Cum să umpleți un decalaj de angajare

Având un decalaj în ceea ce privește ocuparea forței de muncă înseamnă că există o discrepanță crescândă între abilitățile sau competențele dvs. și cele care vă sunt cerute. Această diferență este identificată prin modul în care vă desfășurați activitatea, modul în care interacționați cu clienții, colegii și managerii, atitudinea, personalitatea dvs. și chiar în viziunea companiei și a valorilor acesteia. S-ar putea părea intimidant, dar odată ce ați identificat decalajul dvs. specific, puteți continua să obțineți abilitățile necesare pentru a vă menține pe câmpul de lucru. Totul începe cu pasul 1.

pași

Partea 1
Identificați diferența dintre angajați

Imaginea intitulată
1
Vorbește cu șeful tău. Singura persoană afară de dvs. care cunoaște complexitatea decalajului dvs. de angajat este șeful dvs. Cel mai bun lucru este să mergeți direct la sursă în ceea ce privește ce trebuie să faceți pentru a vă îmbunătăți performanța. Deși ar putea fi intimidant, în cele din urmă merită. Întrebați-i câteva întrebări, cum ar fi:
 • Care sunt punctele mele forte și punctele slabe? Cum aș putea îmbunătăți performanța generală a muncii mele?
 • Ce abilități sau competențe, care ar face diferența în beneficiul organizației dintr-o perspectivă financiară, pot fi dezvoltate? Din perspectiva clientului? Din perspectiva echipei?
 • Cum pot fi responsabil pentru învățarea și creșterea mea?
 • Compania oferă cursuri de formare sau ateliere pe care să le pot îmbunătăți performanțele?
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsiți un centru de evaluare. Centrele de evaluare oferă una dintre cele mai obiective și fiabile soluții pentru evaluarea angajaților în diferite criterii. Evaluarea este cheia pentru a completa lipsurile de locuri de muncă, oferindu-vă o imagine vie a locului în care vă aflați deficiențele și ce este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a reduce decalajul dintre abilitățile și competențele dumneavoastră. De asemenea, aș putea delimita exact ceea ce solicită munca dvs. de la dvs.
 • Inițial, o mare importanță a fost acordată centrelor de evaluare în timpul proceselor de selecție și de recrutare. Cu toate acestea, acum își vede potențialul de a închide lacunele în materie de locuri de muncă și chiar de a elabora programe de instruire și dezvoltare eficiente.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați un examen Centrele de evaluare folosesc de obicei exerciții precum teste psihometrice, jocuri de afaceri, discuții de grup, jocuri de rol, interviuri structurate, exerciții de căutare de date și examene de hârtie. Acestea pot fi foarte utile în localizarea decalajului. Discutați cu șeful sau colegii dvs. despre ce evaluare ar putea fi cea mai utilă pentru dvs. și organizația dvs.
 • Un centru de evaluare este specializat în administrarea examenelor proiectate cu meticulozitate și a exercițiilor de simulare pentru grupurile de participanți (angajați). Apoi performanța sa este observată, evaluată și calificată de către consilieri special instruiți.
 • Aceste teste ajută angajații să se înțeleagă mai bine, de exemplu poziția lor, punctele forte în ceea ce privește îndeplinirea rolurilor și sarcinilor de lucru, neajunsurile lor și chiar ceea ce se poate face pentru a le îmbunătăți.
 • Imaginea intitulată
  4
  Adresați-vă șeful pentru o carte de evaluare personală. Cu acestea, angajații pot fi expuși efectelor (pozitive sau negative) pe care abilitățile, personalitățile, competențele, comportamentele și funcționarea lor le au asupra afacerii, proiectului sau organizației. În acest fel, administrația sau administratorii pot vedea în ce privințe angajatul consideră că se pot îmbunătăți și, în plus, același angajat este capabil să identifice propriile lacune în efortul de a le închide.
 • În mod ideal, toți angajații au ocazia de a-și începe propria învățare, fie solicitând organizației anumite programe de formare sau ateliere și apoi preluând propria învățare și creștere. Șefii ar trebui, de asemenea, să se uite la propriile critici constructive pentru a localiza ceea ce au nevoie pentru a oferi angajaților lor să le facă fezabile.
 • Imaginea intitulată
  5
  Utilizați critica constructivă a cardului de evaluare. După ce cardurile de evaluare sunt completate, șeful dvs. vă va da critici constructive. În caz contrar, cardurile de evaluare nu au nici un sens! Șeful dvs. ar trebui să vă încurajeze să vă dezvoltați propriile obiective, asigurându-vă în același timp că acestea se aliniază obiectivelor echipei, departamentului, grupului sau organizației.
 • Critica constructivă ar trebui să menționeze și măsurile pe care trebuie să le luați pentru a atinge obiectivele și când (este foarte necesar să aveți o perioadă limitată de timp). Aceste obiective și măsuri pot, de asemenea, și trebuie reluate din când în când pentru a le revizui eficiența.
 • Imaginea intitulată
  6
  Cereți o critică constructivă de 360 ​​°. Aceasta este o alternativă la sistemul tradițional de rating. În acest fel, se colectează informații despre dvs., angajatul, din toate domeniile: autoevaluarea, evaluarea colegilor, evaluarea superiorilor și evaluarea subordonaților. Aceasta oferă o opinie combinată care este cu siguranță mai exactă, mai obiectivă și mai sigură.
 • Acest lucru vă permite să vă cunoașteți decalajele de angajare la toate nivelurile și în ce măsură acestea sunt prezente. În mod ideal, vă va informa, de asemenea, despre ce trebuie să faceți pentru a le completa, ce programe de formare aveți nevoie (și care sunt disponibile), ce opțiuni de îndrumare aveți și ce ateliere ar putea fi utile.
 • Criticile constructive sunt justificate prin răspunsuri multiple, ceea ce duce la o mai mare deschidere și transparență. Uneori, când critica constructivă este anonimă, alții sunt dispuși să fie mai cinstiți.
 • Partea 2
  Completați diferența dintre angajați

