Cum să sunați în Franța

Pentru a apela în străinătate este necesar să urmați mai mulți pași decât urmați pentru a vă numi propria țară. Apelurile internaționale către Franța nu sunt excepția. Cu toate acestea, nu este atât de complicat cum ar părea. Fie că sunați direct, utilizați o carte de vizită sau folosiți altă metodă pentru a economisi bani, sunând la Franța este ușor și ieftin.

pași

Metoda 1
Sunați de la un telefon mobil sau de la o linie fixă

Imaginea intitulată Cereți Franța Pasul 1
1
Formați codul de ieșire. În funcție de locul din care sunați, codul de ieșire poate avea două până la patru caractere. În Statele Unite, Canada, Republica Dominicană și în teritoriile SUA (cum ar fi Guam și Puerto Rico) codul este 011.
 • Dacă sunați din orice altă parte a lumii, vizitați https://countrycode.org/ pentru a vedea codul de ieșire.
 • Dacă utilizați un telefon mobil, puteți economisi timp apăsând + (această opțiune este pe aceeași tastă ca 0). Acest lucru nu va funcționa pe liniile fixe.
 • Imagine cu numele Call France Step 2
  2
  Marcu 33. Acesta este codul de țară al Franței. Dacă nu utilizați 33, veți merge într-o altă țară.
 • Imagine cu numele Call France Step 3
  3
  Formați codul orașului. Codul orașului este determinat de primele două cifre ale numărului de telefon. Dacă prima cifră a codului orașului începe cu 0, țineți cont de a doua cifră.
 • De exemplu, în acest număr 01 22 33 44 55, codul orașului este 01. Nu formați 0 din prefixul zonal. Doar apelați 1
 • Imaginea intitulată Call France Step 4
  4
  Formați numărul de telefon. Numerele de telefon din Franța au opt cifre (după codul de oraș din două cifre). Numerele de telefon sunt de obicei scrise în cinci perechi de numere, cu un spațiu între fiecare pereche. Uneori oamenii pun scripturi sau puncte în loc să lase spații.
 • De exemplu, pentru a apela o persoană în Franța la 01 22 33 44 55 din Statele Unite sau Canada, ați forma 01133122334455.
 • Metoda 2
  Utilizați o cartelă de plată prepaidă

  Imagine cu titlul Call France Step 5
  1
  Alegeți o cartelă. Achiziționați cartele telefonice preplatite la magazinele de la Target sau la magazine cu membri precum Costco. Magazinele cu lanțuri mari au, de obicei, cărți agățate pe pereți, astfel încât clienții să le poată verifica înainte de a le cumpăra. Cardurile sunt vândute de la un preț de până la 2 dolari, dar nu înseamnă neapărat că veți primi o ofertă. Verificați tariful pe minut pentru Franța. Comparați tarifele dacă există tipuri diferite de carduri.
  • Citiți întotdeauna literele mici înainte de a cumpăra un card de plată prepaid. Verificați dacă tarifele pentru telefoanele mobile sunt mai mari decât cele pentru apelurile către liniile fixe sau dacă puteți utiliza cardul pentru a efectua mai multe apeluri.
  • Verificați data expirării. Dacă cheltuiești 30 de dolari pe un card, nu ar trebui să fii obligat să îl folosești în doar o lună.
  • Dacă doriți o opțiune pe care o puteți reîncărca, configurați un cont cu furnizori online, cum ar fi ZapTel, care oferă rate scăzute pentru apelurile către telefoane fixe și telefoane mobile.
 • Imagine cu titlul Call France Step 6
  2
  Găsiți codul de acces Majoritatea cardurilor au un cod de acces sub un strat de acoperire de argint pentru a rafina. Poate fi pe partea din față sau din spate a cardului, în funcție de producător. Cu toate acestea, în cazuri rare, codul de acces poate fi pe chitanță.
 • Imagine cu titlul Call France Step 7
  3
  Efectuați apelul Formați numărul 800 care apare pe partea frontală a cardului. Ascultați opțiunile meniului automatizat. Dacă aceasta este prima dată când utilizați o cartelă preplătită, fiți răbdător când ascultați, astfel încât să nu uitați ceva. Așteptați până vă vor spune:
 • introduceți codul de acces-
 • Marcați numărul pe care doriți să-l apelați utilizând pașii din metoda 1.


