Cum să devii un fotograf sportiv

Într-o zonă de distins de fotojurnalism, un fotograf de sport trebuie să aibă o înțelegere mai largă a sportului fotografiat, pentru a ști unde să găsească cele mai bune unghiuri și fotografii.

pași

Imagine intitulată Deveniți fotograful sportiv Pasul 1
1
Dragoste sport Nu va avea sens să intri în acest domeniu dacă singurul tău motiv este financiar. Un fotograf entuziast de sport va fi mai ușor pentru a capta esența reală a momentului sportiv, pentru că instinctul tău natural va ajuta să recunoașteți momentele cele mai vitale pentru a face fotografii.
 • Imagine intitulată Deveniți fotograful sportiv Pasul 2
  2
  Pregătiți-vă să fiți ambițioși. Fotografia sportivă este competitivă și va trebui să aveți excelente abilități fotografice și interpersonale, astfel încât să puteți lucra cu acei oameni care vă vor permite să accesați locațiile necesare pentru a obține cele mai bune fotografii.
 • Perfectați-vă tehnicile fotografice. Dacă sunteți începător, faceți cursuri care vă învață cât mai multe tehnici elementare și speciale. Dacă găsiți un curs de specialitate sportiv, mult mai bine. Citiți articolele despre fotografie despre sport care vă vor ajuta să aflați mai multe despre subiect.
 • Îmbunătățiți relațiile cu oamenii. Cea mai bună locație pentru a viziona acțiunea în sporturile profesionale, aproape întotdeauna se află în locurile rezervate persoanelor importante (VIP). Dacă vă permit să intrați acolo, trebuie să fiți foarte profesioniști, discrete și amabili cu oamenii din jurul vostru.
 • Imagine intitulată Deveniți un fotograf sportiv Pasul 3
  3
  Practicați-vă tehnicile de fotografiere, fotografiind jocurile de amatori. De la hochei pe gheață, fotbal, înot, la curse de cai. Încercați să fotografiați toate sporturile pe care le puteți, în acest fel vă veți extinde și testa tehnicile.
 • Începeți cu un sport ușor, apoi treceți la unele mai dificile. De exemplu, un sport cu câteva mișcări va fi mai ușor de început decât acele sporturi care implică multe mișcări rapide și rapide. De exemplu, este mult mai ușor să faci o fotografie a unui căprior decât un arcaș.
 • Imagine intitulată Deveniți un fotograf sportiv Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că utilizați echipamentul corespunzător. Investește în camere de calitate și lentile. Fotografia sportivă vă cere să aveți lentile telefoto rapide (pentru a mări imaginea) și focalizare automată (pentru mișcări de fotografii). O deschidere largă va fi importantă pentru a izola țintă și să se concentreze în jurul valorii de nu, pentru răspunsuri rapide la mișcare și pentru a atinge viteze de declanșare care vă permit să înghețe acțiunea.
 • Imagine cu titlul Deveniți un fotograf sportiv Pasul 5
  5


