Cum să completați prima pagină a jurnalului dvs.

Realizarea unui jurnal poate fi o modalitate excelentă de a vă înregistra gândurile și de a vă menține legătura cu dvs. Cu toate acestea, începerea poate fi cea mai grea parte. Nu trebuie să vă faceți griji că ați făcut-o perfectă. Încercați să scrieți despre ziua dvs. sau despre ceea ce trece prin mintea voastră. Lasati totul sa curga.

pași

Metoda 1
Scrieți prima intrare

Imaginea intitulată Completați prima pagină a agendei dvs. Pasul 1
1
Faceți prima intrare. Scrieți data în partea de sus a paginii, astfel încât să știți când ați scris înregistrarea. Luați în considerare oferirea titlului dvs. (de exemplu, "Jurnalul căpitanului") sau începeți cu ceva de genul "Dragă jurnal". Includeți unde vă aflați și cum vă simțiți (de exemplu, "08/12/2016: Mă simt nervos în autobuz"). Este posibil ca la un moment dat în viitor să citiți acest jurnal din nou, prin urmare, dați-vă viitorului câteva puncte de referință pentru a vă reîmprospăta memoria.
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a jurnalului dvs. Pasul 2
  2
  Începeți prin a scrie despre ziua dvs. Nu gândiți prea mult la ce să numărați. Începeți prin a scrie despre dimineața dvs. sau despre ceea ce este primul în mintea voastră. Scrie despre cel mai interesant lucru care ți sa întâmplat în timpul zilei sau despre prietenii tăi, despre orele tale sau despre partenerul tău.
 • Scrieți despre persoana despre care v-ați gândit în ultima vreme, despre ce ți-a spus persoana respectivă și despre ce ți-a spus altcineva despre el sau ea. Scrieți despre ce credeți despre persoana respectivă.
 • Scrie despre ceea ce te face să te simți fericit și ce te face să te simți trist.
 • Scrie o poveste Jurnalul nu trebuie neapărat să fie despre tine! Faceți un personaj și scrieți prima pagină a jurnalului său.
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a agendei dvs. Pasul 3
  3
  Las-o sa curga! Faceți ca și cum ați fi scris unui prieten apropiat sau unei persoane în care aveți încredere foarte mult. Jurnalul tău este spațiul tău de a scrie despre tot ceea ce crezi, bun și rău. Nu vă îngrijorați prea mult despre ceea ce scrieți. Cel mai important este să începeți să scrieți.
 • Imagine intitulată Completați prima pagină a agendei dvs. Pasul 4
  4
  Explicați-vă relațiile cu oamenii. În prima intrare, când menționați oameni, scrieți relația pe care o aveți cu ei. Este cel mai bun prieten al tău, cel mai prost dușman sau partenerul tău? În acest fel, când vă recitiți jurnalul în anii următori, veți ști ce au vrut acești oameni în acea perioadă din viața ta.
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a jurnalului dvs. Pasul 5
  5
  Continuă să scrie Doar scrie ceea ce vine în minte, indiferent cât de nesăbuit poate părea. Completarea jurnalului nu înseamnă să faci totul să arate perfect. Este vorba despre expulzarea tuturor cuvintelor pe care le ai în tine!
 • Dacă nu vă puteți gândi la ceva despre care să scrieți, atunci scrieți despre cât de ciudat va fi să scrieți despre voi înșivă. Scrieți de ce nu vă puteți gândi la altceva sau de ce vreți să faceți un jurnal.
 • Încercați să vă stabiliți o limită de timp. Setați o alarmă de 10 minute și apoi începeți să tastați. Acest lucru ar putea face progrese!
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a agendei dvs. Pasul 6
  6
  Închideți intrarea. Când terminați scrierea, includeți câteva linii pentru a termina intrarea. Dacă scrieți "în" jurnalul dvs., atunci ați putea încheia intrarea ca și cum ați scrie o scrisoare, adică prin semnarea numelui sau cu inițialele. Nu este necesar să scrie ceva special la sfârșitul intrării - totuși, asta te-ar putea ajuta să simți că ai terminat.
 • Spuneți ceva atât de variat ca "Voi reveni mâine cu mai multe lucruri de spus, pentru că acum termin".
 • Metoda 2
  Decorarea primei pagini

  Imagine intitulată Completați prima pagină a agendei dvs. Pasul 7
  1
  Scrieți datele de început și de sfârșit ale jurnalului. Dacă începeți jurnalul în noiembrie 2016, scrieți "noiembrie 2016". Apoi, când terminați jurnalul, puteți scrie ziua sau luna în care ați terminat-o. Ar putea fi văzută ca "noiembrie 2016 - februarie 2017". Mai târziu, când vă revizuiți jurnalul, veți ști imediat ce perioadă a vieții voastre este.
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a jurnalului dvs. Pasul 8


