Cum să sunați în Statele Unite din Italia

Dacă călătoriți în Italia și trebuie să efectuați apeluri către Statele Unite sau dacă locuiți în Italia și trebuie să faceți apeluri la prieteni, familie sau companii din Statele Unite, va trebui să învățați cum să faceți un apel de succes în acea țară. Utilizați un telefon fix sau un telefon mobil sau încercați un serviciu de apel online de pe un computer sau telefon conectat la Internet.

pași

Metoda 1
Alegeți un telefon de la care să apelați

Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Italia Pasul 1
1
Luați un telefon mobil din Statele Unite. Dacă sunteți din Statele Unite și călătoriți în Italia, luați cu dvs. un telefon deblocat care permite cartelele SIM, astfel încât să puteți intra pe cele ale altor furnizori. O cartelă SIM este un chip mic de informații pe care îl puteți cumpăra de la un furnizor de servicii celulare atunci când vă aflați în străinătate.
 • Asigurați-vă că telefonul mobil pe care doriți să-l aduceți în Italia este un telefon GSM (o tehnologie globală celulară care este utilizat în majoritatea părților lumii) și că este deblocat (furnizorul care vă oferă telefonul nu va avea nicio restricție în acest sens telefon pe care îl utilizați cu alt furnizor). AT&T și T-Mobile au telefoane GSM care sunt în mod normal deblocate.
 • Găsiți un furnizor de telefon care are o cartelă SIM care se potrivește pe telefon. Cele mai multe telefoane mobile au o dimensiune standard a cartelei SIM - cu toate acestea, dimensiunea cartelei SIM a iPhone-ului și a altor smartphone-uri mai recente sunt speciale (pot fi micro sau nano).
 • Puteți configura un plan de apel internațional prin operatorul de telefonie actual din SUA - însă, rețineți că aceste planuri sunt de obicei foarte scumpe.
 • Indiferent dacă optați pentru un plan internațional de apelare sau o cartelă SIM, asigurați-vă că apelați furnizorul dvs. pentru a vă schimba sau suspenda serviciul sau pentru a pune alte întrebări înainte de a vă începe călătoria.
 • Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Italia Pasul 2
  2
  Cumpărați un telefon mobil în Italia. Alegeți să cumpărați un telefon mobil în Italia dacă nu puteți sau nu doriți să vă aduceți propriul telefon din Statele Unite, deoarece este adesea mai simplu și mai ieftin. Cumpărați un telefon ieftin pentru o ședere scurtă în Italia și cumpărați o cartelă SIM preplătită pentru a efectua apeluri internaționale.
 • Verificați prețurile planului pentru a vă asigura că cunoașteți tarifele pentru apelurile internaționale. Verificați ratele de utilizare a datelor pe un smartphone dacă intenționați să-l utilizați pentru aplicații de apel Internet.
 • Imaginea titlului Sunați Statele Unite din Italia Pasul 3
  3
  Cumpără a scheda telefonica (carte de telefon). Pentru a efectua un apel telefonic de la un telefon public din Italia, cumpărați a scheda telefonica (cunoscută și ca scrisoare telefonică) sau o cartelă telefonică prepaidă în locuri precum magazinele de tutun, gările sau oficiile poștale. Introduceți cartela într-un telefon public înainte de a forma numărul dvs.
 • Puteți utiliza o cartelă telefonică pentru un telefon mobil, dar rețineți că și furnizorul de telefonie mobilă vă poate percepe taxa pentru apelul pe minut. Sau, puteți utiliza telefonul mobil fără card pentru a plăti ratele internaționale de apel de la furnizorul dvs. Consultați furnizorul de telefon mobil și detaliile planului telefonic pentru a confirma taxele.
 • Rețineți că telefoanele publice au devenit o raritate în creștere și vor fi scoase din funcțiune atunci când le veți găsi. Italia are una dintre cele mai mari rate din lume de telefoane celulare pe cap de locuitor.
 • Imaginea titlului Sunați Statele Unite din Italia Pasul 4
  4
  Luați în considerare un plan internațional de apeluri pentru telefoane fixe. Dacă aveți de gând să petreceți mult timp în Italia și doriți să efectuați apeluri frecvente către Statele Unite de pe propriul telefon fix, utilizați un plan de apel internațional de la un furnizor de telefonie locală. Plătiți o taxă lunară fixă ​​pentru a efectua apeluri internaționale nelimitate.
 • Rețineți că aceste planuri pot fi limitate sau pot avea costuri diferite în funcție de zona de apelare pe care o apelați. Statele Unite se află în aceeași zonă (zona 1) ca Italia și în alte țări ale Uniunii Europene - prin urmare, tarifele și planurile trebuie să fie mai ieftine decât să apeleze la alte zone.
 • Dacă nu utilizați un plan internațional de apelare, tarifele regulate pentru liniile fixe vor fi mai mari pentru a apela un telefon mobil decât pentru un alt telefon fix - cu toate acestea, tarifele nu se vor schimba în funcție de ora din zi.
 • Metoda 2
  Chemând Statele Unite de la un telefon tradițional

