Cum să devii agent al CIA

Dacă sunteți inteligenți, aveți o diplomă universitară, sunteți dispuși să vă serviți țara și sunteți ambițioși, deveniți parte a CIA este o alternativă profesională pentru dumneavoastră. Atâta timp cât sunteți cetățean american UU. și să îndeplinească toate cerințele necesare și verificarea istoricului, sunteți eligibil să aplicați pentru un loc de muncă la CIA. Rețineți că procesul este competitiv (ca în cazul tuturor pozițiilor guvernamentale) și că există multe motive pentru respingerea solicitanților. În ciuda acestei realități, este important să oferiți tot ce este mai bun dacă este visul dvs. de carieră.

pași

Metoda 1
Familiarizați-vă cu CIA

Imaginea intitulată 27727 1
1
Înțelegeți ce este implicat într-o carieră a CIA înainte de a încerca să vă alăturați. În timp ce partea de spionaj a CIA ar putea fi partea plină de farmec, de care se pare că dorește, Direcția de Operații (sau "serviciul clandestin", unde spionii sunt), este doar o parte a CIA și o mică parte din ea. Majoritatea angajaților CIA lucrează în domeniul analizei, limbajului și științei, ingineriei și tehnologiei. Împărtășirea aptitudinilor și a aptitudinilor dvs. pentru ceea ce vă interesează poate să nu fie necesară pentru pozițiile clandestine de serviciu, deci fiți pregătiți pentru această posibilitate. De asemenea, fii pregătit să fii parte a unei familii prin aderarea la CIA, așteptând să ai o loialitate profundă față de ceilalți și cu posibile ramificații în viața ta socială, în afara muncii și a relațiilor.
 • Oricare ar fi poziția dvs., un rol în CIA înseamnă că sunteți parte din prima linie de apărare pentru a vă avertiza și proteja concetățenii. Veți lucra cu oameni care au o înaltă integritate, percepție, abilități analitice și curiozitate intelectuală.
 • Sunteți de așteptat să lucrați ca o echipă în mai multe rânduri, deci va trebui să aveți abilități puternice de echipă.
 • Veți putea urmări obiectivele carierei în cadrul CIA și este de așteptat să rămâneți la CIA pe durata carierei.
 • Agenția are propria comunitate. Motivul pentru aceasta se află în domeniul academic, precum și natura muncii depuse și misiunea CIA. Centrul George Bush al CIA are propriul teren de hrană, gimnaziu, grădini formale și căi de mers pe jos, magazin de firme, cluburi de agrement și de activitate și opere de artă aflate pe afișaj. În plus, există un muzeu, o bibliotecă și birourile obișnuite.
 • Agenția consideră comunitatea sa ca o familie, angajând oameni din aproape toate domeniile de studiu, uniți în munca lor și în serviciul lor pentru patrie.
 • Chiar înainte de a începe procesul de a deveni un agent CIA, face unele de fundal citesc despre ceea ce este CIA, ce CIA (nu numai spionaj) și de a afla despre ce Atât de mult de spionaj nu este ceea ce vedeți în filme și emisiuni TV.

Metoda 2
Esti material pentru CIA?

