Cum să te alături colegilor de muncă

A merge împreună cu colegii la locul de muncă nu este întotdeauna ușor. Când petreceți mult timp cu aceiași oameni, este posibil să aveți un anumit grad de conflict. Cu toate acestea, înfrângerea la locul de muncă adesea împiedică performanța zilnică a muncii. Prin urmare, poate fi mai inteligent să înveți să te confrunți cu colegii și, de asemenea, să eviți conflictele. Rețineți următorii pași dacă doriți să învățați cum să vă alăturați colegilor.

pași

Imaginea intitulată Obțineți alături de colaboratori Pasul 1
1
Ascultați mai mult decât vorbiți. Nu numai că veți afla mai multe despre colegii dvs., dar veți evita să spuneți lucrurile pe care nu ar trebui să le faceți. De asemenea, dacă ascultați mai mult decât vorbiți, colegii dvs. vă vor aprecia atenția acordată atenției pe care o acordați acestora atunci când le ascultați.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de colaboratori Pasul 2
  2
  Faceți conversații triviale la lucru dacă doriți să vă întâlniți cu colegii. Există câteva probleme pe care ar trebui să le evitați dacă nu doriți să aveți vreun conflict la locul de muncă. De exemplu, discuțiile despre religie și politică se pot încheia în conflict. Din acest motiv, ar trebui să încercați să schimbați subiectul în cazul în care conversația atinge acest sau orice alt punct controversat. Dacă nu puteți schimba subiectul, rămâneți tăcut sau încercați să părăsiți din punct de vedere diplomatic.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de colaboratori Pasul 3
  3


  Socializați în timpul odihnei. Dacă un coleg încearcă să vă vorbească în timp ce sunteți ocupat, sugerați să amâne conversația până la prânz. Încercați să fiți un diplomat, astfel încât colegul dvs. să nu se simtă respins. De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Sunt total de acord. Sunt suprasolicitat, dar mi-ar plăcea să vorbesc despre asta la prânz. Suntem acolo?".
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de colaboratori Pasul 4
  4
  Nu fi bârfă de birou și stați departe de cei care sunt. Bârfele și plângerile în rândul colegilor dau adesea o ostilitate între colegi și superiori. Cel mai bine este să păstrați liniștea sau să plecați atunci când auziți bârfa colegilor.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de colaboratori Pasul 5
  5
  Stați la post și dați-vă timp să vă ajutați colegii. Dacă vă oferiți cele mai bune rezultate atunci când vă faceți propria muncă, atunci superiorii voștri vă vor vedea ca pe un muncitor greu. Dacă îi ajuți pe colegii tăi să-și atingă obiectivele prin ameliorarea stresului, atunci te vor vedea ca un aliat. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să faceți munca colegilor dumneavoastră în plus față de ale voastre. Dar puteți să le ușurați volumul de muncă și să le facilitați munca, ajutându-le cu mici comenzi sau făcându-le să se simtă confortabilă, aducând cafea sau luând prânzul. Acestea sunt mici gesturi de bunătate pe care colegii dvs. le vor aprecia și amintesc.
 • Imaginea intitulată Obțineți alături de colaboratorii din etapa 6
  6
  Arătați respect pentru superiorii voștri, chiar dacă nu manifestă aceeași bunătate față de dumneavoastră. Nu lăsa să vă deranjeze atitudinile negative sau cerințele rușinoase ale superiorii voștri. Dacă doriți să mențineți relații de lucru plăcute, trebuie să realizați că oamenii se comportă într-un anumit mod din motive proprii și nu puteți face nimic în acest sens. Contribuiți într-un mod exemplar, acționând într-un mod politicos și respectuos față de comportamentul negativ pe care alții îl au față de dvs.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să spun la revedere colegilorCum să spun la revedere colegilor
  Cum să-ți educi colegii despre problemele homosexuale și lesbieneCum să-ți educi colegii despre problemele homosexuale și lesbiene
  Cum să evitați dificultățile în birouCum să evitați dificultățile în birou
  Cum să observi la locul de muncăCum să observi la locul de muncă
  Cum să se ocupe de colegii care concurează prea multCum să se ocupe de colegii care concurează prea mult
  Cum să pierdeți teama de a fi concediatCum să pierdeți teama de a fi concediat
  Cum să ajuți angajații descurajațiCum să ajuți angajații descurajați
  Cum să devii un practicant de succesCum să devii un practicant de succes
  Cum să nu te mai simți mai puțin inteligent decât colegii tăiCum să nu te mai simți mai puțin inteligent decât colegii tăi
  Cum să dezvolți relații de muncă pozitiveCum să dezvolți relații de muncă pozitive
  » » Cum să te alături colegilor de muncă

  © 2011—2020 ertare.com