Cum să sunați în Italia

Apelarea internațională în Italia poate fi costisitoare. Cu toate acestea, acum este posibil să se reducă costurile apelurilor de peste mări folosind cartele de apel preplatite, prin contractarea unui plan internațional cu furnizorul dvs. de telefon mobil sau prin descărcarea unei aplicații mobile. Dacă intenționați să utilizați o aplicație mobilă, nu uitați să vă conectați mai întâi la WiFi pentru a evita tarifarea pentru roamingul de date. Când veți apela Italia, asigurați-vă că ați apela primul 00 (cod de ieșire) și apoi 39 (codul țării) înainte de a introduce numărul de telefon al destinatarului.

pași

Metoda 1
Efectuați apelul

Imaginea intitulată Cereți Italia Pasul 1
1
Formați codul de ieșire. Pentru a putea apela Italia, trebuie mai întâi să formați codul de ieșire (cunoscut și sub numele de cod de acces internațional) și codul țării. Codul de ieșire pentru a apela Italia din Mexic, Spania și majoritatea țărilor este 00 (aflați dacă țara dvs. are un cod diferit) și codul țării este de 39. Aceste coduri sunt întotdeauna aceleași.
 • Imagine cu numele Call Italy Step 2
  2
  Introduceți codul zonal. Codul de zonă pe care trebuie să-l introduceți depinde de zona în care urmează să apelați. Dacă doriți să apelați la Roma, de exemplu, codul zonal este 09. Dar dacă intenționați să sunați la Veneția, codul zonal este 041.
 • Modul de a apela cineva în Italia este să formați codul de ieșire (acces internațional) + codul țării + codul de zonă + numărul de telefon. De exemplu: 00-39-041 - ### - ####.
 • Imaginea intitulată Cereți Italia Pasul 3
  3
  Luați în considerare fusul orar. Când mergeți să efectuați apelul, aflați mai întâi ora locală în Italia. În felul ăsta vei fi sigur că nu suni pe cineva în mijlocul nopții. Puteți căuta convertoare de timp online sau puteți cere Google sau Siri despre ora curentă din Italia. Scrieți sau puneți întrebări printr-o comandă vocală "Ce oră este în Italia?".
 • De exemplu, Italia este la 7 ore distanță de Mexico City. Prin urmare, pentru a apela pe cineva la un moment rezonabil al zilei, ar fi bine să faceți apelul la prânz sau la ora 1 dimineața. Dacă doriți să contactați pe cineva în timpul orelor de program, trebuie să efectuați apelul și mai devreme.
 • Metoda 2
  Utilizați o cartelă preplătită

  Imaginea intitulată Call Italy Step 4
  1
  Cumpărați o cartelă telefonică preplătită. Cartele telefonice preplătite sunt disponibile la magazine alimentare, lanturi de farmacie și supermarketuri, cum ar fi Wal-Mart sau Target. Costul cardurilor variază între 2 $ și 30 $ (dolari). În timp ce unele carduri sunt atârnate pe perete sau afișaje rotative, altele sunt situate în spatele casetei. Trebuie doar să întrebi.
  • Înainte de a cumpăra, adresați-vă vânzătorului cartea pe care o recomandă.
  • De asemenea, puteți crea un cont cu un furnizor, cum ar fi Zaptel sau Tel3Advantage. Doar prin crearea unui cont, puteți alege o carte de la o varietate de opțiuni și reîncărcați online.
 • Imagine cu titlul Call Italy Step 5


  2
  Introduceți numărul de acces și codul PIN. Toate cardurile au un număr de 800 sau un număr de acces local și un cod PIN. Pentru a efectua apelul, trebuie să formați mai întâi numărul de acces și să introduceți codul PIN. Apoi, ascultați instrucțiunile și introduceți numărul de telefon pe care îl veți apela.
 • Asigurați-vă că ați apela manual numărul întreg al persoanei pe care o veți apela. Nu uitați să includeți codul de ieșire, codul țării și prefixul zonal.
 • Majoritatea cardurilor sunt activate în cutie la momentul cumpărării. La unele carduri trebuie să zgâriați un strat sub care codul PIN este ascuns, în timp ce alții includ codul PIN din factură.
 • Imagine cu titlul Call Italy Step 6
  3
  Citiți amprenta fină. Înainte de a cumpăra un card, asigurați-vă că verificați costul pe minut al cardului, tarifele, tarifele, rata de rotunjire și data de expirare. Tarifele variază în funcție de țara în care apelați și de tipul telefonului pe care îl utilizați, de exemplu telefonul mobil sau telefonul public. În plus, unele carduri percep o taxă de deconectare, o taxă de întreținere și alte taxe de 35 de cenți sau mai mult. Dacă aceste informații nu sunt tipărite pe card, apelați numărul gratuit de pe card pentru a afla mai multe despre taxe și taxe.
 • Unele carduri utilizează un sistem în care minutele sunt rotunjite în incremente fixe. De exemplu, trei minute. Aceasta înseamnă că un apel de un minut este taxat ca unul din trei.
 • Cardurile pot avea și o dată de expirare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că, dacă nu le folosiți, acestea vor înceta să lucreze după acea dată. Alte carduri percep taxe pentru nefolosirea cardului dacă petreceți un anumit număr de zile fără să îl utilizați.
 • Metoda 3
  Luați în considerare alternative, altele decât cărțile de vizită

  Imaginea intitulată Cereți Italia Pasul 7
  1
  Contractați un plan internațional de apelare cu furnizorul dvs. de telefonie mobilă. Contactați furnizorul dvs. de telefonie mobilă pentru a vedea ce tipuri de planuri oferă pentru a efectua apeluri internaționale. Întrebați-le despre rate și acoperire. Mai ales pentru Italia sau Europa.
  • Planurile de date nelimitate pot varia între 50 și 100 USD pe lună, în funcție de numărul de linii pe care le aveți în planul dvs. Uneori, vă percepe o sumă suplimentară de 5 până la 15 dolari pentru a vă oferi o rată redusă pe minut (față de rata standard).
 • Imaginea intitulată Cereți Italia Pasul 8
  2
  Utilizați o aplicație mobilă În prezent, există un număr mare de aplicații mobile care vă permit să efectuați apeluri internaționale. Utilizarea unei aplicații mobile este una dintre cele mai ieftine opțiuni dacă utilizați WiFi pentru a stabili apelul. Dacă nu utilizați WiFi, asigurați-vă că planul dvs. include apeluri internaționale înainte de a utiliza aplicația pentru a le face. În caz contrar, vă pot percepe taxe de roaming chiar dacă efectuați apelul prin intermediul aplicației.
 • Conectați-vă la WiFi în casa sau într-o cafenea înainte de a efectua un apel printr-o aplicație mobilă.
 • Unele dintre cele mai populare aplicații mobile pentru efectuarea de apeluri gratuite prin WiFi sunt Google Voice, Rebtel, Skype, FaceTime, Vonage și WhatsApp.
 • Imaginea intitulată Call Italy Step 9
  3
  Monitorizați consumul de date Multe planuri internaționale de telefonie mobilă stabilesc o limită pentru utilizarea datelor și minutelor. În consecință, ar fi bine să urmăriți consumul de date, mai ales dacă nu beneficiați de o conexiune Wi-Fi și nu ați contractat un plan internațional.
 • Puteți monitoriza consumul de date conectându-vă la contul dvs. online. De asemenea, puteți descărca aplicația de la furnizorul dvs. de telefon mobil și puteți urmări consumul de oriunde.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  » » Cum să sunați în Italia

  © 2011—2020 ertare.com