Imaginea intitulată 27727 2
1
Înainte de a începe procesul, ar fi o idee bună să revizuiți fundalul. Dacă nu sunteți curat, atunci nu vă deranjați să aplicați. Cel mai important, ar trebui să puteți vedea dacă raportul dvs. de fundal conține informații false, deci ar trebui să fiți pregătiți atunci când vi se solicită acest lucru. Trebuie să utilizați un serviciu care poate accesa baza de date CIS, care este exact aceeași bază de date utilizată de CIA. Una dintre puținele servicii care poate accesa baza de date CIS este site-ul oficial CISdatabase.org, în cazul în care apare numele dvs., acestea au disponibilitatea dvs. de înregistrare și vă puteți pregăti.
 • Imagine cu denumirea 27727 3
  2
  Rămâi absolut curat. Fiecare dintre poziții necesită o autorizație de securitate și va trebui să treceți cu atenție verificarea fundalului pentru a clarifica acest lucru. Conținutul și așteptările controalelor de securitate nu sunt cunoștințe publice (ceea ce ar pune capăt scopului), dar este evident că există comportamente și activități normale pe care ar trebui să le prezentați, iar altele ar fi trebuit evitate. De exemplu:
 • Nu trebuie să aveți un cazier judiciar. Bineînțeles, acest lucru nu include participarea la nicio activitate contrară intereselor Statelor Unite, indiferent dacă acestea sunt de natură penală.
 • Nu luați droguri. CIA spune că nu au folosit droguri ilegale în termen de 12 luni de aplicare sau de verificare a procesului de antecedentes.El dvs. droguri ilegale în orice moment, în trecut poate răni șansele, cu toate acestea, cel mai bine este de a evita orice medicament complet ilegal. De asemenea, nu abuzați de medicamente legale, cum ar fi alcoolul sau medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, deoarece acestea pot furniza dovezi ale caracterului dumneavoastră și ale posibilității viitoare de a re-abuza.
 • Trebuie să fii financiar din punct de vedere financiar. Aceasta înseamnă că nu pariați, nu investiți excesiv, nu aveți un istoric de rambursare a creditului sau dacă aveți un faliment în trecut. Niciun serviciu de informații nu dorește să-și asume un risc pentru o persoană care are puține abilități de management financiar și este potențial deschisă corupției.
 • Trebuie să aveți o istorie bună de muncă și o etică. Oricare ar fi lucrul pe care l-ai avut, asigurați-vă că ați dat mereu tot ce vă stă în putință, că sunteți cinstit și etic și muncesc din greu. Fidelitatea și responsabilitatea demonstrativă în orice mediu de lucru reprezintă un avantaj pentru cererea dvs.
 • Fii foarte fiabil și credincios. Cercetătorii de fond vor cere oamenilor din cercul dvs. de cunoștințe, inclusiv familia și prietenii. Dacă acestea oferă informații pozitive despre dvs., acest lucru este bun pentru dvs., deoarece evaluarea caracterului dvs. este construită.
 • Înțelegeți importanța păstrării confidențialității și confidențialității. Dacă vă place bârfe, dacă sunteți în CIA, probabil că nu este o opțiune bună pentru dvs., va trebui să puteți demonstra că vă puteți conforma reglementărilor privind utilizarea, manipularea și protejarea informațiilor confidențiale.
 • Trebuie să aveți o excelentă putere de caracter, integritate, onestitate, bună judecată și loialitate față de Statele Unite. CIA recunoaște că nimeni nu este perfect. Oficiali de securitate vor lua în considerare imperfecțiunile din mediul dvs. în funcție de natura, amploarea, gravitatea și experiența dvs. recente. Se cântăresc riscul și beneficiile fiecărui individ cu cea mai mare grijă. Dacă aveți tot ce aveți nevoie, agenția nu va pleca neapărat dacă consideră că aveți o contribuție importantă la eforturile de informare ale națiunii.
 • Părinții și prietenii trebuie să fie absolut curați. Deși acest lucru nu poate fi întotdeauna posibil, este foarte util, deoarece orice membru al familiei sau prieten cu înclinații dubioase ar putea fi o sursă de slăbiciune pentru dvs. dacă devin o neplăcere (cunoscută și ca "potențial de coerciție"). Dacă există probleme în acest sens, discutați cu un agent de carieră al CIA despre opțiunile dvs. și spuneți întotdeauna adevărul.
 • Imaginea intitulată 27727 4
  3
  Fii foarte competent în domeniul tău. CIA ia studenții cei mai buni și mai buni: agenții CIA trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență. Având o diplomă avansată poate fi utilă pentru majoritatea pozițiilor și, în multe cazuri, este necesară, deși CIA are, de asemenea, propriile programe de licență corespunzătoare. Pe de altă parte, CIA are atât de multe sute de aplicații pe poziție, astfel încât trebuie să vă asigurați că abilitățile, abilitățile și studiile dumneavoastră se deosebesc de restul.
 • Trebuie să ai grade excelente în liceu și colegiu. Au cel puțin o medie de 3,0 pe o scară de 4,0.
 • Deși nu există nici o calificare specifice pentru a studia, au studii, cu un accent în relațiile internaționale (studii este cel mai probabil, la nivel internațional pentru a fi de interes pentru un recruiter), drept, științe politice, istorie, studii de securitate, economie sau Finanțele (inclusiv finanțele internaționale), matematica, jurnalismul, știința (comportamentală, fizică sau computerizată), limbile, sociologia sau psihologia și tot ceea ce necesită abilități analitice poate fi un avantaj.
 • Imaginea intitulată 27727 5
  4
  Aflați alte limbi Cu cât mai mult, cu atât mai bine, dar domină cel puțin o altă limbă. În prezent, limbile de mare importanță sunt mandarina, persană, pașto, dari, rusă și arabă, care reflectă "puncte fierbinți" politicieni și militari ai lumii actuale. Fluența este importantă în special dacă căutați o poziție în serviciul clandestin. Competența dvs. în limba trebuie să fie deasupra și dincolo de cunoștințele universitare, dar trebuie să demonstrați că puteți vorbi și ca un vorbitor nativ. Dacă nu puteți, fie continuați să vă îmbunătățiți, fie întrebați despre un potențial de formare profesională pentru îmbunătățirea limbii.
 • Imaginea cu titlul 27727 6
  5
  Fii frumos, flexibil și sociabil. Cea mai bună modalitate de a obține informații de la alte persoane este să fii un bun vorbitor și ascultător, să fii cineva care se poate conecta cu ceilalți cu ușurință, precum și să poată face pe oameni să se simtă confortabil. Aceste abilități sunt mai greu de învățat decât cursuri universitare pentru unii oameni, așa că, dacă nu se simt confortabil cu oamenii, indiferent dacă te-a pus la îndemână acele abilități prin lectură sau cursuri sau aplecați puțin caută poziții care necesită interacțiune cu "bunuri" (termenul de serviciu clandestin al spionilor - persoane care asistă agenții CIA, adesea cu mare risc pentru propria lor viață sau bunăstare) sau pentru orice altă persoană care poate servi drept sursă de informare.
 • Aflați ce determină oamenii să reacționeze, să învețe aptitudinile oamenilor, inclusiv cum să-i facă pe oameni ca tine și abilități bune de conversație. Trebuie să știți cum să obțineți informația în mod obișnuit și să construiți o relație bună cu oameni din toate domeniile vieții, pentru a putea detecta, evalua, dezvolta, recruta și a obține active. Trebuie să știți cum să vă prefaceți interesul față de interesele și hobby-urile celorlalți pentru a construi prietenii sau relații cu ei pentru a obține informații.
 • Dacă aveți o problemă cu a fi frumos, fiind un agent CIA, probabil că nu este o opțiune bună pentru dvs. De asemenea, aroganța, egoismul și importanța de sine umplută vor constitui temeiuri pentru expulzarea de la antrenament.
 • Vedeți zonele gri ale vieții. Dacă vedeți viața în termeni absoluți ("El este greșit, am dreptate"), atunci probabil că nu veți fi o alegere bună pentru CIA. Chestionarea mintea, deschizând discuția și a posibilităților sale și posibilitatea de a vizualiza elemente mai nuanțate și complicate de toate situațiile sunt o caracteristică esențială atunci când aveți nevoie pentru a analiza lucrurile. Uneori, lucrurile vor fi solicitate pentru finețe de dragul securității naționale, care nu produce neapărat cele mai bune rezultate pentru oamenii din alte țări. Este ceva cu care te poți descurca?
 • Imaginea intitulată 27727 7
  6
  Rămâneți în formă fizică bună. Veți fi supuși unor teste fizice riguroase și este de așteptat să puteți tolera testele fizice. În plus față de beneficiile de a rămâne în formă, implicarea atât în ​​echipă, cât și în sporturile individuale, demonstrează periodic potențialilor dvs. angajatori CIA că sunteți dispus să rămâneți în formă, să lucrați ca o echipă și să vă mențineți sănătatea și sănătatea. bunăstare. Rezistența bună este, de asemenea, importantă dacă lucrați sub acoperire, deoarece puteți lucra foarte mult timp fără a vă uita obosit sau a pierde capacitatea de a gândi în mod clar - de fapt, o zi obișnuită puteți petrece o copertă, iar noaptea prindeți persoanele pe care trebuie să le găsiți.
 • Imaginea intitulată 27727 8
  7
  Trebuie să ai o formă psihică. Limitele tale vor fi testate în antrenament pentru a vedea cum tratezi presiunea emoțională. De asemenea, dacă introduceți serviciul clandestin, trebuie să fie capabil să facă față presiunii psihice de a fi supus pericolului și situații de viață în pericol. De exemplu, dacă sunteți prins, puteți fi supus torturii și chiar guvernul tău îți va nega existența. În plus, în cazul în care activul este prins de propriul său guvern, se va confrunta cu probleme emotionale legate de modul în care persoana va fi tratată (și, probabil, familia ta) (uneori va suferi pedeapsa cu moartea) .Habrá multe situații dificile și sănătatea mentală trebuie să fie în condiții perfecte pentru a putea face față posibilităților.
 • Imagine cu titlul 27727 9