  Imaginea intitulată
  1
  Adresați-vă șefului dvs. pentru a defini așteptările poziției dumneavoastră. Aceasta este adesea menționată ca "sistemul de management al performanței bazat pe concurență". Folosind această abordare, abilitățile și trăsăturile sunt atribuite cu nivelurile de competență preconizate pentru fiecare loc de muncă. Pe baza asta, știți ce să aspire exact.
  • Apoi tu, angajatul, poți absorbi abilitățile precise care ți se impun să rămâi suficient de competent pentru a-ți asuma responsabilitățile, învățarea și creșterea. Nu numai acest lucru, ci vă motivează să căutați cele mai înalte niveluri de competență în cele mai eficiente și eficiente moduri. Când știi ce se așteaptă de la tine, poți urca în vârf.
 • Imaginea intitulată
  2
  Lucrează cu un mentor. Mentorii joacă un rol vital în sprijinirea dezvoltării, învățării și dezvoltării angajaților. Aceștia vă pot oferi sfaturi privind stabilirea obiectivelor, strategiile pe care trebuie să le urmați pentru a le obține și pentru a vă menține starea de spirit cât mai bună. În plus, un mentor are probabil acces la aceste resurse și o rețea vastă de oameni care pot ajuta și ei.
 • O relație de mentorat cu un mentor ar trebui să se concentreze pe construirea și dezvoltarea de abilități, competențe și personalitate. Aspectul de personalitate presupune ajutarea persoanei care primește îndrumarea să facă o trecere în revistă a punctelor forte și a deficiențelor, a comportamentului și a acțiunilor adecvate care trebuie implementate și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, rezolvarea problemelor și obiceiurile de lucru în echipă.
 • A avea un mentor vă poate ajuta să vă aliniați mai mult așteptărilor organizației. Acest lucru poate, într-o mare măsură, să servească scopului de a reduce decalajele dintre locul în care vă aflați și ceea ce vă așteptați, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.
 • Imaginea intitulată
  3
  Căutați formare prin munca voastră. Există o nevoie tot mai mare ca angajații să țină pasul cu tendințele și tehnologiile din domeniul muncii. Ei trebuie să își păstreze constant abilitățile, nu ești singurul! Din acest motiv, multe locuri de muncă oferă cursuri de formare. Programele de formare profesională sunt una dintre cele mai bune modalități de a rămâne actualizate și de a elimina sau minimaliza lacunele în rândul angajaților. Dacă locul de muncă oferă unul, profitați de el!
 • Nu toate programele de instruire sunt potrivite pentru toți angajații. Locul de muncă ar trebui să ofere programul de instruire și șeful dvs. ar trebui să-l aleagă cu atenție. Dacă angajatul nu poate aplica programul pe teren sau dacă este oferit de o terță parte care nu are în vedere obiectivele dvs., poate fi o pierdere de timp și resurse (bani, facilități, antrenori).


