Cum să ajungi la Machu Pichu

Dacă orașul antic inca Machu Picchu din Peru este destinația dvs., va trebui să navigați pe terenul montan cu trenul sau pe jos. Cantitatea de bani și de timp pe care doriți să le investiți sunt factorii cheie care afectează ruta pe care o alegeți pentru a ajunge la Machu Picchu. Cu toate acestea, timpul anului și nivelul de fitness trebuie să fie, de asemenea, luate în considerare.

pași

Imagine cu denumirea Treci la Machu Picchu Pasul 1
1
Luați un tren în Cusco. Călătoria cu trenul de 4 ore se termină în orașul mic al orașului Aguas Calientes, situat la poalele muntelui Machu Picchu. Un autobuz vă va duce într-o călătorie de 20-30 minute prin drumul rămas de 4 kilometri deasupra stâncilor către Machu Picchu. Există trei opțiuni de tren operate de Peru Rail.
 • Hiram Bingham este un tren de lux cu patru autoturisme cu capacitate de 84 persoane, două mașini de luat masa, o mașină de bucătărie și o mașină de observare cu o cameră de zi. Biletul include masa de prânz în timpul călătoriei de ieșire, transportul cu autobuzul și intrarea în Machu Picchu, un tur cu ghid și cina la întoarcere.
 • Vistadome este o opțiune mai puțin costisitoare, care oferă ferestre în plafonul boltit. Pasagerii rămân așezați pe scaunele din piele, dar primesc micul dejun dimineața și ceaiul de după-amiază.
 • Expediția este trenul cel mai puțin costisitor din Cusco. Are ferestre în tavanul boltit și scaunele din stofă. O mușcătură este servită în timpul călătoriei
 • Imagine cu denumirea Salt la Machu Picchu Pasul 2
  2
  Plecare cu trenul de la Ollantaytambo. Această opțiune vă permite să explorați ruinele care sunt aici și să ajungeți la Machu Picchu în 3 ore sau mai puțin. De asemenea, pentru Vistadome și expediție, puteți lua trenul backpacker Ollantaytambo, care este mai economic. Are scaune fabricate și oferă băuturi răcoritoare la o taxă suplimentară.
 • Imagine cu denumirea Get to Machu Picchu Pasul 3


  3
  Ajungeți la Camino del Inca pe o experiență de 4 zile și experiență de campare. Traseul de 28 de mile vă duce prin Valea Sacră. În timpul călătoriei, în care veți călători prin junglă, satele din trecut și vă veți bucura de vederi spectaculoase de la înălțimile de aproximativ 10.000 de metri. Un nivel decent de starea fizică este necesar pentru a susține lungi urcușuri și 6 sau mai multe ore de mers pe jos în fiecare zi. După ce petreceți o jumătate de zi în Machu Picchu, un autobuz vă duce la Aguas Calientes, unde trece trenul pentru cei care se întorc la Cusco. Cele mai multe tururi includ un ghid, un bucătar, mese și echipamente de camping pentru a lua away. Vedeți lucrurile de care veți avea nevoie în secțiunea articole pe care ar trebui să o aduceți.
 • Imaginea intitulată Urmează la Machu Picchu Pasul 4
  4
  Combinați o călătorie cu trenul cu o excursie de 2 zile pe traseul Inca. Va trebui să luați un tren de la Cusco sau Ollantaytambo la ruinele Inca din Chachabamba. O excursie de 6 ore include o ascensiune de 4 ore, lângă Wiñay Wayna. Un autobuz vă duce la Aguas Calientes, unde puteți petrece noaptea într-un hotel. Petreceți a doua zi explorând Machu Picchu și apoi luați trenul backpacker spre Cusco.
 • sfaturi

  • Petrecerea nopții în Aguas Calientes vă permite să ajungeți mai devreme la Machu Picchu și să asistați la răsăritul soarelui peste ruine.

  avertismente

  • Separați turneul de pe traseul Inca cu cel puțin două luni în avans.
  • Decembrie-aprilie este sezonul ploios din Peru. Trebuie să purtați îmbrăcăminte impermeabilă și încălțăminte adecvată, mai ales dacă veți merge să ajungeți la Machu Picchu.
  • Nu puteți aduce mâncare sau băuturi la ruinele Machu Picchu, dar puteți stoca un rucsac cu aceste articole în afara ruinelor. (The Machu Picchu Sanctuary Lodge are un restaurant, dar este destul de scump).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă distribuiți locația în UberCum să vă distribuiți locația în Uber
  Cum să evoluați la SliggooCum să evoluați la Sliggoo
  Cum se ajunge la Arrecípolis în Pokémon RubíCum se ajunge la Arrecípolis în Pokémon Rubí
  Cum sa ajungi in City of Light in World of WarcraftCum sa ajungi in City of Light in World of Warcraft
  Cum se joacă trenul mexican dominoCum se joacă trenul mexican domino
  Cum să dormi într-un avion sau trenCum să dormi într-un avion sau tren
  Cum să tren trandafiri alpinismCum să tren trandafiri alpinism
  Cum se calculează costurile unei călătoriiCum se calculează costurile unei călătorii
  Cum de a da o călătorie de vacanță ca un cadouCum de a da o călătorie de vacanță ca un cadou
  Cum să profitați la maximum de o excursie la AmsterdamCum să profitați la maximum de o excursie la Amsterdam
  » » Cum să ajungi la Machu Pichu

  © 2011—2020 ertare.com