Cum să deveniți un inginer certificat Microsoft (MCSE)

Un Microsoft Certified Engineer sau MCSE are cunoștințe complete despre Windows Server 2000 sau Windows Server 2003, inclusiv proiectarea, implementarea, întreținerea și securitatea. În plus față de serverul de software, MCSE are, de asemenea, cunoștințe aprofundate și certificări în cele mai recente sisteme de operare Microsoft. Certificarea MCSE vă va îmbunătăți curriculum-ul și îl va face mai atractivă pentru antreprenori acum și în viitor, în special pentru companiile care nu și-au actualizat sistemul de operare la Windows Server 2008.

pași

Imagine cu titlul Deveniți un educator pentru diabet Pasul 5
1
Obțineți cel puțin un an de experiență în toate aspectele legate de rețele, inclusiv instalarea, configurarea, proiectarea și depanarea.
 • Înscrieți-vă într-un program de rețele de calculatoare la o școală tehnică sau la o universitate. Cu un program de învățare puteți obține informații suplimentare despre cum să deveniți un inginer certificat de Microsoft.
 • Dacă aveți cunoștințe despre rețele și experiență, obțineți o poziție de bază în departamentul de calcul sau de rețea al unei companii.
 • Dacă nu puteți obține o poziție de bază, proiectați și configurați propria rețea Windows Server 2003, făcând-o pe deplin funcțională cu cel puțin două mașini client. Asigurați instalări regulate, actualizări, întreținere și rezolvarea problemelor din rețea.
 • Imaginea intitulată Deveniți avocatul districtului Pasul 2
  2
  Examinați materialele de studiu și faceți cele patru examene necesare în sistemele de rețea.
 • Cele patru teste de rețea sunt: "Gestionarea și întreținerea unui mediu Windows Server 2003". "Implementarea, administrarea și întreținerea unei infrastructuri de rețea Windows Server 2003". "Planificarea și întreținerea unei infrastructuri de rețea Windows Server 2003 " și " Planificarea, implementarea și întreținerea infrastructurii Active Directory a Windows Server 2003".
 • Puteți face examenele în ordinea dorită.
 • Pentru a obține rezultate mai bune, practică, studiați și treceți fiecare examen înainte de a continua cu următorul.
 • Imagine intitulată Deveniți un broker de asigurări de viață Pasul 1
  3
  Examinați și practici pentru cel puțin una dintre examenele de sistem de operare client.
 • Microsoft propune "TS: Windows 7, configurare ", cel mai recent sistem de operare la scrierea acestui text.
 • Alte opțiuni sunt: "TS: configurare client Windows Vista" sau "Instalarea, configurarea și administrarea Microsoft Windows 2000 Professional".
 • Este necesar doar să treci un examen, dar cu cât mai multe sisteme de operare știți, cu atât mai bine pentru curriculum.
 • Imaginea intitulată Deveniți un prim ajutor pentru sănătate la domiciliu Pasul 1


  4
  Examinați și practicați cel puțin una dintre examenele de proiectare.
 • Opțiunile sunt: "Proiectarea infrastructurii Active Directory și a rețelei Windows Server 2003" și " Proiectarea sistemului de securitate al unei rețele Windows Server 2003".
 • Imaginea intitulată Deveniți un inspector de sănătate Pasul 2
  5
  Examinați și practici pentru cel puțin una dintre examenele elective.
 • Puteți alege unul dintre examenele de proiectare sau sistemele de operare client, atâta timp cât nu le-ați ales pentru certificatul de client sau de proiectare.
 • Printre opțiuni se numără: "TS: Microsoft Exchange Server 2007, Configurare ". "Proiectați, implementați și gestionați o soluție de rețea pentru întreprinderile mici și mijlocii ". "Implementarea și administrarea securității rețelei Windows Server 2003". "TS: Sistemul Microsoft System Center Operations Manager 2007, Configurare". "TS: Sistemul de configurare Microsoft System Center 2007, Configurație" și "TS: Microsoft SQL Server 2008, implementare și întreținere".
 • Imaginea intitulată Deveniți avocatul districtului Pasul 3
  6
  Examinați și practicați o specializare pentru îmbunătățirea în continuare a curriculumului.
 • În cadrul specializărilor sunt: "Securitatea MCSE în Windows Server 2003" și "Securitatea MCSE în Windows Server 2000".
 • Trebuie să treceți cel puțin două examene de securitate, de la Microsoft sau de la un alt furnizor, cum ar fi "Implementarea și gestionarea securității într-o rețea Windows Server 2003" sau "CompTIA Security +".
 • sfaturi

  • Înscrieți-vă pentru fiecare examen de pe Prometric.com.
  • Pentru a obține o certificare superioară pentru Windows Server 2003, luați în considerare: Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA), Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS), Microsoft Certified IT Professional (MCITP).
  • Vizitați Microsoft.com/learning pentru a vedea cele mai recente știri despre certificatul MCSE (certificat de Microsoft Engineer Systems) și alte certificări, precum și opțiuni de formare și carieră.

  avertismente

  • MCSE este o veche certificare, iar Microsoft a retras câteva examene. Dacă ați trecut testul înainte de a fi eliminat, îl puteți utiliza pentru MCSE. Dacă nu ați trecut încă de examen, va trebui să găsiți un examen alternativ. Dacă examenul retras este unul dintre examenele principale și nu l-ai trecut înainte de a fi eliminat, nu vei primi MCSE.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează un computer Windows cu un Mac pentru a partaja fișiere și imprimanteCum se conectează un computer Windows cu un Mac pentru a partaja fișiere și imprimante
  Cum se configurează un server FTP într-un Windows XP ProfessionalCum se configurează un server FTP într-un Windows XP Professional
  Cum se creează un program simplu în CCum se creează un program simplu în C
  Cum să dezactivați cerința de complexitate în parola Windows Server 2008Cum să dezactivați cerința de complexitate în parola Windows Server 2008
  Cum se dezinstalează Windows 8.1Cum se dezinstalează Windows 8.1
  Cum să dezinstalați Windows Media Player 12Cum să dezinstalați Windows Media Player 12
  Cum de a desena logo-ul Microsoft Windows cu PhotoshopCum de a desena logo-ul Microsoft Windows cu Photoshop
  Cum se elimină virusul newfolder.exeCum se elimină virusul newfolder.exe
  Cum se configurează formatul Windows 8Cum se configurează formatul Windows 8
  Cum se stabilește o rețea între două computere utilizând protocolul FTPCum se stabilește o rețea între două computere utilizând protocolul FTP
  » » Cum să deveniți un inginer certificat Microsoft (MCSE)

  © 2011—2020 ertare.com