  8
  Fii cinstit și sincer. Așteaptă să fii testat cât mai mult posibil pentru a asigura adevărul a ceea ce spui CIA. Dacă sunteți acceptat pentru procesul de interviu, precum și periodic în timpul angajării, veți fi supus unui detector de minciuni. În timp ce poligrafia nu este o știință exactă, echipamentul poligrafic CIA este unul dintre cele mai complete și tehnicienii care lucrează la acesta sunt profesioniști de securitate extrem de instruiți. Acești profesioniști în domeniul securității preferă în general partea de prudență dacă au vreun motiv să creadă că minți. În timpul acestor teste veți afla dacă ați mințit că ați luat orice droguri ilegale, fiind neloiale, gestionate defectuos financiar și așa mai departe. Toate rezultatele testelor sunt protejate și păstrate în cea mai mare încredere. Și nu vă așteptați ca procesul de testare să fie liniștit și confortabil pentru început, nu este un sentiment plăcut să încercați alții "te prinde", și mult mai puțin conectați la o mașină care ar putea determina soarta viitorului dvs. profesionist.
 • Așteptați controale continue în întreaga carieră la CIA. Sunteți de așteptat să faceți recheme regulate (schimbări în stilul dvs. de viață, conexiuni etc.) și să continuați să efectuați teste de poligrafie.
 • Fiți pregătit să păstrați în permanență standarde înalte de conduită profesională, atât la locul de muncă, cât și în afara muncii, în timpul carierei CIA.
 • Imaginea intitulată 27727 10
  9
  Trebuie să fiți pregătită să schimbați locurile sau să călătoriți. Un loc de muncă de la CIA va avea probabil nevoie să ieșiți din reședința inițială. În plus, multe poziții ale CIA necesită călătorii frecvente, care pot fi enervante pentru viața de acasă, dacă nu vă concentrați deja asupra modului în care o să faceți acest lucru (CIA nu oferă îngrijire de zi în anumite locuri).
 • Nu subestima stresul din viata ta personala. Dacă sunteți tipul de persoană care dorește să se întoarcă acasă la 5 în fiecare zi și să fie disponibilă pentru a vă crește familia în mod regulat, cu munca ca agent, este posibil să nu aveți timp să ridicați copii și unitatea de familie ce vrei? Dacă nu puteți urma acest gând, luați în considerare căutarea unei cariere diferite. Multe alte curse ale CIA, totuși, nu oferă acest tip de stabilitate.
 • Imaginea intitulată 27727 11
  10
  Trebuie să fii cetățean al SUA UU .. Doar cetățenii americani Puteți aplica pentru a vă alătura CIA. Dacă nu aveți cetățenie, înțelegeți-o.
 • Metoda 3
  Procesul de aplicare

