Cum să lupți împotriva sărăciei în lume

Sărăcia globală este probabil cea mai importantă problemă din lume astăzi. În fiecare zi mor din lume 24 000 de copii din cauze legate de sărăcie. Suma anuală necesară pentru eradicarea foametei în lume este de 30 de miliarde de dolari, în timp ce bugetul anual al forțelor armate ale Statelor Unite. este de 530 miliarde dolari. Beneficiile reducerii sărăciei depășesc eforturile umanitare și pot ajuta interesele strategice și economice ale unei țări. Dacă acționați la nivel local și global, veți contribui la reducerea sărăciei.

pași

Partea 1
Acționând la nivel global

Imaginea intitulată
1
Educați-vă Vorbiți cu diverse organizații și cercetări în care se desfășoară majoritatea banilor. Aflați cum funcționează economia sărăciei și cum schimburile comerciale între țări joacă un rol important în reducerea sau creșterea sărăciei.
 • Ar trebui să aflați cum funcționează propriul guvern pentru a vă oferi ajutor, unde se întâmplă acest ajutor și cum îl folosesc. În mod normal, țările bogate care furnizează „ajutor“ ceea ce fac ei într-adevăr este de a limita accesul pe piață în țările foarte sărace și a pus condiții pe pachetele de ajutor și țările care beneficiază de ajutor trebuie să utilizeze bunuri și servicii supraevaluate din țările donatoare .
 • Aflați cum funcționează ajutorul și economia sărăciei vă va ajuta să determinați organizațiile care merită sprijinul dvs.
 • Uneori, este mai eficient să vă arătați sprijinul pentru o factură specială, cum ar fi Legea privind alimentația și securitatea globală din SUA. Consultați pagina Legislație Borgenproject.org pentru a vedea ce facturi anti-sărăcie se îndreaptă în prezent către Camera Reprezentanților și către Senat.
 • Imaginea intitulată
  2
  Sprijinirea organizațiilor care luptă împotriva sărăciei. Există un număr mare de organizații non-profit și organizații neguvernamentale al căror obiectiv este eradicarea sărăciei. Cele mai bune organizații tind să fie cele care susțin dezvoltarea economică și auto-suficiența în țările în curs de dezvoltare, mai degrabă decât să ofere pur și simplu bani și produse cu prețuri excesive în care acestea vor servi puțin.
 • Dați bani direct celor care au nevoie de ele. Există grupuri cum ar fi Give Directly sau Kiva care vă ajută banii să meargă direct la cei care au nevoie cel mai mult în locuri precum Kenya și Uganda. Programul a permis oamenilor care nu își pot permite să cumpere o motocicletă să o folosească ca un taxi sau au permis, de asemenea, să cumpere o moară pentru a fi utilizate în activitatea de măcinare a porumbului. Ideea este că banii ajung la cei care au nevoie de ea, fără a uita formalitățile organizațiilor de caritate, care pot sau nu pot oferi ajutorul și oportunitățile potrivite.
 • O organizație precum Mercy Corps se concentrează pe reacția la urgențe în țările care se confruntă cu diferite situații de turbulențe. Aceste tipuri de țări sunt gata să conteste status quo-ul și să reziste turbulențelor viitoare. Importanța reacției la situațiile de urgență este aceea de a se asigura că situațiile de urgență nu sunt la fel de dezastruoase ca și cele din SUA. cu uraganul Katrina, în Japonia, cu cutremur, în Filipine.
 • Împuternicirea femeilor este foarte importantă pentru reducerea sărăciei. Educația și accesul la independența reproductivă sunt necesare pentru ca acest lucru să se întâmple. Femeile educate au de obicei mai puțini copii și mai puține sarcini nedorite sau greșite. Deoarece femeile sunt adesea primii profesori ai copiilor, ei își transmit educația și oferă o bază pentru copiii din comunitățile lor.
 • Împuternicirea comunităților locale în loc să le dăm doar mâncare sau hrană le ajută să crească și să devină autosuficiente. Aceasta are ca rezultat reducerea sărăciei în comunitate. Astfel, împuternicirea oamenilor locali înseamnă accesul la educație, îngrijire medicală și oportunități.
 • Imaginea intitulată
  3
  Voluntari. Există multe modalități de a vă oferi voluntari în întreaga lume. Puteți oferi banii sau timpul acordat organizațiilor care luptă împotriva sărăciei la nivel mondial. În calitate de voluntar, veți înceta să susțineți cauze nobile și veți lupta într-adevăr împotriva sărăciei.
 • Găsiți un colector de fonduri la alegere pentru o organizație. Creșterea fondurilor va ajuta la strângerea de bani și conștientizare și vă va oferi o modalitate de a vă ajuta.
 • Dacă sunteți interesat să sponsorizați un copil pentru a oferi educație și hrană, atunci pagina worldvision.org poate fi cel mai bun pariu. Alte organizații de caritate similare sunt juninca International (poate da o capră, o vacă sau alt animal într-o familie nevoiașă), Medici Fără Frontiere (poate oferi servicii medicale gratuite în cazul în care este necesar), și SOS Satele Copiilor (pot ajuta familiile găsi copii orfani și sprijin pentru persoanele care au SIDA).
 • Puteți lucra cu adevărat oriunde în lume sau în propria comunitate pentru a reduce sărăcia. Contactați organizația pe care o alegeți și analizați oportunitățile pe care le au pentru persoanele care doresc să ajute la reducerea sărăciei.
 • Partea 2
  Acționând local

