Cum să sunați la un personaj principal

Personajele principale sunt partea centrală a întregii istorii și crearea lor poate fi o muncă foarte grea. Cu atât de multe opțiuni diferite, cum să alegeți numai una? Dacă puneți un nume bun personajului, veți alege unul care este unic pentru personajele dvs. și de neuitat pentru povestea ta. Numele pe care îl alegi ar trebui să dezvăluie ceva despre personajele tale: cine sunt, de unde sunt și unde merg.

conținut

pași

Imaginea intitulată Denumiți un caracter principal Pasul 1
1
Dă personajele tale un nume care corespunde vârstei și vârstei. Mulți autori fac greșeala de a alege un nume care este în prezent obișnuit pentru un personaj adult, dar care a fost rar folosit în momentul în care sa născut personajul.
 • Decideți vârsta personajului dvs. și apoi calculați anul în care sa născut personajul. Dacă v-ați născut în SUA, verificați pagina Lista de popularitate a numelui administrației sociale pentru acel an.
 • De asemenea, trebuie să țineți cont de originea etnică a personajului și a părinților săi.
 • Imaginea intitulată Denumirea unui pas principal al caracterelor 2
  2
  Alegeți un nume care se bazează pe semnificațiile sale. Mulți scriitori își pun caracterele pe nume de mare importanță în istorie. Acest lucru ar putea reflecta principalele caracteristici ale personalității sale sau rolul pe care îl joacă personajul în poveste.
 • Poate doriți să căutați un nume în sensul literal sau să vă gândiți la modalități de a adăuga alte semnificații la numele personajului dvs. De exemplu, dacă caracterul este botanic, nu veți dori să-i numiți Floarea (foarte literală), dar puteți lua în considerare numele Linnea sau Sage.
 • Chiar dacă nu alegeți numele unui personaj din cauza înțelesului său, ar trebui să căutați înțelesul tuturor denumirilor personajelor, astfel încât să fiți informați despre el. Este posibil să existe ceva care să te inspire sau, dimpotrivă, să fie în conflict cu mesajul tău.
 • Imaginea intitulată Denumiți un caracter principal Pasul 3
  3
  Nu exagerați atunci când creați personaje science fiction. Este dificil să preziceți care nume vor fi populare în 3000 de ani, dar nu ar trebui să creați caracterele science-fiction ca Marte (dacă nu sunt). Nu doriți ca o persoană să rămână blocată în pronunțarea unui nume când citesc (sau vă uită la) povestea ta. Numele Zyxnrid, de exemplu, ar fi dificil de citit sau de ascultat de fiecare dată când personajul este referit, ceea ce poate afecta întreaga poveste. Dacă alegeți să creați un nume de science fiction, vă recomandăm să:
 • Combinați două nume comune pentru a face una mai puțin comună, dar una care poate fi pronunțată. Exemplu: Donica (Donna și Verónica).
 • Utilizați nume antice mitologice sau combinați două dintre acestea. Exemplu: Ceres sau Evadne.
 • Creați nume ușor de pronunțat și de spell. Exemplu: Bilbo Baggins del "Domnul inelelor".
 • Imaginea intitulată Denumiți un caracter principal Pasul 4
  4