  Imaginea intitulată 27727 12
  1
  Aplicați la o poziție cu CIA. Dacă sunteți sigur (ă) că puteți trece cerințele inițiale, este timpul să aplicați. Puteți face acest lucru online, dar fiți pregătiți pentru un proces lung și nevoia de a umple o mulțime de informații despre dumneavoastră. Găsiți o poziție specifică de interes, citiți cerințele și garantați că le cunoașteți. Dacă nu îndepliniți cerințele minime, nu aplicați decât dacă aveți un motiv foarte bun, pentru că veți pierde timpul.
  • Asigurați-vă că respectați termenele și instrucțiunile aplicației la litera. Dacă uitați ceva, cererea va fi respinsă.
  • Adorați-vă CV-ul, deoarece aceasta va trebui prezentată împreună cu aplicația online.
  • Ofertele de locuri de muncă sunt actualizate în mod regulat. Aceasta înseamnă că, dacă nu vedeți ceva interesant, verificați din nou frecvent.
 • Imaginea intitulată 27727 13
  2
  Fiți răbdători și așteptați. Procesul de cercetare poate fi foarte lung, mai ales dacă aveți numeroase contacte în străinătate care ar trebui să fie urmărite, de asemenea. Dacă ați fost complet cinstit și deschis, acest lucru va accelera procesul de verificare.
 • Nu scrieți sau apelați pentru a verifica. Nu veți primi un răspuns.
 • Ca regulă generală, dacă CIA este interesată de cererea dvs., vă va contacta în termen de 45 de zile.
 • Nu renunta Continuă să încerci - poate fi că ați selectat o poziție pentru care nu dreptate, sau a avut prea mulți oameni cu înaltă calificare care concurează cu tine și o mică greșeală cu privire la cererea dumneavoastră face respinge a ta. Continuă să încerci într-un timp rezonabil și persistența ta poate da roade. În unele cazuri, acest lucru poate însemna că acceptați atunci când vă confruntați cu mai bine, așa că încercați să obțineți absolvent se aplică pentru acel post militar, sau de a face ceva mai extraordinar decât tine catapulte.
 • Imaginea intitulată 27727 14
  3
  Pregătiți-vă pentru următoarea etapă, dacă reușiți să fiți acceptat și să vă oferiți un loc de muncă condiționat. Toate ofertele inițiale sunt condiționate, iar dacă obțineți unul, există încă un drum lung de parcurs înainte de a putea fi angajat. Acum va trebui să vă supuneți unei serii de teste fizice, psihologice, de securitate și inteligență pentru a vă verifica oportunitatea de a vă alătura Agenției.
 • Trimiteți la un examen medical și examinare psihologică. Medicul este conceput pentru a vă asigura că vă aflați într-o stare fizică adecvată nevoilor postului, precum și pentru a dovedi consumul de droguri. Testul psihologic evaluează inteligența, judecata și stabilitatea mentală.
 • Așteptați până la finalizarea procesului de verificare a fundalului. Verificarea fondului este foarte completă și uneori extinsă (poate dura doi ani). Site-ul CIA spune: "Cercetarea abordează în mod cuprinzător loialitatea față de Statele Unite, tăria caracterului, onestitatea, onestitatea, fiabilitatea, discreția și soliditatea judecății. Mai mult decât atât, însăși libertatea de loialități conflictuale, potențialul constrângere, precum și dorința și capacitatea de a respecta reglementările care reglementează utilizarea, gestionarea și protecția informațiilor confidențiale este analizată. "
 • Treceți examenul poligraf (menționat mai sus).
 • Imagine cu titlul 27727 15
  4
  Acceptați sau respingeți oferta de locuri de muncă. Dacă treceți procesul de selecție, sunteți norocoși: doar 17% dintre candidații depuși cu oferte condiționate trec verificarea de fond și examenele. Acum vă puteți accepta munca și vă pregătiți pentru antrenament, după care este posibil să nu fiți ideal pentru această slujbă!
 • Participați la formare profesională. Pentru anumite posturi, în special cele din serviciul clandestin, puteți avea o perioadă de pregătire în probă, pe care trebuie să o finalizați cu succes pentru poziția dvs. specifică. Este posibil să trebuiască să vă mutați în această perioadă (aproximativ 6 luni), iar agenția nu va acoperi cheltuielile de relocare ale familiei dvs. în acest interval de timp.
 • Nu veți fi ofițer oficial până când nu veți trece pregătirea riguroasă, care, în funcție de poziție, poate fi foarte dificilă.
 • sfaturi