  Imaginea intitulată Obțineți o lucrare Pasul 9


  1
  Identificați unde există nevoi în comunitatea dvs. Puteți face acest lucru prin contactarea departamentului de servicii sociale locale sau a unei organizații caritabile / religioase. Aflați ce puteți face pentru a ajuta la nivel local și ce este necesar.
  • Sprijiniți adăposturile locale ale persoanelor fără adăpost. Acordați timp și / sau bani adăpostului dvs. local pentru a vă asigura că trăiesc în pace. Multe pensiuni au părăsit orașul în care sunt foarte necesare deoarece unii le consideră "inofensive".
  • Voluntar în bucătăriile locale și pensiuni. Acest lucru vă va oferi ocazia de a vă întâlni cu cei care participă la această întâlnire, prin urmare veți vedea sărăcia și vorbiți cu ei despre ceea ce au nevoie.
 • Imaginea intitulată Căutați locuri de muncă Pasul 6
  2
  Susține legile și legile care încearcă să reducă sărăcia. Acordați atenție facturilor și legilor care sunt adoptate în localitatea dvs. sau în țara dvs. Faceți legile care încearcă să sancționeze sărăcia, pur și simplu pentru că sunteți săraci.
 • Susțineți un salariu de viață și protecții de bază la locul de muncă pentru lucrători. În acest fel, oamenii își pot permite să trăiască pe câștigurile lor, în loc să fie forțați să caute două sau trei locuri de muncă salariale minime, care nu vor alimenta cu greu familiile și pe cele ale acestora.
 • Contact prin telefon sau e-mail cu reprezentantul sau senator și le spune că doriți să crească măsurile de cheltuieli pentru combaterea sărăciei (există o wikiHow cu privire la modul de a contacta reprezentanții și senatorilor dumneavoastră). Puteți găsi numerele de telefon și adresele lor publice introducând codul zonal la adresa Congress.org). Un apel telefonic va dura doar 15 secunde și nu vă va pune întrebări. Liderii aleși doresc să dea oamenilor din dorința de circumscripție, prin urmare, în cazul în care mulți oameni numesc indicând în care doresc să aibă mai multe măsuri de creștere a cheltuielilor pentru a lupta împotriva sărăciei, atunci facturile de sprijin congresmanul care contribuie la el.
 • Imaginea intitulată Economisiți bani după ce vă mutați într-o nouă casă Pasul 10
  3
  Dona. Donațiile, în special donații de bani, către anumite organizații locale vor face o mare diferență în lupta împotriva sărăciei în comunitatea dvs. Multe organizații care încearcă să reducă sărăcia au bugete stricte și puține fonduri și au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține de la membrii comunităților lor.
 • Dați-vă timpul organizațiilor dvs. de caritate. Ajutați-vă în bucătărie sau într-o bancă de hrană, în special în timpul sărbătorilor.
 • Donați păpuși și haine băncii alimentare. Asigurați-vă că păpușii și hainele sunt în stare decentă și nu sunt pătate sau rupte.
 • Donați mâncare Băncile alimentare au nevoie de alimente hrănitoare și non-perisabile, cum ar fi untul de arahide și alimentele conservate, carnea, fructele și legumele. Puteți, de asemenea, să dați mirodenii păstăi. Condimentele sunt foarte costisitoare pentru mulți oameni care sunt fără adăpost sau foarte săraci, dar sunt foarte importanți pentru că fac gustul alimentelor mai bine.
 • sfaturi

  • Nu tratați persoanele care se află în sărăcie ca și cum ar fi mai puțin decât persoanele care nu sunt sărace. Există mai multe motive pentru care oamenii devin săraci. Fiind "prost" sau "inactiv" este rareori, dacă vreodată, motivul.

  avertismente

  • Fii atent cu organizațiile de caritate pe care le dai. În mod frecvent, organizațiile de caritate mai mari își petrec o mare parte din bugetul publicității pentru a găsi donatori viitori. În timp ce doar o parte din bani vor fi folosite pentru a ajuta pe cei săraci, o altă mare parte va fi folosită pentru a plăti salariile persoanelor care lucrează în organizație și pentru a se face publicitate. Este o realitate care apare chiar și în organizațiile non-profit.
  • Fiți conștienți de locul în care doriți să faceți voluntariat. Există organizații care caută oameni să lucreze în calitate de voluntari, chiar și în locuri precum Somalia, care nu este un loc sigur pentru majoritate. Dacă călătoriți singur, mai ales dacă sunteți o femeie, fiți foarte conștienți de cât de sigur este locul în care veți lucra.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se califică pentru MedicaidCum se califică pentru Medicaid
  Cum sa faci prieteni din intreaga lumeCum sa faci prieteni din intreaga lume
  Cum să navigați în întreaga lumeCum să navigați în întreaga lume
  Cum să ajuți la schimbarea lumiiCum să ajuți la schimbarea lumii
  Cum să ajute la oprirea terorismuluiCum să ajute la oprirea terorismului
  Cum se calculează o creștere a procentuluiCum se calculează o creștere a procentului
  Cum să înțelegeți de ce o țară este bogată sau săracăCum să înțelegeți de ce o țară este bogată sau săracă
  Cum să devii un filantropCum să devii un filantrop
  Cum să ne ocupăm de planeta noastrăCum să ne ocupăm de planeta noastră
  Cum să înțelegi legile uniformelor militareCum să înțelegi legile uniformelor militare
  » » Cum să lupți împotriva sărăciei în lume

  © 2011—2020 ertare.com