Cum se completează o cerere pentru a intra în universitate

Ați obținut-o și acum doriți să începeți procesul de înscriere pentru a intra în universitate. Nu contează dacă sunteți elev de liceu sau că sunteți deja absolvent, acest pas este foarte important în viața ta. V-ați hotărât că doriți să mergeți la colegiu, atunci acest ghid vă va ajuta cu pașii nerăbdători să completați cererea. (Notă: acest proces este mai aplicabil pentru aplicațiile elevilor din primii ani ai universităților din SUA)

pași

Imaginea intitulată Completați o aplicație pentru colegiu Pasul 1
1
Alegeți universitățile unde doriți să trimiteți aplicații. Cele mai multe universități au aplicații pe care le puteți completa pe internet, dar unele aparțin unor grupuri precum App Common. Acest lucru este important pentru a ști dacă intenționați să aplicați la mai multe universități. Cereți să introduceți universitățile care vă plac, nu cele recomandate de părinți sau profesori. Tradiția familială este importantă, dar oricine locuieste în locul tău ești tu!
 • Imaginea intitulată Completați o aplicație colegiu Pasul 2
  2
  Colectați-vă informațiile Majoritatea aplicațiilor colegiului cer informații personale și istoricul familiei, notele școlare, informațiile financiare (în cazul în care a fost inclusă cererea de ajutor financiar) și câteva dizertații scurte sau o disertație. Dacă este posibil, citiți fiecare solicitare înainte de a continua.
 • Imaginea intitulată Completați o aplicație pentru colegiu Pasul 3


  3
  Ia-ți timp Unele universități au un termen limită care are loc la jumătatea lunii noiembrie (aceasta înseamnă că cererile primite înainte de dată au prioritate de revizuire). Dacă vă stresați sau alarmați, nu vă veți ajuta. Pentru a evita o aglomerație de ultimă oră, încercați să expediați cererile dvs. în spațiu. Încercați să trimiteți ultima solicitare cu cel puțin o săptămână înainte de termenul limită. Cu aceasta vei preveni ceva rău de la întâmplare.
 • Imaginea intitulată Completați o aplicație pentru colegiu Pasul 4
  4
  Relaxați-vă. Când terminați să trimiteți cererile dvs., fie prin poștă tradițională sau online, ați făcut tot ce puteți. Acum depinde de membrii consiliului de evaluare universitară!
 • sfaturi

  • Dacă aveți nevoie de ajutor, obțineți-o. Nu ești bun la scrierea unei disertații? Întreabă pe cineva care știe să o revizuiască.
  • Fii clară și sinceră. De ce vrei să ceri? Pentru bani? Prin campus? Pentru cursuri? Pentru mediu?
  • Solicită să intre cel puțin trei universități și nu mai mult de nouă. Aplicațiile moderne către universități sunt competitive. Idealul este să se aplice în cazul universităților din trei categorii: acelea cu care vreau să mă duc, la care aș vrea să merg și la care mă mulțumesc să merg.
  • Păstrați calm

  avertismente

  • Nu vă înscrieți la o universitate care nu vă place. Părinții și profesorii noștri nu vor merge la universitatea respectivă.
  • Nu vă depuneți toate eforturile într-un singur loc. Dacă nu puteți intra, nu puteți intra.
  • Fiți foarte atent cu termenele limită.
  • Trebuie să fiți 100% sigur că ați inclus toate informațiile și că le-ați livrat suficient timp.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a studia o diplomă în Marketing și Publicitate în MexicCum de a studia o diplomă în Marketing și Publicitate în Mexic
  Cum să obțineți o viză în CanadaCum să obțineți o viză în Canada
  Cum să se ocupe de respingerea unei universități sau a unei instituții de învățământ superiorCum să se ocupe de respingerea unei universități sau a unei instituții de învățământ superior
  Cum să devii un cardiologCum să devii un cardiolog
  Cum să devii pediatruCum să devii pediatru
  Cum să devii profesor de liceu în TexasCum să devii profesor de liceu în Texas
  Cum să alegi o universitateCum să alegi o universitate
  Cum să găsești universitatea perfectăCum să găsești universitatea perfectă
  Cum să predați limba engleză în ChinaCum să predați limba engleză în China
  Cum să intri la universitateCum să intri la universitate
  » » Cum se completează o cerere pentru a intra în universitate

  © 2011—2020 ertare.com