  • Unele dintre celelalte limbi aflate în prezent în mare cerere sunt: ​​greacă, indoneziană, japoneză, coreeană, sârbă, croată și turcă.
  • CIA are câteva programe disponibile pentru studenți, inclusiv stagii atât pentru absolvenți, cât și pentru absolvenți. Criteriile de selecție sunt foarte riguroase, iar termenul de program nu garantează un loc de muncă, dar dacă aveți performanțe bune în timpul acestuia, veți avea șanse mari de ofertă de locuri de muncă.
  • Veți fi plasați într-o poziție pentru care sunteți calificat, ceea ce poate să nu fie același pentru care ați aplicat. Salariul depinde de gradul dvs. Există creșteri în timp. Salariul de pornire este de aproape 40.000 de dolari pe an. Cu toate acestea, beneficiile sunt foarte bune. Unele beneficii sunt: ​​timpul plătit, asigurarea federală de sănătate și de viață, fondul de pensii, educația și formarea, serviciile de sănătate, centrele de îngrijire a copilului și uniunile de credit.
  • CIA nu va angaja în mod normal pe cineva care are mai mult de 35 de ani pentru Serviciul Național Clandestin.
  • Agenția nu discriminează rasa, culoarea, religia, sexul, originea națională, dizabilitatea, vârsta sau orientarea sexuală în acordarea, respingerea sau revocarea autorizațiilor de securitate.
  • Luați în considerare primul serviciu militar. Cu toate acestea, CIA nu oferă contracte de preferință pentru veterani, candidații cu servicii militare anterioare relevante, în special în serviciile de informații militare, au un avantaj. Mai aveți nevoie de o diplomă universitară.
  • Vi se va cere să păstrați lucrurile confidențiale. Competențele oamenilor sunt un plus pentru ofițerii de operațiuni (spioni), dar dacă aveți probleme de păstrare a secretelor, atunci nu este pentru tine.
  • CIA deseori recrutează cele mai bune colegii și universități într-un efort de a atrage candidați calificați înainte de a accepta o poziție în sectorul privat. Asigurați-vă că frecventați târgurile de lucru și de muncă la școală.
  • A deveni un om de știință este de ajutor. Organizațiile spionice uneori recrutează oameni de știință din cauza abilităților lor speciale.