  Creați un portofoliu cu cele mai bune fotografii ale dvs. dintr-o gamă largă de sporturi. Luați în considerare un portofoliu de fotografii tipărite și una dintre fotografiile digitalizate. Alegeți întotdeauna cele mai bune și aruncați celelalte, chiar și acele fotografii care sunt speciale pentru dvs. (Poți să le vezi după muncă!). Arătați-vă abilitățile pentru a obține avantaje mai bune. Încercați să afișați următoarele:
 • Capacitatea ta de a capta mișcări.
  Imagine intitulată Deveniți un fotograf sportiv Pas 5Bullet1
 • Abilitatea ta de a capta viteza.
  Imagine cu titlul Deveniți un fotograf sportiv Pas 5Bullet2
 • Capacitatea ta de a recunoaște momente demne de a captura, cum agonia în fața unui arcaș atunci când nu prinde mingea sau călăreț zbuciumata durere sub bicicleta toamna, sau euforie în fața înotătorului, când el joacă cu mâna Scop și câștiga.
  Imagine cu titlul Deveniți un fotograf sportiv Pas 5Bullet3
 • Capacitatea dvs. de utilizare a fondurilor sau a altor elemente pentru a oferi un sentiment general.
  Imagine cu titlul Deveniți un fotograf sportiv Pas 5Bullet4
 • Abilitatea ta de a capta starea de spirit a spectatorilor.
  Imagine cu titlul Deveniți un fotograf sportiv Pas 5Bullet5
 • Imagine cu titlul Deveniți un fotograf sportiv Pasul 6
  6
  Faceți o solicitare pentru o funcție ca fotograf în ziare importante, ziare locale, site-uri web etc., și specificați-vă interesul special în fotografierea sportivă.
 • Ar putea dura ceva timp înainte de a obține lucrarea fotografică a viselor tale. Dacă în timp ce trebuie să lucrați ca asistent în industrie, apreciați experiența și sfaturile dobândite. Veți realiza acest lucru, cu răbdare și pricepere.
 • Citiți articolul wikiHow: Cum să devii un fotograf profesionist.
 • sfaturi

  • Imprimați cărțile cu numele dvs., aptitudinile dvs. în fotografierea sportivă și includeți un link către site-ul dvs. web.
  • Un bun fotograf de sport ar trebui să se simtă foarte confortabil atât cu sporturi de interior, cât și în aer liber, și zi și noapte de fotografie.
  • Este întotdeauna util să aparții unui club de fotografie local atunci când începeți prima dată cariera dvs. ca fotojurnalist. Veți face contacte bune, veți învăța multe și veți avea multe oportunități de a vă afișa fotografiile și de a le critica.
  • În unele cazuri, cunoașterea modului de a juca un sport sau chiar de a participa la acesta va beneficia. Aventura este de asemenea utilă. De exemplu, poate fi ușor să filmezi o cursa de cămilă, dacă ești dispus să stai pe una!

  avertismente

  • Fotografia sportivă este o sarcină tehnică dificilă. Punctele și fotografiile simple nu vor avea ca rezultat o fotografie excelentă în domeniul sportului, trebuie să treceți prin punctele tehnice fine de fotografie și să știți cum funcționează cu adevărat aparatul foto.
  • Dacă intenționați să fotografiați copiii, întrebați antrenorul dacă este permis să faceți acest lucru. Deși aceste jocuri sunt întotdeauna ușor de accesat, nu le invadezi viața privitoare la fotografii, fără a le întreba mai întâi. În unele țări, acest lucru poate constitui o încălcare a confidențialității.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O echipă bună de cameră.
  • Manuale tehnice și cărți de tutorial de fotografie.
  • Partide locale (la nivel de amator) sau unii profesioniști care sunt dispuși să vă ofere o oportunitate de a le fotografia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați o cameră foto pentru a fotografia în sportCum să cumpărați o cameră foto pentru a fotografia în sport
  Cum să devii un fotograf profesionistCum să devii un fotograf profesionist
  Cum să vă dezvoltați abilitățile fotograficeCum să vă dezvoltați abilitățile fotografice
  Cum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nuntaCum sa alegi intre diferite stiluri de fotografie pentru nunta
  Cum să fotografiezi monedeCum să fotografiezi monede
  Cum se fac pariuri sportiveCum se fac pariuri sportive
  Cum să faci bani cu fotografie digitalăCum să faci bani cu fotografie digitală
  Cum sa faci o plapuma cu amintiri fotograficeCum sa faci o plapuma cu amintiri fotografice
  Cum să obțineți un loc de muncă ca fotografCum să obțineți un loc de muncă ca fotograf
  Cum să vă ajutați copilul să se bucure de sportCum să vă ajutați copilul să se bucure de sport
  » » Cum să devii un fotograf sportiv

  © 2011—2020 ertare.com