 • Imagine cu titlul Call France Step 8
  4
  Urmăriți minutele. Aveți un stilou și hârtie pe partea laterală a telefonului. Înregistrați ora la care începeți apelul și ora la care ați terminat apelul. Conversia perioadei de timp în minute. Scoateți acele minute din numărul total de minute pentru care ați plătit.
 • De exemplu, dacă ați început apelul la 12:00 p. m. și ați terminat la 1:10 p. m., ai fost la telefon timp de 70 de minute. Deci, dacă ați cumpărat 5000 minute de convorbire, atunci acum veți avea 4930 de minute rămase.
 • Metoda 3
  Economisiți bani fără carte de vizită

  Imaginea intitulată Cereți Franța Pasul 9
  1
  Contactați compania telefonică pentru a solicita un plan de apelare. Indiferent dacă utilizați un telefon fix sau un telefon mobil, puteți economisi bani dacă efectuați apeluri frecvente către Franța. În funcție de furnizorul dvs., puteți cumpăra un plan de apel internațional pentru o taxă fixă ​​sau o rată redusă pe minut. Adresați-vă furnizorul de servicii cu privire la tarifele lunare și suprataxele fixe pentru apelurile către Franța.
 • Imagine cu titlul Call France Step 10
  2
  Descărcați o aplicație pe telefonul smartphone. Multe aplicații, cum ar fi Vonage, Skype sau WhatsApp, vă permit să apelați Franța la un discount bun sau chiar gratuit. Se cântăresc opțiunile cât costă apelul cu aplicația, comparativ cu suma pe care o vei economisi în taxe. Comparați prețurile cu aplicația care se potrivește cel mai bine obiceiurilor dvs. de apelare. Luați în considerare cât timp doriți să vorbiți, cât de des intenționați să sunați și dacă veți apela un telefon fix sau un telefon mobil.
 • Imaginea intitulată Cereți Franța Pasul 11
  3
  Aflați despre serviciile VoIP. Dacă nu aveți un smartphone, serviciile de telefonie prin VoIP (Voice Over Internet Protocol) vă vor permite să apelați telefoane fixe, telefoane mobile sau calculatoare. Utilizând furnizori de servicii VoIP, cum ar fi Vonage sau Magic Jack, puteți apela Franța și multe alte țări europene pentru o fracțiune din ceea ce veți plăti pentru un serviciu tradițional pe o linie fixă.
 • Imagine cu titlul Call France Step 12
  4
  Luați în considerare efectuarea unui chat video. Puteți vorbi gratuit cu oricine din Franța sau din orice altă parte a lumii prin diverse servicii de chat video. Asigurați-vă că verificați literele mici. De exemplu, cu Skype, chat-ul este gratuit doar dacă contactul dvs. utilizează și Skype și dacă vorbiți doar cu o singură persoană. Discuțiile pentru trei persoane au un cost suplimentar.
 • Imagine cu titlul Call France Step 13
  5
  Luați în considerare utilizarea mesajelor text. Alegeți să trimiteți mesaje text dacă doriți să trimiteți mesaje scurte rareori. Dacă doriți să lăsați un prieten la Paris să știe că ați făcut-o în New York, cheltuind 0,15 dolari pe un mesaj text este cea mai ieftină opțiune în loc să cheltuiți 0,99 USD pe minut pentru un apel vocal.
 • sfaturi

  • Majoritatea prefixelor pentru liniile fixe din Franța încep cu 01, 02, 03, 04, 05 sau 09.
  • Prefixele telefonului mobil din Franța încep cu 06 sau 07.
  • Franța este cu 6 ore înainte de coasta de vest a Statelor Unite (și 9 ore înaintea coastei de est). Țineți cont de acest lucru atunci când efectuați apelul și, de asemenea, vă amintiți din ce fus orar din Statele Unite ale Americii pe care îl apelați. Consultați site-ul web al ceasului mondial pentru a găsi ora locului în Franța pe care doriți să-l apelați.

  avertismente

  • Compania dvs. de telefonie vă poate percepe mult mai mult pentru a apela un telefon mobil în Franța decât pentru un apel la un alt telefon mobil din Statele Unite.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să sunați în MexicCum să sunați în Mexic
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  Cum să sunați Franța din Regatul UnitCum să sunați Franța din Regatul Unit
  » » Cum să sunați în Franța

  © 2011—2020 ertare.com