să demonstrați bunele maniere la masă pe parcursul interviului de prânz. Modelele rele de la masă pot fi foarte descurajatoare pentru un angajator deoarece vă spune că nu vă puteți comporta într-un mediu profesional.
 • Reia basic- nu uitați să servetul în poală, păstrați coatele departe de masă, menținând gura închisă în timp ce de mestecat și evită să vorbească în timp ce mănâncă.
 • Pentru mai multe informații despre manierele bune de la masă, arătați online.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 11
  5
  Încercați să mâncați în același ritm cu cel al intervievatorului. Încercați să mâncați la aceeași viteză ca și intervievatorul - evitați să mâncați prea repede sau prea încet. Acest lucru poate fi dificil deoarece probabil că veți vorbi mult și veți răspunde la multe întrebări în timpul prânzului.
 • Evitați ca intervievatorul să aștepte răspunsul dvs. pe măsură ce vă luptați să mestecați și să ingerați o mușcătură mare. Mananca portii mici pe care le poti manca rapid si usor.
 • Luați în considerare introducerea cuțitului și furcii pe plăcuță pentru câteva minute, în timp ce vă gândiți la ce să răspundeți dacă intervievatorul vă întreabă o întrebare complexă sau importantă.
 • Metoda 3
  Faceți o impresie bună

  Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 12
  1
  Au o conversație interesantă. Interviurile reprezintă o modalitate bună de a afla mai multe despre angajator și, în același timp, să vă informați că sunteți opțiunea ideală pentru acest loc de muncă. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să aveți o conversație interesantă și interesantă în care vă presupuneți inteligența, considerația și abilitatea dumneavoastră de a asculta.
  • Pe cât posibil, evitați discutarea problemelor controversate. Cu toate acestea, uneori angajatorul va menționa cu bună știință probleme dificile doar pentru a vedea dacă le puteți trata. În această situație, asigurați-vă că vă gândiți înainte de a vă vorbi, astfel încât să vă puteți exprima în mod clar punctul de vedere fără să vă dați dreptate.
  • Utilizați fapte și cifre pentru a vă sprijini ideile cât mai mult posibil și pentru a evita să aveți un argument. Asigurați-vă că cereți angajatorului dvs. perspectiva asupra problemei și ascultați cu atenție răspunsul lor.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 13
  2
  Fii cât mai profesionist posibil în interviu. Ar trebui să fii prudent când te confrunți cu un intervievator foarte prietenos. Indiferent cât de informat este cu tine, trebuie să te strădui să te comporți profesional. Indiferent cât de casual sau prietenos este intervievatorul, judecați-vă comportamentul, deci nu spuneți sau faceți nimic riscant.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 14
  3
  Fiți amabili personalului de service pentru clienți. După cum am menționat mai devreme, intervievatorul vă va monitoriza îndeaproape pentru a vă respecta abilitățile sociale și aceasta include interacțiunile dvs. cu personalul de service pentru clienți. Prin urmare, este important să fiți politicos și atent la chelnerul care le servește.
 • O simplă mulțumire, un zâmbet sau un zâmbet personalului atunci când luați comanda, luați mâncarea și îndepărtați felurile de mâncare poate contribui foarte mult la verificarea faptului că sunteți politicos și aveți bune abilități sociale. Fiind nedrept cu chelneriile este una dintre cele mai grave greseli pe care le puteți face într-un interviu la prânz.
 • Încercați să urmăriți fluxul dacă serviți vasul greșit sau dacă nu vă place ceea ce ați comandat. Nu fi statornic cu personalul, spuneți politicos despre ordinea lor greșită și cereți un nou fel de mâncare.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 15
  4
  Urmați instrucțiunile intervievatorului. În timp ce aveți o conversație cu intervievatorul, rețineți că, dacă sună interesat în a continua conversația după masa de prânz sau dacă sunteți entuziaști care se termină imediat după masa de prânz.
 • Va fi timpul să încheiați interviul dacă intervievatorul vă întreabă dacă aveți întrebări finale. Cu toate acestea, arătați entuziasmul dvs. și urmați intervievatorul dacă doriți să continuați discuția în timp ce aveți o ceașcă de ceai sau cafea.
 • Imagine cu titlul Asul de prânz Interviu Pasul 16
  5
  Trimiteți intervievatorului o notă de mulțumire când ați terminat interviul la prânz. După interviu, nu uitați să trimiteți angajatorului o notă de mulțumire pentru timpul și masa de prânz. Puteți face acest lucru printr-un e-mail și în termen de 48 de ore de la interviu.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că opriți telefonul mobil, chiar dacă intervievatorul vă revizuiește frecvent.

  avertismente

  • În cele mai multe cazuri, este inadecvat să cereți să luați înapoi restul hranei care nu a fost mâncată. Cu toate acestea, este important să judecăm situația și să urmăm ceea ce indică intervievatorul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă păstrați prânzul fierbinteCum să vă păstrați prânzul fierbinte
  Cum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajareCum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajare
  Cum să anulați un interviu de angajareCum să anulați un interviu de angajare
  Cum să obțineți un loc de muncă într-o economie dificilăCum să obțineți un loc de muncă într-o economie dificilă
  Cum să obțineți o treabă bună după ce ați fost antreprenorCum să obțineți o treabă bună după ce ați fost antreprenor
  Cum să obțineți un loc de muncă la AppleCum să obțineți un loc de muncă la Apple
  Cum să obțineți un loc de muncă în următoarele 30 de zileCum să obțineți un loc de muncă în următoarele 30 de zile
  Cum să ieșiți după interviuCum să ieșiți după interviu
  Cum să găsiți un loc de muncă la aeroportCum să găsiți un loc de muncă la aeroport
  Cum să interviu potențialii angajațiCum să interviu potențialii angajați
  » » Cum să vă prezentați într-un interviu la prânz

  © 2011—2020 ertare.com