 • Imaginea intitulată
  4
  Își asumă responsabilitatea în ateliere, cursuri și seminarii. Dispunerea, competența și capacitatea de a-ți îndeplini potențialul sunt factori cheie în succesul oricărui program de formare. Dacă sunteți gata, dispus și capabil, puteți primi formarea astfel încât să puteți dezvolta abilități multiple și să fiți gata să vă asumați diferitele roluri și responsabilități care vă sunt necesare. Cu toate acestea, dacă nu luați serios formarea, probabil că veți ajunge la fel cum ați început.
 • Prin instruire, decalajele și lacunele care ți-au împiedicat să îți îndeplinești obiectivele pot dispărea. Acest lucru vă permite să explorați lumea dvs. de lucru folosind întregul dvs. potențial. Noi insistăm: numai dacă profitați de el!
 • Imaginea intitulată Umpleți o lipsă a angajaților Pasul 11
  5
  Instruiți-vă pentru a vă îmbunătăți adaptabilitatea și starea de spirit. Formarea îmbunătățește adaptabilitatea angajaților, pregătindu-i pentru orice schimbare la locul de muncă sau tehnologie. Cu această pregătire, ați putea deveni o persoană pregătită să găzduiască echipa, întreaga organizație sau chiar dumneavoastră.
 • Formarea permite angajaților să se descurce mai bine, ceea ce face adesea munca mai tolerabilă. Acest lucru poate avea un impact asupra motivației și satisfacției profesionale pentru că nu se simt "lăsat în urmă".
 • De asemenea, ați putea simți că organizația dvs. are grijă de tine, deoarece ți-a oferit o platformă care să te țină actualizat, pregătită pentru viitor și să devii valoros. Formarea este o încercare concretă de a vă conserva și de a deveni parte a echipei. Simțind acest lucru, vă puteți simți mai bine legat de munca dvs., ceea ce vă îmbunătățește starea de spirit.
 • Imaginea intitulată Umpleți un pas pentru angajați Pasul 12
  6
  Mergeți la un atelier. Un atelier este ceva diferit de un program de formare formală, un seminar sau o întâlnire. Acesta poate fi utilizat împreună cu programe de instruire și dezvoltare. Este, de obicei, mai informală și reprezintă o platformă ideală pentru a introduce angajații în modalități de reducere a decalajelor. Uneori, angajații sunt întrebați căi în care Ei cred că i-ar putea ajuta. Cu alte cuvinte, este necesară o participare mai mare decât cea practicată în formare.
 • Atelierele sunt, de asemenea, excelente pentru abilitățile soft, care sunt la fel de importante. Ele pot ajuta chiar și în relațiile dintre clienți, cumpărători, colegi și manageri. Pe de altă parte, aceștia se pot ocupa și de abilități de comunicare orală și scrisă, de abilități de negociere și de probleme de corespondență. Dacă obiectivul dvs. este de a vă îmbunătăți abilitățile soft, aceasta este cea mai bună opțiune.
 • În cadrul atelierelor, angajații au posibilitatea de a-și asuma responsabilitatea în ceea ce privește învățarea, aptitudinile, creșterea și acceptarea în cadrul organizației. Apoi, puteți să vă simțiți că aveți o înțelegere a ideilor companiei și că sunteți parte a viziunii lor.
 • Imaginea intitulată
  7
  Aflați cum să utilizați tehnologia. Adesea atelierele sunt folosite pentru a prezenta tehnologiile și tendințele pe care organizația ar dori să le adopte. Odată ce știți ce tehnologie va fi încorporată, învățați-o! Acest lucru poate reduce diferența enorm prin menținerea poziției în care compania dorește să avanseze.
 • Dacă nu știți cum să învățați să folosiți tehnologia necesară, este posibil să aveți multe opțiuni pe care nu le-ați gândit încă. Poate colegii tăi să te ajute? Poți lua o cursă? Cum rămâne cu Internetul? Un mentor? Dacă compania dvs. nu oferă formare, căutați modalități de a rezolva problema singură.
 • Partea 3
  Rămâi pe partea de sus