  Amintiți-vă de relațiile personajelor atunci când decideți cum să vă apelați reciproc. Când scrieți povestea dvs., rețineți că oamenii din apropiere sunt rar numiți după numele lor complet.
 • Cuplurile vor folosi porecle sau cuvinte de dragoste (cer, viata mea, iubire).
 • Părinții își vor numi rar copiii prin numele lor complet, cu excepția cazului în care sunt răsunători din cauza comportamentului necorespunzător sau care depun mărturie în instanță. Utilizați porecle sau cuvinte de dragoste (cer, copil, DJ) când personajele părinților iubitori se adresează copiilor lor. O excepție de la cele de mai sus ar fi dacă doriți să arătați că caracterul tatălui este rece și îndepărtat cu copiii săi.
 • Imaginea intitulată Denumiți un caracter principal Pasul 5
  5
  Fii creativ Nu includeți aceleași nume cunoscute în povestirile voastre. Din anumite motive, toți scriitorii îi place să-i pună pe Jack pe eroul lor. Este cunoscut faptul că este o persoană puternică, greu de muncit și sinceră, dar numirea lui Jack eroul tău este ca și cum ai pune pe Aidan fiului tău. Ar fi exagerat. Fii puțin mai creativ, astfel încât cititorii tăi să-și amintească acel protagonist special, spre deosebire de multe alte cărți pe care le-au citit despre Jack.
 • Imaginea intitulată Denumire un caracter principal Pasul 6
  6
  Fiți precauți atunci când utilizați nume "cu multă semnificație", cei care au o asociere generalizată. Printre acestea se numără celebrități, legate de figuri istorice sau infamant ca Adolf, Oprah sau Kobe, precum și nume de celebrități literare, de televiziune și de film ca nume Hannibal, Scarlett, Romeo și Bart.
 • Dacă decideți să utilizați nume "cu multă semnificație", trebuie să le faceți parte din poveste, parte a personajului. De exemplu, mama personajului tău a fost obsedată "Ce a luat vântul"De aceea au numit-o pe Scarlett. Cum te-a afectat asta în cursul vieții tale? Cum te-a afectat în poveste? Numele sunt o parte importantă a identității unui personaj, nu-i luați cu ușurință în povestea ta.
 • Imaginea intitulată Denumiți un caracter principal Pasul 7
  7
  Distreaza-ti punerea de nume la personajele tale si iti dai timp pentru a afla ce este cel mai mult "potrivit".
 • Care a fost porecla copilului tău? Sa simțit rușinat când părinții lui l-au chemat în fața prietenilor săi?
 • Caracterul tău își schimba numele la un moment dat în viața sa? Dacă da, de ce?
 • Personajul tău de sex feminin vrea să-și schimbe numele de familie când se căsătorește? Da sau nu, de ce?
 • sfaturi

  • Deși nu este o idee bună de a utiliza un nume care este foarte comună în literatura de specialitate și chiar un nume neobișnuit ajută personajul să rămână în mintea cititorului, nu toate numele protagoniștilor trebuie să fie la fel de ciudat ca Odd Thomas sau Lyra Silvertongue. Dacă Annabelle este o opțiune potrivită, nu vă faceți griji dacă știți două persoane cu acest nume în viața reală. Dacă ați citit doar acest nume o dată sau nu l-ați citit niciodată, continuați-l și folosiți-l. Numele sunt importante, însă un autor nu trebuie să muncească prea mult pentru a alege nume. Dacă numele ăsta te deranjează, dă-ți caracterul un nume foarte neobișnuit.
  • Nu face un nume par artificial. Deși numele ciudate sunt frumoase, trebuie să ai o subtilitate. De exemplu, ai putea să scapi de ea punând Suzanne LeBeau pe personajul tău, dar nu pe Daphne Snoxnap. Puteți scrie benzi desenate pentru copii, dar dacă aveți impresia că ați ales numele la întâmplare, nimeni nu vă va lua serios munca.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea propriul personaj Harry PotterCum de a crea propriul personaj Harry Potter
  Cum puteți găsi nume unice pentru personajele dvs.Cum puteți găsi nume unice pentru personajele dvs.
  Cum să scrieți un profil personal al personajelor animeCum să scrieți un profil personal al personajelor anime
  Cum să inventezi personajeCum să inventezi personaje
  Cum să cunoști personajele din povestea taCum să cunoști personajele din povestea ta
  Cum să creați un caracter realist fictivCum să creați un caracter realist fictiv
  Cum de a crea un personaj bunCum de a crea un personaj bun
  Cum de a crea un personaj interesantCum de a crea un personaj interesant
  Cum de a crea un personaj animat pentru povestea taCum de a crea un personaj animat pentru povestea ta
  Cum de a crea un personaj de desene animateCum de a crea un personaj de desene animate
  » » Cum să sunați la un personaj principal

  © 2011—2020 ertare.com