Cum să devii un educator de astm

Astmul educator este un profesionist de sănătate care, în afară de a fi instruit (a) de sănătate, a obținut o certificare de certificare Consiliul National de Ashtma Educator (Consiliul National pentru Certificarea Educator Astmul, în limba spaniolă). Aceasta este (a) certifică educare și consiliere persoanelor cu astm si familiile lor de a gestiona starea și pentru a minimiza impactul asupra calității vieții lor. Deveniți un astm educator necesită să treci examenul de certificare National Astmul (examen național de certificare pentru astm în limba spaniolă), care necesită o vastă cunoaștere a stării, tratamente, cum afectează pacienții și familiile acestora , precum și resursele și opțiunile de gestionare a acesteia. Citiți pașii următori pentru a afla cum să deveniți un educator pentru astm.

conținut

pași

Imagine intitulată Deveniți un educator pentru astm Pasul 1
1
Aflați dacă sunteți calificat pentru a lua examenul național de certificare a astmului. Puteți să-l luați dacă sunteți un medic sau participarea la medic, o asistentă sau un practician asistent, terapeut respiratorii, funcțiile respiratorii tehnician, farmacist (a), lucrător (a) socială, educație educator sănătate, terapeut ocupațional, terapeut fizic, sau dacă oferă profesionist despre astm și consiliere, și aveți un minim de 1.000 de ore de experiență.
 • Imagine intitulată Deveniți un educator pentru astm Pasul 2
  2
  Du-te pe site-ul Web al Consiliului Național de Cercetare pentru Educatori pentru Astm și descărcați fișierele necesare. Acestea sunt manualul pentru candidatul NAECB, precum și fișierele din categoriile care urmează să fie evaluate în cadrul examenului și modul în care se determină scorul de test. Va trebui să examinați cu atenție aceste documente înainte de a lua testul, deoarece instrucțiunile vă vor ajuta să determinați ce trebuie să faceți înainte de a lua testul.
 • Imaginea intitulată Deveniți un educator pentru astm Pasul 3
  3
  Mergeți la pagina web a Profesorului Național de Astm și găsiți un curs de pregătire pentru profesorii de astm în zona dvs. Aceste cursuri de 14,4 ore sunt oferite de mai multe ori pe an în întreaga țară. Înscrierea la unul dintre aceste cursuri nu este obligatorie, dar poate face studiul materialului mai ușor decât să-l faci singur.
 • Imaginea intitulată Deveniți un educator al astmului Pasul 4
  4
  Studiați materialele cu atenție. Ai nevoie pentru a se asigura că vă puteți aminti informații specifice, utilizarea în schimbare și situații noi, și să analizeze și să sintetizeze soluții pentru a determina sau de a evalua soluții cât de utile.


 • Imagine cu titlul Deveniți un educator pentru astm Pasul 5
  5
  Luați un test computerizat pe site-ul Web al Consiliului Național de Cercetare a Medicilor pentru Astmuri. Acest lucru vă va ajuta să vă evaluați nivelul cunoștințelor. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru un test de autoevaluare, care constă în 75 de întrebări bazate pe întrebările oficiale ale examenului.
 • Image cu titlul Deveniți un educator pentru astm Pasul 6
  6
  Înscrieți-vă pentru examen. Puteți face acest lucru pe Internet prin intermediul site-ului Web al Consiliului Național de Cercetare a Astmului pentru Educatori sau prin poștă. Dacă alegeți să faceți acest lucru prin poștă, va trebui să trimiteți aplicația care apare în manual pentru candidat.
 • Imagine intitulată Deveniți un educator al astmului Pasul 7
  7
  Faceți plata taxelor de examen, care sunt de 295 USD. Dacă solicitați examenul pe Internet, vi se va solicita să plătiți prin card de credit. Visa, MasterCard, American Express, Discover sunt acceptate. Dacă trimiteți o solicitare fizică, va trebui să furnizați numărul cardului dvs. de credit sau să includeți cecul de casă sau ordinul de plată pentru suma integrală.
 • Imagine intitulată Deveniți un educator al astmului Pasul 8
  8
  Luați testul la un centru de evaluare din zona dvs. Există mai mult de 110 centre de evaluare în Statele Unite și Puerto Rico. Testul se va face pe un computer, cu o singură întâlnire, în timpul săptămânii, fie la ora 9 a.m. sau 1:30 p.m. Trebuie să terminați examenul în termen de 3,5 ore.
 • sfaturi

  • Dacă nu treceți examenul la prima încercare, puteți să luați alta în termen de 12 luni de la data cererii. Taxele pentru repetarea examenului sunt de 195 USD.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)
  Cum să devii un acupuncturistCum să devii un acupuncturist
  Cum să diagnosticați astmulCum să diagnosticați astmul
  Cum să devii un educator pentru diabetCum să devii un educator pentru diabet
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii LVNCum să devii LVN
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii o asistentă medicală sau un anestezistCum să devii o asistentă medicală sau un anestezist
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să devii un îngrijitor personalCum să devii un îngrijitor personal
  » » Cum să devii un educator de astm

  © 2011—2020 ertare.com