Cum să devii un instructor Zumba certificat

Zumba este un program de exerciții care combină elemente de salsa, merengue, samba, reggaeton și hip-hop cu alte exerciții de aerobic, dacă vă place de dans la ritmul latin, ai o atitudine veselă și doresc să ajute pe alții să fie în formă, Atunci sunteți un mare candidat pentru a fi un instructor Zumba! Citiți acest articol pentru a afla cum.

pași

Partea 1
Vă certifică

Imagine intitulată Deveniți un instructor Zumba certificat Pasul 1
1
Vizitați un site web Zumba. Din moment ce Zumba este un program de exerciții cu o marcă înregistrată, va trebui să vă certificați la Academia Zumba.
 • Imagine cu titlul Deveniți un instructor Zumba certificat Pasul 2
  2
  Înscrieți-vă în programele de formare corespunzătoare. Primul pas pentru obținerea licenței dvs. de instructor Zumba este înscrierea în unul dintre următoarele cursuri:
 • Zumba etapele de bază de nivel 1: acest curs vă va învăța elementele de bază pentru a preda Zumba. Vei invata cele patru elemente de bază ale dansului: merengue, salsa, cumbia si reggaeton, și cum să aplice diferite mișcări de dans pentru a învăța cântecele pe care le alegeți pentru clasa ta.
 • Jump Start Gold: acest curs vă va învăța cum să învățați Zumba la un public mai în vârstă și cum să lucrați cu nevoile fizice și psihologice ale studenților.
 • Imagine intitulată Deveniți un instructor certificat Zumba Pasul 3
  3
  Finalizați cursul de instruire a instructorului. Aceste cursuri sunt o combinație de cursuri și cursuri practice pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru a preda Zumba. Odată ce ați terminat cursul de instruire, vi se va acorda o licență de un an pentru a preda Zumba. Această licență va trebui să fie reînnoită în timp dacă doriți să continuați predarea.
 • Imagine intitulată Deveniți un instructor Zumba certificat Pasul 4
  4


  Păstrați licența de instructor Zumba la zi. "Licențele pentru a preda Zumba durează un an și ar trebui să fie reînnoite rapid la expirare, dacă doriți să continuați predarea.
 • Partea 2
  Alte considerente

  Imagine cu titlul Deveniți un instructor Zumba certificat Pasul 5
  1
  Practicați Zumba Înainte de a putea preda Zumba, va trebui să stăpânești stilul și coregrafia programului de exerciții. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, înscrieți-vă pentru o clasă Zumba și participați la cel puțin 3 până la 5 zile pe săptămână.
  • Asigurați-vă că puteți susține clasele Zumba de toate nivelurile înainte de a lua în considerare predarea unei clase. Trebuie să fiți într-o stare fizică excelentă pentru a face acest exercițiu sau altceva.
  • Luați clasele Zumba în diferite locuri și cu alți instructori. Acest lucru vă va ajuta să vedeți diferitele tehnici și să alegeți ce fel de profesor doriți să fie. Să acorde o atenție la clase care par să atragă cel mai mare grup de elevi, și notați elementele unice (mută fie dans, muzica de selecție, sau general de energie), care furnizează, în special, instructorul.
 • Imagine intitulată Deveniți un instructor Zumba certificat Pasul 6
  2
  Luați în considerare locul în care doriți să predați Zumba. Rețineți că cerințele pentru predarea Zumba pot varia între studiouri și / sau diferite săli de sport. Unele studiouri își vor accepta propriile certificări Zumba, dar altele ar putea necesita un certificat de instruire în grup.
 • Contactați persoana care se ocupă de pregătirea în grup la sala de sport sau la studiul unde intenționați să predați. Programați o întâlnire cu această persoană și aflați ce certificări aveți nevoie, dacă este cazul, în afară de certificatul Zumba Instructor.
 • Imagine intitulată Deveniți un instructor Zumba certificat Pasul 7
  3
  Luați în considerare obținerea unui certificat CPR. Deși această cerință poate varia între sălile de gimnastică, este o idee bună să aveți certificatul CPR dacă urmează să faceți o clasă de fitness în caz de urgență.
 • Înscrieți-vă într-un curs de pregătire CPR la Crucea Roșie din zona dvs. Asigurați-vă că vă reînnoiți certificarea corectă când este necesar.
 • sfaturi

  • Dacă aveți o certificare din partea Consiliului American pentru exercitarea (ACE) sau de aerobic și fitness Association of America (AFAA), să ia o clasă de Zumba vă poate aduce credite de educatie continua.
  • Participarea la rețeaua de instructori Zumba (ZIN) este opțională. Îmbinarea vă oferă acces la coregrafie, muzică, materiale de marketing, reduceri la cursurile Zumba, precum și posibilitatea de a vă conecta cu alți instructori Zumba.
  • Luați în considerare certificați pentru a preda una sau mai multe variante ale Zumba tradiționale: Zumba Aqua, care este practicat într-un zumba alberca-, care se concentrează pe tonifiere a corpului, și Zumbatomic, versiunea pentru copii de Zumba. Explorați diferitele cursuri disponibile prin Academia Zumba pentru a vă stabili interesele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face pasul de bază al salseiCum se face pasul de bază al salsei
  Cum să vă ocupați când nu puteți pleca acasăCum să vă ocupați când nu puteți pleca acasă
  Cum să vă mențineți corpul în formă și puternicCum să vă mențineți corpul în formă și puternic
  Cum să obțineți un fund frumosCum să obțineți un fund frumos
  Cum sa faci exercitii de dieta volumetricaCum sa faci exercitii de dieta volumetrica
  Cum să minimalizați riscul de a suferi de cancer pulmonar fără medicamenteCum să minimalizați riscul de a suferi de cancer pulmonar fără medicamente
  Cum să pierzi 10 kilograme într-o săptămânăCum să pierzi 10 kilograme într-o săptămână
  Cum să dansezi reggaetonCum să dansezi reggaeton
  Cum sa dansezi reggaeton (pentru fete)Cum sa dansezi reggaeton (pentru fete)
  Cum să dansezi salsaCum să dansezi salsa
  » » Cum să devii un instructor Zumba certificat

  © 2011—2020 ertare.com