  2
  Scrieți un avertisment pentru snoopers. Dacă vă faceți griji că cineva vă poate citi jurnalul, puteți face prima pagină un mesaj pentru cineva care să deschidă capacul frontal. Spune-i tuturor că nu trebuie să citească nimic! Ai putea scrie:
 • "Acest ziar este deținut de Ariana Sánchez. Continuați să citiți pe propriul dvs. risc! "
 • "Jurnal personal! Nu deschide! "
 • "Proprietatea personală. Vă rog, nu citiți! "
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a agendei dvs. Pasul 9
  3
  Decorați vizual prima pagină. Desenați o imagine sau o doodlă. Adăugați autocolante care vă arată personalitatea. Banda o imagine a ceva care este semnificativ pentru tine cu bandă sau cauciuc. Faceți prima pagină să arate destul, astfel încât să vă inspire să scrieți de fiecare dată când deschideți jurnalul!
 • Metoda 3
  Faceți un profil

  Imaginea intitulată Completați prima pagină a jurnalului dvs. Pasul 10
  1
  Faceți prima pagină un profil. Puneți-vă o imagine cu banda sau cauciuc. Adăugați autocolante sau desenați o imagine. Includeți informațiile de identificare ca referință pentru "sinele tău mai mare" atunci când recitiți acel jurnal. Luați în considerare să scrieți o scurtă "biografie" a dvs. care descrie cine sunteți în acel moment în viața voastră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aceasta include principalele semne de identificare. Introduceți numele dvs. complet De asemenea, ziua de naștere și vârsta dvs., astfel încât să vă amintiți cât de vechi ați fost când ați început jurnalul. Includeți culoarea ochilor și a părului, împreună cu alte caracteristici de identificare.
 • Includeți la ce școală mergeți și unde lucrați. Scrieți unde locuiți (orașul, statul și poate chiar adresa).
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a jurnalului dvs. Pasul 12
  3
  Listează oamenii importanți din viața ta. Scrie numele celor mai buni prieteni, iubirile tale și cei mai răi dușmani ai tăi. Fii atent: dacă cineva citește vreodată acest jurnal, va ști imediat ce ai simțit pentru acești oameni!
 • Imaginea intitulată Completați prima pagină a jurnalului dvs. Pasul 13
  4
  Scrieți ceea ce vă place și ce nu vă place. Puteți include ceea ce este preferat și mai puțin favorit pentru dvs. în ceea ce privește lucruri cum ar fi alimente, băuturi, cântăreți și bomboane. Scrie despre animalul tău preferat!
 • Acest lucru este doar pentru distracție. Când te uiți la trecut, poți vedea cum s-au schimbat gusturile!
 • sfaturi

  • Decorați capacul. Dacă nu vreți ca oamenii să se uite la jurnalul dvs. personal, puneți apoi o etichetă care spune ceva plictisitor precum "Algebra Task".
  • Găsiți un pix sau creion cu care puteți scrie confortabil. Alegeți o culoare care vă place, dar care este, de asemenea, ușor de citit. Utilizarea unui stilou arată bine și este permanent, dar folosind un creion puteți șterge mai ușor și corecta erorile.

  avertismente

  • Totul din jurnalul tău va fi probabil descoperit. Ține minte.
  • Încercați să vă ascundeți jurnalul într-un loc ascuns, în cazul în care cineva vrea să aibă acces la el. Unele locuri bune ar putea fi:
  • în buzunarul unei haine vechi -
  • pe un raft sau pe partea de sus a copertei unei alte cărți -
  • în sertarul pantalonilor tăi sau al lenjeriei tale -
  • sub pernă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • un ziar
  • un instrument de scris
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se pornește o intrare în jurnalCum se pornește o intrare în jurnal
  Cum să scrieți în jurnalul dvs.Cum să scrieți în jurnalul dvs.
  Cum să scrieți într-un ziar în fiecare zi, timp de un an și să-l faceți interesantCum să scrieți într-un ziar în fiecare zi, timp de un an și să-l faceți interesant
  Cum să scrieți într-un jurnalCum să scrieți într-un jurnal
  Cum să scrieți un jurnal de viațăCum să scrieți un jurnal de viață
  Cum să scrieți un jurnalCum să scrieți un jurnal
  Cum să scrieți un jurnal personalCum să scrieți un jurnal personal
  Cum de a scrie o carte ca și cum ar fi fost un jurnalCum de a scrie o carte ca și cum ar fi fost un jurnal
  Cum se face ca toată lumea să dorească să vă citească jurnalulCum se face ca toată lumea să dorească să vă citească jurnalul
  Cum se face un jurnal de câmpCum se face un jurnal de câmp
  » » Cum să completați prima pagină a jurnalului dvs.

  © 2011—2020 ertare.com