Cum să devii un notar în statul Florida

Notarii publici sunt autorizate de către guvernul de stat pentru a acționa în calitate de martori oficiale și parțială, pentru a verifica identitatea și să se asigure că certificatele de căsătorie, testamente, testamente și alte documente juridice au semnătura conform legii. Ei, de asemenea, administrează jurămintele și leagă proprietarul semnăturii de declarația că informațiile dintr-un document sunt adevărate și corecte sub sancțiuni și sperjur. Notarii sunt vitale pentru sistemul juridic și acționează ca primul răspuns la detectarea fraudelor în diverse tipuri de tranzacții de afaceri.

pași

Partea 1
Pregătiți cererea

Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 1
1
Verificați că îndepliniți cerința de vârstă. Statul Florida vă cere să aveți cel puțin 18 ani înainte de a face o cerere. Veți avea nevoie de un certificat de naștere sau de un certificat eliberat de stat pentru al prezenta dacă vă cer să vă verificați vârsta.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 2
  2
  Verificați dacă îndepliniți cerințele de rezidență. Pentru a deveni un notar, trebuie să fiți rezident legal în Florida. Datorită numărului de rezidenți parțiali din stat, Florida are nevoie să declarați sau să afirmați că sunteți rezident legal în cerere. Aceasta înseamnă că locuiți fizic în stat și declarați-l ca fiind casa ta. Câteva exemple de dovezi de ședere sunt permisul de conducere, înregistrarea vehiculelor din Florida și înregistrarea alegătorilor din Florida.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 3
  3
  Documentați statutul cetățeniei și al adresei. Nu este o cerință să fii cetățean al Statelor Unite pentru a fi un notar public. Dacă sunteți străin cu reședință permanentă, trebuie să completați, să înregistrați și să depuneți o declarație de ședere. Acest formular este disponibil în tribunalul județului în care locuiți. Trebuie să vă înregistrați în capitala județului, chiar dacă aveți un alt palat mai aproape de locația dvs. Veți atașa acest formular aplicației.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 4
  4
  Verificați istoricul criminal și cel profesional. Un cazier judiciar nu este un impediment automat pentru a deveni un notar în Florida. Cererea solicită să declarați mai întâi că nu ați fost disciplină de o agenție de reglementare în stat. Printre exemplele acestora se numără și baroul de asociați pentru avocați. Trebuie să dezvăluiți orice acțiune disciplinară care ți-a fost impusă de către autoritatea competentă, chiar dacă este confidențială și nu face parte din dosarul dvs. public. Dacă aveți o condamnare anterioară pentru o infracțiune, trebuie să trimiteți trei documente:
 • O declarație scrisă a acuzațiilor. Trebuie să includeți data, natura crimei și tot ce doriți să menționați despre circumstanțele infracțiunii și despre viața dvs. de când a fost comisă.
 • O copie de încercare și un ordin de sentință. Trebuie să comandați o copie legalizată a acestui document în instanța în care ați fost condamnat, chiar dacă a fost într-un alt stat sau instanță federală. Poate că vă percepe o taxă, așa că o coroborați cu grefierul.
 • Documentație privind restaurarea drepturilor dvs. civile. Florida are un proces simplu și simplu de a aplica un certificat de restaurare a drepturilor civile (RCR). Un minim de cinci ani trebuie să fi trecut de la încheierea sentinței pentru a fi eligibil pentru RCR.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 5
  5
  Alegeți o referință de caractere. Cererea de notar din Florida include o declarație de caracter declarată. Această persoană trebuie să știe personalitatea ta, să nu fie o rudă a ta și să fie dispusă să declare, sub sancțiuni și sperjur, că ești o perspectivă bună.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 6
  6
  Citiți capitolul 117 din Statutul Floridei să fie notariat. Când vă conectați aplicația, declarați că ați citit capitolul și să aibă cunoștințe de „sarcini, responsabilități, limitările și atribuțiile unui notar public.“
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 7
  7
  Finalizați cursul de trei ore educațional cerut de legea Floridei. Proiectul de lege e-commerce adoptat de către legiuitor Florida stipulează că „un solicitant pentru prima dată pentru un comision notarial trebuie să prezinte dovada că are, în anul anterior aplicării, efectuat cel puțin trei ore de interactivitate sau predarea la clasă , inclusiv certificarea electronică notarială și care au acoperit obligațiile notarului public. " Cursul necesar este luat online sau la o școală aprobată de statul Florida.
 • Partea 2
  Faceți cererea de a deveni un notar din Florida