  Imaginea intitulă Sunați Statele Unite din Italia Pasul 5
  1
  Primul apel "00" pe telefon. Formați codul de apel internațional al Italiei pe telefon, care este de 00. Aceasta indică faptul că numărul de telefon pe care urmează să-l apelați este scos din țară.
  • Dacă sunați de la un telefon mobil, indiferent dacă este vorba de un american sau de un italian, puteți apăsa tasta "+" de pe tastatură în loc de 00.
 • Imaginea titlului Sunați Statele Unite din Italia Pasul 6
  2
  Apoi, formați "1" pe telefon. După apelarea 00, apăsați 1 de pe tastatura telefonului. Acesta este codul de țară specific pentru Statele Unite și va indica faptul că numărul de telefon pe care urmează să-l apelați este un număr din Statele Unite.
 • Dacă numărul de telefon pe care doriți să-l apelați apare online, într-un director sau vă dictează și include numărul 1 înainte de prefixul zonei și apoi are 7 cifre, atunci nu va trebui să apelați "1" de mai multe ori. De exemplu, ați forma 00-1 - (###) - ### - #### și nu 00-1-1 - (###) - ### - ####.


 • Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Italia Pasul 7
  3
  Marcați codul zonal al regiune din Statele Unite. După introducerea codului de apel internațional (00) și a codului țării (1), formați codul regional din regiunea Statelor Unite pe care încercați să o apelați.
 • Un cod din zona SUA are întotdeauna trei cifre și apare adesea în paranteze înaintea următoarelor șapte cifre ale numărului de telefon, cum ar fi acesta (###) - ### - ####.
 • Un număr gratuit în Statele Unite (unul fără taxă de apel) înlocuiește codul de zonă cu unul dintre următoarele coduri: 800, 888, 877, 866, 855, 844. Cu toate acestea, numerele fără taxă vor costa atunci când apelați din afara Statelor Unite și, de fapt, poate să nu funcționeze atunci când le marcați. În schimb, apelați numărul de telefon standard și alternativ al companiei.
 • Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Italia Pasul 8
  4
  Marcați celelalte șapte cifre. După formarea codului de apel internațional (00), a codului țării (1) și a codului de zonă format din trei cifre, formați celelalte șapte cifre ale numărului de telefon din Statele Unite ale Americii. Odată ce ați format toate numerele, apăsați butonul de apelare pentru a apela.
 • Toate numerele de telefon din Statele Unite au 10 cifre în total, adică trei pentru codul zonal plus cele șapte cifre rămase. Acestea arată astfel: (###) - ### - ####.
 • Rețineți că nu trebuie să includeți caractere speciale, cum ar fi "#", ";", "(" sau ")", chiar dacă acestea pot apărea în exemple sau oriunde apare numărul pe care încercați să îl apelați.
 • Metoda 3
  Utilizați o aplicație sau un serviciu de apel online

  Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Italia Pasul 9
  1
  Încercați Skype pentru a efectua apeluri vocale sau video. Încercați serviciul Skype popular pentru a efectua apeluri vocale sau video către oricine din lume care are Skype pe telefon sau computer. De asemenea, puteți efectua apeluri către orice număr de telefon pentru o mică taxă, indiferent dacă aveți sau nu un cont Skype asociat.
  • Asigurați-vă că sunteți conectat la un computer sau la un telefon cu internet de mare viteză atunci când efectuați apeluri de la Skype. Calitatea sunetului și în special a videoclipului depinde de o bună conexiune.
  • Rețineți că veți cheltui datele dacă utilizați aplicația Skype pe un telefon mobil care nu este conectat la o rețea fără fir. Verificați cu furnizorul dvs. de telefon sau de cartela SIM aceste taxe sau cumpărați un plan cu un număr nelimitat de date sau cu date suficiente dacă utilizați adesea o aplicație de telefonie fără o conexiune la Internet.
 • Imaginea intitulat Sunați Statele Unite din Italia Pasul 10
  2
  Utilizați alte aplicații de apeluri. Încercați un alt serviciu disponibil care oferă apeluri prin intermediul unui videoclip sau audio, de exemplu, Google Hangouts, Viber sau WhatsApp. La fel ca Skype, apelurile prin intermediul acestor servicii sunt gratuite pentru alții care o folosesc și percepe o mică taxă dacă apelați alte telefoane fixe și telefoane mobile.
 • Puteți utiliza aceste servicii pe computerul dvs. sau prin aplicații gratuite pe telefonul dvs. mobil. Rețineți că, dacă telefonul nu este conectat la Internet, veți cheltui date pentru apelurile audio și video.
 • Imagine cu titlul Apelați Statele Unite din Italia Pasul 11
  3
  Încercați un serviciu înainte de al utiliza. Încărcați contactele, numerele de telefon și creditul pentru a efectua apeluri într-o aplicație sau un serviciu de telefonie prin Internet înainte de al utiliza pentru a apela Statele Unite din Italia. Familiarizați-vă cu procesul de efectuare a unui apel, cu calitatea audio sau video și cu orice altă caracteristică, astfel încât să fiți gata să îl utilizați în Italia.
 • O idee bună este să fie pregătită cu un microfon fiabil și o pereche de căști pentru a efectua apeluri din Italia. Acestea sunt deosebit de importante dacă utilizați un computer mai vechi care nu are microfon încorporat sau difuzoare sau dacă doriți să puteți efectua apeluri de la telefonul hands-free al unui telefon mobil.
 • sfaturi

  • Când efectuați un apel, amintiți-vă că Italia se află într-un alt fus orar decât Statele Unite. În funcție de fusul orar al numărului Statelor Unite pe care încercați să-l apelați, timpul italian poate fi avansat cu 6 până la 9 ore. Verificați diferența de timp pentru a putea efectua un apel într-un interval de timp rezonabil pentru destinatar sau în timpul orelor de program, dacă acesta este un apel de afaceri.
  • Rețineți că puteți apela un operator de pe orice telefon din Italia prin apelarea unui număr de 170 - cu toate acestea, este posibil sau nu să aveți un operator care să vorbească în limba engleză.

  avertismente

  • Evitați efectuarea de apeluri internaționale de la un hotel, deoarece adesea vor adăuga suprataxe la rata de apel, chiar dacă apelul dvs. este gratuit de la un alt telefon. Verificați întâi la hotel dacă intenționați să apelați de pe telefoanele lor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum să apelați telefonul mobil de pe InternetCum să apelați telefonul mobil de pe Internet
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum să activați redirecționarea apelurilorCum să activați redirecționarea apelurilor
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați din Ungaria din Statele UniteCum să sunați din Ungaria din Statele Unite
  » » Cum să sunați în Statele Unite din Italia

  © 2011—2020 ertare.com