Cum să sunați la Republica Dominicană

Republica Dominicană face parte din Planul de numerotare nord-american, ceea ce înseamnă că puteți apela de pe un telefon mobil sau de pe o linie fixă, în același mod pe care îl veți apela dintr-un stat la altul în SUA. Cu toate acestea, deoarece este încă listat ca un apel pe distanțe lungi, ar trebui să luați în considerare mai multe moduri de a apela Republica Dominicană, de exemplu, de la un computer, un telefon inteligent și un telefon fix. Codul de apel pentru Republica Dominicană este pur și simplu "+1", apoi codul de 3 cifre și, în cele din urmă, numărul de telefon din 7 cifre.

pași

Metoda 1
Sunați Republica Dominicană de pe o linie fixă

Imagine cu titlul Apelați Republica Dominicană Pasul 1
1
Apelați-vă furnizorul de servicii fixe pentru a întreba despre tarifele internaționale sau la distanțe mari atunci când sunați la Republica Dominicană. Dacă intenționați să efectuați o convorbire o singură dată, folosirea liniei fixe este probabil cea mai eficientă metodă de a face acest lucru.
 • Adresați-vă în special despre apelurile din cadrul Planului de numerotare nord-american, care include teritoriile și insulele americane. în Marea Caraibelor și în Oceanul Pacific.
 • Imagine cu titlul Apelați Republica Dominicană Pasul 2
  2
  Înregistrați-vă un plan de apel internațional cu furnizorul de servicii de telefonie fixă. AT&T și alte companii de telefonie au planuri internaționale de apelare în care plătiți o taxă pentru a apela America de Nord. Aceste planuri pot varia de la 15 la 100 USD pe lună.
 • Cereți contracte de un an în loc să întrebați contracte lunare. Cu planul de asteptare Vonage din America de Nord, pretul poate scadea de la 28 dolari pe luna la 10 USD daca te inregistrezi pentru un contract de un an.
 • Imagine cu titlul Apelați Republica Dominicană Pasul 3
  3
  Formați numărul cu "1", codul zonal și numărul de șapte cifre, ca și cum ați fi sunat la un număr în Statele Unite. Dacă apelați din Europa, formați "00", apoi "1", prefixul din trei cifre și numărul de șapte cifre.
 • Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 4
  4
  Cumpărați un card de abonament la un magazin online sau la un magazin cu discount. Verificați pe telefonul fix că cartea telefonică funcționează ca un apel local și că percepeți tarife reduse pe minut pe aceeași carte. Majoritatea cardurilor vor afișa rata pe minut pe spate sau pe ambalaj.
 • Mai întâi va trebui să formați numărul care se află pe cartea de vizită. Apoi vi se va cere să marcați "1", un cod de zonă format din trei cifre și un număr de șapte cifre.
 • Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 5
  5
  Luați în considerare apelul de la un smartphone sau aplicație pentru calculator dacă tarifele fixe au costat mai mult de 10 cenți pe minut și intenționați să apelați frecvent.
 • Metoda 2
  Sunați Republica Dominicană de pe un smartphone

  Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 6
  1
  Cumpărați un smartphone care poate descărca aplicații, de exemplu, un iPhone, un tablet sau un telefon Android sau Windows.
 • Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 7
  2
  Asigurați-vă că persoana pe care doriți să o apelați în Republica Dominicană are, de asemenea, un smartphone care poate descărca aplicații. Este ideal pentru familii sau prieteni care au acces frecvent la smartphone-urile lor și la conexiunile fără fir.
 • Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 8
  3


  Alegeți un furnizor de voce prin IP (VOIP). Acestea sunt aplicații ale protocolului de voce prin Internet al companiilor. Spre deosebire de serviciul telefonic tradițional, puteți utiliza Internetul pentru a efectua apeluri. Furnizorii populari sunt Viber, Rebtel, Google Voice, Fring, Skype, Facetime și Vonage.
 • Apelurile din aceeași aplicație sunt gratuite, prin urmare, aceasta este cea mai ieftină opțiune de a apela de pe un smartphone la un alt smartphone.
 • Unele aplicații, cum ar fi Facetime, nu vă vor oferi opțiunea de a plăti apelurile către utilizatorii care nu au aplicația. Alegeți un serviciu care vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie.
 • Comparați tarifele apelând din aplicația dvs. la o linie fixă. Fiecare serviciu va afișa costurile pe minut Republicii Dominicane pentru apelurile din aplicație. De exemplu, Rebtel ar putea percepe 4,5 centi pe minut, în timp ce Skype ar putea percepe 6 cenți pe minut.
 • Imagine cu titlul Apelați Republica Dominicană Pasul 9
  4
  Conectați-vă la aplicație și adăugați-vă persoanele de contact. Adresați-vă persoanelor de contact pentru a apela mai frecvent pentru a adăuga aplicația furnizorului pentru a putea efectua apeluri gratuite. Odată ce le adăugați, puteți suna aceste contacte gratuit în orice moment când vă aflați într-o conexiune fără fir.
 • Ratele de date se pot aplica atunci când vă aflați în afara unei rețele fără fir.
 • Imagine cu titlul Apelați Republica Dominicană Pasul 10
  5
  Cumpărați credit înainte de a apela Republica Dominicană fără aplicație. Pentru a utiliza Skype și Google Voice, va trebui să cumpărați credit cu cardul dvs. de credit. Când descărcați aplicația, înscrieți-vă și alegeți opțiunea de a cumpăra un credit.
 • Poate, de asemenea, vă puteți reîncărca automat creditul.
 • Metoda 3
  Sunați Republica Dominicană de pe computer

  Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 11
  1
  Selectați un serviciu de chat video pe care doriți să-l utilizați cu persoanele de contact din Republica Dominicană. Ca și în cazul serviciilor pe smartphone-uri, aplicațiile utilizează o cameră web, difuzoare și microfoane pentru a realiza gratuit un chat video internațional. Este gratuit de la un computer la altul, dar se vor aplica taxe atunci când apelați de la un computer la un telefon fix sau un telefon mobil.
 • Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 12
  2
  Înscrieți-vă pentru a obține un cont Skype, Facetime sau Google. Cele trei servicii cele mai populare sunt Skype, Facetime (pentru computerele Apple) și Google Hangout.
 • Imaginea titlului Sunați Republica Dominicană Pasul 13
  3
  Configurați-vă contul Adăugați persoanele dvs. de contact cu e-mailul asociat contului dvs. Va trebui să încurajați și persoanele de contact să descarce programul.
 • Imaginea titlului Sunați Republica Dominicană Pasul 14
  4
  Chat prin apel vocal sau video cu aplicația. Faceți clic pe contul persoanei de contact pentru a fi sunat și solicitați o conexiune video. Calitatea conexiunii poate varia în funcție de timpul apelului și de numărul de utilizatori care sunt online.
 • Imaginea titlului Apelați Republica Dominicană Pasul 15
  5
  Utilizați Google Hangout dacă doriți să vorbiți simultan cu mai multe persoane din Republica Dominicană. Puteți invita mai mulți utilizatori de computere să se alăture "întâlnirii" dvs. și să vorbească în același timp.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Linie fixă
  • Cartelă de apel
  • Telefon inteligent
  • Computer cu microfon și difuzor
  • Carte de credit
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum să apelați un număr necunoscutCum să apelați un număr necunoscut
  Cum să gătești bananele mangúCum să gătești bananele mangú
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați la GermaniaCum să sunați la Germania
  Cum să sunați Irlanda din Statele UniteCum să sunați Irlanda din Statele Unite
  » » Cum să sunați la Republica Dominicană

  © 2011—2020 ertare.com