  Imagine intitulată Deveniți notar în Florida Pasul 8
  1


  Completați cererea pentru comisia notarială. formă Este interactiv și majoritatea informațiilor pot fi scrise pe un computer. Imprimați formularul complet, dar nu îl semnați. Dvs. și referința personajului dvs. o veți semna în prezența unui notar. Este preferabil să folosiți cerneala albastră, deoarece este mai ușor să distingeți originalul de o copie.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 9
  2
  Alegeți o companie de legătură. Legea din Florida impune notarilor să dețină o obligațiune de conformitate de cel puțin 7500 de dolari. Fiind "garantat" înseamnă că publicul este protejat de prejudiciile cauzate de acțiunile dvs. în calitate de notar. De exemplu, în cazul în care autentificarea a fost o moștenire fără a verifica identitatea persoanei care semnează și se dovedește a fi o fraudă, cumpărătorul este liber să depună o plângere împotriva lipirii. Rețineți că acest lucru nu vă protejează de a fi acționat în justiție de emitentul de obligațiuni. Statul păstrează o listă a companiilor de legare aprobate care va emite obligațiunea și va trimite cererea completă și verificată către stat. Contactați companiile pentru a cunoaște domeniul de aplicare și costul acestui serviciu.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 10
  3
  Trimiteți cererea notarială. Trimiteți cererea completă în format electronic prin intermediul companiei de garanție pe care ați ales-o. Pachetul trebuie să includă următoarele:
 • Aplicația finalizată și verificată cu declarație de caracter.
 • forma de fixare declarând că ați obținut fondul necesar.
 • Un certificat oficial care atestă că ați terminat cel puțin 3 ore de învățământ notarial.
 • Documentele necesare de protecție cu privire la statutul de domiciliu, de domiciliu și de criminalitate.
 • O taxă de 39 USD (25 USD pentru taxa de depunere a cererii, taxa de 10 USD pentru comision, 4 USD pentru suprataxă). Acuzația pentru comisie ar putea fi iertată veteranilor de luptă și persoanelor cu dizabilități fizice.
 • Partea 3
  Acționați ca notar din Florida

  Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 11
  1
  Primiți certificatul de la comisia notarială. Dacă cererea este aprobată, veți primi un certificat de la stat în două-trei săptămâni. Păstrați-l într-un loc sigur și pregătiți-l pentru al arăta clienților care o cer.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 12
  2
  Cumpărați un sigiliu notarial. Un sigiliu oficial notar este o ștampilă de cauciuc cu cuvintele „Notar public - de stat din Florida“, împreună cu numele, numărul și data de expirare Delegatul. Trebuie să o cumpărați de la compania de lipire.
 • Aveți opțiunea de a include un vultur sau un alt simbol în ștampilă.
 • Timbrele notariale ar trebui folosite întotdeauna cu cerneală neagră.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 13
  3
  Începeți să practici ca notar. Oferiți serviciile dvs. în calitate de notar public, plasând un semn în fereastra de afaceri, publicându-vă sau lăsând oamenii să știe că ați primit comisionul. Florida impune o taxă legală maximă de 10 $ per serviciu notarial (documente legale, prin transfer din titlu, etc.) și 20 $ pentru a oficia o ceremonie de căsătorie.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 14
  4
  Păstrați o notă notarială. Când începeți să furnizați serviciul comunității, protejați-vă prin păstrarea unei înregistrări notariale a fiecărui act pe care îl efectuați. Nu este necesar în Florida, dar va fi bine pentru tine, mai ales că notarii nu sunt autorizați să păstreze copii ale actelor juridice pentru a dovedi participarea lor.
 • Imagine intitulată Deveniți un notar în Florida Pasul 15
  5
  Luați în considerare obținerea unei asigurări. Aveți responsabilitatea legală pentru fiecare act pe care îl efectuați în calitate de notar și, uneori, apar dezacorduri. Luați în considerare cumpărarea de asigurare de răspundere pentru a vă proteja în cazul în care ați fost dat în judecată.
 • sfaturi

  • Perioada de timp a notarului este de 4 ani, iar certificatul trebuie reînnoit.
  • Trebuie să semnalați orice schimbare de adresă sau nume.
  • Dacă doriți să nu mai fiți un notar, trebuie să informați statul în scris.
  • Păstrați sigiliul notarial într-un loc sigur, astfel încât acesta să nu fie furat sau folosit în mod abuziv.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți înregistrări privind divorțulCum să găsiți înregistrări privind divorțul
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum se stabilește reședințaCum se stabilește reședința
  Cum se obține cetățenia francezăCum se obține cetățenia franceză
  Cum se obține dubla cetățenieCum se obține dubla cetățenie
  Cum să devii un slujitor hirotonitCum să devii un slujitor hirotonit
  Cum să devii profesor de școală primară în FloridaCum să devii profesor de școală primară în Florida
  Cum se obține un certificat în flebotomieCum se obține un certificat în flebotomie
  Cum să obțineți un certificat de profesor în TexasCum să obțineți un certificat de profesor în Texas
  » » Cum să devii un notar în statul Florida

  © 2011—2020 ertare.com