  avertismente

  • Instruirea CIA vă poate face să fii rece și mai calculat.
  • Pregătiți-vă pentru a face față stresului emoțional. Formarea, după cum sa menționat, este foarte intensă (și, uneori, copleșitoare). După ce vă pregătiți, în special pentru serviciul clandestin, veți fi testat până la limită pentru că vor să vă cunoască punctul de pauză (cel mult) înainte de a pleca la un loc de muncă unde viețile altora sunt expuse riscului. Și dacă se întâmplă acest lucru înainte, mai degrabă decât după aceea, este mai puțin probabil să reușiți.
  • Nu mințiți în cererea dvs. sau în orice moment în timpul procesului de angajare. Verificările de fond sunt extraordinar de riguroase și, dacă descoperă o minciună, în majoritatea cazurilor veți fi descalificat dacă nu este clarificată neînțelegerea. Trebuie să știți că diferitele departamente din comunitățile de informații comunică între ele. A fi descalificat / respins de la unul va face mai greu pentru tine să găsești un loc de muncă la orice altă agenție. De fapt, acest lucru poate fi, de asemenea, comunicat agențiilor cu o securitate mai puțin intensă în cadrul guvernului, astfel încât asigurați-vă că aveți cel mai bun comportament în orice moment.
  • Rețineți că salariile din CIA sunt de obicei mai mici (uneori mult mai puțin) decât cele oferite în sectorul privat pentru posturi care necesită o educație și o experiență similare. Pe de altă parte, securitatea ocupării forței de muncă este adesea mai bună, atâta timp cât vă mențineți standarde înalte de comportament personal.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Acces la internet
  • relua
  • Fundal curat
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii diplomatCum să devii diplomat
  Cum să devii un paramedicCum să devii un paramedic
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii un lucrător umanitar pentru ONUCum să devii un lucrător umanitar pentru ONU
  Cum să devii o asistentă psihiatricăCum să devii o asistentă psihiatrică
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să devii bibliotecarCum să devii bibliotecar
  Cum sa devii un asistent medical cu usurintaCum sa devii un asistent medical cu usurinta
  Cum să deveniți agent al DEACum să deveniți agent al DEA
  Cum să devii un agent sportivCum să devii un agent sportiv
  » » Cum să devii agent al CIA

  © 2011—2020 ertare.com