Cum să-ți suni caracterul fictiv

Aveți caracterul dvs. fictiv pentru un roman, scenariu sau joc de rol, dar nu puteți găsi numele perfect? Nu te mai uita, ai ajuns la pagina potrivită.

pași

Imaginea intitulată Denumirea personajului tău fictiv Pasul 1
1
Determinați etnia și aspectul personajului dvs. De exemplu, dacă personajul tău este britanic, cititorii tăi vor aștepta un nume stereotip în limba engleză, deci un nume care nu este englezesc "Cho-Lin" acesta va funcționa doar cu o poveste convingătoare de fond (a se vedea, de asemenea, de exemplu, familia Desai din "Coronația Street"). Amintiți-vă că majoritatea cititorilor vor auzi un nume și vor vizualiza imediat un personaj bazat pe acel nume, mai ales dacă acel nume se referă la o anumită cultură.
 • Printr-o logică similară, rețineți că unele nume sunt considerate vechi sau foarte vechi pentru cititorii de astăzi. Se potrivește numele cu perioada în care are loc povestea ta?
 • Imaginea intitulată
  2
  Determinați interesele și caracteristicile personajului dvs. și decideți ce sunete vor funcționa și care nu vor. În cazul în care personajul este puternic și încăpățânat, sună puternic ca "k" și "p" se vor adapta bine aici. Pe de altă parte, dacă personajul tău este frumos și puțin cam timid, sună moale "F" și "s" Ei vor lucra mult mai bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Gândește-te la semnificația numelor. Căutați pe site-urile web pentru numele copilului, căutați nume care au un înțeles care merge bine cu personajul tău. Puteți trata aspectul fizic ("Bianca " pentru o blonda, "Ada" pentru cineva frumos) sau cu personalitate ("Alexander" înseamnă protector și "am citit" înseamnă leu).
 • Imaginea intitulată Denumirea personajului tău fictiv Pasul 4
  4
  Nume cunoscute Amintiți-vă că anumite nume, cum ar fi "Adolfo" sau "Elvis"Ei au un anumit fundal, iar un personaj cu un nume bine cunoscut este puțin probabil să-și dezvolte propriul mod așa cum doriți. Cu toate acestea, acest lucru poate fi transformat într-o resursă grafică sau o glumă, dacă doriți. Nu uitați că oamenii pot prejudicia caracterul din acest motiv - în orice caz, este recomandabil să folosiți această tehnică cu ușurință.
 • Imaginea intitulată
  5
  Vrei ca personajul tău să aibă o poreclă? Dacă da, trebuie să faci trei lucruri clare pentru publicul tău: (a) cine numește personajul prin porecla lui? - (b) de ce i-au dat acea porecla? (O porecla ca Beca, pentru Rebeca, nu are nevoie de o explicatie, unii ar putea avea nevoie de altceva) - (c) Caracterul iti place sau accepta porecla? Dacă o urăște, este o ură pe care o poate controla?
 • Imaginea intitulată


  6
  Când alegeți o scurtă listă de nume, mergeți cu cineva care nu cunoaște caracterul pe care l-ați creat. Citiți fiecare nume și întrebați ce fel de personaj ar putea avea acel nume. Dacă răspund la ceva complet diferit de caracterul tău, probabil că nu e potrivit.
 • Imaginea intitulată
  7
  Încercați să vă numiți personajul ca pe cineva pe care îl cunoașteți. Poate fi o persoană pe care o iubești, cineva care te-a influențat sau te-a sprijinit pe tine sau pe persoana pe care se bazează caracterul.
 • Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți. Dacă numiți personajul tău ca pe cineva pe care îl cunoști, contactează-l cu această persoană înainte de ao face publică. Este posibil să nu vă place să fiți asociat cu acel personaj, mai ales dacă portretizați caracterul nefavorabil. Cu care ai putea ajunge chiar și în instanță. Dacă spune că preferă nu, el acceptă acest lucru și schimbă numele.
 • Este diferit de a folosi membrii propriei familii ... sau afacerea dvs. (deși ar trebui să fiți amabili, totuși, mai ales dacă acești oameni sunt încă în viață). Pisica Garfield, de exemplu, a fost numită după bunicul lui Jim Davis.
 • Imaginea intitulată Denumirea personajului tău fictiv Pasul 8
  8
  Nu alegeți un nume care este imposibil de pronunțat. S-ar putea să credeți că Xzighlab este numele perfect pentru caracterul dvs., dar dacă cititorul are probleme cu numele de mai multe ori pe o pagină, el va pune cartea deoparte.
 • Imaginea intitulată Numele personajului dvs. fictiv Pasul 9
  9
  Dacă personajul dvs. are cel mai bun prieten, inamic, partener sau frate, cu care petrece mult timp, este mai bine să nu aibă nume similare sau, altfel, cititorii pot confunda numele. De exemplu: Raquel și Roberto, Mari și Martín, Sofía și Sam etc. Chiar dacă nu încep cu aceeași scrisoare, dar sună similar, ar putea exista confuzie. De exemplu: Gerardo și Gerónimo.
 • sfaturi

  • Puteți să amestecați două nume ca Rosa și Laura și să obțineți Rosaura.
  • Nu vă faceți griji prea mult dacă nu puteți găsi imediat numele perfect. Va veni la tine în momentul ei. Dacă nu puteți decide numele personajului, dar doriți să începeți să scrieți, puneți XXX sau un nume generic precum Juan sau Sara. Apoi îl poți schimba.
  • Dacă credeți că nimic nu se potrivește, nu vă fie teamă să inventați un nume nou. Cu toate acestea, aveți grijă cu acest lucru, deoarece numele originale sunt uneori asociate cu caracterele "Mary Sue".
  • Vorbind despre Mary Sue, folosirea unor nume similare sau a rimelor pentru gemeni este plictisitoare, generică și neoriginală. Gândește-te la ceva nou.

  avertismente

  • Dacă ați aprofundat scrisul dvs. și apoi decideți să schimbați numele personajului dvs., gândiți-vă cu atenție. Uneori poate ruina fluxul de scriere.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un personaj fictiv
  • O poveste de fundal
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează un nume de utilizatorCum se creează un nume de utilizator
  Cum să sortați persoanele de contact iPhone după prenumeCum să sortați persoanele de contact iPhone după prenume
  Cum de a crea un personaj din "Micul meu ponei"Cum de a crea un personaj din "Micul meu ponei"
  Cum să numiți animale sau jucării umpluteCum să numiți animale sau jucării umplute
  Cum de a crea propriul personaj Harry PotterCum de a crea propriul personaj Harry Potter
  Cum se creează un pseudonimCum se creează un pseudonim
  Cum puteți găsi nume unice pentru personajele dvs.Cum puteți găsi nume unice pentru personajele dvs.
  Cum de a inventa un nume bun pentru o trupaCum de a inventa un nume bun pentru o trupa
  Cum să cunoști personajele din povestea taCum să cunoști personajele din povestea ta
  Cum să creați un caracter realist fictivCum să creați un caracter realist fictiv
  » » Cum să-ți suni caracterul fictiv

  © 2011—2020 ertare.com