Cum de a deveni o asistenta medicala profesionala in statul Virginia

Asistentele medicale profesionale, cunoscute si sub numele de Advanced Registered Nurses Practice (APRN), pot efectua mai multe sarcini care depasesc responsabilitatile unei singure asistente medicale inregistrate. Aceste sarcini includ efectuarea de examene fizice, prescrierea medicamentelor sau efectuarea testelor de diagnostic. Citiți acest articol dacă doriți să deveniți un practician de asistență medicală în Virginia.

conținut

pași

Imagine cu titlul Deveniți un practician de asistență medicală în Virginia Pasul 1
1
Absolvent al liceului. De asemenea, trebuie să treci testul de dezvoltare generală a educației (GED). În timpul cursurilor de liceu, el acordă o atenție deosebită cursurilor legate de știință, cum ar fi fiziologia, biologia sau chimia. Performanța dvs. în acest tip de cursuri va servi ca indicator pentru a afla dacă cariera medicală este cea mai potrivită pentru dvs.
 • Faceți SAT, testul standardizat necesar pentru admiterea la universitate. Gradul pe care îl luați în acest test este trimis la mai multe universități pentru a crește probabilitatea de acceptare.
 • Imagine intitulată Deveniți un practician de asistență medicală în Virginia Pasul 2
  2
  Obțineți o diplomă de licență în asistență medicală. Aceste programe durează de obicei patru sau cinci ani. Cursurile și cerințele specifice pentru a le studia vor varia între universități, dar, în general, acestea includ de obicei subiecte precum farmacologie, anatomie și fiziologie. Elevii dobândesc pregătirea teoretică și practică a asistenței medicale și cunosc unele dintre cerințele necesare pentru obținerea certificării RN (Registered Nursing).
 • Imaginea intitulată Deveniți un practician în Virginia Pasul 3
  3


  Deveniți o asistentă medicală înregistrată. Va trebui să treci examenul național al Consiliului de licență pentru a deveni o asistentă medicală. Completarea și promovarea examenului este necesară pentru a putea urma un program postuniversitar de asistență medicală sau pentru a obține o licență medicală avansată.
 • Va trebui să faceți un minim de un an de muncă ca asistentă medicală înregistrată înainte de a putea fi ales în funcție de asistență medicală.
 • Imaginea intitulată Deveniți un practician de asistență medicală în Virginia Pasul 4
  4
  Faceți un postuniversitar în asistență medicală. Puteți obține o diplomă postuniversitară sau puteți obține o diplomă de master în asistență medicală sau un doctorat în îngrijire medicală. Aceste programe durează de obicei 2 sau 3 ani pentru a fi finalizate, incluzând atât instruirea în clasă, cât și pregătirea clinică. Cursul include de obicei formare în managementul sănătății, fiziopatologie și farmacologie avansată.
 • Imaginea intitulată Deveniți un practician de asistență medicală în Virginia Pasul 5
  5
  Obțineți certificatul. Odată ce ați finalizat un program de absolvent în asistență medicală, va trebui să treacă un examen național de certificare pentru asistenții medicali pentru a deveni o asistentă medicală profesionistă.
 • Statul american Virginia cere ca licențele profesioniștilor care alăptează să fie reînnoite la fiecare doi ani. Reînnoirea licenței necesită plata unei taxe de 145 USD și completarea a 8 ore de formare continuă.
 • sfaturi

  • Există mai multe burse disponibile pentru candidații calificați care își desfășoară o carieră de asistent medical. Consultați Departamentul de Sănătate din Virginia pentru o listă completă de burse care există, precum și despre aplicațiile și îndrumările pentru astfel de burse.
  • Există mai multe organizații care sunt calificate să administreze examenul de licență de îngrijire medicală. Printre acestea se numara Academia Americana de Asistente Medicale (AANP), Centrul Credentificatorilor Nurses (ANCC) si Asociatia Americana de Asistente Critice de Ingrijire (AACN).
  • Luați în considerare discuția cu o asistentă medicală care lucrează în specialitatea pe care doriți să lucrați. Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți cerințele necesare pentru a obține o slujbă ca asistentă medicală, responsabilitățile care decurg din activitatea respectivă și pentru a verifica dacă este într-adevăr calea profesională pe care doriți să o urmați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cumpăra o armă de foc în VirginiaCum de a cumpăra o armă de foc în Virginia
  Cum să alegi între un ginecolog obstetrician și o asistentă medicală obstetricăCum să alegi între un ginecolog obstetrician și o asistentă medicală obstetrică
  Cum de a alege o moașăCum de a alege o moașă
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii medic de medicină legalăCum să devii medic de medicină legală
  Cum să devii LVNCum să devii LVN
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  » » Cum de a deveni o asistenta medicala profesionala in statul Virginia

  © 2011—2020 ertare.com