  Imaginea intitulată
  1
  Cereți o critică constructivă după antrenament. Odată ce ați finalizat programul de instruire, ați participat la ateliere, seminarii, cursuri și chiar mai importante: odată ce ați avut Te simți mai competent, cer critici constructive. Cât de mult te-ai îmbunătățit? Acum răspundeți așteptărilor? Ați închis spațiul?
  • Ar putea fi util să vă faceți critici constructive acum în același mod în care ați primit-o înainte de antrenament. În acest fel, puteți să contrastați pe ambele, comparând progresul dvs. Veți putea vedea pe hârtie cât de mult v-ați îmbunătățit pe voi înșivă și pe cariera voastră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ia un examen din nou Dacă ați vizitat un centru de evaluare și ați făcut un test, faceți-o din nou! Acesta este un mod concret de a vedea ce îmbunătățiri ați făcut și în ce domenii. De asemenea, puteți clarifica în ce domenii aveți nevoie de o mică împingere în direcția cea bună. Asigurați-vă că ați luat același examen - dacă luați altul, nu va fi atât de ușor să-l cumpărați.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dă-ți părerea Atelierele, seminariile și instruirile sunt platforme excelente pentru a aduna opiniile angajaților. Acest timp ar trebui folosit pentru a face angajații să se simtă mai vizibili, așa că profitați de ele! Cum te-a ajutat formarea? Ce ar putea face mai bine? În cazul în care o parte din acesta va fi pusă în aplicare într-un sens mai larg?
 • Aceasta este o oportunitate de a formula soluții la probleme, de a-ți pronunța preocupările, de a face recomandări și de a pune orice întrebare pe care ai murit să o întrebi. Acest lucru nu va fi numai momentul în care vă puteți critica constructiv compania, dar acum rolurile vor fi schimbate: compania poate folosi critica constructivă de a vă îmbunătăți ea ca angajator.
 • Imaginea intitulată
  4
  Discutați cu șeful dvs. despre eforturile dvs. Cel mai probabil, cu toată această discuție despre critici constructive și despre performanța locurilor de muncă, șeful tău știe că ești la ceva. Discutați cu el singur și menționați toate eforturile pe care le-ați făcut și cum vedeți că implementați ceea ce ați învățat în viitor. Acum că ați făcut toate aceste eforturi, aveți alte idei despre cum să vă îmbunătățiți munca chiar mai mult?
 • Utilizați acest timp nu numai pentru a vorbi despre formare (și despre cum ați putea deveni și mai eficient), ci despre a discuta cum să evitați această problemă în viitor. Poate orice lucru care a funcționat mai bine pentru dvs. să fie implementat în mod regulat? Poate această tactică să funcționeze în beneficiul altor angajați? Cum ar putea afecta compania în general?
 • Imaginea intitulată
  5
  Îmbunătățiți-vă abilitățile în mod continuu. Lumea muncii se schimbă mereu și se îmbunătățește. Chiar dacă îndepliniți așteptările acum, lucrurile s-ar putea schimba în viitor. Acest lucru este valabil pentru fiecare angajat! Pentru a rămâne în vârf, continuați antrenamentele. Mergeți la seminarii și ateliere, chiar dacă nu trebuie să faceți asta. Continuați cu tehnologia. Rămâi în contact cu mentorul tău. Prin aceste tactici, aceasta nu trebuie să fie o situație recurentă.
 • Cu puțin noroc, experiențele dvs. vă vor arăta angajatorului că antrenamentul este eficient. Discutați cu șeful dvs. cu privire la implementarea unui nou program dacă ați avut de rezolvat problema în trecut.
 • Nu evitați învățarea de noi abilități. Doar pentru că munca dvs. nu necesită acest lucru nu înseamnă că nu vă poate ușura munca. Dacă aveți ocazia să învățați ceva care să vă îmbunătățească performanța, faceți-o! Veți fi impresionați de voi înșivă și cu siguranță și de șeful dvs.
 • sfaturi

  • Aceasta este o problemă care se întâmplă oamenilor în aproape toate profesiile. Din acest motiv, există centre de recrutare, formare și evaluare. Discutați cu șeful dvs. despre resursele pe care le știe că ar putea să vă facă un angajat chiar mai valoros.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face diferența între a fi asertiv și a fi agresivCum se face diferența între a fi asertiv și a fi agresiv
  Cum să se ocupe de un șef enervantCum să se ocupe de un șef enervant
  Cum să pierdeți teama de a fi concediatCum să pierdeți teama de a fi concediat
  Cum să obțineți un loc de muncă în ColumbiaCum să obțineți un loc de muncă în Columbia
  Cum să acționezi când un coleg devine șeful tăuCum să acționezi când un coleg devine șeful tău
  Cum se calculează diferența de anioniCum se calculează diferența de anioni
  Cum să se comporte la locul de muncăCum să se comporte la locul de muncă
  Cum să obțineți o treabă bună după ce ați fost antreprenorCum să obțineți o treabă bună după ce ați fost antreprenor
  Cum să devii un profesionist de succesCum să devii un profesionist de succes
  Cum să devii un practicant de succesCum să devii un practicant de succes
  » » Cum să umpleți un decalaj de angajare

  © 2011—2020 ertare.com